- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.621
maşallah hasret giderin kızınızla :)Hayırlı sabahlar arkadaşlar, benimde bugün kontrolüm ve şeker yüklemem var, kızceğizimi görücem 1 ay oldu son görüşümden bu yana büyümüş serpilmiştir artıkYarın da tetenozumun 2. Dozu var.Arkadaşlar benim kız baya hareketli sizinkiler nasıl, tabiri caizse beni dürtmediği an yok, oturuşumdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, genel de bağdaş kurup oturuyorum oda habire itip kakıyo
Günaydın canım :) pelin ismini ben çok severim tanıdığım bütün pelinler zarif ve samimi insanlar :) ama anlam olarak çok anlamlı değil. Anlam kısmına takılmıyorsan koy :) ben de çınar koycam meselaGunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
günaydın pelin ismi kulağa çok hoş geliyo ve hep pelin diyince hep aklıma naif kıbar bayanlar aklıma geliyo:)Gunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
Güzel haberlerle gel inşallah.günaydın kızlar yarın ayrıntılım var inşallah bir problem olmaz
Çok tatlı cok güzelGunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
Çok geçmiş olsun canımayyy aynen ben de günde en az 2.5 lt su içen biriyken 2 lt yi bulamıyorum artıkbi de üst solunum enfeksiyonu geçiriyormuşum kbb dr u günde 3 lt su veya içecek tüketmelisin dedi. o kadar zorlanıyorum ki
2-3gündür benimkide cok durgun. tepki vermiyor sıpamHayırlı sabahlar arkadaşlar, benimde bugün kontrolüm ve şeker yüklemem var, kızceğizimi görücem 1 ay oldu son görüşümden bu yana büyümüş serpilmiştir artıkYarın da tetenozumun 2. Dozu var.Arkadaşlar benim kız baya hareketli sizinkiler nasıl, tabiri caizse beni dürtmediği an yok, oturuşumdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, genel de bağdaş kurup oturuyorum oda habire itip kakıyo
inşallah canımGüzel haberlerle gel inşallah.
Çok tatlı cok güzel
dediğiniz teşhiş "plasenta previa".Arkadaşlar dün doktora gittim ayrıntılı ultrason çektirdik çok şükür herşey iyi çıktı sorun çıkmadı. Sağolsun doktor inanılmaz güzel ilgilendi yarım saat sürdü ama moralimi bozan bi olay oldu plasenta alt yerleşimli(rahme çok yakın ) yerinden sadece 1cm oynamış ilerleyen zamanlarda da hiç çekilmezse normal Doğum yapamayacağım ve bu duruma çok üzülüyorum ben
Ben de cinar ismine bayiliyorum. Kiz ismi bulmakta da cok zorlaniyorum. Dedigin gibi cok anlamlı degil. Insallah guzel bi isim buluruzGünaydın canım :) pelin ismini ben çok severim tanıdığım bütün pelinler zarif ve samimi insanlar :) ama anlam olarak çok anlamlı değil. Anlam kısmına takılmıyorsan koy :) ben de çınar koycam mesela
Benim deeeegünaydın pelin ismi kulağa çok hoş geliyo ve hep pelin diyince hep aklıma naif kıbar bayanlar aklıma geliyo:)
Cok tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canımkendine iyi bak
sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapılabiliyor cnm 1.5 sene arayla normal doğum yapan bile var. facebookta ve kadınlar kulubünde de bunların hikayeleri var okuyabilirsin. ssvd diye geçiyor . ama genelde özel hastanelerde yapılıyor. devlet hastanelerinde pek yapmak istemiyorlar ve bazı doktorlar yaptırıyor hepsi risk almıyor. küçük te olsa bazı rsikleri varAa çok şaşırdım ya bilmiyordum ben. Yeni bir şey öğrenmiş oldum :)
Canim daha dogumuna cok var belki düzelir. Benim de baslarda öyleydi her muayenede biraz biraz yukari cikti derken şimdi normale dönmüş şükür. Senin de oyle olur insallah, kendini yorma ama. Asagida olunca yururken cok kasik agrisi oluyor. Dinlene dinlene hareket etmeye calis, cok da hareket etme bence.Arkadaşlar dün doktora gittim ayrıntılı ultrason çektirdik çok şükür herşey iyi çıktı sorun çıkmadı. Sağolsun doktor inanılmaz güzel ilgilendi yarım saat sürdü ama moralimi bozan bi olay oldu plasenta alt yerleşimli(rahme çok yakın ) yerinden sadece 1cm oynamış ilerleyen zamanlarda da hiç çekilmezse normal Doğum yapamayacağım ve bu duruma çok üzülüyorum ben
Bence pelin ismi çok hoş canım :) pelin bitkiyse çınar da ağaç sonuçtaBen
Ben de cinar ismine bayiliyorum. Kiz ismi bulmakta da cok zorlaniyorum. Dedigin gibi cok anlamlı degil. Insallah guzel bi isim buluruz
Bence kulaga hos geliyor guzel bir isim. Pelin diye tatli bir arkadasim var o yuzden seviyorum sanirim bu ismi :) kizim olsaydi helen, pelin, derin gibi bi isim düşünüyordum ben de, kiz ismi alternatifi daha cok sanki. Ben ogluma isim bulamıyorum bir turlu. Dogumdan sonra ebe koyucak bu gidisle eskiden oldugu gibiGunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
Ben
Ben de cinar ismine bayiliyorum. Kiz ismi bulmakta da cok zorlaniyorum. Dedigin gibi cok anlamlı degil. Insallah guzel bi isim buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?