- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.501
ooo sizinki çok yüksekmiş ya hangi hastane bu hangi ilde6300 sezeryAnn
acıbadem fiyatları yüksek canım . bide ile göre de değişiyorGünaydın hanimlar...
Ooo doğum ücretleri uçuyor masallah
Özel hastanede 3 ay önce 1.500 TL sezeryan yapılmış benim .fazla diye düşünüyordum vazgeçtim5000 nedir ya
Sorun cıkmamasına cok sevindim. Dahada iyi olsun sıpalar.Kızlar iyi akşamlar dualarınız için teşekkür ederim. Bir sorun çıkmadı fetal ekokardiyolojiden. Yanlız doktor bir bilgi verdi sizede söylemek isterim. Sırt üstü yatmak bebeğin kalp atışları yavaşlatıyor dedi.yan yatmam gerektiğini söyledi. Bana özgü değildir heralde. Herkes için geçerlidir sanırım. Sırt üstü uyuma günlerine son vericeğim malesef üzülerek.bebişim iyi olsunda.
günaydın cnm güzel bir gün olsun hepimiz için inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Hastanene şükret benceGünaydın hanimlar...
Ooo doğum ücretleri uçuyor masallah
Özel hastanede 3 ay önce 1.500 TL sezeryan yapılmış benim .fazla diye düşünüyordum vazgeçtim5000 nedir ya
Kolaylıklar diliyorum cümlemize..sağsalim bir doguralim hele ..
acıbadem fiyatları yüksek canım . bide ile göre de değişiyor
Amin inşallahhhhgünaydın cnm güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
Hastanene şükret bence
Sanki doğumu onlar yapıyor fiyatlara bak
Zaten bir çok masrafa giriliyor.kesinlikle haklısın canım..
Yazık ama ayıp ediyorlar insanlar zaten kaygılı ve bir sürü külfet içinde oluyor resmen sömürü bu..
güzelmiş canım bu hem penye ve ince sanırım yaza gelecek doğumumuz kullanışlı olur sanki göğüs kısmı da kolay açılacak gibi duruyor bende bir bakayımKızlar günaydın. Uzun kollu gecelik bakanlar için ebebekte böyle bir ürün gördüm. Fikir olsun dedim :)
hangi bedeni daha iyi olur acaba ben normalde 40 beden giyiyordum ama . boyum 165 kilom doğumdan sonra 67 olacağını düşünürsek l mi xl mi alsam ki sen ne düşünüyorsunKızlar günaydın. Uzun kollu gecelik bakanlar için ebebekte böyle bir ürün gördüm. Fikir olsun dedim :)
ben de bi sıkıntı yok acaba verirler mi randevu? bi de çalışıyorum öyle uzun süreli de gidemem napcam bilemedim?Ama doktorun kağıt yazıcak devlete. Bende muayenr falan olmadı tahlillerlrie gittim. Sorun var zaten baktı verdi randevuyu.
Valla çocuk hastahanesine gittim direk odaya yönlendiryorlar onlar sana randevu veriyor. Bir zorluğu yok. Sadece iki kere gitmek lazım.bir zorluğu yok zamanın varsa. Çocuk kardiyolojisinden alıyorsun randevuyu. Telefonla yada internetten alamazsın. Ben bursa dayım bu şekilde aldım. Zaten hamileler için ayrı bir gün saat ayarlıyorlar.
Bağırsaklarım için baya şey denedimde pek işe yaramıyor bende.kızlar size birkaç önerim olacak. suyu bol içemiyorsanız içine limon sıkıp içmeyi deneyim normalden daha fazla su içirtiyor :) birde kabızlığım şiddetlenmişti benim . kuru kayısı , kuru incir, kuru üzüm aldım çekirdekli bunların faydasını gördüm ve bol su içmenin de kabızlığa çok faydası var. probiyotikli yoğurt ve ev yoğurdunun da çok faydası oluyor. bu kan hapları varya onlar kabızlık yapıyormuş ve tabi hormonlarında etkisi var. birde bacağımda ağrı vardı dün akşam eşime masaj yaptırdım badem yağı , lierac krem vs sürdü ovdu karnımı sırtımı belimi bacaklarımı süper oluyor dinlendiriyor tavsiye ederim artık hergün başına ekşicem bana krem sür masaj yap diye
Canım aynı şeyi bende yaşıyorum, hatta bi çok kişi yaşıyodur vücut yapısından dolayı çoğu anlamıyodur. Benim günde bazen 10-12 kez oluyo hatta. Bazende pek farketmiyorum. Dr umlada konuştum Braxton hicks kasılmaları onlar, gayet normal, rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Bende biraz araştırdım gerçektende öyle. Oluşurken verdiği rahatsızlığı hissedip elimi koyuyorum ve hemen elimin altı sanki birden büzüşüp sıkışıp sertleşiyo. Bi 20 sn ye kadar sürüp geçiyo. Bende ilk başta acaba bebekmi yapıyo demiştim meğer rahim kaslarıymış büzüşen. Bunun erken doğuma sebebiyet vermediği kesinmiş. Ama eğer bu kasılmalar 1 saat içinde 4 kereden fazla olursa o zaman dr a görünülmeliymiş. Kısaca korkucak hiçbişey yok hepsi normal. Dün gititğim eğitimdede sordum ordaki ebelerde aynı şeyi söylediler.Kızlar benim gün icinde bi cok defa karnimda bi sertlik oluyor boyle oğluş sırtını ittiriyomus gibi,kendini cikariyo sanki bi 10 15 saniye suruyor sonra geciyor,ben hep oğluş yapiyo o cikan o saniyodum internette bi doktoru dinliyodum,erken dogum kasilmalari icin ayni seyi anlattı,sizde oluyormu hic
Evet canim Acibademler pahali maalesef, Eskisehirdeki içlerinde en uygunu sanirim o halde bile diger butun hastanelerden yuksek fiyatli.Uçuk fiyatlar gibi görünüyor ama ablamın 3.5 yıl önce 10.000 tl di. Acibadem hastanesi
Aslında normade nasıl yiyorsam hamileliktede aynı yiyorum ama gel gelelim ki çok fazla kilo alıyorum , metebolizmam yavaşladı galiba=(Canim bende 2 hafta önce gittim 8 kilo fazlamla doktorum dikkat edelim dedi. Bazıları benim doktorum hiç karismiyor kiloma falan diyorlar da ben kendi doktorumun karışmasına seviniyorum açıkçası. Sonuçta ne kadar kilo alırsan doktor için sezeryana yaklastirir ve onlar için kolayi o. Ama bizimkiler dikkat etmemizi istiyorlar ki normal yapalım daha sağlıklı kilo alıp verelim diye. O yüzden kizsalar bile boşver haklılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?