- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.221
Gebelikte son haftalarda cok kilo alinmaz diye biliyorum. 28. Haftadan sonra kilo alimi yavaslar. 36. Haftadan sonrada durur gibi olur.Bana da zor gibi gelio 9 kilo aldım bende 15 kiloda bitirsek iyi de son haftalarda kilolar çifter çifter oluyor
Al benden de o kadarCanım valla dışardan gerkes özeniyor da hiç özenilcek birşey değilben de topuklu ayakkabı giyememekten muzdaribim eşimle boyumuz aynı düğünde bile babet giydim Çubuk gibi oluyorum azcık topuklu giyince herşeyin fazlası kötü
Ayyy uzunlarda kilo artışı çok mu olurmuşCanim ben 70 kiloya dayandim oyle olunca boyumun bi anlami kalmadidoktor da uzun boylularda kilo artisi cok oluyor her ay ucer ucer aliyolar dedi moralim bozuldu. Bi de vucudum kilo almaya musait yakinda enim boyum bir olucak
Benimki de roberto carlos diyor banaHahahvallahi neler söylediklerini yazsak olay olur bence. "Bacaklara bak beeee. Roberto carlos gibi bacaklar"
Benimki de bana bal kabagi diyor hatta kürtçesini söylüyor kundır diye :) başta anlamamistim ne diyor diye boyum kısa karnim cikmaya başlayınca boyle oldu ben de ona kavak diyorumBenimki de roberto carlos diyor bana
Bence değil canım ya. Ne kadar çok kalırsa ayırması o kadar zor olur diye düşünüyorum ben.
evet bende bikaç pedogogun yazısını okudum bebeğin durumuna göre 6 ayla 1 yaş arasında ebeveynler bebeklerin durumunu izleyerek odasını ayırabilir diyorlar.. tabi her konuda olduğu gibi uzmanlar bu konuda görüş ayrılığı içindeler
Günaydın kızlar :)
Sabahları üç beş kuru kayısı yiyip üstüne sıcak ya da ılık su iç aç karna iyi gelecektirArkadaşlar bana akıl verinher gün 10-14bardak su içen ben bir haftadır günde 5bardak bile içemiyorum ve inanılmaz hazımsızlık sorunu yaşamaya başladım bagırsaklarım çok yavaşladı su da içemeyince iyice etkilendim ne yapmalıyım ben
çok sağol canım ,beyazyalan liste bu canım.eksiği fazlası vardır mutlaka ama küçük şeyleri unutmamak için burdan takıp edeyim dıyorum ben.
aynen katılıyorum canım bence de birlikte uyumak mis gibi :)Ya kızlar 6 ay 1 yas çok erken. Düşünsene bebek senin kokunu kalp atımını duyunca gözünü açmasına gerek yok annesinin yaninda olduğunu hissedersek güven duyarak uyuyo. Korkulari azaliyo ve güven duygusu artıyo aslında.. Yanınızda yatırınca güven duygusu azalır vs bunlar çok mantıksız. Savunmasız küçücük bebek annenin kalp atimi ile buyumus anne karnında en ufak bi irkilmede o en cok güvendiği sesi arıyor ki rahatlasın sakin olsun güvende olduğunu bilsin diye... Hemen ayırmayın acelesi yok. Gündüz uykuları vs değil ama gece uykularinda annenin yaninda olmasi gerekli bence..
Ben de cok güvendiğim iki pedegogun yazilarini okuyorum olmasi gereken neyse onu yaparız kokularini icimize ceke ceke uyuruz insallah :)
bende 1 yaşında ayırmayı çok istiyorum ,bana tuhaf geliyor eşim bebeğim ben aynı oda da .evet bende bikaç pedogogun yazısını okudum bebeğin durumuna göre 6 ayla 1 yaş arasında ebeveynler bebeklerin durumunu izleyerek odasını ayırabilir diyorlar.. tabi her konuda olduğu gibi uzmanlar bu konuda görüş ayrılığı içindeler
Sağol canım sende uzun uzun izlersin gidince :) evet epidurali bende sormuştum bana spinal yaptıklarını söylemişti sevilay hanım ama vakit erken diye çok detaylı konuşmadım. İlerleyen haftalarda bende tam bilgi alırım artık, unutmazsan sor mutlaka bakalım ne dicek ?Maşallah kizcene :) bakalım benim tospik ne kadar olmuş bir ay önce 449 gr di çok merak ediyorum adatipta güzel ultrason görüntüsü yok malesef bir de doğum avantajları güzel konakta epidural notları doğum da var sanırım konusucam hepsini de
Bende katılıyorum zaten eşimizle ilişkimizide etkiler çocuklu olduk diye eşi unutmamak lazımbende 1 yaşında ayırmayı çok istiyorum ,bana tuhaf geliyor eşim bebeğim ben aynı oda da .
Çok iyi ya spinal ya da epidural doğum korkusunu da hafifletiyor :) sorcam bakalım tavsiye de ediyo muSağol canım sende uzun uzun izlersin gidince :) evet epidurali bende sormuştum bana spinal yaptıklarını söylemişti sevilay hanım ama vakit erken diye çok detaylı konuşmadım. İlerleyen haftalarda bende tam bilgi alırım artık, unutmazsan sor mutlaka bakalım ne dicek ?
İnşallah ya ,ben aldım odasını bile ayırmak için çünkü ben çok sarmaş dolaş oluyorum eşimle , bebekler bir zaman sonra farkediyorlar ,en başından ayırmak çok mantıklı ,inşallah gece benle uyumaya alışmaz ama ben doğduktan sonra da küçük beşiğe yatırcam planları yaptım ,koynumda yatırmayı düşünmüyorum .Bende katılıyorum zaten eşimizle ilişkimizide etkiler çocuklu olduk diye eşi unutmamak lazım
Bende en fazla 1 yıl tutmayı planlıyorum belkide 6 ay bilemedim duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?