- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.201
Canim ben 70 kiloya dayandim oyle olunca boyumun bi anlami kalmadiKızlar akşam akşam canımı skmayın yaa. 1.71 ne hadi onu anladik 1.80 nedir arkadastövbe tövbeeee. Benim eşim 1.80 kendimden hiç bahsetmeyeyim
Canım valla dışardan gerkes özeniyor da hiç özenilcek birşey değilben de topuklu ayakkabı giyememekten muzdaribim eşimle boyumuz aynı düğünde bile babet giydim Çubuk gibi oluyorum azcık topuklu giyince herşeyin fazlası kötü
Canim ben 70 kiloya dayandim oyle olunca boyumun bi anlami kalmadidoktor da uzun boylularda kilo artisi cok oluyor her ay ucer ucer aliyolar dedi moralim bozuldu. Bi de vucudum kilo almaya musait yakinda enim boyum bir olucak
Bence en önemlisi insanın kendiyle barışık olması canım diğerlerinin hiç önemi yok boşver :) insanın sıcaklığı ve yüzündeki gülümseme bence herşeyden güzel gösteriyor onuBen minnacık olmama rağmen topuklu giyemiyorum canım:) boyla alakası yok işte onun insanin içinden gelicek :) :) hep en sevimli minnak bir kiz olmusumduruzun boyunda asilliği başka işte.. Ben de kendimi avutuyorum kadın dediğin minyon olur diye
Canim ben 70 kiloya dayandim oyle olunca boyumun bi anlami kalmadidoktor da uzun boylularda kilo artisi cok oluyor her ay ucer ucer aliyolar dedi moralim bozuldu. Bi de vucudum kilo almaya musait yakinda enim boyum bir olucak
Bence en önemlisi insanın kendiyle barışık olması canım diğerlerinin hiç önemi yok boşver :) insanın sıcaklığı ve yüzündeki gülümseme bence herşeyden güzel gösteriyor onu
Valla benim sorunum rahim agzini kapatan kapaklar var onlar disa dogru olmasi gerekirmen bende ice dogruymus. Ama dogumlarim zor olmadi bence korkma ben iyiki normal dogum yapmisim diyorum hic pisman degilim yani :)Ayy ben gittikçe korkuyorum bana da ayrıntılıda dedi ki rahim ağzın arkaya doğru dönük dedi. Senin dediğin de böyle bişey mi acababirazdan doktoru arayıp sezaryen istiyorum ben diycem
Esim de benle dalga geciyor. Benim esim tas gibi ama cakil tasi diyor :))Ben minnacık olmama rağmen topuklu giyemiyorum canım:) boyla alakası yok işte onun insanin içinden gelicek :) :) hep en sevimli minnak bir kiz olmusumduruzun boyunda asilliği başka işte.. Ben de kendimi avutuyorum kadın dediğin minyon olur diye
Ya yine benim kadar durmuyorsundur canim :) ben bildiğin pilates topu gibiyim şuanne yapalim saglikli olalim da insallah bebisler de gelsin spora gideriz miss gibi :)
Guldurdun canim beniKac kilo aldin peki canim? Ben dün gittim hastaneye 62yim. 3 hafta önce de 62ydim kilo almamisim ama 56 ile hamile kaldim
Doğrudur canım .artık doğsunlarda sagsalim bağlarız bişeylerCanim bende memnundum ama yeni cikardiklarinin orta kismi asiri ciş kaciriyor artik. Kimse memnun degil. Hatta bir kac arkadas kullaniyorduk ve hepimizde ayni sikayet olunca sasirdik.
Guldurdun canim benidogru soyluyorsun bebislerin pesinden kosa kosa da veririz kilolari :) ben 61 le basladim 9 kilo aldim yani. 75le bitirsem keske diyorum ama bu gidisle zor sanirim. :))
Esim de benle dalga geciyor. Benim esim tas gibi ama cakil tasi diyor :))
Bende ona "hulk " diyorum :)))Hahahvallahi neler söylediklerini yazsak olay olur bence. "Bacaklara bak beeee. Roberto carlos gibi bacaklar"
Yok canim toplam aldigimi sayiyorum kilo oldugu icin sanirim normal oglumdada toplam 10kilo ile doguma gitmistim ve dogumda hepsi gitti 0kilo ile geri gelmistim bunda dahada az aldim.Kiz 3 kilo çok az maşallah toplam mi 3 kilo aldın yoksa gebelikte başlarda verdiklerini saymiomusun
Ya sorma ben 9 kilo aldım inşallah 15 kiloyla doğuma giderim . Ama ben zayıftüm boyuma göre. İlkinde de zayıf hamile kalmıştım 30kg almıştım ama yarısından çoğu eve gelince gitmişti ödem sanırım benumkiYok canim toplam aldigimi sayiyorum kilo oldugu icin sanirim normal oglumdada toplam 10kilo ile doguma gitmistim ve dogumda hepsi gitti 0kilo ile geri gelmistim bunda dahada az aldim.
Zayifsan normal aldigin kilo canim bazisinda cok odem oluyor dedigin gibi bende hic yoktu o odem onda 10kiloyu atip gelmistim sanirim :)Ya sorma ben 9 kilo aldım inşallah 15 kiloyla doğuma giderim . Ama ben zayıftüm boyuma göre. İlkinde de zayıf hamile kalmıştım 30kg almıştım ama yarısından çoğu eve gelince gitmişti ödem sanırım benumki
Ya benimde belim kemiklerim âgrio bugün yürüyüş yapım dedim dönüşte taksiye bindim.Zayifsan normal aldigin kilo canim bazisinda cok odem oluyor dedigin gibi bende hic yoktu o odem onda 10kiloyu atip gelmistim sanirim :)
Bazen oluyor öyle canımiştah açıldiysa yemek yiyorsan canın su içmek istemio dur.düzeliyor . Ben soda ayran kuşburnu çayı büyük bardak süt derken tabi suda içiyorum çok içmesemde dengeleniyor bisekilde .Arkadaşlar bana akıl verinher gün 10-14bardak su içen ben bir haftadır günde 5bardak bile içemiyorum ve inanılmaz hazımsızlık sorunu yaşamaya başladım bagırsaklarım çok yavaşladı su da içemeyince iyice etkilendim ne yapmalıyım ben
Bana da zor gibi gelio 9 kilo aldım bende 15 kiloda bitirsek iyi de son haftalarda kilolar çifter çifter oluyorGuldurdun canim benidogru soyluyorsun bebislerin pesinden kosa kosa da veririz kilolari :) ben 61 le basladim 9 kilo aldim yani. 75le bitirsem keske diyorum ama bu gidisle zor sanirim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?