- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.541
bencede düşünme ya hamileliğin stresi bebeğe vuruyormuş doğduğunda da sıkıntılı olup seni uğraştırmasın bebeğinAynen sinir bozucu kafalarina gore karar vermeleri. Cocuktan onemli degil tabi ki ama o kadar emegim bosa gidicek diye uzuluyorum. Ders doneminde cok ugrasmistim. Neyse hayirlisi artik dunden beri cok stres yaptim bebegimi uzdum, artik dusunmicem :)
Magnezyum içiyorum ben kramplar için.2 gün unutayım acıdan çığlık atıyorum. Geçen sabah bacağım kilitlendi acıdan hem bağırdım, ağladım resmen.açılmıyorda nalet.Doktoruna söyle boşuna kramp çekme.Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
şu an 4500 tl canım ama mayısta zam gelme ihtimali varmışAynen burada okuduklarima göre en uygun acibadem bizde galiba. Gerçi o bile bana pahalı geldiği için bırakmıştım acibademi. 5500 demişlerdi hala öyle mi
Sağlıkla huzurla kullanın canım :)
Acibadem de 10.500 tl di bu sene. Burada da fiyatlar pahali ama tabi bu gittigin hastane ile de alakali. Medicana , guven ve acibademde 10.000 tl. Orta halli olanlar 5.000-7.000 tl arasi.Uçuk fiyatlar gibi görünüyor ama ablamın 3.5 yıl önce 10.000 tl di. Acibadem hastanesi
Bize 4500 dediler sgk anlasmali oldugu icin, epidural olursa 5000. Ama mayista zam gelebilirmis insallah gelmez daha ne kadar artircaklar acaba :)Aynen burada okuduklarima göre en uygun acibadem bizde galiba. Gerçi o bile bana pahalı geldiği için bırakmıştım acibademi. 5500 demişlerdi hala öyle mi
çok fazla imiş hastane fiyatları neye göre bu kadar fiyat belirliyorlar devlet katkısının iki katını geçemez diye biliyorum ben özel hastanelerin ücretleri.Acibadem de 10.500 tl di bu sene. Burada da fiyatlar pahali ama tabi bu gittigin hastane ile de alakali. Medicana , guven ve acibademde 10.000 tl. Orta halli olanlar 5.000-7.000 tl arasi.
Nasıl yani normal doğum yapmayı kötü birşey olarak mı söylüyorlar ?Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
Hayır doğuma bir iki hafta kala başlanıyor biliyorum şimdi riskli.kızlar hurma yiyen var mı aranızda.
Canim magnezyumu ihmal etme. Benim hic kramp sikayetim yok ama yine de iki gune bir mutlaka kullaniyorum bayadir. Iki kutu bitirdim simdi 3. kutuya geçtim. Efermag kullaniyorum, doktoruna danis istersen bosuna aci cekme.Kızlar artık benimde bacaklarima kramplar giriyor. Bu sabah resmen çığlıkla uyandim bacagima kramp girdi o aciyla o göbeği unutup nasıl kalktim bilmiyorum. Bir de rüyamda doğuruyordum çok korktummalum artık gün yaklaştıkça çevredekiler canına mi susadin normal yapacaksın diye yorumlara başlayınca ruyalarima girdi sanırım. Ay resmen geliyordu oğlum çok fenaydi
Doğuma yakın tüketmeyi planlıyorum.kızlar hurma yiyen var mı aranızda.
teşekkür ederim :)Sağlıkla huzurla kullanın canım :)
Magzenyum bende kullanmıyorum. Kontrole kadar sabredicem galiba napalımBenimde cok kotu kramplar gece uyuyamiyorum surekli uyaniyorum.magnezyumda icmiyodum msj attim doktora osteocare 2x1 kullan dedi ona baslicam bugun.allah yardimcimiz olsun.kasilmalarimda oluyo benim belki onada iyi gelir.hep diyom ogluma daha cok erken diye ama insallah dinler beni
nasıl ya boğazımda kalıyorduHayır doğuma bir iki hafta kala başlanıyor biliyorum şimdi riskli.
Hayır şimdiye kadar böyle şikayetlerim olmamıştı diye hiç sormamistim doktoruma daMagnezyum alıyomusun.
Haklısın hemen aricam doktorumu canımMagnezyum içiyorum ben kramplar için.2 gün unutayım acıdan çığlık atıyorum. Geçen sabah bacağım kilitlendi acıdan hem bağırdım, ağladım resmen.açılmıyorda nalet.Doktoruna söyle boşuna kramp çekme.
bende not almıştım son ay hurma tüketimi için bakım biraz kimi son zamanlar diyo kimi ilk zamanlardan itibaren tüketilmesinde bir problem olmaz diyo kafam karıştı o yüzden şimdeden ara öğüne hurma mı koysam acaba.Doğuma yakın tüketmeyi planlıyorum.
Doğrudur canım inşallah gelmez bakalımşu an 4500 tl canım ama mayısta zam gelme ihtimali varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?