- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.921
Canım balık yağını içemiyorsan da kafaya takma. Bana da dokundu doktorum haftada bir somon bir de normal balık yesen hapa gerek kalmaz dedi. Onu öyle halledersin. Kaldiyum için de kaşar ve eski kaşarda çok kalsiyum varmış süt dışında onları da tüketmeye çalış. Bir de artık havalar güzel okula yürürken güneş de alırsın. Kısa zamanda hepsi toparlar inşallah. Hiç bozma moraliniKızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.
Hepsinin çaresi var çok şükür takılma bunlara. Benm de plesantam aşağıda. 3 hafta sonra alttan muayene olacağım. Rahim ağzın ayakın ama kapatmıyor yine de risk varsa sezeryan yaparım dedi doktor. Allah hakkımızda güzel yazılar yazsın cnm. Bu arada bebek gelişimi için günlük kalsiyum dengeni takip et lütfen. Bu senin elinde yoğurt ve süt tüket. Sabah öğle akşam. Kemikleri için ihtiyaçı var. Ayrıca dikkatli ol ilişki yaşama eşinle. Previada doktor önermiyor. Biz eşimle aylardır dikkat ediyoruz.Kızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.
Canım balık yağını içemiyorsan da kafaya takma. Bana da dokundu doktorum haftada bir somon bir de normal balık yesen hapa gerek kalmaz dedi. Onu öyle halledersin. Kaldiyum için de kaşar ve eski kaşarda çok kalsiyum varmış süt dışında onları da tüketmeye çalış. Bir de artık havalar güzel okula yürürken güneş de alırsın. Kısa zamanda hepsi toparlar inşallah. Hiç bozma moralini
Hepsinin çaresi var çok şükür takılma bunlara. Benm de plesantam aşağıda. 3 hafta sonra alttan muayene olacağım. Rahim ağzın ayakın ama kapatmıyor yine de risk varsa sezeryan yaparım dedi doktor. Allah hakkımızda güzel yazılar yazsın cnm. Bu arada bebek gelişimi için günlük kalsiyum dengeni takip et lütfen. Bu senin elinde yoğurt ve süt tüket. Sabah öğle akşam. Kemikleri için ihtiyaçı var. Ayrıca dikkatli ol ilişki yaşama eşinle. Previada doktor önermiyor. Biz eşimle aylardır dikkat ediyoruz.
Canım bana doktorum mega bone diye bir vitamin verdi kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var azar azar. Ben çok memnunum. İstersen sor doktoruna en azından toparlayana kadar takviye al.Süt dışında peyniri bolca tüketiyorum. Yoğurt da dahil tabii. Ama demek ki az geliyor. Balık işte pek midem almıyor ama mecbur yiyeceğim. Yapacak bir şey yok. Moralimi bozmuyorum ama beni zorluyor işte bu da böyle demek ki. Evet tam öğle saatinde güneş alırım bol bol çok iyi olur.. Sağol canım :)
Klomen kullandım çok uzun sürmedi ilkinde kimyasal gebelik yaşadım arada bi defa adet oldum tekrar hamileyimcanım tedavin ne kadar sürdü doğal yollarla mı hamile kaldın
Plasenta ön duvara yerleşik demek canım aşağı yerleşik olmadıkça sorun yokKızlar plasenta anteriorde ne demek bilen var mı sakıncası olan bi durum mu?
Canim oyle ise cocukta olabilir. Yerini degistiriyordur. Sirtini dayiyordur,Ayaklari ile vuruyordur vs. Ben kasilma olarak anladigimdan oyle dedim.Ya ama korkutuyor insanı. Ama bana çocuğun hareketi gibi geliyor. Meseka şu an hala oynuyor ve sanki bi yermere biseyini koyuyo sertlesiyo caprazlama hatta vuruyo. Çok gerilim yaşıyorum
Canim dogum kasilmasi olsa anlarsin. Adet oldugunda karninjn hepsine bir sanci girer. Dogum kasilmasida ona benziyor. Digerleri hazirlik kasilmalari vs. Onemli degil yani. :)Ya bugün çok farklı hala durmuyor. Az önce bir yerde okudum doğum kasılması olurken bebek hareket etmiyormjs sadece sertlesip gevsiyormus. İçim rahatladi onu okuyunca çünkü benimki kendisi itiyor gibi. Allah yardımcimiz olsun hepimizin gerçekten çok gerildim ben
Canım bana doktorum mega bone diye bir vitamin verdi kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var azar azar. Ben çok memnunum. İstersen sor doktoruna en azından toparlayana kadar takviye al.
Anladım canım. O zaman mecbur gıdayla takviye edeceksin. Bak şimdi netten de baktım susamda ve bademde de kalsiyum çokmuş. Ayrıca az yağlı yoğurt ve sütte normallere göre daha çok kalsiyum varmış ilginç.Canım alerjilerim çok. Magnorm calcimax alerji yapınca korktu balık yağı vermeye. O yüzden de başka ilaç vermek istemedi içinde başka vitaminler var diye. B12 iğnesi olmuştum daha önce o da alerji yaptı söylemiştim zaten. Gıda takviyeleri ile idare edeceğim mecburen
Canim sıkma canını artık dinlenicez demek ki böyle HepKızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.
Valla canım bende ne olduğunu anlamadım hala gece iğne saplandi sanki iki kere çok korktum kimseyi de telaşa vermek istemiyorum belki normal hareketlerdir diyeCanim oyle ise cocukta olabilir. Yerini degistiriyordur. Sirtini dayiyordur,Ayaklari ile vuruyordur vs. Ben kasilma olarak anladigimdan oyle dedim.
Benimki yardım ediyor valla canım. Yıkama kurutma kısmını ben yaparım ütüye yardım eder :) ben de sabırsızım. Bi iş varsa yapılıp oturulacak. Şimdi de bu çanta işi var içimde sıkıntı. Bir hazırlasam rahatlıycam :) ama bir de deneyimsizlik var ya onu mu koyayım bunu mu koyayım bu da belki lazım olur diye diye tatile gider gibi doldururum ben onu
Sağol canım içimi rahatlattin :) inşallah bir sıkıntı yasamayiz böyleCanim dogum kasilmasi olsa anlarsin. Adet oldugunda karninjn hepsine bir sanci girer. Dogum kasilmasida ona benziyor. Digerleri hazirlik kasilmalari vs. Onemli degil yani. :)
Benim eşime kalsa daha alışveriş bile yapmayacağız. Daha dur daha dur. 6. aya girdim İzmirde sıcak bir bastırdımı ben koca göbekle nereye gideceksem artık. Zaten yumurcak aşağıda taşıyorum 30 dkda bir wc'ye gidiyorumm o sıcakta gezerken su iç derken tamam artık ben wc'den çıkmam herhalde. Valla liste yapmıştım çoğu şeyi aldım. Havalar ısınsın yıkayıp güneşte kuruttummu tamamdır. Dolaptada çarşaf örterim üzerlerine Allan nasip ederse oldu bitti.. 7. aydada doğum çantasının hazır olması lazım çünkü ne olur ne olmaz. Annem kayınvalidemlerle konuşmadığıma her işi kendim görmem lazım. Herkes yardım ederiz diyor ama tez canlı olduğuma bana afaganlar basıyor
aynı konuyu bende açmak için geldim ama sen açmıssın .bneim tenim çok beyaz ve kararma olmuş üzüldüm .Birde nasıl yapabiliyorsunuz ağda ben zor yaptım arık yapamıyorum bi dahaki ay nasıl yapcam bilmiyorum.Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz kuaföre giden var mı ?Kızlar bugün afedersiniz bikini bölgemde ağda yaptım bir de ne göreyim genital bölgem bacaklarıma doğru oldukça kararmışbu durum geçici mi yoksa artık hep öyle mi kalır
Anladım canım. O zaman mecbur gıdayla takviye edeceksin. Bak şimdi netten de baktım susamda ve bademde de kalsiyum çokmuş. Ayrıca az yağlı yoğurt ve sütte normallere göre daha çok kalsiyum varmış ilginç.
"Susam: Kavrulmuş veya kurutulmuş susamın 100 gramı, günlük alınması gereken kalsiyum tamamına yakınını, 1 çorba kaşığı susam ise %9’unu karşılar." Diyor
Biz devam ediyoruz canım ,hafta iki yada üç .Eşimin çalışma saatlerine göre değişiyor.Bence olmalı :)Kızlar bu arada biraz özel olucak ama bisi sormak istiyorum.. İlişki konusunda dikkat ediyor musunuz? Yani dr yasak falan demedi ama bi iki arkadaşım 7. Aydan sonra biz hiç yaklaşmadık o işlere dedilerHerkesle konuşulacak konuda değil sonuçta. Ben de dikkat etmek istiyorum sizin dusunceleriniz ne yani ne sıklıkta oluyo yada olmalı hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?