temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen sinir bozucu kafalarina gore karar vermeleri. Cocuktan onemli degil tabi ki ama o kadar emegim bosa gidicek diye uzuluyorum. Ders doneminde cok ugrasmistim. Neyse hayirlisi artik dunden beri cok stres yaptim bebegimi uzdum, artik dusunmicem :)
bencede düşünme ya hamileliğin stresi bebeğe vuruyormuş doğduğunda da sıkıntılı olup seni uğraştırmasın bebeğin

Magnezyum içiyorum ben kramplar için.2 gün unutayım acıdan çığlık atıyorum. Geçen sabah bacağım kilitlendi acıdan hem bağırdım, ağladım resmen.açılmıyorda nalet.Doktoruna söyle boşuna kramp çekme.

Uçuk fiyatlar gibi görünüyor ama ablamın 3.5 yıl önce 10.000 tl di. Acibadem hastanesi
Acibadem de 10.500 tl di bu sene. Burada da fiyatlar pahali ama tabi bu gittigin hastane ile de alakali. Medicana , guven ve acibademde 10.000 tl. Orta halli olanlar 5.000-7.000 tl arasi.

Aynen burada okuduklarima göre en uygun acibadem bizde galiba. Gerçi o bile bana pahalı geldiği için bırakmıştım acibademi. 5500 demişlerdi hala öyle mi
Bize 4500 dediler sgk anlasmali oldugu icin, epidural olursa 5000. Ama mayista zam gelebilirmis insallah gelmez daha ne kadar artircaklar acaba :)

Acibadem de 10.500 tl di bu sene. Burada da fiyatlar pahali ama tabi bu gittigin hastane ile de alakali. Medicana , guven ve acibademde 10.000 tl. Orta halli olanlar 5.000-7.000 tl arasi.
çok fazla imiş hastane fiyatları neye göre bu kadar fiyat belirliyorlar devlet katkısının iki katını geçemez diye biliyorum ben özel hastanelerin ücretleri.

Nasıl yani normal doğum yapmayı kötü birşey olarak mı söylüyorlar ?

Canim magnezyumu ihmal etme. Benim hic kramp sikayetim yok ama yine de iki gune bir mutlaka kullaniyorum bayadir. Iki kutu bitirdim simdi 3. kutuya geçtim. Efermag kullaniyorum, doktoruna danis istersen bosuna aci cekme.

Magzenyum bende kullanmıyorum. Kontrole kadar sabredicem galiba napalım

Haklısın hemen aricam doktorumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…