temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana da zor gibi gelio 9 kilo aldım bende 15 kiloda bitirsek iyi de son haftalarda kilolar çifter çifter oluyor
Gebelikte son haftalarda cok kilo alinmaz diye biliyorum. 28. Haftadan sonra kilo alimi yavaslar. 36. Haftadan sonrada durur gibi olur.

Eklentiler

• gebelikte-kilo-alimi-tablosu.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 141
Al benden de o kadar1.78 de benim. Düğünümde ben de babet giydim.Bekarken hiç aldırmazdım işe giderken mutlaka platform giyerdim hatta eşimle ilk tanışmamızda topuklu sorun olur mu dedim hayır olmaz demişti ama daha sonra bir sağlık problemimden dolayı 5cm üstü topuk yasaklandıtüm pabuçlarımı dağıtmak zorunda kaldım şimdi hasretle bakıyorum stilettolara

Canim ben 70 kiloya dayandim oyle olunca boyumun bi anlami kalmadi doktor da uzun boylularda kilo artisi cok oluyor her ay ucer ucer aliyolar dedi moralim bozuldu. Bi de vucudum kilo almaya musait yakinda enim boyum bir olucak
Ayyy uzunlarda kilo artışı çok mu olurmuş ben şimdiden boyumla aynı oldum ama haksızlık bubi de herkes iyisin deyip duruyor doktorum bile bişey demiyor kilomu bile ölçmüyor ki

Bence değil canım ya. Ne kadar çok kalırsa ayırması o kadar zor olur diye düşünüyorum ben.

evet bende bikaç pedogogun yazısını okudum bebeğin durumuna göre 6 ayla 1 yaş arasında ebeveynler bebeklerin durumunu izleyerek odasını ayırabilir diyorlar.. tabi her konuda olduğu gibi uzmanlar bu konuda görüş ayrılığı içindeler

Ya kızlar 6 ay 1 yas çok erken. Düşünsene bebek senin kokunu kalp atımını duyunca gözünü açmasına gerek yok annesinin yaninda olduğunu hissedersek güven duyarak uyuyo. Korkulari azaliyo ve güven duygusu artıyo aslında.. Yanınızda yatırınca güven duygusu azalır vs bunlar çok mantıksız. Savunmasız küçücük bebek annenin kalp atimi ile buyumus anne karnında en ufak bi irkilmede o en cok güvendiği sesi arıyor ki rahatlasın sakin olsun güvende olduğunu bilsin diye... Hemen ayırmayın acelesi yok. Gündüz uykuları vs değil ama gece uykularinda annenin yaninda olmasi gerekli bence..

Ben de cok güvendiğim iki pedegogun yazilarini okuyorum olmasi gereken neyse onu yaparız kokularini icimize ceke ceke uyuruz insallah :)

Sabahları üç beş kuru kayısı yiyip üstüne sıcak ya da ılık su iç aç karna iyi gelecektir

aynen katılıyorum canım bence de birlikte uyumak mis gibi :)

bende 1 yaşında ayırmayı çok istiyorum ,bana tuhaf geliyor eşim bebeğim ben aynı oda da .

Sağol canım sende uzun uzun izlersin gidince :) evet epidurali bende sormuştum bana spinal yaptıklarını söylemişti sevilay hanım ama vakit erken diye çok detaylı konuşmadım. İlerleyen haftalarda bende tam bilgi alırım artık, unutmazsan sor mutlaka bakalım ne dicek ?

Çok iyi ya spinal ya da epidural doğum korkusunu da hafifletiyor :) sorcam bakalım tavsiye de ediyo mu

Bende katılıyorum zaten eşimizle ilişkimizide etkiler çocuklu olduk diye eşi unutmamak lazım
Bende en fazla 1 yıl tutmayı planlıyorum belkide 6 ay bilemedim duruma göre
İnşallah ya ,ben aldım odasını bile ayırmak için çünkü ben çok sarmaş dolaş oluyorum eşimle , bebekler bir zaman sonra farkediyorlar ,en başından ayırmak çok mantıklı ,inşallah gece benle uyumaya alışmaz ama ben doğduktan sonra da küçük beşiğe yatırcam planları yaptım ,koynumda yatırmayı düşünmüyorum .

Güzel annişler günaydın hepinize Hayrlı sabahlar dün emzik askısı yaptım bi hevesle çok kullanışlı bişiy olacağını düşünmüyorum ama hatıra olsun diye yapıverdim işte, nasıl olmuş ? Bunun dışında hazır lastik şeklinde satılanlardan alıcam sanırım, bunun her boncuğu çok oynuyo dönüyo, rahat kullanılmayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…