- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.481
6300 sezeryAnn4000yok mu arttıran
Benmde başıma geçen hafta geldi. Üç gün hareketleri yavaşladı. Ama 15 dk özel ilgiden sonra( yani karın okşanıp konuşulnca) hareketlendi:)) hatta gecesine hareketten uyutmadı diyeblrmKızlar ya 27. haftaya girdim bugün ama son 3 gündür hareketleri çok ağırlaştı ara sıra güçlü tekme vuruyor ama gecen hafta ile arasında çok fark var ,sürekli kıpırdamıyor daha ağır hareket ediyor .artık yeri daralmaya başladığı için mi bu kadar ağırlaştı bilmiyorum.Sizde nasıl durumlar 27. haftaya girenler
Bence doktoruna sor en aZndan yapmak istersen için rahat eder. Bnde sordum kanama olmadığı sürece devam edeblrsn dedi. Ama bna hiç yasaklamadı tabiKizlar size utanarak bişey sorucambenim hamileligim başlarda riskli oldugu icin ilişki yasakti. Yani bu zamana kadar esimle hic iliski olmadi. Su anda riskim gecti ama doktora tekrar sormadim bu durumu, cunku doktor yasak degil dese bile bisey olursa diye korkuyorum. Ama normal dogum icin iliskiye girmek faydali, dogumu kolaylastirir diye okudum, sizce dogru mudur ne dusunuyorsunuz?
Benimde aynı fiyat ve doktorumu çok seviyorum
O zamaann başa gelen cekilir kızlarrValla bende çok memnunum. Kıyamıyorum parayada ama işte. İnsan korkuyor ya birşey olsa 3 kuruş için oldu diye düşünürsün. en iyisi güvendiğin biri.
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda.O zamaann başa gelen cekilir kızlarrsaglikla gelsinlerde önemli olan o
Kocaeli golcukte mustafa bey var ona gittim cok iyi bi doktordu ama annemde kaldigim icin oraya gittim yoksa daricada oturuyorum ben burda hem ozele gidiyorum hemde devlete gidiyorum ozelde dogum yapicam. Canim.Canım benim içim fena oluyor zaten tansiyonum düşüyor sanırım o anda benim tansiyon normalde zaten 9-5 falan. Bu arada 7 kilo almışım toplamda 9 değil 12kiloyla kapatabilsem çok iyi olacak .doğumdan sonra belki 2 kilo falan fazlam olur diye düşünüyorum.sen kocaelide başka doktora gidicem diyordun ne yaptın ? Soruyorum çünkü nerde doğum yapacağım belli değil manisada olabilir kocaelide
Gözünaydın canım çok şükür. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Kızlar iyi akşamlar dualarınız için teşekkür ederim. Bir sorun çıkmadı fetal ekokardiyolojiden. Yanlız doktor bir bilgi verdi sizede söylemek isterim. Sırt üstü yatmak bebeğin kalp atışları yavaşlatıyor dedi.yan yatmam gerektiğini söyledi. Bana özgü değildir heralde. Herkes için geçerlidir sanırım. Sırt üstü uyuma günlerine son vericeğim malesef üzülerek.bebişim iyi olsunda.
Uçuk fiyatlar gibi görünüyor ama ablamın 3.5 yıl önce 10.000 tl di. Acibadem hastanesiGoruyor ve artiriyorum 5000
Bende erken diye düşündüm ama cevap yazdığım kişiye yapılacağını duyunca korktum bi anVajinal muayene icin erken degilmi? Bir sikinti yoksa 36. Haftadan sonra bakalar , o zamana kadar karindan bakiliyor. Bebegin asagi indigini dusunurse o zaman alttan bakar ve rahim agzina ne kadar kalmis olcer yoksa daha bakmaz.
Anladım canım inşallah benimki haberm olmadığı bi zamanda hadi bakayım demezEvet canım 3 hafta önce ayrıntılı yaptırmadan önce demişti önce ayrıntılıyı yapıcaz 3 hafta sonra da muayene ederiz dedi kültür falan da alıcakmış
Canım Mustafa bey dediğin hangi hastanede bende Gölcüge gidiyorum doktora . Nasıl doktor memnun kaldın miKocaeli golcukte mustafa bey var ona gittim cok iyi bi doktordu ama annemde kaldigim icin oraya gittim yoksa daricada oturuyorum ben burda hem ozele gidiyorum hemde devlete gidiyorum ozelde dogum yapicam. Canim.
Canım çok sevindim gözün aydınKızlar iyi akşamlar dualarınız için teşekkür ederim. Bir sorun çıkmadı fetal ekokardiyolojiden. Yanlız doktor bir bilgi verdi sizede söylemek isterim. Sırt üstü yatmak bebeğin kalp atışları yavaşlatıyor dedi.yan yatmam gerektiğini söyledi. Bana özgü değildir heralde. Herkes için geçerlidir sanırım. Sırt üstü uyuma günlerine son vericeğim malesef üzülerek.bebişim iyi olsunda.
Geçmiş olsun cnm evet hem sırt üstü yatmak hem de sağına yatmak bebeğe giden kan akışını azaltıyormuş... Ben de hep soluma yatıyorum. Ama kollarım uyuşuyor zaten ara ara kısa sürelerle sağa ve sırt üstü yatıyorum.. Eskiden fosur fosur uyurdum bu yüzden artık hiç keyfi kalmadıKızlar iyi akşamlar dualarınız için teşekkür ederim. Bir sorun çıkmadı fetal ekokardiyolojiden. Yanlız doktor bir bilgi verdi sizede söylemek isterim. Sırt üstü yatmak bebeğin kalp atışları yavaşlatıyor dedi.yan yatmam gerektiğini söyledi. Bana özgü değildir heralde. Herkes için geçerlidir sanırım. Sırt üstü uyuma günlerine son vericeğim malesef üzülerek.bebişim iyi olsunda.
Canım sanırım sadece kültür almak için bakıcak hamilelik öncesi bakteri durumu söz konusu idi. Geçip geçmediğine bakacaktır diye tahmin ediyorum. Cumartesi gittiğimde öğrenicem zaten haber ederim.Bende erken diye düşündüm ama cevap yazdığım kişiye yapılacağını duyunca korktum bi an
Teşekkür ederim. Rossmandan alıyorsunuz sizde değilmi. Bilmedik marka alıp sıkıntıya girmiyim bari bende.
4500 tl+500 tl epidural olursa4000yok mu arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?