temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yani benimle başlıyor tempoya ben yatana kdr öyle sabah kalkıyorum yine aynı
maşallahı var o zaman ben 10 dan az hareket etmesi iyi değil diye biliyorum günlük. yani hareketsiz olması kötü . ne güzel işte sana ben burdayım diyor . erken doğum riskin felan yoksa bence sorun yok . benimde ritmik hareketler yapıyo sağdan soldan vuruyo aşağı vuruyo geziyo yani . büyüdükçe yerleri daralacak bir kaç hafta sonra şimdi tadını çıkarsınlar bakalım

rabbim hepimizin yardımcısı olsun

siz de durumlar nsl peki arada ritmik şekilde bir tık tık oluyor bu da hıçkırik mi
Hıçkırık sanırım dün çınarda da oldu iki kere böyle çok hafif kalp atışından biraz güçlü 5-6 sn de bir aynı şekilde aynı yerde pıtladı. Beşer dk falan sürdü ben de baktım hıçkırıkmış çok tatlılar yaaa doğsalar da yisek artık

Ya canım sende okudum bir tek bende değilmiş ,ama benimki ilişki sırasında değil sabah kalkıyorum vajinamdan hava geliyor ama baya sesli bu sabah eşim uyanmıştı büyük ihtimal duydu utandım cok elimle tutuyorum yok tutulmuyor engel olamıyorum adım attıkca cıkıyor deli oldum sabah sabah ve bir kaç kere tekrarladı neden oluyor acaba hiç anlamadım

Arkadaşlar yazıları okudum da herkes kilo almaktan şikayetçi gibi. Bence çok şikayet etmeyin. Ben de 25. haftadayım üç günde 1 kilo vermişim. Zaten topu topu 5 kilo almıştım 1 i gitti. Karnım küçüldü sanki ve oldukça panik oldum. Randevu aldım bugün doktora gidicem neden bu şekilde diye. Almayınca veya benim gibi kilo verince daha panik oluyo insan. Alınan kiloların nerdeyse hepsi doğumdan sonra gidiyor çok da üzmeyin kendinizi.

Gideceğim kesin karar verdim evde yaptım pazar günü derisini soymuşum yaa , göremiyorum da

Bişey yoktur inşallah bebeşin , bende artık hafta da 1 kilo almaya başladım çok yemediğim halde insanın morali bozuluyor ister istemez :)

Kızlar nuk'un ates olceri sitesinde 99 liraya dusmus indirimde hem kulaktan hem alindan olcuyormus,alan veya kullanan oldumu hic

Selam kızlaaaar.... Radyolojideye girdim.. Plasenta previa yokmuş çok şükür.. Plasenta posterior görüldü yazmış. Bu da rahmin arka duvarında demekmiş. Perinatolojiye git dedi. Bir de sağ böbreğinde 5 mm genişleme görüldü. Perinatolojiyi aradım randevu almak için 14 Haziran dedi bende almadım. Yani o kadar uzun zaman bana saçma geldi. Diğer her şey normal çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…