temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.

Canım balık yağını içemiyorsan da kafaya takma. Bana da dokundu doktorum haftada bir somon bir de normal balık yesen hapa gerek kalmaz dedi. Onu öyle halledersin. Kaldiyum için de kaşar ve eski kaşarda çok kalsiyum varmış süt dışında onları da tüketmeye çalış. Bir de artık havalar güzel okula yürürken güneş de alırsın. Kısa zamanda hepsi toparlar inşallah. Hiç bozma moralini

Hepsinin çaresi var çok şükür takılma bunlara. Benm de plesantam aşağıda. 3 hafta sonra alttan muayene olacağım. Rahim ağzın ayakın ama kapatmıyor yine de risk varsa sezeryan yaparım dedi doktor. Allah hakkımızda güzel yazılar yazsın cnm. Bu arada bebek gelişimi için günlük kalsiyum dengeni takip et lütfen. Bu senin elinde yoğurt ve süt tüket. Sabah öğle akşam. Kemikleri için ihtiyaçı var. Ayrıca dikkatli ol ilişki yaşama eşinle. Previada doktor önermiyor. Biz eşimle aylardır dikkat ediyoruz.

Süt dışında peyniri bolca tüketiyorum. Yoğurt da dahil tabii. Ama demek ki az geliyor. Balık işte pek midem almıyor ama mecbur yiyeceğim. Yapacak bir şey yok. Moralimi bozmuyorum ama beni zorluyor işte bu da böyle demek ki. Evet tam öğle saatinde güneş alırım bol bol çok iyi olur.. Sağol canım :)

Amin canım. Yok psikolojimi bozmuyorum. Kalsiyum tüketimim var ama artırmam lazım demek ki. Plesanta için bakalım teşhis ayrıntılıdan sonra. Benim zaten ilki sezaryen bu da öyle olacaktı. Artık duruma göre alacaktır zamanı geldiğinde. İlişki ne demekti yaa ben unuttum :) başından beri yasak kist vardı sonra başı aşağıdaydı şimdi plesanta :) yapacak bir şey yok her şey bebişlerin ve bizim sağlığımız için..

Canım bana doktorum mega bone diye bir vitamin verdi kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var azar azar. Ben çok memnunum. İstersen sor doktoruna en azından toparlayana kadar takviye al.

Ya ama korkutuyor insanı. Ama bana çocuğun hareketi gibi geliyor. Meseka şu an hala oynuyor ve sanki bi yermere biseyini koyuyo sertlesiyo caprazlama hatta vuruyo. Çok gerilim yaşıyorum
Canim oyle ise cocukta olabilir. Yerini degistiriyordur. Sirtini dayiyordur,Ayaklari ile vuruyordur vs. Ben kasilma olarak anladigimdan oyle dedim.

Canim dogum kasilmasi olsa anlarsin. Adet oldugunda karninjn hepsine bir sanci girer. Dogum kasilmasida ona benziyor. Digerleri hazirlik kasilmalari vs. Onemli degil yani. :)

Canım bana doktorum mega bone diye bir vitamin verdi kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var azar azar. Ben çok memnunum. İstersen sor doktoruna en azından toparlayana kadar takviye al.

Canım alerjilerim çok. Magnorm calcimax alerji yapınca korktu balık yağı vermeye. O yüzden de başka ilaç vermek istemedi içinde başka vitaminler var diye. B12 iğnesi olmuştum daha önce o da alerji yaptı söylemiştim zaten. Gıda takviyeleri ile idare edeceğim mecburen

Anladım canım. O zaman mecbur gıdayla takviye edeceksin. Bak şimdi netten de baktım susamda ve bademde de kalsiyum çokmuş. Ayrıca az yağlı yoğurt ve sütte normallere göre daha çok kalsiyum varmış ilginç.
"Susam: Kavrulmuş veya kurutulmuş susamın 100 gramı, günlük alınması gereken kalsiyum tamamına yakınını, 1 çorba kaşığı susam ise %9’unu karşılar." Diyor

Canim sıkma canını artık dinlenicez demek ki böyle Hep

Canim oyle ise cocukta olabilir. Yerini degistiriyordur. Sirtini dayiyordur,Ayaklari ile vuruyordur vs. Ben kasilma olarak anladigimdan oyle dedim.
Valla canım bende ne olduğunu anlamadım hala gece iğne saplandi sanki iki kere çok korktum kimseyi de telaşa vermek istemiyorum belki normal hareketlerdir diye

Bizim ki de yardimci allahi var eli bayağ becerikli ama yapinca :) iste tek sıkıntımiz henuz erken henuz erken :)

Canim dogum kasilmasi olsa anlarsin. Adet oldugunda karninjn hepsine bir sanci girer. Dogum kasilmasida ona benziyor. Digerleri hazirlik kasilmalari vs. Onemli degil yani. :)
Sağol canım içimi rahatlattin :) inşallah bir sıkıntı yasamayiz böyle

Oyyy izmir oyyy bilirim sicagini oranin.. bakna sen esine yap alisverisini cantanida hazirla.. ben dun gardolabdan cikarttim makinenin onune koydum cuma gunu ist. Hava 27 drreceye kadar cikicakmis onlari aradan cikarinca belki diger kiyafetleride hucum ettiririm kendimi bende cok sabirsizim ne etcez bilmiyorum..

Kızlar bugün afedersiniz bikini bölgemde ağda yaptım bir de ne göreyim genital bölgem bacaklarıma doğru oldukça kararmış bu durum geçici mi yoksa artık hep öyle mi kalır
aynı konuyu bende açmak için geldim ama sen açmıssın .bneim tenim çok beyaz ve kararma olmuş üzüldüm .Birde nasıl yapabiliyorsunuz ağda ben zor yaptım arık yapamıyorum bi dahaki ay nasıl yapcam bilmiyorum.Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz kuaföre giden var mı ?

Süper.. Susamı salataya falan da koyabilirim ya da yoğurda. Az yağlı yoğurt alırım bende o zaman :) harikasın canım çok sağol

Biz devam ediyoruz canım ,hafta iki yada üç .Eşimin çalışma saatlerine göre değişiyor.Bence olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…