- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.601
Anladım canım bakalım inşallah dediginiz gibi olur her şeyCanim o degisim bence dogumla alakali degil :) dogumdan sonra dikisin iyi olursa daha sıkı bile oluyorolucak olan degisim hamilelik donemi ile oluyor zaten sonrasinda cok fark yok.
Çok utanç verici şu an burada bunu konuşuyor olmam bileBen de ondan tedirgin oluyorum canim. Arkadaslarimdan normal doğuran yok o yuzden kimselere de soramadim fark oluyor mu diye :) insallah olmuyordur biz de daha 2 yillik evliyiz
Bnmde gecen hafta oldu canim 2 gun ard arda doktoruma sordum. Norml dedi. 1 saat icinde en az 6 kez olursa o zmn önmli dedi. Sen yinede ilk randevunda dktruna söylersnKızlar benim gün icinde bi cok defa karnimda bi sertlik oluyor boyle oğluş sırtını ittiriyomus gibi,kendini cikariyo sanki bi 10 15 saniye suruyor sonra geciyor,ben hep oğluş yapiyo o cikan o saniyodum internette bi doktoru dinliyodum,erken dogum kasilmalari icin ayni seyi anlattı,sizde oluyormu hic
İstanbul Acıbadem canımooo sizinki çok yüksekmiş ya hangi hastane bu hangi ilde
Ben gebe kaldğmdan beri 1 yada 2 yiyorum hep. Ama doğum için faydalı olan son haftalarmş galibakızlar hurma yiyen var mı aranızda.
Ben daha nerede dogum yapacagima bile karar vermedim :) ama bende 10 bin vermeyi dusunmuyorumm. En iyisi evde yapmak :)))Benim dediğim bursa acibadem ile göre fiyat değişiyor. Düşün 3.5 sene önce 10000tl dı çok uçuk rakamlar açıyorum walla .ben şahsen vermem o parayı. 5000 de fazla ya bizim burda fiyatlar 2000-2500 civari
Ben daha nerede dogum yapacagima bile karar vermedim :) ama bende 10 bin vermeyi dusunmuyorumm. En iyisi evde yapmak :)))
Evet ya normal doğum dusunuosan devlet hastanesinde de yapılabilir bence. Ben sezeryan olacağımdan mecbur özelde yapicam hijyen açısından vs..Ben daha nerede dogum yapacagima bile karar vermedim :) ama bende 10 bin vermeyi dusunmuyorumm. En iyisi evde yapmak :)))
Bende yiyorum canım gebeliğimden beri 1kilisan fazla yemisimdir toplamdaBen gebe kaldğmdan beri 1 yada 2 yiyorum hep. Ama doğum için faydalı olan son haftalarmş galiba
Aynı benBen daha nerede dogum yapacagima bile karar vermedim :) ama bende 10 bin vermeyi dusunmuyorumm. En iyisi evde yapmak :)))
Bir de 10 bin nedir ya. Çocuğuma banka hesabı açıp oraya yatırırim daha iyi o parayi oraya vereceğime. Bizim hassasiyetlerimizi kullanıyorlar resmen. Bu bile bir sektör olmuş ticaret yapiyolar. Çok yazikBen daha nerede dogum yapacagima bile karar vermedim :) ama bende 10 bin vermeyi dusunmuyorumm. En iyisi evde yapmak :)))
Ben de nefeste sorun cekiyorum. Resmen nefes alamıyorum. Burnum tikali ondan falan diyodum ama degilmis, sanki cigerlerim küçülmüş oksijen yetmiyomus gibi hissediyorum. Surekli derin nefes almaya calisiyorum :/ tuvalet konusunda sorunum yok ama her zamanki gibi devam ediyor.Kızlar 2 gundur yine nefes daralması yaşamaya başladım normal mi sizce ve idrar kesem de aşırı baskı var sürekli tuvalet varmış sıkışmış hissi .sizde durumlar nasıl ?
Benm ayda 1 kilo gidiyo herlde:) Zaten ilk üç ay bulantıdan yiyemedm ama snrası alıyorz 1 kilo bitiyo:) simdilik bi zararini gormedm. Aksine faydali olduguna inaniyorumBende yiyorum canım gebeliğimden beri 1kilisan fazla yemisimdir toplamda
Kucuk yerlerde devlet hastaneleri biraz daha sakin oluyor. Bir sorun oldugunda küvez imkanida ozelden daha iyi oluyor.Aynı benben özel ve devlet hast.ne dönüşümlü olarak gidiyorum ve iki doktorum da çok iyi. Küçük bir yerde yaşıyorum ve bir buçuk saat mesafede baska bir ilde Memorial Hastanesi var. Ilk bebek olunca onda yaparım diye düşünüyodum çünkü burda bir tane küçük özel hastane var ve doğan her bebek sebepli sebepsiz 3 gün kuvoz de kalıyo para için. Enfeksiyon kapan da çokmus. Onu eledim. Memorial derken annem gerek yok orası uzak bişi olsa sana yetişemeyiz dedi. Burdaki devlet hastanesi de yapılali 1 sene anca oldu ve cok temiz düzenli. Orada olabilir benim ama yine de emin değilim işte.
ben günde 3-4 tane yiyorumBen de yiyorum faydali oldugunu okumustum :) haftada uc dört tane yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?