temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım geçmiş olsun. Karnını bebe şampuanı ile yıkamayı dene.. Havluyu 10 dakika buzluğa at sonra karnına koy canım.. Biraz dursun kaldır çok kaşındığında.. Soğuk kaşınmaya iyi geliyor. Zeytinyağı diyeceğim ama bazısının ona da alerjisi olabiliyor. Alerjin yoksa ve daha önce denemediysen dene istersen. Aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası

Canim cokta ufak degil bence takvime uygun gidiyor. Birde ultrasyon olcumu birebir tutmaz. Bence aklinda soru isareti olacagina fetol ekoyu cektir derim. Her hangi olumsuz durum karşisinnda dogum sonrasi aksiyon almaniz daha cabik olur.

Karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Doktor kaşınma sonrası bazı testler istemedi mi?

Canım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorum

Canım ben normaldede ağdaya giderdim zaten halen devam ediyorum bi sıkıntıda yaşamıyorum çok şükür elimi bile sürmeden tertemiz oluyorum. Güvendiğim bi yer oluncada rahat oluyorum
Canım ben de bacağım için gittim bi dahakine komple gitmeyi düşünüyorum ama bacağımın arka kısmını alırken yüzüstü yatamadım. Nasıl yaptı senin? Şekilden şekle giryorduk zaten ağda yaptırırken şimdi hareket de edemiyoruz napcaz bilmiyorum

Ya nasıl yapıyorlar cesaret edemiyorum çekiniyorum .İç çamaşırımı çıkarmak zorunda kalıyor muyum.Bide uzun sürüyor mu çok çekindiğim için hemen olsun bitsin istiyorum .bu ay başlıcam bende iyi bir yer bulup

Yan dönebilirsin canım ben öyle yaptırmıştım oğlumda. Sonra yaptıramadım canım çok yanınca :)

Yan dönebilirsin canım ben öyle yaptırmıştım oğlumda. Sonra yaptıramadım canım çok yanınca :)
İyi fikir canım sağol:) bir dahakine ayakta yaparız dedi ama o çok zor olur sanki :) evde daha zor oluyor canım ya ben mecbur gidiyorum. Yarım saatte tertemiz çıkıyor insan

Zeytinyagi denemistim canim ona da alerjim varmis iyice kabardim. Havluyu denicem ama yoksa kasiya kasiya derim kalmicak :/ teşekkür ederim onerilerin icin.

Karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Doktor kaşınma sonrası bazı testler istemedi mi?
Karacigerle ilgili testlerim temiz cikti, durum alerjik ama neye alerjim var anlamiyorum sadece gobegim kabariyor. Nemli tutunca yaniyor tutmayinca kasiniyor. Çözemedik bir türlü...

Benim kuaför ayakta aliyo arkalari :)

Zeytinyagi denemistim canim ona da alerjim varmis iyice kabardim. Havluyu denicem ama yoksa kasiya kasiya derim kalmicak :/ teşekkür ederim onerilerin icin.

Zeytin ve zeytinyağı içeren hiçbir şey tüketme o zaman canım. Alerji bütün vucuda yayılacak diye bir şey yok.. Kaşıntı devam eder tükettikçe

Bende aldırayım diyorum üst bacagımı.
Lazer cihazım vardı. Onu 3-4 kez kullanmam bile baya işe yaramış ya bende hamilelik öncesi.
Hamilelik sonrasıda kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…