temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar Ankara Memorial hastanesinde ücretsiz hamile yogası kursları varmış .Daha önce giden oldu mu?
canım ben de istanbul memorial de doğum yapacağım büyük ihtimalle, bir de orayı kontrol edeyim belki orda da vardır böyle kurslar.

Benimde asagidaydi ayrintilı zamanı canım ama cekildi bile yukari merak etme cekilir.her gittiginde sor doktora ne durumda diye.

Benm ayda 1 kilo gidiyo herlde:) Zaten ilk üç ay bulantıdan yiyemedm ama snrası alıyorz 1 kilo bitiyo:) simdilik bi zararini gormedm. Aksine faydali olduguna inaniyorum
Canim erken doğum riski yapıyormuş rahim ağzını açıyormuş o yüzden tatlı canım istediğinde yada çok acıktığımda 2 tane falan yiyorum .haftada 6 tane yiyorum canım

Hayirli olsun canim iyi gelir insallah :) dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olma Allah korusun.
Doktorumla konuştum canım. Kalabalık saatlerde gitme hiçbişry olmaz dedi. Havuz da bayan erkek ayrı düzenli temizleniyor ve bayanlarda pek giden olmuyormuş :) inşallah sıkıntı olmaz yine de :)

Anladım canım yeni öğrendim bunu da :)

canım ben de istanbul memorial de doğum yapacağım büyük ihtimalle, bir de orayı kontrol edeyim belki orda da vardır böyle kurslar.
Bak İstanbulda da var canım bi teledon et bilgi al kayıt yaptır istersen.

Memorial Şişli Hastanesi
Gün: Her Cumartesi
Saat: 15.00
Yer: Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu

Memorial Ataşehir Hastanesi
Gün: Her Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Memorial Ataşehir Hastanesi Konferans Salonu

Bak İstanbulda da var canım bi teledon et bilgi al kayıt yaptır istersen.

Teşekkürler cnm bi arayayım ben de.

Sorma canım :) koca göbek oldum sırtüstü yüzerim artık
Zaten penguen yürüyüşüne de geçiyorum yavaş yavaş
Haha güzel bi deneyim olcak .ben basladim bile paytakpaytak yurumeye.vay be taaa lekelenmeleri konusuyoduk napcaz diye tedirginlikler simdi kocaman oldular masallah.duygulandim bak.saglikla zamaninda gelsinler insallah

Bende yavrusumu gordum geldim,masallah kipir kipir eli agzinda oynayip duruyordu,720 gram olmus,doktor bana benzettigini soyledi anasinin kizi dedim ben de :) Arkadaslar sizlerin seker yukleme gram ve degerleriniz saat bazli kac cikmisti, benim aclik 81 1.saat 171(yuksek cikti biraz) 2.saat 99 cikti, sonuclari yarin gorusecegim bugun bekleyemedim cikana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…