- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.121
Bebisler bizi simdiden uykusuzluga alistiriyor heraldeAynı durumdayım canım resmen sürünüyorum iş yerinde ama gece uyku haram oldu
Canim benim de oyle oluyor bazen bebek hareketidir diye dusunuyorum ama uzun sureli olmadi hic. İnsallah sorun yoktur, bizi de bilgilendir dondugun zaman.Gece gittik canim bizim burada ki devlet hastanesine drun iki sezaryeni varmis ve beklemek gerekiyormus ben de kalsin o zaman dedim.. Birazdan özelde ki kendi doktoruma gidicem..
Karnım yamuluyo canım surekli karnımın bir yeri sis bi yeri aşağıda. Anlamadim ben de kasılma mı bilemiyorum tabi ama gideyim bi baksinlar insallah bi sorun yoktur
Ben hala 3 kilo aldim. Kolay kilo alabilen biri degilim zaten.Tuzu gayet normal orantida tuketiyorum bilgin icin sagol odem hic yok hala gayet iyi gidiyorum su ana kadarda 3.kilo aldim sizce iyimi kizlar kilo artisi sizde kilolar ne alemde.
Bebek buyudukce kaslae geriliyor ve genisliyor. Cok normal bu agrilar son haftalara kadar surebilir. Endiselenme canim.Ya arkadaslar bugün surekli kasıklarıma ağrılar girdi. Gecenin bu saati sağ kasıma ağrılı batma oluyo. Bazen de sola. Bebekte masallah bayagi hareketli bu sürede. Normal mi acaba korkutuyo beni bu ağrılar
Canım Konak hastanesinde Sevilay hanıma giden sen miydin ? Cumaya randevu aldım ben de gidicem oraya bakalım nasıl geçecekBazen daha erken diye düşünüyorum ama benimde bi kaç gündür uykusuz geçiyo gecelerim. Sürekli bölük pörçük.Heleki bu gece benim yaramaz yanlamasına mı yatıyor nedir, sola dönüyorum istemem dercesine soldan vuruyor sağa dönüyorum bu seferde sağdan saydırıyor, sırtüstünü de ben sevmiyorum, manyak gibi oldum bütün gece sabaha kadar defalarca oturdum yatakta uykularımı özledimmmm
Canım bebeğe kilo aldıran besinler tüket belki işe yarayabilir. Muz için öyle yazmışlardı arkadaşlar burda. Ama dediğin gibi stres yapma. Benim de bazen bir hafta öne geçiyor bazen normal gününe dönüyor. Bir hafta herzaman oynayabilir bence de. Bir araştır bakalım beslenmene o besinleri eklersin toparlar bence. Sağlıkla kavuş inşallah bebişineKızlar bugün doktora gittim bir problem yok ama karın çevresini bir hafta küçük ölçtüm dedi .. 26 +1 m şu anda . Karın çevresi 25 +1 çıktı . Bir hafta olduğu için problem değil ama takibini yapmak gerek beslenmene dikkat et dedi ki hergün ev yoğurdumu yerim her gün balık hâpimi içerim. Anne babanın dogarden kilosunun düşük olması da etkenmis ben zayıf doğmuşum. . Panik yapmak Bebeğimi yipratir beslenmeme daha fazla dikkat edeceğim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mi
Kiz 3 kilo çok az maşallah toplam mi 3 kilo aldın yoksa gebelikte başlarda verdiklerini saymiomusunTuzu gayet normal orantida tuketiyorum bilgin icin sagol odem hic yok hala gayet iyi gidiyorum su ana kadarda 3.kilo aldim sizce iyimi kizlar kilo artisi sizde kilolar ne alemde.
Canim aynı şeyler bende de var üstteki mesajındaki ağrılar dahil kasılmalar kafana takma bunlar yalancı kasılmalar ağrılarda normal çocuk organlara baskı yapıyor . İlkinde de aynı tecrübeleri yaşadım o yüzden için rahat olsun.Hic iyi değilim yaa karnımda acayip sertlesmeler oluyo kizlar. Bebek bi yere toplanmis yattigim halde dinlendigim halde boyle. Kasiklarima da bicak saplaniyo.. Karnin sertlesmesi pek iyi bisi degilmis galiba dua edin bana korkuyorum yaa. Esimi uyandirip acile gitmeyi dusunuyorum
Canım sen Hangi üniversitede yapıyorsun yüksek lisansını ?Burda direkt olarak oyle olmuyor canim maalesef, yani ayrica butunlesik doktora programina basvurup kabul alman gerekiyor, o da her universitede yok. Ama en kotu ihtimalle oyle yapicam artik baska bi universitede. Sagol cevabin icin :)
Anadolu Universitesinde yapiyorum canim.Canım sen Hangi üniversitede yapıyorsun yüksek lisansını ?
Canim kafani cok takma derim. Benim kizima da hep kucuk kucuk dediler. 3125 gr dogdu. Dopler vs girdim. Acaba bebek beslenmiyormu dedjler. Ama dogumda anlasildi ki hersey normalmjs. Ultrasyon aletleri birebir olcmuyor. Benim kizima 2600-2700gr dogar en fazla 2800 daha yuksek olmaz demislerdi.Kızlar bugün doktora gittim bir problem yok ama karın çevresini bir hafta küçük ölçtüm dedi .. 26 +1 m şu anda . Karın çevresi 25 +1 çıktı . Bir hafta olduğu için problem değil ama takibini yapmak gerek beslenmene dikkat et dedi ki hergün ev yoğurdumu yerim her gün balık hâpimi içerim. Anne babanın dogarden kilosunun düşük olması da etkenmis ben zayıf doğmuşum. . Panik yapmak Bebeğimi yipratir beslenmeme daha fazla dikkat edeceğim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mi
Ya benimki de sola dönüp yatinca tekmelemeye başlıyor beni hemde baya sert sertBazen daha erken diye düşünüyorum ama benimde bi kaç gündür uykusuz geçiyo gecelerim. Sürekli bölük pörçük.Heleki bu gece benim yaramaz yanlamasına mı yatıyor nedir, sola dönüyorum istemem dercesine soldan vuruyor sağa dönüyorum bu seferde sağdan saydırıyor, sırtüstünü de ben sevmiyorum, manyak gibi oldum bütün gece sabaha kadar defalarca oturdum yatakta uykularımı özledimmmm
Primanin ozellikle premium care cok kotulesmis yorumlarda yaziyo. Acaba ne alsam diye ben de dusunup duruyorum. Kararsiz kaldimBnde prima aldım. İlk ayları önemli diye:) sonrasını bilmiyrm. Islak mendlide prima yeni doğan. Annmde hep onu kullandı memnundu diye bende aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?