- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.901
Sorma canım bizde de aynı. Benim mevcutta bir beyaz dolabım var onu boşaltıp bebişe vercem geçici olarak. Ona raf yaptırılacak. O olmadan yıkayamıyorum çünkü yerleştiremiycem. Eşim de daha erken hallederiz diyip duruyor. İki hafta daha yaptırmazsa yıkayınca ona yaptırcam ütüleri. O sıcakta o halde ütü mü yapılır. Hiç anlamıyorlar bizi. Bir de erken doğum muhabbeti var.Bana kalsa bende yapcamda esim de annemlerde erken erken deyip duruyorlar.. onlar erken dedikce ben sinirleniyorum :)
Canim bende son aylarda kilo alimi yavasliyor diye biliyorum. En azindan benim iki hamileligimde son aylarda kilo alimin yavasladi ve sonra durdu. Ben 3 kilo gibi aldim daha. Ama zayif hamile kaldim.
Masallah bebegine de cok guzel buyumus annesi :)
Sorma canım bizde de aynı. Benim mevcutta bir beyaz dolabım var onu boşaltıp bebişe vercem geçici olarak. Ona raf yaptırılacak. O olmadan yıkayamıyorum çünkü yerleştiremiycem. Eşim de daha erken hallederiz diyip duruyor. İki hafta daha yaptırmazsa yıkayınca ona yaptırcam ütüleri. O sıcakta o halde ütü mü yapılır. Hiç anlamıyorlar bizi. Bir de erken doğum muhabbeti var.İstiyor ki hepsini kendi yıkasın ütülesin yerleştirsin
5 kilo muu okuyunca moralim bozuldu açıkçası çünkü bende hızla kilo aliyorum daha da fazla. 8 almıştım ama son 1 aydır tartilmadim korkumdansiz nasıl Dikkat ediyorsunuz mesela ne yiyip içiyorsunuz
canım tedavin ne kadar sürdü pekiBen varim canım
canım tedavin ne kadar sürdü doğal yollarla mı hamile kaldınBen varım canım pko ve hasimato tiroidi var
3. Dozu da mi varmış bana iki vuruldu başka da bir sey denmemisti
Kizlar bebek odasını aldık. Sizce nasıl? Ben düz sade bir model istiyordum ama eşim bunu çok istedi oglusumuzaEki Görüntüle 1986452 Eki Görüntüle 1986453 Eki Görüntüle 1986454
ben de doktoruma sormadan bırakmıştım. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde söyledim. o da iyi yapmışsın dedi. yan etkisi varsa kullanmanı istemiyorlar zaten. sen yine de sor doktoruna canım.Kullanmazsak ne olur acaba doktoruma danışıp bırakmak istiyorum açıkçası
Canım bence sen yıla ütüle tertemiz bir hurca koy. Onu da büyükçe bir valize yerleştir. Taşınma durumunda çok sıkıntı olur sana haziranda yapmak. Bir arkadaşımın 8. Ayda yıkadık yıkadığımız gün geldi sıpabizde daha beklemedeyiz.. odasını aldık ama daha odaya ait hiç bişi görmedimtayin durumumuz var mayıs sonunda açıklancak daha.. mayıs sonuna kadar beklemedeyim.. haziranda o sıcakta tüm iş beni bekliyor olcak malaesef
Canım bazrn bana da oluyor. Bir kaç gün çok hareketli oluyor sonra sakinliyor. İki gündür keyfi olursa bi pıt yapıyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum içini ferah tut. Bazen de arkaya mı dönüyor ne yapıyorsa kımıldıyor ama elimi koyunca su dalgası gibi çok az hissediyorum sadece. Belki öyledir farketmiyorsundur. Ya da rahatı yerindedirSelam kızlar bebeğimin hareketlerinde 2 gündür bi azalma vardı çok zor oynuyo 2 gün önce çılgınlar gibi hareket ediyodu şimdi neden böyle oldu ki
Günaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında
Merhaba canım benimde aynı şekilde ellerim çok fena karıncalanıyor. Yanlış yatıyorum desem dikkat ediyorum hayır. Galiba normal bir süreçGünaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında
Sorma canım bizde de aynı. Benim mevcutta bir beyaz dolabım var onu boşaltıp bebişe vercem geçici olarak. Ona raf yaptırılacak. O olmadan yıkayamıyorum çünkü yerleştiremiycem. Eşim de daha erken hallederiz diyip duruyor. İki hafta daha yaptırmazsa yıkayınca ona yaptırcam ütüleri. O sıcakta o halde ütü mü yapılır. Hiç anlamıyorlar bizi. Bir de erken doğum muhabbeti var.İstiyor ki hepsini kendi yıkasın ütülesin yerleştirsin
Benimki yardım ediyor valla canım. Yıkama kurutma kısmını ben yaparım ütüye yardım eder :) ben de sabırsızım. Bi iş varsa yapılıp oturulacak. Şimdi de bu çanta işi var içimde sıkıntı. Bir hazırlasam rahatlıycam :) ama bir de deneyimsizlik var ya onu mu koyayım bunu mu koyayım bu da belki lazım olur diye diye tatile gider gibi doldururum ben onuBizde de öyle iste.. esim ysparsin edersin dur az daha ayy neler neler.. dedigin gibi sanki kendisi yapcak agirlastigimiz zaman.. anlamiyolar hemde hic ko ben sabirsiz da bi insanimdirama bugun yada yarin 2 3 battaniyesini hastane çıkışlarını yikicam.. banane yaa cantami hazirlicam hihihi
Benim eşime kalsa daha alışveriş bile yapmayacağız. Daha dur daha dur. 6. aya girdim İzmirde sıcak bir bastırdımı ben koca göbekle nereye gideceksem artık. Zaten yumurcak aşağıda taşıyorum 30 dkda bir wc'ye gidiyorumm o sıcakta gezerken su iç derken tamam artık ben wc'den çıkmam herhalde. Valla liste yapmıştım çoğu şeyi aldım. Havalar ısınsın yıkayıp güneşte kuruttummu tamamdır. Dolaptada çarşaf örterim üzerlerine Allan nasip ederse oldu bitti.. 7. aydada doğum çantasının hazır olması lazım çünkü ne olur ne olmaz. Annem kayınvalidemlerle konuşmadığıma her işi kendim görmem lazım. Herkes yardım ederiz diyor ama tez canlı olduğuma bana afaganlar basıyorBizde de öyle iste.. esim ysparsin edersin dur az daha ayy neler neler.. dedigin gibi sanki kendisi yapcak agirlastigimiz zaman.. anlamiyolar hemde hic ko ben sabirsiz da bi insanimdirama bugun yada yarin 2 3 battaniyesini hastane çıkışlarını yikicam.. banane yaa cantami hazirlicam hihihi
Sepet besiklerden aldık canım bizim yatak odasına koymak için. Bi 6 ay kadar yatar herhalde orda dagüle güle kullansın inşallah :) peki odasının haricinde anne yanı için bişi düşündünüzmü. bizimkide böle büyükçe, yatak odasına sığmaz yatağı.. anne yanı için dert yapıyorum şimdi
Merhaba canım benimde aynı şekilde ellerim çok fena karıncalanıyor. Yanlış yatıyorum desem dikkat ediyorum hayır. Galiba normal bir süreç
Özel ilgi ve masajla hareketlenmişti benm bebişim. Dene bi istersen. Geçen hafta benmde başıma kalmıştı babası 15dk konştu sonra harektleri durmadı hiç:))Selam kızlar bebeğimin hareketlerinde 2 gündür bi azalma vardı çok zor oynuyo 2 gün önce çılgınlar gibi hareket ediyodu şimdi neden böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?