temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bizde yanlara dönerek yapıyoruz. Önce soluma dönüyorum sağbacak halloluyo sonra sağıma dönüyorum sol bacak bitiyo. Ayakta hem beni yorar hem yapan arkadaşımı çok uğraştırır eğilerek. Sizdr denersiniz bi dahakine.

Ben 7-8 yıldır devam ediyorum canım. Ondanmıdır nedir bilmem ben dr da falanda kolay kolay çekinip utanmam, her muayenem rahat geçer. Çamaşır yapacak kişiye bağlı. Onun için farketmiyosa sende çıkarmayabilirsin. O kenarlara sıyırarak işini yapıyo zaten. Biz muhabbet makara yapıyoruz kaşla göz arası bitiyo. Ama sanırım bi 10 dk kesin sürüyodur. Çok rahat bişey. Alışan başka bişeyle uğraşmaz zaten. Korkucak çekinecek hiçbişey yok. Koskoca kadınlarız artık. Bazı durumlara duygularla değil mantıkla yaklaşmayı deneyin

ebudik canım aldıysan arkadaştan listeyi bana da yollar mısın..Genişliyorum gittikçe 81 oldum yaa şaka gibi

ben hiç bişi yemesemde düzenli olarak alıyorum mesela anlam veremedim

katılıyorum canım kesinlikle 3 öğün yesem de aynı kiloyu alıyorum. Bir de sizde de oluyor mu bazen tarıya çıkıyorum 1.5 kio fazla çıkıyo ertesi gün çıkıyorum sadece yarım kilo fazlam çıkıyo tartıya çıktığımız zamanlar da çok etkiliyor

Yok ben üst kata çıktım sordum danışmaya.fiyat veren bir stand var. Alala ilginç bir daha sorarım. Memnunmu kardeşin doktordan.kaçıncı haftada
Kardeşim çok memnun doktorundan. Güleryüzlü çok ilgili diyor. Sen memnun musun? O 26. Haftasına girdi. Bugün sordum da ona da senin soyledigin gibi bir fiyat vermişler ama artıları olursa en fazla 3000-3500 olur demişler canim

ebudik canım aldıysan arkadaştan listeyi bana da yollar mısın..Genişliyorum gittikçe 81 oldum yaa şaka gibi
Canım konuştuk ama onun diyeti bana uymazsa diye düşündük. Ben cuma günü doktorumdan lafı yiyeceğim zaten aldı başını kilolar napicaz bilmiyorum

Of ya benim gibi olan canım arkadaşlarim nasıl da seviyorum sizleri

Kizlar bugunden beri sanci cekiyorum dayanamayip acile gittim bu gebeligimin ilk muaynesini oldum acilma varmi diye bakildi.sonra nstye koydular bi sikinti cikmadi artik iyiden iyiye yalanci sanci cekiyorum cok zor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.

Ah canım benim çok geçmiş olsun sarıkantorondan başka argan yağını da deneyebilirsin. Benim bi arkadaşımda da olmuştu lütfen kaşımamaya çalış çok tahriş edilen yerlerin izi geçmiyorbuza dayanabilirsen ferahlatıyor diye biliyorum çok kaşındığında koyabilirsin. Güneşe çıkma inşallah en kısa zamanda geçer

Kizlar bugunden beri sanci cekiyorum dayanamayip acile gittim bu gebeligimin ilk muaynesini oldum acilma varmi diye bakildi.sonra nstye koydular bi sikinti cikmadi artik iyiden iyiye yalanci sanci cekiyorum cok zor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.
Canım bence sen iş yapmaktan yoruluyorsun kasıklara baskı oluyor.Tabi streste cabası.buarada Enson NE Zaman gittin doktora bebişin ÖLÇÜMIer nE alemde

geçmiş Olsun canim

Canım bence sen iş yapmaktan yoruluyorsun kasıklara baskı oluyor.Tabi streste cabası.buarada Enson NE Zaman gittin doktora bebişin ÖLÇÜMIer nE alemde
En son 24haftalik gittim bu persenbe randevum var cok is yapmiyorum kac gundur oturuyorum is yapmiyorum temizligim bitti aksamlari cok kotu oluyorum resmen yuruyemiyorum asagidan batma oluyor bklm ne cikcak ama suan hersey normal gorunuyor utrasona koymadi bugun dogumhane kolayina koymuyor zaten.

Çok demişler ben bir daha sorayım. Sezeryan sordu heralde sezeryan 2800 artı epiduralli fiyatıdır o. Bende çok seviyorum doktorumu çok tatlı. Kaç doktor gezdim onu bulana kadar Allah bilsin. Benim cimcimem bile seviyor. O doktordan başka kimseye yüzünü dönmüyor :) bende 26 ıma girdim pazartesi. beraber doğurucağız heralde kardeşinle :) kızımı olucak oğlumu kardeşinin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Cok tesekkur ederim canim, deneyeyim argan yagini da. Bazi yerlerim iyice yara oldu zaten kasimaktan ama dayanamadim, bundan sonra dikkat edicem, kasinti gecsin de iz icin de dogumdan sonra kremlere devam ederim artik :/ sagol tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…