- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.581
cnm maalesef nedeni bile kesin belli değil hamilellikte oluyor bunlar magnezyum verdi bacaklarım dahi katlanmıyor hem sisiyo hem kramp giriyor bir bitse hayirlisiylaİlacı falan var mı canım bunun? Kontrolüme daha 10 gün var acaba önceye mi alsam diye düşünmedim değil
İnşallah canım amiiinBende doğurmadın ama normal iyidir korkma :) inşallah normal normal doğuruveririz
Amin canım. Valla her aci çektiğimde dayan ebru 2.5-3 ayin kaldı diyip duruyorum sonrasını bilmedencnm maalesef nedeni bile kesin belli değil hamilellikte oluyor bunlar magnezyum verdi bacaklarım dahi katlanmıyor hem sisiyo hem kramp giriyor bir bitse hayirlisiyla
Bende hep normal istedim inşallah dediginiz gibi bir sağlık sorunu olmaz da normal yapabiliriz. Bide yeni evliyim diye sanırım arkadaşlar böyle diyor. Çünkü doğumdan sonra vajinada bazı degisimler falan oluyormuş ya herkes bu yüzden korkutuyor. Gerci o değişimler doğru mu değil mi bilgim yok tam olarakBu insanlari anlamak zor. Adi uzerinde normal dogum. Sezeryan bir ameliyat ve her ameliyat enaz % 10 risklidir. Saglik sorunu olmazda insallah bunu da normal yapicam.
Bana da arkadaslarsan aman ne sanci ilw ugrasican caninami susadin diyen oldu. Ama benim dogum sonrasi toparlanmam ilk dogumda 3 gun ikincisinde ise 1 gun surdu. Baskalarinin yardimina bile ihtiyac duymadim.
İnşallah benimde düzelir hemen canımcnm dişeti c vitamini ile ilgili malesef benimide aynen .bende günde min 2 porsiyon portakal yada kivi yiyorum yada karanfil suyu hazırlıyorum onunla gargara yapıyorum günde iki kere idare ediyor azaldı gibi.
banada magnezyum verdi hemen düzeldi
Değişimi bende çok merak ettim sordum ,normal doğum olanlarda bu sorunlar çok iri bebek olmadıysa eski halini alıyormuş.Hatta ilk günkü gibi diyenlerde oldu.az önce de demiştim kegel egzersizi canım ona başla ,kasları sıkılaştırıyor.Bende hep normal istedim inşallah dediginiz gibi bir sağlık sorunu olmaz da normal yapabiliriz. Bide yeni evliyim diye sanırım arkadaşlar böyle diyor. Çünkü doğumdan sonra vajinada bazı degisimler falan oluyormuş ya herkes bu yüzden korkutuyor. Gerci o değişimler doğru mu değil mi bilgim yok tam olarak
bende normal doğum sonrasını merak ediyorum. sezeryan sonrası 3 sene kadar sebepsiz ağrılarım oldu karın bölgemde o yüzden 2.ye normal doğum istiyorum. herşeyin en sağlıklısı normali en müdahalesiz olanı diye düşünüyorum bende. sezeryan bir ameliyat sonuçta .Bende hep normal istedim inşallah dediginiz gibi bir sağlık sorunu olmaz da normal yapabiliriz. Bide yeni evliyim diye sanırım arkadaşlar böyle diyor. Çünkü doğumdan sonra vajinada bazı degisimler falan oluyormuş ya herkes bu yüzden korkutuyor. Gerci o değişimler doğru mu değil mi bilgim yok tam olarak
Karanfil suyunu nasıl hazırlıyorsun ve nasıl kullanıyorsun bilgi verir msin
Hemen araştırıp başlıym bende canım teşekkür ederim :)Değişimi bende çok merak ettim sordum ,normal doğum olanlarda bu sorunlar çok iri bebek olmadıysa eski halini alıyormuş.Hatta ilk günkü gibi diyenlerde oldu.az önce de demiştim kegel egzersizi canım ona başla ,kasları sıkılaştırıyor.
Canim ilki sezeryan olunca ondan sonrakiler mecbur sezeryan olmuyor mu ben mi yanlış biliyordumbende normal doğum sonrasını merak ediyorum. sezeryan sonrası 3 sene kadar sebepsiz ağrılarım oldu karın bölgemde o yüzden 2.ye normal doğum istiyorum. herşeyin en sağlıklısı normali en müdahalesiz olanı diye düşünüyorum bende. sezeryan bir ameliyat sonuçta .
Canim ilk dogumda maalesef kesiyorlar. Anne ikinmayi bilmediginden daha fazla yirtilma olmasin diye. Ama benim ikincide kesi olmadi. Dikiste olmadi.Hayır yok ama masajı yapanı çok duydum instegramda , daha rahat oluormuş kesiyi azaltıyormuş ,birde bu aydan itibaren kegel egzersizine başla ,doğum ve doğum sonrası için çok iyi olur .Ama kesi istemiyorsan doktorunla konuş ,doktor isterse kesiye gerek duymadan doğum yaptırabiliyor bu kolaylarına geliyor.
Ilk sezeryan olunca ikinciye sezeryan yapmak doktorlarin kolayina geliyor. Benim arkadasim ilkinde mecbur sezeryan olmustu ama ikincide doktor arastirip buldu ve normal dogum yapti.Canim ilki sezeryan olunca ondan sonrakiler mecbur sezeryan olmuyor mu ben mi yanlış biliyordum
Canim o degisim bence dogumla alakali degil :) dogumdan sonra dikisin iyi olursa daha sıkı bile oluyorBende hep normal istedim inşallah dediginiz gibi bir sağlık sorunu olmaz da normal yapabiliriz. Bide yeni evliyim diye sanırım arkadaşlar böyle diyor. Çünkü doğumdan sonra vajinada bazı degisimler falan oluyormuş ya herkes bu yüzden korkutuyor. Gerci o değişimler doğru mu değil mi bilgim yok tam olarak
Canim oglumun kafasi cok iriydi. Hatta ust sinirdi dogum icin ama ultrasyonda bebek asagida olunca doktor eksik olcmus. Neyse dogum sonrasi doktorun veya ebenjn iyisi yaptigi dikis ile belli oluyor. Doktor yada eben iyi is cikardiysa sorun olmuyor :)Değişimi bende çok merak ettim sordum ,normal doğum olanlarda bu sorunlar çok iri bebek olmadıysa eski halini alıyormuş.Hatta ilk günkü gibi diyenlerde oldu.az önce de demiştim kegel egzersizi canım ona başla ,kasları sıkılaştırıyor.
Ben de ondan tedirgin oluyorum canim. Arkadaslarimdan normal doğuran yok o yuzden kimselere de soramadim fark oluyor mu diye :) insallah olmuyordur biz de daha 2 yillik evliyizBende hep normal istedim inşallah dediginiz gibi bir sağlık sorunu olmaz da normal yapabiliriz. Bide yeni evliyim diye sanırım arkadaşlar böyle diyor. Çünkü doğumdan sonra vajinada bazı degisimler falan oluyormuş ya herkes bu yüzden korkutuyor. Gerci o değişimler doğru mu değil mi bilgim yok tam olarak
Bende sezeryandan korkuyorum,rabbim insallah normal dogum nasip eder.hastaneye planlı gitmek beni urkutuyor.hani sancıyla gidiyim hersey olsun bitsin,bir saglik sorunum olmaz insallah normal olur.Bu insanlari anlamak zor. Adi uzerinde normal dogum. Sezeryan bir ameliyat ve her ameliyat enaz % 10 risklidir. Saglik sorunu olmazda insallah bunu da normal yapicam.
Bana da arkadaslarsan aman ne sanci ilw ugrasican caninami susadin diyen oldu. Ama benim dogum sonrasi toparlanmam ilk dogumda 3 gun ikincisinde ise 1 gun surdu. Baskalarinin yardimina bile ihtiyac duymadim.
Evet canım aynen öyle ben daha karar veremedim ama benim 2000 civarı olur heralde piyasa böyle burdaEvet canim Acibademler pahali maalesef, Eskisehirdeki içlerinde en uygunu sanirim o halde bile diger butun hastanelerden yuksek fiyatli.
Benim dediğim bursa acibadem ile göre fiyat değişiyor. Düşün 3.5 sene önce 10000tl dı çok uçuk rakamlar açıyorum walla .ben şahsen vermem o parayı. 5000 de fazla ya bizim burda fiyatlar 2000-2500 civariAcibadem de 10.500 tl di bu sene. Burada da fiyatlar pahali ama tabi bu gittigin hastane ile de alakali. Medicana , guven ve acibademde 10.000 tl. Orta halli olanlar 5.000-7.000 tl arasi.
Aa çok şaşırdım ya bilmiyordum ben. Yeni bir şey öğrenmiş oldum :)Ilk sezeryan olunca ikinciye sezeryan yapmak doktorlarin kolayina geliyor. Benim arkadasim ilkinde mecbur sezeryan olmustu ama ikincide doktor arastirip buldu ve normal dogum yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?