temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bize 4500 dediler sgk anlasmali oldugu icin, epidural olursa 5000. Ama mayista zam gelebilirmis insallah gelmez daha ne kadar artircaklar acaba :)
Aynen öyle ya inşallah gelmez zam bakalım. Benimde 2016 da Medline sormuştuk 2bindi şimdi 3bin oldu

Nasıl yani normal doğum yapmayı kötü birşey olarak mı söylüyorlar ?
Evet korkutuyorlar. Gerci deneyimsiz olanlar bunları diyenler. Çocuk dogurmus ablaciklar çatır çatır doğur diyor arkadaşlarım canına mi susadin diyor

Canim magnezyumu ihmal etme. Benim hic kramp sikayetim yok ama yine de iki gune bir mutlaka kullaniyorum bayadir. Iki kutu bitirdim simdi 3. kutuya geçtim. Efermag kullaniyorum, doktoruna danis istersen bosuna aci cekme.
Haklısın canım ya şimdi aricam doktorumu basliyim bende

birde kızlar vajinal bölgeye zeytinyağı masajını duyan varmı son günlerde normal doğumu kolaylaştırıyormuş diyorlar.

Kızlar benim diş eti sorunum vardı ,operasyon olmuştum iki defa ,son zamnalar da düzelmişti ama hamilelikle yeniden başladı ve çok hızlı çekiliyor ,çok mutsuz oluyorum dişlerimi her gördüğümde .sizde böyle sorun varmı yada doktorundan bilgi alan .Yoğurt tüketiyorum sadece süt icemiyorum zaten hazır sütlerinde hiç faydası yokmuş .

[QUOTE"Ebudik, post: 51048126, member: 810944"]Magzenyum bende kullanmıyorum. Kontrole kadar sabredicem galiba napalım[/QUOTE] T Titizz1
Iyi geliyomus magnezyum bende artik bu sabah dayanamadim msj attim saolsun cevap verdi hemen sende Soyle ilk kontrolunde canim cekilcek gibi degil agrilar bugun baslicam bende insallah iyi gelir

Aradım doktorumu kızlar. Diasporal diye bi ilaç ismi verdi eczaneden al her gün bi tane suya at iç seni rahatlatir o dedi. Bakalim alicam. Bacagim hala geriliyor resmen ya bide şekerime bakılacak tekrar. İnşallah düşmüştur ya bişey çıkmazsa gizli şekere bakacaklar. Bide inşallah kilo almamisimdir ya aynı kiloyla bi gideyim gurula bakacagim doktoruma

[QUOTE"Ebudik, post: 51048126, member: 810944"]Magzenyum bende kullanmıyorum. Kontrole kadar sabredicem galiba napalım
T Titizz1
Iyi geliyomus magnezyum bende artik bu sabah dayanamadim msj attim saolsun cevap verdi hemen sende Soyle ilk kontrolunde canim cekilcek gibi degil agrilar bugun baslicam bende insallah iyi gelir[/QUOTE]
Bende bugün başlıcam inşallah canım

hazır yoğurt mu tüketiyorsun canım, doktoruna danış ılerlemesin ilerde daha çok problem yaratır.

Evet korkutuyorlar. Gerci deneyimsiz olanlar bunları diyenler. Çocuk dogurmus ablaciklar çatır çatır doğur diyor arkadaşlarım canına mi susadin diyor
Bu insanlari anlamak zor. Adi uzerinde normal dogum. Sezeryan bir ameliyat ve her ameliyat enaz % 10 risklidir. Saglik sorunu olmazda insallah bunu da normal yapicam.
Bana da arkadaslarsan aman ne sanci ilw ugrasican caninami susadin diyen oldu. Ama benim dogum sonrasi toparlanmam ilk dogumda 3 gun ikincisinde ise 1 gun surdu. Baskalarinin yardimina bile ihtiyac duymadim.

Son düzenleme:
cnm dişeti c vitamini ile ilgili malesef benimide aynen .bende günde min 2 porsiyon portakal yada kivi yiyorum yada karanfil suyu hazırlıyorum onunla gargara yapıyorum günde iki kere idare ediyor azaldı gibi.
İlacı falan var mı canım bunun? Kontrolüme daha 10 gün var acaba önceye mi alsam diye düşünmedim değil
banada magnezyum verdi hemen düzeldi

hazır yoğurt mu tüketiyorsun canım, doktoruna danış ılerlemesin ilerde daha çok problem yaratır.
Hayır köyden süt geliyor onu mayalıyorum birde ayran veriyorlar sağolsunlar , doktora soracağım bu sefer .ama benim sorunum hep vardı durmuştu başladı ,O yüzden hemen zaman gecsin doğum olsun istiyorum bu seferde emzirmede başlayacak offf

perine masajı olduğunu şimdi senden öğrendim oymuş netten ona bakıyorum şimdi. çevrende perine masajı konusunda tecrübe eden varmı canım.
Hayır yok ama masajı yapanı çok duydum instegramda , daha rahat oluormuş kesiyi azaltıyormuş ,birde bu aydan itibaren kegel egzersizine başla ,doğum ve doğum sonrası için çok iyi olur .Ama kesi istemiyorsan doktorunla konuş ,doktor isterse kesiye gerek duymadan doğum yaptırabiliyor bu kolaylarına geliyor.

Karanfil suyunu nasıl hazırlıyorsun ve nasıl kullanıyorsun bilgi verir msin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…