temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Misirpatlagi canım ilk hamileliğimde doktor artık bebek kanala yerleşmiş yasak diyene kadar ara vermedik.. Şuan riskli durumlarımdan dolayı yasak ama risk yoksa doktor bir şey dememişse sağlıklı bile

Kizlar kasinmaktan gunluk hayatima devam edemiyorum. Karnimin alerji oldugundan bahsetmistim. Su anda her yeri kipkirmizi ve kasidigim icin kabardi. Ne krem kullandiysam fayda etmiyo, doktor da artik oneri sunmuyo cunku kortizonlu krem istemiyorum. Geceleri uyuyamiyorum vucudum yatağa degince başlıyorum deli gibi kasinmaya. Ustume kıyafet bile giyemiyorum gobegim acik geziyorum evde bu soğukta :/ bi cozumu olan var mi? Geceleri sabaha kadar ağlıyorum ve kasiniyorum sonra uykusuzluktan siziyorum 1-2 saat uyuyorum kasintidan uyaninca tekrar kabusa devam psikolojim bozuldu resmen. Puppp diye bir hastalik varmis hamilelik kasintisi, dogurunca geciyormus ama genelde son haftalarda oluyormuş, ondan mi oldum acaba diyorum bilgisi olan var mi? Ben 13 hafta nasil dayanicam bilmiyorum

Canım bence o hastalık olsa doktorun bir teşhis koyardı. Yine de gittiğinde sor belki atlamıştır. Bence iyi bir aktara git. Mutlaka birşeyler önerir. Sonra doktorunu ara sor kullanabilir miyim bunu de. Hiç ummadığımız şeyler çare oluyor bazen. Madem ilaç fayda etmedi bir de onu dene bakalım.

Hayır canım kardesim de naile gökçe akagunduz a gidiyor. Yarın tekrar sorayim bakayım fiyattan emin mi ama söylemişler ona. Sen doktorla mi konustun?
Yok ben üst kata çıktım sordum danışmaya.fiyat veren bir stand var. Alala ilginç bir daha sorarım. Memnunmu kardeşin doktordan.kaçıncı haftada

Haklisin canim bitkisel bisey denememistim, bir de onu deneyeyim insallah çare olur. Teşekkür ederim

Kızlar bende agustos annesi olacağım insallah. Geçen hafta detaylı ultrason a girdim. Çok iyi değil galiba anlamadım. Kalbinde ekojenik odak gözlemlendi. Dr um kalbde kireclenme var diyor. Rastlanan bir durum geçebilir ama fetal eko çekelim dedi. Henüz randevu alamadm. Alsam mi bilemedim. Çünkü gececk birşeeyse kafamı karistirmak istemiyorum. Kizim gayet saglikli doğdu. Bu kez böyle şey oldu. Sanki biraz ufak tefek olacak oğlum.
21+1 de 415 gr 23 cm

Ben de beyaz tenliyim kararmayı görünce çok şaşırdım.ayna yardımıyla yapabildim ama yine de zor oldu son 1ay kala jilet kullanacağım ne yazık ki

Ben de beyaz tenliyim kararmayı görünce çok şaşırdım.ayna yardımıyla yapabildim ama yine de zor oldu son 1ay kala jilet kullanacağım ne yazık ki

3ay sanirim canim bana gonalf verdi ve inofolic sase kullandim catlatma ignesinden sonra da hamile kaldim toplamda 2catlatma ignesi oldu ikincisinden sonra hamile oldugumu öğrendim :)
çok güzel canım çok uzun sürmemiş çok sevdiğim bir arkadaşım var çok üzülüyor yeni öğrendi bu durumu.

Kızlar bu ikinci gebeligim. Kızında çok catladm gibi. Gobegimin yarısı çatlak. Bu kez hiç krem surmuyorum açıkçası. Hata mi ediyorum. Ne olsa çatladı diyorum

Dr u dinle derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…