temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim benim de oyle oluyor bazen bebek hareketidir diye dusunuyorum ama uzun sureli olmadi hic. İnsallah sorun yoktur, bizi de bilgilendir dondugun zaman.

Bazen daha erken diye düşünüyorum ama benimde bi kaç gündür uykusuz geçiyo gecelerim. Sürekli bölük pörçük. Heleki bu gece benim yaramaz yanlamasına mı yatıyor nedir, sola dönüyorum istemem dercesine soldan vuruyor sağa dönüyorum bu seferde sağdan saydırıyor, sırtüstünü de ben sevmiyorum, manyak gibi oldum bütün gece sabaha kadar defalarca oturdum yatakta uykularımı özledimmmm

Ya arkadaslar bugün surekli kasıklarıma ağrılar girdi. Gecenin bu saati sağ kasıma ağrılı batma oluyo. Bazen de sola. Bebekte masallah bayagi hareketli bu sürede. Normal mi acaba korkutuyo beni bu ağrılar
Bebek buyudukce kaslae geriliyor ve genisliyor. Cok normal bu agrilar son haftalara kadar surebilir. Endiselenme canim.

Canım Konak hastanesinde Sevilay hanıma giden sen miydin ? Cumaya randevu aldım ben de gidicem oraya bakalım nasıl geçecek

Kızlar bugün doktora gittim bir problem yok ama karın çevresini bir hafta küçük ölçtüm dedi .. 26 +1 m şu anda . Karın çevresi 25 +1 çıktı . Bir hafta olduğu için problem değil ama takibini yapmak gerek beslenmene dikkat et dedi ki hergün ev yoğurdumu yerim her gün balık hâpimi içerim. Anne babanın dogarden kilosunun düşük olması da etkenmis ben zayıf doğmuşum. . Panik yapmak Bebeğimi yipratir beslenmeme daha fazla dikkat edeceğim. Böyle bir sorunla karşılaşan var mi

Canım bebeğe kilo aldıran besinler tüket belki işe yarayabilir. Muz için öyle yazmışlardı arkadaşlar burda. Ama dediğin gibi stres yapma. Benim de bazen bir hafta öne geçiyor bazen normal gününe dönüyor. Bir hafta herzaman oynayabilir bence de. Bir araştır bakalım beslenmene o besinleri eklersin toparlar bence. Sağlıkla kavuş inşallah bebişine

Kızlar hastaneden çıktım şimdi. Herşey yolunda dedi dr çok şükür.. Karnımın öyle sertleşmesi normalmiş bu sertlesme sancılı olmadığı sürece.. 650 gr olmuş minik kuzum. Yine kiz dedi belki degismistir diye sorup duruyorum:) erkek dediler sonra kıza döndü ya :) 3boyutluya gecti oradan da gördük pek bi çirkin ama elini yüzüne koymus cekmedi bi türlü göremedik o şekilde fotografta alamadık.. Sağlıklı oldugunu bilmek herseye değer.. Hepimize sağlıkla kavusalim kuzularimiza insallah

Tuzu gayet normal orantida tuketiyorum bilgin icin sagol odem hic yok hala gayet iyi gidiyorum su ana kadarda 3.kilo aldim sizce iyimi kizlar kilo artisi sizde kilolar ne alemde.
Kiz 3 kilo çok az maşallah toplam mi 3 kilo aldın yoksa gebelikte başlarda verdiklerini saymiomusun

Canim aynı şeyler bende de var üstteki mesajındaki ağrılar dahil kasılmalar kafana takma bunlar yalancı kasılmalar ağrılarda normal çocuk organlara baskı yapıyor . İlkinde de aynı tecrübeleri yaşadım o yüzden için rahat olsun.

Burda direkt olarak oyle olmuyor canim maalesef, yani ayrica butunlesik doktora programina basvurup kabul alman gerekiyor, o da her universitede yok. Ama en kotu ihtimalle oyle yapicam artik baska bi universitede. Sagol cevabin icin :)
Canım sen Hangi üniversitede yapıyorsun yüksek lisansını ?

[607722"]Bazen daha erken diye düşünüyorum ama benimde bi kaç gündür uykusuz geçiyo gecelerim. Sürekli bölük pörçük. Heleki bu gece benim yaramaz yanlamasına mı yatıyor nedir, sola dönüyorum istemem dercesine soldan vuruyor sağa dönüyorum bu seferde sağdan saydırıyor, sırtüstünü de ben sevmiyorum, manyak gibi oldum bütün gece sabaha kadar defalarca oturdum yatakta uykularımı özledimmmm [/QUOTE]
Benmde öyle aynen:) hatta diyorum uykusuz geceler şmdiden başladı:))

Canim kafani cok takma derim. Benim kizima da hep kucuk kucuk dediler. 3125 gr dogdu. Dopler vs girdim. Acaba bebek beslenmiyormu dedjler. Ama dogumda anlasildi ki hersey normalmjs. Ultrasyon aletleri birebir olcmuyor. Benim kizima 2600-2700gr dogar en fazla 2800 daha yuksek olmaz demislerdi.

Ya benimki de sola dönüp yatinca tekmelemeye başlıyor beni hemde baya sert sert saga dönünce kesiliyor tekmelemeler. Ama sola yatmak daha iyi diyorlar onu da benim bebis istemiyor :)

reflüden, mide yanmasından çok huzursuzum.
bu öğlen uykumdan ağzıma ekşi gelerek uyandım ve yemek borumu öyle bir tahriş etmiş ki 10 dk. kesintisiz öksürdüm, gerçekten boğuluyordum sandım

Bnde prima aldım. İlk ayları önemli diye:) sonrasını bilmiyrm. Islak mendlide prima yeni doğan. Annmde hep onu kullandı memnundu diye bende aynen devam.
Primanin ozellikle premium care cok kotulesmis yorumlarda yaziyo. Acaba ne alsam diye ben de dusunup duruyorum. Kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…