- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.961
Eldivenle daha çok acımıyor mu?Canim ben ikisinde de son ay dahil jilet yapmadim. Eldiven kullaniyorum o daha rahat geliyor bana :))
Kizlar kasinmaktan gunluk hayatima devam edemiyorum. Karnimin alerji oldugundan bahsetmistim. Su anda her yeri kipkirmizi ve kasidigim icin kabardi. Ne krem kullandiysam fayda etmiyo, doktor da artik oneri sunmuyo cunku kortizonlu krem istemiyorum. Geceleri uyuyamiyorum vucudum yatağa degince başlıyorum deli gibi kasinmaya. Ustume kıyafet bile giyemiyorum gobegim acik geziyorum evde bu soğukta :/ bi cozumu olan var mi? Geceleri sabaha kadar ağlıyorum ve kasiniyorum sonra uykusuzluktan siziyorum 1-2 saat uyuyorum kasintidan uyaninca tekrar kabusa devampsikolojim bozuldu resmen. Puppp diye bir hastalik varmis hamilelik kasintisi, dogurunca geciyormus ama genelde son haftalarda oluyormuş, ondan mi oldum acaba diyorum bilgisi olan var mi? Ben 13 hafta nasil dayanicam bilmiyorum
Canim cokta ufak degil bence takvime uygun gidiyor. Birde ultrasyon olcumu birebir tutmaz. Bence aklinda soru isareti olacagina fetol ekoyu cektir derim. Her hangi olumsuz durum karşisinnda dogum sonrasi aksiyon almaniz daha cabik olur.Kızlar bende agustos annesi olacağım insallah. Geçen hafta detaylı ultrason a girdim. Çok iyi değil galiba anlamadım. Kalbinde ekojenik odak gözlemlendi. Dr um kalbde kireclenme var diyor. Rastlanan bir durum geçebilir ama fetal eko çekelim dedi. Henüz randevu alamadm. Alsam mi bilemedim. Çünkü gececk birşeeyse kafamı karistirmak istemiyorum. Kizim gayet saglikli doğdu. Bu kez böyle şey oldu. Sanki biraz ufak tefek olacak oğlum.
21+1 de 415 gr 23 cm
Alistim artik :) bana daha rahat geliyor.Eldivenle daha çok acımıyor mu?
Çok saol canımHayirli olsun canim. Gule gule kullanin :))
Çok saol canımHayirli olsun canim. Gule gule kullanin :))
Karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Doktor kaşınma sonrası bazı testler istemedi mi?Canım geçmiş olsun. Karnını bebe şampuanı ile yıkamayı dene.. Havluyu 10 dakika buzluğa at sonra karnına koy canım.. Biraz dursun kaldır çok kaşındığında.. Soğuk kaşınmaya iyi geliyor. Zeytinyağı diyeceğim ama bazısının ona da alerjisi olabiliyor. Alerjin yoksa ve daha önce denemediysen dene istersen. Aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası
İnşallah tedaviyle çabuk çözülür canimçok güzel canım çok uzun sürmemiş çok sevdiğim bir arkadaşım var çok üzülüyor yeni öğrendi bu durumu.
Canım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorumaynı konuyu bende açmak için geldim ama sen açmıssın .bneim tenim çok beyaz ve kararma olmuş üzüldüm .Birde nasıl yapabiliyorsunuz ağda ben zor yaptım arık yapamıyorum bi dahaki ay nasıl yapcam bilmiyorum.Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz kuaföre giden var mı ?
Canım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorum
Canım ben de bacağım için gittim bi dahakine komple gitmeyi düşünüyorum ama bacağımın arka kısmını alırken yüzüstü yatamadım. Nasıl yaptı senin? Şekilden şekle giryorduk zaten ağda yaptırırken şimdi hareket de edemiyoruz napcaz bilmiyorumCanım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorum
Canım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorum
Canım ben de bacağım için gittim bi dahakine komple gitmeyi düşünüyorum ama bacağımın arka kısmını alırken yüzüstü yatamadım. Nasıl yaptı senin? Şekilden şekle giryorduk zaten ağda yaptırırken şimdi hareket de edemiyoruz napcaz bilmiyorum
İyi fikir canım sağol:) bir dahakine ayakta yaparız dedi ama o çok zor olur sanki :) evde daha zor oluyor canım ya ben mecbur gidiyorum. Yarım saatte tertemiz çıkıyor insanYan dönebilirsin canım ben öyle yaptırmıştım oğlumda. Sonra yaptıramadım canım çok yanınca :)
Zeytinyagi denemistim canim ona da alerjim varmis iyice kabardim. Havluyu denicem ama yoksa kasiya kasiya derim kalmicak :/ teşekkür ederim onerilerin icin.Canım geçmiş olsun. Karnını bebe şampuanı ile yıkamayı dene.. Havluyu 10 dakika buzluğa at sonra karnına koy canım.. Biraz dursun kaldır çok kaşındığında.. Soğuk kaşınmaya iyi geliyor. Zeytinyağı diyeceğim ama bazısının ona da alerjisi olabiliyor. Alerjin yoksa ve daha önce denemediysen dene istersen. Aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası
Karacigerle ilgili testlerim temiz cikti, durum alerjik ama neye alerjim var anlamiyorum sadece gobegim kabariyor. Nemli tutunca yaniyor tutmayinca kasiniyor. Çözemedik bir türlü...Karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Doktor kaşınma sonrası bazı testler istemedi mi?
Benim kuaför ayakta aliyo arkalari :)Canım ben de bacağım için gittim bi dahakine komple gitmeyi düşünüyorum ama bacağımın arka kısmını alırken yüzüstü yatamadım. Nasıl yaptı senin? Şekilden şekle giryorduk zaten ağda yaptırırken şimdi hareket de edemiyoruz napcaz bilmiyorum
Zeytinyagi denemistim canim ona da alerjim varmis iyice kabardim. Havluyu denicem ama yoksa kasiya kasiya derim kalmicak :/ teşekkür ederim onerilerin icin.
Bana da öyle önerdi canım :) deniycez bakalım yan dönünce alamazsa mecbur ben de öyle yaptırcam :)Benim kuaför ayakta aliyo arkalari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?