- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.881
Arkadaşlar bişey sorucam:) bebeğim hareket edince karnım böyle dalga gibi deprem gibi oluyor. Bu sırada ne yapıyor oluyor bilen var mı? Ben baya merak ettim:)[/QUOTE
Benimde aynı durumda hatta fazlasiyla itiyor dalga dalga yapıyor. Bazen gerçekten çok yoruyor hareketleri. Kasılma mi acaba diye strese giriyorum o oynadıkca
Arkadaşlar bişey sorucam:) bebeğim hareket edince karnım böyle dalga gibi deprem gibi oluyor. Bu sırada ne yapıyor oluyor bilen var mı? Ben baya merak ettim:)[/QUOTE
Benimde aynı durumda hatta fazlasiyla itiyor dalga dalga yapıyor. Bazen gerçekten çok yoruyor hareketleri. Kasılma mi acaba diye strese giriyorum o oynadıkca
Cevabı merak ediyorum çünkü benimde oluyor ama sertlesmeyle beraber çocuk da hareket ediyor kasılma böyle mi olurKızlar arasira Karnım sertleşiyor çok degil gunde 3 defa falan sizinde oluyormu kasılmalar
Aynen canım bende bize vurulmuyor diye biliyorumEvet cnm ucuncu dozu da var ikinciyi nisan başı vurdular üçüncü de eylülde
O da bebeğe galiba tam bilmiyorum bize değildir herhalde
Yazdığın bilgilerle pek bir yardımcı olamayoz son adet tarihin önemli yumurtladığın tarihten eminsen kan testinde pozitif görebilirsin . İdrarda çıkmayabilir.merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana
Canim bunlar doguma hazirlik kasilmalari. Olmasi cok normal. :) vucut artik kendini yavas yavas dogum icin hazirliyor. Braxton hicks de deniyor.Cevabı merak ediyorum çünkü benimde oluyor ama sertlesmeyle beraber çocuk da hareket ediyor kasılma böyle mi olur
16 mart canımYazdığın bilgilerle pek bir yardımcı olamayoz son adet tarihin önemli yumurtladığın tarihten eminsen kan testinde pozitif görebilirsin . İdrarda çıkmayabilir.
Canim doktor yasaklayana kadar serbest :) zaten erken dogum riskin vs varsa doktor uyarir bunun haricinde normal dogumu kolaylastiriyoe. Son haftalarda bazi doktorlar ozellikle daha sık yapin diyor.Kızlar bu arada biraz özel olucak ama bisi sormak istiyorum.. İlişki konusunda dikkat ediyor musunuz? Yani dr yasak falan demedi ama bi iki arkadaşım 7. Aydan sonra biz hiç yaklaşmadık o işlere dedilerHerkesle konuşulacak konuda değil sonuçta. Ben de dikkat etmek istiyorum sizin dusunceleriniz ne yani ne sıklıkta oluyo yada olmalı hamilelikte
Haklısın canım ben bi sorayım doktorumaDr dan bilgi alabilirsin aslında canım o seni yönlendirir. Belki senin özel bi durumun vardır drun ağda yapma der herkeste aynı etkiyi vermez sonuçta.. Ben ilk hamileligimde hep ağda yaptım. Dra sormakta fayda var sanki ben de sorayim ama erkek dr işte yaa poff
Ya ama korkutuyor insanı. Ama bana çocuğun hareketi gibi geliyor. Meseka şu an hala oynuyor ve sanki bi yermere biseyini koyuyo sertlesiyo caprazlama hatta vuruyo. Çok gerilim yaşıyorumCanim bunlar doguma hazirlik kasilmalari. Olmasi cok normal. :) vucut artik kendini yavas yavas dogum icin hazirliyor. Braxton hicks de deniyor.
Cevabı merak ediyorum çünkü benimde oluyor ama sertlesmeyle beraber çocuk da hareket ediyor kasılma böyle mi olur
Düzenli gitmeyi dusunuyorum canim, ayda bir gitsem yeter herhalde, 3 4 kere gitmis olucam yani, bir de dogumdan 1 hafta once falan giderim hallolur. Tabi dogumu tetikler mi bilemiyorum insallah oyle bisey olmaz.Peki şimdiden sonra düzenli mi gideceksin canım son ay mi sadece.
Ben 28.haftada yıkadım ütüledim canım. Tozlanma benmde aklıma geldi ama dolabın kapağını hergün açmıcaz zaten:)) ben bazen açıp seviyorm gerçii :))
Ya bugün çok farklı hala durmuyor. Az önce bir yerde okudum doğum kasılması olurken bebek hareket etmiyormjs sadece sertlesip gevsiyormus. İçim rahatladi onu okuyunca çünkü benimki kendisi itiyor gibi. Allah yardımcimiz olsun hepimizin gerçekten çok gerildim benCanım aynısı bana oluyor. Bebek bazen o kadar sert oluyor ki ama ayni zamanda da hareket ediyor. Ben bayagi paniklemistim gecen hafta bu nedenden dolayı hastaneye gittim dr cok normal artık yavas yavas doguma hazirlaniyor vücudun dedi. Allahin izni ile bi skinti olmadan kavusuruz bebislerimize sağlıkla:)
:)) bana dyen yok. Şu ara tek eğlencm o olunca. Eşim zaten anlamaz karışmaz. Annemde bişy demedi. Güzel oldu ya böyle. Sende dayanamadğn yerde yap bence sıcakta ütü falan zor. Az kıyafet almama rağmen ütüyü özenle yapınca vaktimi aldı baya. Sonunda belim falan feci ağrıdı mesela. İlerledkçe nolur bilmyrmBana kalsa bende yapcamda esim de annemlerde erken erken deyip duruyorlar.. onlar erken dedikce ben sinirleniyorum :)
Ben gebelkten snra 5 günde 1 oldu ortalama. Dr daha yeni sordum kanaman olmadğı sürece ve sen kendini rahat hissttğn sürece devam dedi.Kızlar bu arada biraz özel olucak ama bisi sormak istiyorum.. İlişki konusunda dikkat ediyor musunuz? Yani dr yasak falan demedi ama bi iki arkadaşım 7. Aydan sonra biz hiç yaklaşmadık o işlere dedilerHerkesle konuşulacak konuda değil sonuçta. Ben de dikkat etmek istiyorum sizin dusunceleriniz ne yani ne sıklıkta oluyo yada olmalı hamilelikte
Hayır canım kardesim de naile gökçe akagunduz a gidiyor. Yarın tekrar sorayim bakayım fiyattan emin mi ama söylemişler ona. Sen doktorla mi konustun?Naile gökçe akagündüz
Kardeşin s harfli bir kadın var sezeryanlılara normal doğum yapan kilo takıntılı bir doktor var onamı gidiyor. O çok kalabalık. Benimkide kalabalık o ayrı nokta.
O da yok canım..işin kötüsü de bu
Hiç de yorum yapmıyor.buldugum isimleri beğenmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?