- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.841
Ay tebrik ediyorum nasıl aliyorsunhz agdayla kendiniz. Ben orayı göremiyorjm uzun zanandirOyy senin de çıktı mı göbeğin o kadar :) tamam benim göbeğin durumu normal o zaman ben de cok buyuk sanıyordum benimkini :) demek artik buyume zamani gelmiş:)
Ben de göbekten aşağıya göremiyorum canım ama ona rağmen evde kendim ağda ile alıyorum mis gibi ohhh
Ağdaya döneceksen jileti artik kullanma canım. Ne kadar fazla jiletle alırsan ağda alımı biraz daha canını acıtabilir
Aynen canim buyuyoruz artik, dışarda gorenler karnima cok dikkatli bakiyorlar hamile olduğum anlasiliyo, biraz fazla mi buyudu bilmiyorum artik
ayy ne guzel demek kendin yapıyorsun, ben normalde bile hic cesaret edemedim kuafore gidiyodum ama hamile olunca biraktim. Şimdi de dedigin gibi jilete donunce canim cok yanicak ondan korkuyorum :) ama gitmem de lazim böyle bas edilmiyor
Ay tebrik ediyorum nasıl aliyorsunhz agdayla kendiniz. Ben orayı göremiyorjm uzun zanandir
6 hafta önceki randevumda söylemişti cnm 3 hafta sonra ayrıntılıya gireceksin ondan sonraki 3 hafta sonra da Kültür alacağım diye. Şimdi de artık 34. Hafta gibi bakarız dedi. Habersiz yapmaz sanmıyorum :)Canım rahim ağzını kontrol etti demişsin de daha onceden bilgin var mıydı ani olarak mi baktı. Bende bu hafta gidicem de bişey demedi doktorum o konuda bide bakayim derse hazırlıklı gideyim
Ben de çok tedirgin oldum da yeme düzenimi yazmıştım daha önce. Patates ve pilav dışında şekerli veya karbonhidratlı hiç bir şey yok hayatımda. Meyve de yemem. Patates ve pilav da yemiyorum o günden beri. Diyette neyi kısıcam hiç bilmiyorum. Ailede de seker hastalığı yok. Kendi özel doktorum senin yaşam tarzın şeker hikayesine pek uymuyor. Belki de o günlük öyle çıkmış olabilir o yüzden evde takibini yap dedi ben de ole yapıcam bi süre.Sizin baya yüksek çıkmış aslında 2. Saatiniz de dikkatli olmakta fayda var
Kizlar iyi geceler hepinize artik takip edemiyorum pek dun tetenoz vuruldum ici ur oldu canim cok yaniyo nasil bi iyne bu boyle yaa bir ay sonra 3.dozvurulcak.
Çok üzüldüm ya biraz şans işi mi yapı işi mi bh ağrı sızı bilemedim, ben de cuma günü oldum 2. Dozu, sanki iğne bile olmamışım o kadar rahat kolum, keşke herkesin böyle olsaKizlar iyi geceler hepinize artik takip edemiyorum pek dun tetenoz vuruldum ici ur oldu canim cok yaniyo nasil bi iyne bu boyle yaa bir ay sonra 3.dozvurulcak.
Ayni düşünce bende de var canim kendimi kasarim diye hep o yuzden erteledim gitmeyi, bir de baslarda riskliydi nolur nolmaz dedim. Ama son aylarda mecburen gitmem lazim. Nasil engellicem bilmiyorum, doktorum gidebilirsin dedi ama insallah sorun olmaz.Canım ya kuaföre gideceksin sanırım. Bende son ay gideyim diyorum ama korkuyorum ya kendimi kasarsam çocuğa bişey olursa diye. Sen korkuyor musun nasıl çözümün var
Aynen canim ya her sey bebisler icin :) hem alıştım ben göbeğime ellerimi falan oraya koyuyorum rahat oluyoBenim göbeğim normalden büyük sanki. Hani iç karın mevzusu var ya işte iç karnım dar benimsağlıkla dogsunlarda varsın pilates topu gibi gezelim bi süre
Yok yok canın yanmaz insallah yine de sen cok gecikmeden başla ağdaya. Doğum yapalım hayırlısı ile direkt lazer epilasyon aletini alıp evde uyguluycam. Kokten kurtulalim:)
Kızlar günaydın:)Benim göbeğim normalden büyük sanki. Hani iç karın mevzusu var ya işte iç karnım dar benimsağlıkla dogsunlarda varsın pilates topu gibi gezelim bi süre
Yok yok canın yanmaz insallah yine de sen cok gecikmeden başla ağdaya. Doğum yapalım hayırlısı ile direkt lazer epilasyon aletini alıp evde uyguluycam. Kokten kurtulalim:)
Canim Lazer emzirme doneminde de yapilmjyor. Ev tipi olanlar hakkinda fikrim yok . Ama daha once bikini bolgesi icin lazer yaptirdim. Azaltiyor ama bitirmiyor. Benim zaten az vardi biraz daha azaldi. Nemli bolge oldugundan da bitmezmis. Birde ten rengi felan da onemli. Ona gorede etkisi degisiyor.Kızlar günaydın:)
Canım ben doğumdan önce lazere başlamıştım yarım kaldı. Evde yapan makineleri pek önermiyorlar. Etkili sonuç alınmıyormuş ama yine de alacaksan çok iyi araştır derim. Modern ağda dediler bana. Döküyormuş ve daha geç çıkmasını sağlıyormuş bitmez tamamen hiç dediler.
Ben de ağdaya gidicem ama korkuyorum normalde çok sıkıntı yapmam ama okudum biraz son zamanlarda açılma olabilir falan yazmışlar ben de tedirginim. I ImaginaryLife
Kızlar günaydın:)
Canım ben doğumdan önce lazere başlamıştım yarım kaldı. Evde yapan makineleri pek önermiyorlar. Etkili sonuç alınmıyormuş ama yine de alacaksan çok iyi araştır derim. Modern ağda dediler bana. Döküyormuş ve daha geç çıkmasını sağlıyormuş bitmez tamamen hiç dediler.
Ben de ağdaya gidicem ama korkuyorum normalde çok sıkıntı yapmam ama okudum biraz son zamanlarda açılma olabilir falan yazmışlar ben de tedirginim. I ImaginaryLife
Canım ben daha yeni gittim bir sorun olmadı şükürAyni düşünce bende de var canim kendimi kasarim diye hep o yuzden erteledim gitmeyi, bir de baslarda riskliydi nolur nolmaz dedim. Ama son aylarda mecburen gitmem lazim. Nasil engellicem bilmiyorum, doktorum gidebilirsin dedi ama insallah sorun olmaz.
Canım evet bikini tamamen bitmiyor. Ben bikiniye üç seans gidebildim sadece. Ve üst kısımları neredeyse bitti. Ama altlar için bana da dedi tamamen sıfırlanmaz diye. Koltukaltı için de yıllar önce gitmiştim 4 seans. Tamamen bitti diyebilirim. Tek tük görünmeyecek şekilde çıkıyor. :) bakalım şu işleri arlatalım doktor gidebilirsin artık diyince tekrar başlıycam. Bitmese de az olması bile iyi. Koltuk altında çok rahat ettim yazları aman çıktımı çıkacak mı sinir bozucuyduCanim Lazer emzirme doneminde de yapilmjyor. Ev tipi olanlar hakkinda fikrim yok . Ama daha once bikini bolgesi icin lazer yaptirdim. Azaltiyor ama bitirmiyor. Benim zaten az vardi biraz daha azaldi. Nemli bolge oldugundan da bitmezmis. Birde ten rengi felan da onemli. Ona gorede etkisi degisiyor.
Bacaklar ve koltuk alti icin yaptirmadim ama o bolge icin daha uygun oldugunu soyluyorlar.
Ben de ayna yardımıyla yapabildim.Ama yine de zor olduCanim ben gobegimden asagisini goremiyorum o yuzden ne durumda bilmiyorumjiletle karambole aliyorum mecburen nasil olsa doktor henuz bakmiyor diye. Ben de kuafore gitmeyi dusunuyordum agda icin, canin cok yandi mi?
Moralini bozma benm az olması dikkatli olmamdan. Şeker çıkınca daha da dikkat ettim. Diyet listem var. Tatlı yemiyorum tuzlu yemiyorum. Bol bol kaldiyum protein ve vitaminli şeyler yiyorum esmer ekmek dışında hiç ekmek yemiyorum. Makarna sadece haşlanmış yoğurtla yiyorum. Pirinç patates kızartma hamurişi ağzıma sürmüyorum. Arada kaçamak yapıyorum mesela gözleme yedim diyelim hafta sonu hemen yürüyüş yapıp bol su içiyorum o gün asla ağzıma karbonhidrat sürmüyorum. Çünkü dikkatli olmazsam 100 kg üzerine çıkarım. 86 kg idim gebelik öncesi. Troid problem var. Aklım hep bebeğimin sağlığında kendimi düşünüp hominigırtkak yiyemem. Ömrümden 9 ayı onun için diyetle geçirmek amannn hamileyim yiyim gitsinden önemli. Soğduğu zaman herhangi bir sorun olması halinde kendimi yiyip bitiririm. Allah korusun. Sigarayı bırakmıştım. Kahve çay bile içmiyorum. Arada kendime ödül olarak sütlü kahve ısmarlıyorum5 kilo muu okuyunca moralim bozuldu açıkçası çünkü bende hızla kilo aliyorum daha da fazla. 8 almıştım ama son 1 aydır tartilmadim korkumdansiz nasıl Dikkat ediyorsunuz mesela ne yiyip içiyorsunuz
Benim koltuk altinda tek tuk vardi zaten. Yapilmaz dediler. Almasamda kimse varligini anlamiyor :) ama bacaklar icin ev tipi olani almayi dusunuyordum. Onuda arastirdim aslinda ama hamilelik ve emzirme doneminde kullanmayin dediler. O yuzden bir sureligine ondan da vaz gectim.Canım evet bikini tamamen bitmiyor. Ben bikiniye üç seans gidebildim sadece. Ve üst kısımları neredeyse bitti. Ama altlar için bana da dedi tamamen sıfırlanmaz diye. Koltukaltı için de yıllar önce gitmiştim 4 seans. Tamamen bitti diyebilirim. Tek tük görünmeyecek şekilde çıkıyor. :) bakalım şu işleri arlatalım doktor gidebilirsin artık diyince tekrar başlıycam. Bitmese de az olması bile iyi. Koltuk altında çok rahat ettim yazları aman çıktımı çıkacak mı sinir bozucuydu
Kesinlikle canım çok büyük rahatlık. Hele sıcak yerlerde yaşayanlar için büyük sorun oluyor tek tük çıkmaya başlıyor ağda yapsan olmuyor yapmasan pantolonla daralıyor insan. İnşallah sağ salim atlatalım şu süreçleri de o konuyla da ilgileniriz :)Benim koltuk altinda tek tuk vardi zaten. Yapilmaz dediler. Almasamda kimse varligini anlamiyor :) ama bacaklar icin ev tipi olani almayi dusunuyordum. Onuda arastirdim aslinda ama hamilelik ve emzirme doneminde kullanmayin dediler. O yuzden bir sureligine ondan da vaz gectim.
Ablam bacaklarina yaptirmisti cok rahat etti. Cok azaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?