temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

diet veriyorlar diye bil,iyorum ,dikkat ederseniz yediklerinize şeker riski ortadan kalıyor diye biliyorum .
Endokrin bölümüne yönlendirdi doktor ama baya da korkuttu beni kalbi durur falan. Allah korusun. Bugün özelde kontrolüm vardı esas doktorum da korkma diyet ve Yürüyüş yeterli dedi. Diyetisyene gidicem de ben zaten hayatta tatlı yemem. Çaya yarım şeker bazen atarım bazen atmam. Ekmek yemem.cikolata zaten hiç sevmiyorum. Yıllardır beslenme düzenim bu şekilde neyden kısıcam bilemedim. Inşallah normal doğumu etkilemez. Zaten kan sulandirici igne kullanıyorum bir de bu eklenince sezeryan demezler umarim

Canım ne yalan söyleyim bizde de durum aynı
Hatta doktor izin verdi sonradan ama biz başlarda çok risk atlatınca ve hala riskler olunca psikolojik olarak hala bişey olursa die korkuyoruz. Kuruduk resmen

Ya hafta ici mi oluyor bu eğitim ,ben çalışıyorum çalışanalr için olanı yok mu acaba
Valla bilmiyorumki canım sanırım sadece hafta içi var çünkü kardeşim aradığında pzrtesi yada cuma grubuna alalım sizi demişler biz hafta sonuna yakın bi gün olsun istediğimizden dolayı. Sen doğum iznine çıkmıycakmısın ? O zamanda gidebilirsin kardeşim 33 te şuan anca gidebiliyo şimdi, önce çalıştığı için.

Ikinci fotodakine bakıyorum bayadir ben de. Ben 2.yi daha çok beğenmistim ama senin dediğin de mantıklı. Kendisinin secmesini istiyosan 1.yi almak daha dogru olur. Güle güle kullansın bebisin☺

Renk koruyucu mendillerle işe yarıyor mu gerçekten...Öyleyse ben de alayim

Evet canım kesinlikle işe yarıyor. Ben hep kullanıyorum. Renk atan bir şey varsa beyaz attığın mendil mavi kırmızı mor atan renge göre çıkıyor. Rossman varsa kendi ürünü Domol var içinfe 24 tane var memnunum valla

İlk hamileliğimde son 6 hafta yasaklandı. Onun dışında biz normal rutinde devam ettik. Ama bu kez ilk zamanlar kist vardı diye yasaktı. Yasak kalkınca oldu birkaç kez sonra 17. haftada başı aşağıda olunca yine yasaklandı hala aynı pozisyonda sıpa. İleri gitmeden denedik ama karnım çok sertleşti bizde bıraktık mecburen hala bir şey yok kanka olduk

Çok teşekkür ederim canım ben de alayım duyardım ama pek güvenemiyordum sağol

Banada başlarda yasaklmıştı. Ama hangi doktora gidersen git eğer risk olsa söylerler ilişkiyr girme diye. Öyle şeyleri atlamıyorlar çünkü. Ama sen gittiğinde sor ne olcak. Doktordanmı utanıyorsun. Çocuğu leylek getirmedi ya. Öyle düşünürsen daha rahat hissedersib

Aaaa ilk kez duyuyorum. Sayenizde birşey daha öğrendim. Rosmanda renk koruyucu mendil diyemi satılıyor. Ne yani diğer çamaşırlara bulaşmıyormu ben şok şuan çok cahilim valla

Canim riskin gectiyse sorun olmaz. :) sakinca olcagi zaman doktor soyluyor zaten.

Ben Ankaradayim ve fiyatlar cok degisken 10.000 tl bile isteyen var :) ben daha secmedim hastane ve doktorumu cunki dogumu nerede yapicagim belli degil. Izmir yada Istanbulda dogum yapicam :)
A

Aaaa ilk kez duyuyorum. Sayenizde birşey daha öğrendim. Rosmanda renk koruyucu mendil diyemi satılıyor. Ne yani diğer çamaşırlara bulaşmıyormu ben şok şuan çok cahilim valla

Evet canım öyle satılıyor valla ben memnunum renkler birbirine girmiyor araya beyaz kaçsa morarmıyor. Hep kullanırım ben sık sık alırım. Bütün renkler onda birikiyor. Domol markası kendi ürünü rossmanın

gaviscon kesinlikle ama KESİNLİKLE kullanın lütfen, gerçekten hiçbir zararı yok (ben birkaç doğum seminerine gittim, memorial doktorları isterseniz gaviscon şişeşinin tamamını bile dikebilirsiniz dediler)
ben bir de artık sabahları aç karnına mide hapı içiyorum; çünkü doktora durumun şiddetini ve çektiğim acı (ve korkuyu anlattığımda) bunun midemi ve beni sakinleştirebileceğini söyledi.
ben de yüksekte iki yastıkla yatıyorum bu arada...
çok çok geçmiş olsun hepimize...

Siz normal hayatiniza devam etmissiniz ne guzel :)
Ben biraz kendimi kasan yapidayim da o yuzden tedirginim acikcasi. Kasilmaktan mutluluk hormonu salgilamaz vucudum sanirim
Canım ne yalan söyleyim bizde de durum aynı
Hatta doktor izin verdi sonradan ama biz başlarda çok risk atlatınca ve hala riskler olunca psikolojik olarak hala bişey olursa die korkuyoruz. Kuruduk resmen
Ayniyiz demek canim biz de arkadaş gibi takiliyoruz artik :))
biz de ayni canim ev arkadaşı modundayiz :))
Haklisin canim aslinda ama ne bileyim doktor yasak bitti artik demedi ben de utandim sormaya nedense, esime dedim soralim diye ben sormam dedi oyle kaldi :))
Canim riskin gectiyse sorun olmaz. :) sakinca olcagi zaman doktor soyluyor zaten.
En iyisi cesaretimi toplayip doktora sormak sanirim :)) doguma faydasi varmis diye denemek istiyorum aslinda yoksa hormonlarim yerlerde zaten böyle arkadas modunda iyiyiz

Teşekkür ederim. Rossmandan alıyorsunuz sizde değilmi. Bilmedik marka alıp sıkıntıya girmiyim bari bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…