temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benmde başıma geçen hafta geldi. Üç gün hareketleri yavaşladı. Ama 15 dk özel ilgiden sonra( yani karın okşanıp konuşulnca) hareketlendi:)) hatta gecesine hareketten uyutmadı diyeblrm

Bence doktoruna sor en aZndan yapmak istersen için rahat eder. Bnde sordum kanama olmadığı sürece devam edeblrsn dedi. Ama bna hiç yasaklamadı tabi

Kızlar sizin bebişleriniz de bazen tekmeleriyle canınızı acıtma irkiltme boyutuna getiriyolar mı?Bugün tekmelerle canım yanar gbi tuhaf bi his duyuyrm

Kızlar benim gün icinde bi cok defa karnimda bi sertlik oluyor boyle oğluş sırtını ittiriyomus gibi,kendini cikariyo sanki bi 10 15 saniye suruyor sonra geciyor,ben hep oğluş yapiyo o cikan o saniyodum internette bi doktoru dinliyodum,erken dogum kasilmalari icin ayni seyi anlattı,sizde oluyormu hic

Kocaeli golcukte mustafa bey var ona gittim cok iyi bi doktordu ama annemde kaldigim icin oraya gittim yoksa daricada oturuyorum ben burda hem ozele gidiyorum hemde devlete gidiyorum ozelde dogum yapicam. Canim.

Kızlar iyi akşamlar dualarınız için teşekkür ederim. Bir sorun çıkmadı fetal ekokardiyolojiden. Yanlız doktor bir bilgi verdi sizede söylemek isterim. Sırt üstü yatmak bebeğin kalp atışları yavaşlatıyor dedi.yan yatmam gerektiğini söyledi. Bana özgü değildir heralde. Herkes için geçerlidir sanırım. Sırt üstü uyuma günlerine son vericeğim malesef üzülerek. bebişim iyi olsunda.

Gözünaydın canım çok şükür. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Sırtüstü yatma işini napcaz bilmiyorum uyuduğum gibi dönüyorum galiba çünkü her uyandığımda sırtüstü yatıyor oluyorum. Yastık koyuyorum sırtıma dönmeyim diye ama bakıyorum ya yastığı itmişim ya üstüne dönmüşüm bişekilde sırtüstü uyanıyorum. Sonra da vicdan azabı çekiyorum çözüm bulan bize de söylesin

Vajinal muayene icin erken degilmi? Bir sikinti yoksa 36. Haftadan sonra bakalar , o zamana kadar karindan bakiliyor. Bebegin asagi indigini dusunurse o zaman alttan bakar ve rahim agzina ne kadar kalmis olcer yoksa daha bakmaz.
Bende erken diye düşündüm ama cevap yazdığım kişiye yapılacağını duyunca korktum bi an

Evet canım 3 hafta önce ayrıntılı yaptırmadan önce demişti önce ayrıntılıyı yapıcaz 3 hafta sonra da muayene ederiz dedi kültür falan da alıcakmış
Anladım canım inşallah benimki haberm olmadığı bi zamanda hadi bakayım demez

Canım musta
Kocaeli golcukte mustafa bey var ona gittim cok iyi bi doktordu ama annemde kaldigim icin oraya gittim yoksa daricada oturuyorum ben burda hem ozele gidiyorum hemde devlete gidiyorum ozelde dogum yapicam. Canim.
Canım Mustafa bey dediğin hangi hastanede bende Gölcüge gidiyorum doktora . Nasıl doktor memnun kaldın mi

Canım çok sevindim gözün aydın

Geçmiş olsun cnm evet hem sırt üstü yatmak hem de sağına yatmak bebeğe giden kan akışını azaltıyormuş... Ben de hep soluma yatıyorum. Ama kollarım uyuşuyor zaten ara ara kısa sürelerle sağa ve sırt üstü yatıyorum.. Eskiden fosur fosur uyurdum bu yüzden artık hiç keyfi kalmadı bebeklerimiz sağlıklı şekikde gelsinler her şeye razıyımm

Bende erken diye düşündüm ama cevap yazdığım kişiye yapılacağını duyunca korktum bi an
Canım sanırım sadece kültür almak için bakıcak hamilelik öncesi bakteri durumu söz konusu idi. Geçip geçmediğine bakacaktır diye tahmin ediyorum. Cumartesi gittiğimde öğrenicem zaten haber ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…