- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.441
bi sıkıntı olmadığı müddetçe daha zamanı var cnmbende merak içinde bekliyorum nezaman dicek doktor diye.. en azından ihtimalleri değerlendirirmiydi filan düşünüyordum.. daha zamanımız çok o halde
Aynen bende de aynısı var cnm. Dr.um normal dedi. Günlük ped kullanıyorum artık. çok sık olmaya başladı.canım bende de oluyor hatta bu hafta daha çok hissediyorum normalmı acaba arttığını hissediyorum çünkü bildiğin ıslaklığı hissediyorum.
İzmir Aliağa'da yaşıyorum.sizinki hangi hastane ve doktor,hangi ilde
Muayenesi ne kadar peki?İzmir Aliağa'da yaşıyorum.
Doktorumun klinigine gidiyorum ben.
Hastane izmir merkezde anlaştığı hastane var. en düşük fiyatlar 3,500tl.
Devlette kolay randevu alınıyor mu cnm? ben Ankara'dayım.Devlettede var. Ozaman git deki devlete için kağıt yazsın.madem gerekli. Kandırıyor resmen. Ben sana diyim.
150tl muayenesi. +kontrol (15gün sonrası çağırıyor hep)Muayenesi ne kadar peki?
Ay demeyinn benim 28nde kontrolum ama hiç demedi bir dahakinde vajinal muayene falan diye. Sizinki söylemiş miydi öncedenbenim 22 sinde randevum var vajinal muayene yapacak sanırım bu kontroller için cnm heralde son 3 aya girerken başlıyorlar kontrollere
Benimde aynı fiyat ve doktorumu çok seviyorumEn pahalı benim heralde 3000 dediler ya,ama doktorumdanda cok memnunum oyuzden el mahkum
Vajinal muayene icin erken degilmi? Bir sikinti yoksa 36. Haftadan sonra bakalar , o zamana kadar karindan bakiliyor. Bebegin asagi indigini dusunurse o zaman alttan bakar ve rahim agzina ne kadar kalmis olcer yoksa daha bakmaz.Ay demeyinn benim 28nde kontrolum ama hiç demedi bir dahakinde vajinal muayene falan diye. Sizinki söylemiş miydi önceden
Canim devlette randevu alabilmek icin once seni muayene edecekler. Muayene eden doktor da sıkinti gorurse o zaman istek yapar. Yoksa kafana gore gidip randevu vermezler.Devlette kolay randevu alınıyor mu cnm? ben Ankara'dayım.
Ama doktorun kağıt yazıcak devlete. Bende muayenr falan olmadı tahlillerlrie gittim. Sorun var zaten baktı verdi randevuyu.Devlette kolay randevu alınıyor mu cnm? ben Ankara'dayım.
Evet canım 3 hafta önce ayrıntılı yaptırmadan önce demişti önce ayrıntılıyı yapıcaz 3 hafta sonra da muayene ederiz dedi kültür falan da alıcakmışAy demeyinn benim 28nde kontrolum ama hiç demedi bir dahakinde vajinal muayene falan diye. Sizinki söylemiş miydi önceden
Bilmiyorum ki bana öyle söyledi doktorum bu hafta bakıcak diye biliyorum sakıncası olmaz heralde muayeneninVajinal muayene icin erken degilmi? Bir sikinti yoksa 36. Haftadan sonra bakalar , o zamana kadar karindan bakiliyor. Bebegin asagi indigini dusunurse o zaman alttan bakar ve rahim agzina ne kadar kalmis olcer yoksa daha bakmaz.
Bize de bi iki hafta yasak koydular ama onun dışında biz hiç ara vermedik, bir sorunda olmadı .Denemenizde fayda var :) risk devam etse mutlaka uyarırdı doktor yine diye düşünüyorum. Kontrollü olduktan sonra hiç bir sorun olmaz benceKizlar size utanarak bişey sorucambenim hamileligim başlarda riskli oldugu icin ilişki yasakti. Yani bu zamana kadar esimle hic iliski olmadi. Su anda riskim gecti ama doktora tekrar sormadim bu durumu, cunku doktor yasak degil dese bile bisey olursa diye korkuyorum. Ama normal dogum icin iliskiye girmek faydali, dogumu kolaylastirir diye okudum, sizce dogru mudur ne dusunuyorsunuz?
Renk koruyucu mendillerle işe yarıyor mu gerçekten...Öyleyse ben de alayim95 miiiiiiiibendeki 50de yıkıyor.. Ama 40a atarım ya da 30 kir durumuna göre sidikli falan olursa 40 ya da 50..içine tenk koruyucu mendil de attık mı renkler de karışmaz
Şimdi gebelik eğitiminden çıktım. Bu konuda konuşuldu. İlişki mutlulukla yapılırsa vücut endorfin hormonu salgılarmış. Buda doğumda kolaylığı sağlarmış, ağrıyı sancıyı az hissetmeyi sağlarmış. Ayrıca dr bi risk söylemediyse sende kendinde anormal bişey hissetmiyosan ne diye korkuyosunki? Zaten korkarak yapacaksan hiç yapma keyfini çıkaramazsınKizlar size utanarak bişey sorucambenim hamileligim başlarda riskli oldugu icin ilişki yasakti. Yani bu zamana kadar esimle hic iliski olmadi. Su anda riskim gecti ama doktora tekrar sormadim bu durumu, cunku doktor yasak degil dese bile bisey olursa diye korkuyorum. Ama normal dogum icin iliskiye girmek faydali, dogumu kolaylastirir diye okudum, sizce dogru mudur ne dusunuyorsunuz?
banada riskli geldiginden hiç denemedim.hiç aklımada yatmıyor çok tedirgin oluyorum düşününceŞimdi gebelik eğitiminden çıktım. Bu konuda konuşuldu. İlişki mutlulukla yapılırsa vücut endorfin hormonu salgılarmış. Buda doğumda kolaylığı sağlarmış, ağrıyı sancıyı az hissetmeyi sağlarmış. Ayrıca dr bi risk söylemediyse sende kendinde anormal bişey hissetmiyosan ne diye korkuyosunki? Zaten korkarak yapacaksan hiç yapma keyfini çıkaramazsın
Ya hafta ici mi oluyor bu eğitim ,ben çalışıyorum çalışanalr için olanı yok mu acabaKızlar bugün ilk kez kız kardeşimle birlikte, bulunduğumuz ilde gebelik eğitimine katıldık. Burdaki kadın doğum hastanesinin ücretsiz 5 haftalık eğitimleri varmış. Dr umuz yönlendirmişti. Bizde katıldık. Yaklaşık 4 saat kadar sürdü. Pilates vs yapıldığından hazırlıklı gittik. Önce temel eğitim verildi. Slayt gösterisi şeklinde. Gebelik nasıl oluşur, yumurta nasıl döllenir vs diye. Haftaya doğuma hazırlıkmış konumuz. Sonra pilatese geçtik, evde kendimizinde yapabileceği bi sürü hareket gösterdiler. İnanılmaz gevşedim ve rahatladım. Hatta pilates topu siparişi verdik doğum masasına kadar yapmayı planlıyoruz kardeşimleen sonda meditasyonla bitirdiler. Eğitimi tectübeli iki ebe veriyor. Her sorumuzu cevapladılar. Çok işimize yarayacağını düşünmeye başladık. İmkanınız varsa bulunduğunuz illerin hastanelerinde soruşturun. Bu devletin verdiği bi hizmet. Özellikle normal doğum isteyen herkesin işine yarar diye düşünüyorum. Umarım sizlerde faydalanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?