temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar bişe sorucam alakasız olucak biraz ama içimizde Antalya lı olan var mı acaba, hava nasıl şu anda hep yağmurlu gösteriyordu, haftaya Çarşamba Alanya ya tatile gelicez kısmetse, ama denize girilmez herhalde, akşam nasıl olur bir de 4 yaşında bir kızım var, yanıma ne aliyim ne giyilir

Öyle oluyorsa giderim 10 haziranda izini çıkcam inşallah.

Kendi hormonlarımdan utandım şuan eşim uzak kalsa trip atıyorum şiştim de beni beğenmiyorsun sen diye

hangi bedeni daha iyi olur acaba ben normalde 40 beden giyiyordum ama . boyum 165 kilom doğumdan sonra 67 olacağını düşünürsek l mi xl mi alsam ki sen ne düşünüyorsun
Canım bence xl çok büyük olur gibi yakası göğsü başka yere gider idare etmen zor olabilir. Ben normalde m giyiyorum rahat olsun diye L beden aldım kendiminkileri.

Canım ne yalan söyleyim bizde de durum aynı
Hatta doktor izin verdi sonradan ama biz başlarda çok risk atlatınca ve hala riskler olunca psikolojik olarak hala bişey olursa die korkuyoruz. Kuruduk resmen
Ay demek ki herkes aynı. Durum bizimde aynı eşim benden daha cok korkuyor Kıyamam ya

Ay cok sevindim canım ya tereddut ettim birden acabamı diye icim rahatladı valla benim senin gibi 10 15 oluyo anca.teskkur ederim canım.

Canım sanırım sadece kültür almak için bakıcak hamilelik öncesi bakteri durumu söz konusu idi. Geçip geçmediğine bakacaktır diye tahmin ediyorum. Cumartesi gittiğimde öğrenicem zaten haber ederim.
Tamam canım iyi geçer inşallah

Evet canim Acibademler pahali maalesef, Eskisehirdeki içlerinde en uygunu sanirim o halde bile diger butun hastanelerden yuksek fiyatli.
Aynen burada okuduklarima göre en uygun acibadem bizde galiba. Gerçi o bile bana pahalı geldiği için bırakmıştım acibademi. 5500 demişlerdi hala öyle mi

ben de bi sıkıntı yok acaba verirler mi randevu? bi de çalışıyorum öyle uzun süreli de gidemem napcam bilemedim?
İki kere git gel mecbur yapcan. Sorun yoksada vermezler. Sorun yoksa göndermesi saçma zaten. Bence sen o doktorunu bir daha düşün veya değiştir. Sırf para için herşeyi yapar o doktor. Sezeryandan tut. Paralı olabilicek herşeye. anlaşmış resmen. Ben olsam hayatta gitmem ama siz tabi tereddüt kalsın istemiyorsunuz. Yada anlaşma yaptığı yere gitmeyin başka fetal ekokardiyoloji diye bulabilirsin. malesef doktorunuz gözüne soka soka soygun yapıyor.

Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktum malum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi

benim kramplar nerden baksan iki aydır var birden bağırıyorum eşim düştüm sanıyor yataktan

Benimde cok kotu kramplar gece uyuyamiyorum surekli uyaniyorum.magnezyumda icmiyodum msj attim doktora osteocare 2x1 kullan dedi ona baslicam bugun.allah yardimcimiz olsun.kasilmalarimda oluyo benim belki onada iyi gelir.hep diyom ogluma daha cok erken diye ama insallah dinler beni

Magnezyum alıyomusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…