- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.641
canım ben de istanbul memorial de doğum yapacağım büyük ihtimalle, bir de orayı kontrol edeyim belki orda da vardır böyle kurslar.Kızlar Ankara Memorial hastanesinde ücretsiz hamile yogası kursları varmış .Daha önce giden oldu mu?
Benimde asagidaydi ayrintilı zamanı canım ama cekildi bile yukari merak etme cekilir.her gittiginde sor doktora ne durumda diye.Arkadaşlar dün doktora gittim ayrıntılı ultrason çektirdik çok şükür herşey iyi çıktı sorun çıkmadı. Sağolsun doktor inanılmaz güzel ilgilendi yarım saat sürdü ama moralimi bozan bi olay oldu plasenta alt yerleşimli(rahme çok yakın ) yerinden sadece 1cm oynamış ilerleyen zamanlarda da hiç çekilmezse normal Doğum yapamayacağım ve bu duruma çok üzülüyorum ben
Canim erken doğum riski yapıyormuş rahim ağzını açıyormuş o yüzden tatlı canım istediğinde yada çok acıktığımda 2 tane falan yiyorum .haftada 6 tane yiyorum canımBenm ayda 1 kilo gidiyo herlde:) Zaten ilk üç ay bulantıdan yiyemedm ama snrası alıyorz 1 kilo bitiyo:) simdilik bi zararini gormedm. Aksine faydali olduguna inaniyorum
ada da çok güzelmış ada ve kumsal bu iki ismi de çok beğeniyorum Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz.biz kızımıza Ada ismini koymaya karar verdik
Hayirli olsun canim iyi gelir insallah :) dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olma Allah korusun.Kızlar havuza yazıldım bugün yüzmeye başlıyorum. :) inşallah iyi gelir sıkıntılarıma :)
Akşama gidicem iş çıkışı. İnşallah göbeğim çekip batmam
Doktorumla konuştum canım. Kalabalık saatlerde gitme hiçbişry olmaz dedi. Havuz da bayan erkek ayrı düzenli temizleniyor ve bayanlarda pek giden olmuyormuş :) inşallah sıkıntı olmaz yine de :)Hayirli olsun canim iyi gelir insallah :) dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olma Allah korusun.
Klor oranı da önemli bende gidiyordum hamile kalınca bıraktım .Doktorumla konuştum canım. Kalabalık saatlerde gitme hiçbişry olmaz dedi. Havuz da bayan erkek ayrı düzenli temizleniyor ve bayanlarda pek giden olmuyormuş :) inşallah sıkıntı olmaz yine de :)
Anladım canım yeni öğrendim bunu da :)sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapılabiliyor cnm 1.5 sene arayla normal doğum yapan bile var. facebookta ve kadınlar kulubünde de bunların hikayeleri var okuyabilirsin. ssvd diye geçiyor . ama genelde özel hastanelerde yapılıyor. devlet hastanelerinde pek yapmak istemiyorlar ve bazı doktorlar yaptırıyor hepsi risk almıyor. küçük te olsa bazı rsikleri var
Aminn sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.ada da çok güzelmış ada ve kumsal bu iki ismi de çok beğeniyorum Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz.
Bak İstanbulda da var canım bi teledon et bilgi al kayıt yaptır istersen.canım ben de istanbul memorial de doğum yapacağım büyük ihtimalle, bir de orayı kontrol edeyim belki orda da vardır böyle kurslar.
Canım havuzla da konuştum hamileler için uygun dedi. Ama bilmiyorum artık. Spor da yapmam lazım doktor da sorun olmaz yüzmen daha iyi git diyince niyetlendim bakalım. İnşallah sorun olmaz.Klor oranı da önemli bende gidiyordum hamile kalınca bıraktım .
Bende Pelin adini dusunuyordum :)Gunaydin arkadaslar... Pelin ismi nasil sizce?
HahaaKızlar havuza yazıldım bugün yüzmeye başlıyorum. :) inşallah iyi gelir sıkıntılarıma :)
Sorma canım :) koca göbek oldumHahaadikkat et agırlık yapmasın
Bak İstanbulda da var canım bi teledon et bilgi al kayıt yaptır istersen.
Memorial Şişli Hastanesi
Gün: Her Cumartesi
Saat: 15.00
Yer: Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu
Memorial Ataşehir Hastanesi
Gün: Her Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Memorial Ataşehir Hastanesi Konferans Salonu
Bak İstanbulda da var canım bi teledon et bilgi al kayıt yaptır istersen.
Teşekkürler cnm bi arayayım ben de.
Çok iyi yaparsın ya. git git.Kızlar havuza yazıldım bugün yüzmeye başlıyorum. :) inşallah iyi gelir sıkıntılarıma :)
Haha güzel bi deneyim olcak .ben basladim bile paytakpaytak yurumeye.vay be taaa lekelenmeleri konusuyoduk napcaz diye tedirginlikler simdi kocaman oldular masallah.duygulandim bak.saglikla zamaninda gelsinler insallahSorma canım :) koca göbek oldumsırtüstü yüzerim artık
Zaten penguen yürüyüşüne de geçiyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?