temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam arkadaşlar..
Şeker yüklemesi öncesi gece kaçtan itibaren aç kalıyoruz bir de s u içebiliyor muyduk acaba?sabah ilk randevuyu aldım ama nasıl olacak bilmiyorum..

Selam arkadaşlar..
Şeker yüklemesi öncesi gece kaçtan itibaren aç kalıyoruz bir de s u içebiliyor muyduk acaba?sabah ilk randevuyu aldım ama nasıl olacak bilmiyorum..
Ben gece 12 den sonra hiçbirşey yiyip içmedim su da dahil, bildiğim böyle oluyor, bütün kanları verene kadar yiyip içilmiyor

Selam arkadaşlar..

Ben 9dan sonra yiyip içmedim.. Ama aralarda yudum yudum su içtim. Şeker yüklemesi yapıldıktan sonra su hiç içmedim kanlar verilene kadar.

Arkadaşlar bişey sorucam:) bebeğim hareket edince karnım böyle dalga gibi deprem gibi oluyor. Bu sırada ne yapıyor oluyor bilen var mı? Ben baya merak ettim:)

Bende de oluyor öyle sanki bacaklarını açıp kapatıyor gibi. Garip garip dalgalanıyor karnım komik oluyor :)

Bende de oluyor öyle sanki bacaklarını açıp kapatıyor gibi. Garip garip dalgalanıyor karnım komik oluyor :)
:) annem suyun icinde ondan oyle hissediyosundur dedi ama yetmedi bana:) bazen deprem gibi salliyor korkuyorum:)) acaba icimde noluyor diye. Boyle seffaf olsada karnimiz gorsek ya

Selam arkadaşlar..
12 saat kala bişey yemiyosun ve su dışında bişey icmiyosun. Kan verme aralarında da su disinda her şey yasak. Sormuştum doktoruma

:) annem suyun icinde ondan oyle hissediyosundur dedi ama yetmedi bana:) bazen deprem gibi salliyor korkuyorum:)) acaba icimde noluyor diye. Boyle seffaf olsada karnimiz gorsek ya
Ayy ne güzel olurdu benim de öyle oluyor canım arada. Son zamanlarda yapmaya başladı öyle. Özellikle yatarken gece yapıyor yatakta sallanıyorum

Maşallah ya. Ben lazere gidiyordum son 5 seansim kala hamile kaldım o yüzden devam edemedim. Halbuki çok azalmisti çıkmıyordu artık ama nasip işte. Şu anda da jiletle aldığım için sıkıntı yaşıyorum son ay kuaföre gitsem çocuğa zarari olur mu canım çok acirsa falan diyorum çok karışık kafam

Maşallah ya. Ben lazere gidiyordum son 5 seansim kala hamile kaldım o yüzden devam edemedim. Halbuki çok azalmisti çıkmıyordu artık ama nasip işte. Şu anda da jiletle aldığım için sıkıntı yaşıyorum son ay kuaföre gitsem çocuğa zarari olur mu canım çok acirsa falan diyorum çok karışık kafam

Kizlar iyi geceler hepinize artik takip edemiyorum pek dun tetenoz vuruldum ici ur oldu canim cok yaniyo nasil bi iyne bu boyle yaa bir ay sonra 3.dozvurulcak.
3. Dozu da mi varmış bana iki vuruldu başka da bir sey denmemisti

Peki şimdiden sonra düzenli mi gideceksin canım son ay mi sadece.

Dr dan bilgi alabilirsin aslında canım o seni yönlendirir. Belki senin özel bi durumun vardır drun ağda yapma der herkeste aynı etkiyi vermez sonuçta.. Ben ilk hamileligimde hep ağda yaptım. Dra sormakta fayda var sanki ben de sorayim ama erkek dr işte yaa poff

Canim tebrik ediyorum seni. Bana diyet listeni atabilir misin bende fikir alayım şekerim çıktığı için benjm de dikkat etmem gerekiyir ama anlamıyorum alıyorum hala kilo gerçekten moralim çok bozuk. Cuma günü kontrolim var doktorum kilo almissin derse diye ödüm kopuyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…