temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

maşallah hasret giderin kızınızla :)

2-3gündür benimkide cok durgun. tepki vermiyor sıpam
Güzel haberlerle dön inşallah.

Arkadaşlar dün doktora gittim ayrıntılı ultrason çektirdik çok şükür herşey iyi çıktı sorun çıkmadı. Sağolsun doktor inanılmaz güzel ilgilendi yarım saat sürdü ama moralimi bozan bi olay oldu plasenta alt yerleşimli(rahme çok yakın ) yerinden sadece 1cm oynamış ilerleyen zamanlarda da hiç çekilmezse normal Doğum yapamayacağım ve bu duruma çok üzülüyorum ben

dediğiniz teşhiş "plasenta previa".
bu durum bende de vardı (ki benim doğum hayırlısıyla temmuz başı bekleniyor-sizinkinden yaklaşık 2 ay önce) ve o zamanlason aylarda yukarı doğru çıktı. Şu an normal pozisyonda.
Yani henüz telaş yapmak için çok erken. Bende yavaş yavaş da olsa yukarı çıktı plasenta. Lütfen şimdiden telaş yapmayın :)

Ben
Ben de cinar ismine bayiliyorum. Kiz ismi bulmakta da cok zorlaniyorum. Dedigin gibi cok anlamlı degil. Insallah guzel bi isim buluruz

Aa çok şaşırdım ya bilmiyordum ben. Yeni bir şey öğrenmiş oldum :)
sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapılabiliyor cnm 1.5 sene arayla normal doğum yapan bile var. facebookta ve kadınlar kulubünde de bunların hikayeleri var okuyabilirsin. ssvd diye geçiyor . ama genelde özel hastanelerde yapılıyor. devlet hastanelerinde pek yapmak istemiyorlar ve bazı doktorlar yaptırıyor hepsi risk almıyor. küçük te olsa bazı rsikleri var

Canim daha dogumuna cok var belki düzelir. Benim de baslarda öyleydi her muayenede biraz biraz yukari cikti derken şimdi normale dönmüş şükür. Senin de oyle olur insallah, kendini yorma ama. Asagida olunca yururken cok kasik agrisi oluyor. Dinlene dinlene hareket etmeye calis, cok da hareket etme bence.

Ben

Ben de cinar ismine bayiliyorum. Kiz ismi bulmakta da cok zorlaniyorum. Dedigin gibi cok anlamlı degil. Insallah guzel bi isim buluruz
Bence pelin ismi çok hoş canım :) pelin bitkiyse çınar da ağaç sonuçta belki fikir olur nehir derin inci elif ela isimlerini çok beğeniyorum ben. :)

Gunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
Bence kulaga hos geliyor guzel bir isim. Pelin diye tatli bir arkadasim var o yuzden seviyorum sanirim bu ismi :) kizim olsaydi helen, pelin, derin gibi bi isim düşünüyordum ben de, kiz ismi alternatifi daha cok sanki. Ben ogluma isim bulamıyorum bir turlu. Dogumdan sonra ebe koyucak bu gidisle eskiden oldugu gibi

Kızlar Ankara Memorial hastanesinde ücretsiz hamile yogası kursları varmış .Daha önce giden oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…