- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.521
Öyle oluyorsa giderim 10 haziranda izini çıkcam inşallah.Valla bilmiyorumki canım sanırım sadece hafta içi var çünkü kardeşim aradığında pzrtesi yada cuma grubuna alalım sizi demişler biz hafta sonuna yakın bi gün olsun istediğimizden dolayı. Sen doğum iznine çıkmıycakmısın ? O zamanda gidebilirsin kardeşim 33 te şuan anca gidebiliyo şimdi, önce çalıştığı için.
Kendi hormonlarımdan utandım şuanSiz normal hayatiniza devam etmissiniz ne guzel :)
Ben biraz kendimi kasan yapidayim da o yuzden tedirginim acikcasi. Kasilmaktan mutluluk hormonu salgilamaz vucudum sanirim
Ayniyiz demek canimbiz de arkadaş gibi takiliyoruz artik :))
biz de ayni canim ev arkadaşı modundayiz :))
Haklisin canim aslinda ama ne bileyim doktor yasak bitti artik demedi ben de utandim sormaya nedense, esime dedim soralim diye ben sormam dedi oyle kaldi :))
En iyisi cesaretimi toplayip doktora sormak sanirim :)) doguma faydasi varmis diye denemek istiyorum aslinda yoksa hormonlarim yerlerde zaten böyle arkadas modunda iyiyiz
eşim benle beraber yakında doğurur lohusa da olur benleKendi hormonlarımdan utandım şuaneşim uzak kalsa trip atıyorum şiştim de beni beğenmiyorsun sen diye
Canım bence xl çok büyük olur gibi yakası göğsü başka yere gider idare etmen zor olabilir. Ben normalde m giyiyorum rahat olsun diye L beden aldım kendiminkileri.hangi bedeni daha iyi olur acaba ben normalde 40 beden giyiyordum ama . boyum 165 kilom doğumdan sonra 67 olacağını düşünürsek l mi xl mi alsam ki sen ne düşünüyorsun
Ay demek ki herkes aynı. Durum bizimde aynı eşim benden daha cok korkuyor Kıyamam yaCanım ne yalan söyleyim bizde de durum aynı
Hatta doktor izin verdi sonradan ama biz başlarda çok risk atlatınca ve hala riskler olunca psikolojik olarak hala bişey olursa die korkuyoruz. Kuruduk resmen
Ay iyi bari içim rahatladi şu an :)canım korkma vajinal muayneyi 36 haftadan sonra yapıyor suan çok erken
Ay cok sevindim canım ya tereddut ettim birden acabamı diye icim rahatladı valla benim senin gibi 10 15 oluyo anca.teskkur ederim canım.Canım aynı şeyi bende yaşıyorum, hatta bi çok kişi yaşıyodur vücut yapısından dolayı çoğu anlamıyodur. Benim günde bazen 10-12 kez oluyo hatta. Bazende pek farketmiyorum. Dr umlada konuştum Braxton hicks kasılmaları onlar, gayet normal, rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Bende biraz araştırdım gerçektende öyle. Oluşurken verdiği rahatsızlığı hissedip elimi koyuyorum ve hemen elimin altı sanki birden büzüşüp sıkışıp sertleşiyo. Bi 20 sn ye kadar sürüp geçiyo. Bende ilk başta acaba bebekmi yapıyo demiştim meğer rahim kaslarıymış büzüşen. Bunun erken doğuma sebebiyet vermediği kesinmiş. Ama eğer bu kasılmalar 1 saat içinde 4 kereden fazla olursa o zaman dr a görünülmeliymiş. Kısaca korkucak hiçbişey yok hepsi normal. Dün gititğim eğitimdede sordum ordaki ebelerde aynı şeyi söylediler.
Tamam canım iyi geçer inşallahCanım sanırım sadece kültür almak için bakıcak hamilelik öncesi bakteri durumu söz konusu idi. Geçip geçmediğine bakacaktır diye tahmin ediyorum. Cumartesi gittiğimde öğrenicem zaten haber ederim.
Aynen burada okuduklarima göre en uygun acibadem bizde galiba. Gerçi o bile bana pahalı geldiği için bırakmıştım acibademi. 5500 demişlerdi hala öyle miEvet canim Acibademler pahali maalesef, Eskisehirdeki içlerinde en uygunu sanirim o halde bile diger butun hastanelerden yuksek fiyatli.
İki kere git gel mecbur yapcan. Sorun yoksada vermezler. Sorun yoksa göndermesi saçma zaten. Bence sen o doktorunu bir daha düşün veya değiştir. Sırf para için herşeyi yapar o doktor. Sezeryandan tut. Paralı olabilicek herşeye. anlaşmış resmen. Ben olsam hayatta gitmem ama siz tabi tereddüt kalsın istemiyorsunuz. Yada anlaşma yaptığı yere gitmeyin başka fetal ekokardiyoloji diye bulabilirsin. malesef doktorunuz gözüne soka soka soygun yapıyor.ben de bi sıkıntı yok acaba verirler mi randevu? bi de çalışıyorum öyle uzun süreli de gidemem napcam bilemedim?
Ayy herkes mi aynı şeyi yaşıyor yaKendi hormonlarımdan utandım şuaneşim uzak kalsa trip atıyorum şiştim de beni beğenmiyorsun sen diye
Teşekkür ederim. Ben sevmiyorum. Yüz üstü yatmayı seviyorum. Sağlıklı olsunlarda artık.Sorun cıkmamasına cok sevindim. Dahada iyi olsun sıpalar.
Sağıma yatmayı cok severdim bende.
Şimdi soluma yatmaya alıştım. Soluma yatıyorum otomatikmen.
Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
İlacı falan var mı canım bunun? Kontrolüme daha 10 gün var acaba önceye mi alsam diye düşünmedim değilbenim kramplar nerden baksan iki aydır var birden bağırıyorum eşim düştüm sanıyor yataktan
Benimde cok kotu kramplar gece uyuyamiyorum surekli uyaniyorum.magnezyumda icmiyodum msj attim doktora osteocare 2x1 kullan dedi ona baslicam bugun.allah yardimcimiz olsun.kasilmalarimda oluyo benim belki onada iyi gelir.hep diyom ogluma daha cok erken diye ama insallah dinler beniKızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
Magnezyum alıyomusun.Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?