- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.861
Ben gece 12 den sonra hiçbirşey yiyip içmedim su da dahil, bildiğim böyle oluyor, bütün kanları verene kadar yiyip içilmiyorSelam arkadaşlar..
Şeker yüklemesi öncesi gece kaçtan itibaren aç kalıyoruz bir de s u içebiliyor muyduk acaba?sabah ilk randevuyu aldım ama nasıl olacak bilmiyorum..
Selam arkadaşlar..
Şeker yüklemesi öncesi gece kaçtan itibaren aç kalıyoruz bir de s u içebiliyor muyduk acaba?sabah ilk randevuyu aldım ama nasıl olacak bilmiyorum..
Arkadaşlar bişey sorucam:) bebeğim hareket edince karnım böyle dalga gibi deprem gibi oluyor. Bu sırada ne yapıyor oluyor bilen var mı? Ben baya merak ettim:)
:) annem suyun icinde ondan oyle hissediyosundur dedi ama yetmedi bana:) bazen deprem gibi salliyor korkuyorum:)) acaba icimde noluyor diye. Boyle seffaf olsada karnimiz gorsek yaBende de oluyor öyle sanki bacaklarını açıp kapatıyor gibi. Garip garip dalgalanıyor karnım komik oluyor :)
Benm iki gun ard arda olup gecti sonradan. Su aralar yok.Kızlar arasira Karnım sertleşiyor çok degil gunde 3 defa falan sizinde oluyormu kasılmalar
12 saat kala bişey yemiyosun ve su dışında bişey icmiyosun. Kan verme aralarında da su disinda her şey yasak. Sormuştum doktorumaSelam arkadaşlar..
:) annem suyun icinde ondan oyle hissediyosundur dedi ama yetmedi bana:) bazen deprem gibi salliyor korkuyorum:)) acaba icimde noluyor diye. Boyle seffaf olsada karnimiz gorsek ya
Maşallah ya. Ben lazere gidiyordum son 5 seansim kala hamile kaldım o yüzden devam edemedim. Halbuki çok azalmisti çıkmıyordu artık ama nasip işte. Şu anda da jiletle aldığım için sıkıntı yaşıyorum son ay kuaföre gitsem çocuğa zarari olur mu canım çok acirsa falan diyorum çok karışık kafamYok yok ben de göremiyorumalışkanlık diyelim nereyi nasıl alacağımı bilince zor olmuyo sadece yorulmamaya çalışıyorum ve tabii ki gerekli yerlerde ayna cok yardımcı oluyo ki aynayı normal zamanda da kullanıyorum:)
Ama tabi hamile olunca daha bi hantal halsiz nazli oluyor insan. Cekinmesem biri gelse alsa oh missss
Maşallah ya. Ben lazere gidiyordum son 5 seansim kala hamile kaldım o yüzden devam edemedim. Halbuki çok azalmisti çıkmıyordu artık ama nasip işte. Şu anda da jiletle aldığım için sıkıntı yaşıyorum son ay kuaföre gitsem çocuğa zarari olur mu canım çok acirsa falan diyorum çok karışık kafamYok yok ben de göremiyorumalışkanlık diyelim nereyi nasıl alacağımı bilince zor olmuyo sadece yorulmamaya çalışıyorum ve tabii ki gerekli yerlerde ayna cok yardımcı oluyo ki aynayı normal zamanda da kullanıyorum:)
Ama tabi hamile olunca daha bi hantal halsiz nazli oluyor insan. Cekinmesem biri gelse alsa oh missss
3. Dozu da mi varmış bana iki vuruldu başka da bir sey denmemistiKizlar iyi geceler hepinize artik takip edemiyorum pek dun tetenoz vuruldum ici ur oldu canim cok yaniyo nasil bi iyne bu boyle yaa bir ay sonra 3.dozvurulcak.
Peki şimdiden sonra düzenli mi gideceksin canım son ay mi sadece.Ayni düşünce bende de var canim kendimi kasarim diye hep o yuzden erteledim gitmeyi, bir de baslarda riskliydi nolur nolmaz dedim. Ama son aylarda mecburen gitmem lazim. Nasil engellicem bilmiyorum, doktorum gidebilirsin dedi ama insallah sorun olmaz.
Evet cnm ucuncu dozu da var ikinciyi nisan başı vurdular üçüncü de eylülde3. Dozu da mi varmış bana iki vuruldu başka da bir sey denmemisti
Maşallah ya. Ben lazere gidiyordum son 5 seansim kala hamile kaldım o yüzden devam edemedim. Halbuki çok azalmisti çıkmıyordu artık ama nasip işte. Şu anda da jiletle aldığım için sıkıntı yaşıyorum son ay kuaföre gitsem çocuğa zarari olur mu canım çok acirsa falan diyorum çok karışık kafam
Canim tebrik ediyorum seni. Bana diyet listeni atabilir misin bende fikir alayım şekerim çıktığı için benjm de dikkat etmem gerekiyir ama anlamıyorum alıyorum hala kilo gerçekten moralim çok bozuk. Cuma günü kontrolim var doktorum kilo almissin derse diye ödüm kopuyor şu anMoralini bozma benm az olması dikkatli olmamdan. Şeker çıkınca daha da dikkat ettim. Diyet listem var. Tatlı yemiyorum tuzlu yemiyorum. Bol bol kaldiyum protein ve vitaminli şeyler yiyorum esmer ekmek dışında hiç ekmek yemiyorum. Makarna sadece haşlanmış yoğurtla yiyorum. Pirinç patates kızartma hamurişi ağzıma sürmüyorum. Arada kaçamak yapıyorum mesela gözleme yedim diyelim hafta sonu hemen yürüyüş yapıp bol su içiyorum o gün asla ağzıma karbonhidrat sürmüyorum. Çünkü dikkatli olmazsam 100 kg üzerine çıkarım. 86 kg idim gebelik öncesi. Troid problem var. Aklım hep bebeğimin sağlığında kendimi düşünüp hominigırtkak yiyemem. Ömrümden 9 ayı onun için diyetle geçirmek amannn hamileyim yiyim gitsinden önemli. Soğduğu zaman herhangi bir sorun olması halinde kendimi yiyip bitiririm. Allah korusun. Sigarayı bırakmıştım. Kahve çay bile içmiyorum. Arada kendime ödül olarak sütlü kahve ısmarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?