- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.981
Öyle canım öyle. Benim eşim de Allah bin kere razi olsun benden pimpirikli her konuda benden önce atılır yapar ama gene de oluyor mu oluyor yorgunluktu vs. Az kaldı sabredicez canım:)Demek kiaslında sık sık uzanıyorum dinleniyorum ama demek ki yetmiyor.. Eşim yardımcı oluyor bana zaten bir şey taşıtmaz etmez ama işte olacağı varsa demek ki
Canım esin asker mi ?bizde daha beklemedeyiz.. odasını aldık ama daha odaya ait hiç bişi görmedimtayin durumumuz var mayıs sonunda açıklancak daha.. mayıs sonuna kadar beklemedeyim.. haziranda o sıcakta tüm iş beni bekliyor olcak malaesef
Plasentan rahmin on tarafında problem olacağını sanmıyorum benimki de posterior arka tarafta .Kızlar plasenta anteriorde ne demek bilen var mı sakıncası olan bi durum mu?
canım çok geçmiş olsun, kantaron yağını dene istersen, genelde cilt yanmaları, kızarıklıkları, yaraları vs. her derde deva. doğal bir çözüm, denemekte fayda var. bebeğe bir zararı olacağını sanmıyorum. yine de doktoruna sor canım.Kizlar kasinmaktan gunluk hayatima devam edemiyorum. Karnimin alerji oldugundan bahsetmistim. Su anda her yeri kipkirmizi ve kasidigim icin kabardi. Ne krem kullandiysam fayda etmiyo, doktor da artik oneri sunmuyo cunku kortizonlu krem istemiyorum. Geceleri uyuyamiyorum vucudum yatağa degince başlıyorum deli gibi kasinmaya. Ustume kıyafet bile giyemiyorum gobegim acik geziyorum evde bu soğukta :/ bi cozumu olan var mi? Geceleri sabaha kadar ağlıyorum ve kasiniyorum sonra uykusuzluktan siziyorum 1-2 saat uyuyorum kasintidan uyaninca tekrar kabusa devampsikolojim bozuldu resmen. Puppp diye bir hastalik varmis hamilelik kasintisi, dogurunca geciyormus ama genelde son haftalarda oluyormuş, ondan mi oldum acaba diyorum bilgisi olan var mi? Ben 13 hafta nasil dayanicam bilmiyorum
Int ten her yerde ön duvar yerleşimli olanlar icin sorun yazıyor canım ama Kafam karıştıPlasentan rahmin on tarafında problem olacağını sanmıyorum benimki de posterior arka tarafta .
Öyle canım öyle. Benim eşim de Allah bin kere razi olsun benden pimpirikli her konuda benden önce atılır yapar ama gene de oluyor mu oluyor yorgunluktu vs. Az kaldı sabredicez canım:)
Saol canım. Bugün öğle saatlerinde tekrar hareketlendi çok şükür. Okuduğum olumsuz şeylerden çok etkileniyorum. Bişey olcak sanıyorum hemenCanım bazrn bana da oluyor. Bir kaç gün çok hareketli oluyor sonra sakinliyor. İki gündür keyfi olursa bi pıt yapıyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum içini ferah tut. Bazen de arkaya mı dönüyor ne yapıyorsa kımıldıyor ama elimi koyunca su dalgası gibi çok az hissediyorum sadece. Belki öyledir farketmiyorsundur. Ya da rahatı yerindedir
Biz devam ediyoruz canım ,hafta iki yada üç .Eşimin çalışma saatlerine göre değişiyor.Bence olmalı :)
Misirpatlagi canım ilk hamileliğimde doktor artık bebek kanala yerleşmiş yasak diyene kadar ara vermedik.. Şuan riskli durumlarımdan dolayı yasak ama risk yoksa doktor bir şey dememişse sağlıklı bile
Cok tesekkur ederim canim, doktoruma sorup deneyeyim. Insallah bir cozum olur.canım çok geçmiş olsun, kantaron yağını dene istersen, genelde cilt yanmaları, kızarıklıkları, yaraları vs. her derde deva. doğal bir çözüm, denemekte fayda var. bebeğe bir zararı olacağını sanmıyorum. yine de doktoruna sor canım.
Ya ne bileyim kızlar korkuyorum yine de bi kac yerde ilişki sırasında vajinadan hava girmesi tehlikeli diye bisiler okudum pihtilasmaya sebebiyet veriyormus buda zarar verebilirmis. E bazen anlamadığım şekilde hava giriyo tövbee yaaaDikkat etmek istiyorum ben de yoksa masallah bayağı aktifim şu koca gobegimle
En önemlisi moral canım herşey Allahtan büyük bi engel de değil bence yumurta takibiyle herşey güzelce ilerliyorçok üzün sürmedi yanı canım arkadaşım yeni öğrendi aşırı moralı bozuldu çok umutsuzluğa kapıldı
Kızlar bende karın ağrısı başladı belim de ağrıyor sağ ve sol kalcam ağrıyor ayrıca.Hareketi azaldı oğlumun bugün.Ağrı yaşadığınız oldu mu karın ağrısı
Yarin randevum var canım. Çok şükür hareketlendi karnıma müzik sesi dayayınca. Stresimi de mi hissediyor oğlum canım yanınca? Kıyamamki.Sakin kalmaya çalışıyorum artarsa gidicem hemen.Hareketinin azalması senin ağrından dolayı acı çektiğin için o da stres yapıyor ve azalıyor hareketi. Ağrın çok şiddetli ve dayanamayacağın gibiyse eğer doktoruna git canım.. Sebebinin ne olduğunu bilemeyiz.. Bel kalça ağrısı oluyor illa ki ama karın falan hepsi bir arada diyorsun sor bence doktora
Canim dogumu gozunde buyutme :) herkes bir sekilde dogum yapiyor. Anne karninda kalan bir bebek gormedim ben. Dogum hikayeleri okuma ama seni strese sokar. Yazilanlar kadar da zor degil.bizim de hamileliği öğrendikten sonra bir kere bile olmadı hiç canım istemiyor yanaşsam daha devamı gelmiyor bekar kız gibiyim ya normal doğum yapamazsam kizlar
Öyle canım Allah yardimcimiz olsunValla öyle canım.. Bir tek okul işi sıkıntı gidip geliyorum okuma bayramı kermes bilmem ne falan.. Veli olarak ister istemez çocuğun için gitmek istiyorsun ama şartlar elvermiyor maalesef.. Onun dışında sık sık ayağımın altına yastık koyup uzanırım.. Yan dönüp kalkarım. Sıkıntı olmasın diye hep öyle yaptım ama oldu mu oluyor yani.. İlki sezaryen o da tetiklermiş araştırdım. Bakalım sabredelim her şey o minnoşlar için
Yarin randevum var canım. Çok şükür hareketlendi karnıma müzik sesi dayayınca. Stresimi de mi hissediyor oğlum canım yanınca? Kıyamamki.Sakin kalmaya çalışıyorum artarsa gidicem hemen.
Ben hamileligimin başından beri gidiyorum agdaya. Sadece ilk 3 ay gitmedim ne ihtimale karşılık. Onun dışında her ay gittim canimaynı konuyu bende açmak için geldim ama sen açmıssın .bneim tenim çok beyaz ve kararma olmuş üzüldüm .Birde nasıl yapabiliyorsunuz ağda ben zor yaptım arık yapamıyorum bi dahaki ay nasıl yapcam bilmiyorum.Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz kuaföre giden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?