temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sorun cıkmamasına cok sevindim. Dahada iyi olsun sıpalar.
Sağıma yatmayı cok severdim bende.
Şimdi soluma yatmaya alıştım. Soluma yatıyorum otomatikmen.

Hastanene şükret bence
Sanki doğumu onlar yapıyor fiyatlara bak

kesinlikle haklısın canım..
Yazık ama ayıp ediyorlar insanlar zaten kaygılı ve bir sürü külfet içinde oluyor resmen sömürü bu..
Zaten bir çok masrafa giriliyor.
Birde onlar bizde sömürelime geçiyorlar valla.
Eski dönemde dogurmak vardı aslında.Çağır ebeyi eve. Versin bi serum doğuru ver gitsin.

kızlar size birkaç önerim olacak. suyu bol içemiyorsanız içine limon sıkıp içmeyi deneyim normalden daha fazla su içirtiyor :) birde kabızlığım şiddetlenmişti benim . kuru kayısı , kuru incir, kuru üzüm aldım çekirdekli bunların faydasını gördüm ve bol su içmenin de kabızlığa çok faydası var. probiyotikli yoğurt ve ev yoğurdunun da çok faydası oluyor. bu kan hapları varya onlar kabızlık yapıyormuş ve tabi hormonlarında etkisi var. birde bacağımda ağrı vardı dün akşam eşime masaj yaptırdım badem yağı , lierac krem vs sürdü ovdu karnımı sırtımı belimi bacaklarımı süper oluyor dinlendiriyor tavsiye ederim artık hergün başına ekşicem bana krem sür masaj yap diye

Kızlar günaydın. Uzun kollu gecelik bakanlar için ebebekte böyle bir ürün gördüm. Fikir olsun dedim :)

Eklentiler

• IMG_0231.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar günaydın. Uzun kollu gecelik bakanlar için ebebekte böyle bir ürün gördüm. Fikir olsun dedim :)
hangi bedeni daha iyi olur acaba ben normalde 40 beden giyiyordum ama . boyum 165 kilom doğumdan sonra 67 olacağını düşünürsek l mi xl mi alsam ki sen ne düşünüyorsun

ben de bi sıkıntı yok acaba verirler mi randevu? bi de çalışıyorum öyle uzun süreli de gidemem napcam bilemedim?

Bağırsaklarım için baya şey denedimde pek işe yaramıyor bende.
Ama bu aralar iyiyiz şükür

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum, hatta bi çok kişi yaşıyodur vücut yapısından dolayı çoğu anlamıyodur. Benim günde bazen 10-12 kez oluyo hatta. Bazende pek farketmiyorum. Dr umlada konuştum Braxton hicks kasılmaları onlar, gayet normal, rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Bende biraz araştırdım gerçektende öyle. Oluşurken verdiği rahatsızlığı hissedip elimi koyuyorum ve hemen elimin altı sanki birden büzüşüp sıkışıp sertleşiyo. Bi 20 sn ye kadar sürüp geçiyo. Bende ilk başta acaba bebekmi yapıyo demiştim meğer rahim kaslarıymış büzüşen. Bunun erken doğuma sebebiyet vermediği kesinmiş. Ama eğer bu kasılmalar 1 saat içinde 4 kereden fazla olursa o zaman dr a görünülmeliymiş. Kısaca korkucak hiçbişey yok hepsi normal. Dün gititğim eğitimdede sordum ordaki ebelerde aynı şeyi söylediler.

Aslında normade nasıl yiyorsam hamileliktede aynı yiyorum ama gel gelelim ki çok fazla kilo alıyorum , metebolizmam yavaşladı galiba=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…