- 9 Mart 2017
- 116
- 119
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.021
günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükürGünaydın Kızlarnasılsınız bakalım bugün Biz iyiyiz çok şükür
çok hareketli dediğin ne kadar cnm . benimkide hareketlide biraz hareket edip duruyor sonra hiç durmuyor mukızlar bebişim çok hareketli bu normal mi acaba
yani benimle başlıyor tempoya ben yatana kdr öyle sabah kalkıyorum yine aynıçok hareketli dediğin ne kadar cnm . benimkide hareketlide biraz hareket edip duruyor sonra hiç durmuyor mu
maşallahı var o zaman ben 10 dan az hareket etmesi iyi değil diye biliyorum günlük. yani hareketsiz olması kötü . ne güzel işte sana ben burdayım diyor . erken doğum riskin felan yoksa bence sorun yok . benimde ritmik hareketler yapıyo sağdan soldan vuruyo aşağı vuruyo geziyo yani . büyüdükçe yerleri daralacak bir kaç hafta sonra şimdi tadını çıkarsınlar bakalımyani benimle başlıyor tempoya ben yatana kdr öyle sabah kalkıyorum yine aynı
maşallahı var o zaman ben 10 dan az hareket etmesi iyi değil diye biliyorum günlük. yani hareketsiz olması kötü . ne güzel işte sana ben burdayım diyor . erken doğum riskin felan yoksa bence sorun yok . benimde ritmik hareketler yapıyo sağdan soldan vuruyo aşağı vuruyo geziyo yani . büyüdükçe yerleri daralacak bir kaç hafta sonra şimdi tadını çıkarsınlar bakalım
Hıçkırık sanırımsiz de durumlar nsl peki arada ritmik şekilde bir tık tık oluyor bu da hıçkırik mi
biz yorulunca bebişler de hareketli olurmuş bakalım seninki ne yapacakGünaydın kızlar ben evimi taşıdım bittim kızım bile yoruldu gerçi gece parti var içerdekolum kanadım kalkmıyor bide aşı olucam bugün bakalım
Ya canım sende okudum bir tek bende değilmiş ,ama benimki ilişki sırasında değil sabah kalkıyorum vajinamdan hava geliyor ama baya sesliYa ne bileyim kızlar korkuyorum yine de bi kac yerde ilişki sırasında vajinadan hava girmesi tehlikeli diye bisiler okudum pihtilasmaya sebebiyet veriyormus buda zarar verebilirmis. E bazen anlamadığım şekilde hava giriyo tövbee yaaaDikkat etmek istiyorum ben de yoksa masallah bayağı aktifim şu koca gobegimle
Gideceğim kesin karar verdim evde yaptım pazar günü derisini soymuşum yaa , göremiyorum daCanım bizde yanlara dönerek yapıyoruz. Önce soluma dönüyorum sağbacak halloluyo sonra sağıma dönüyorum sol bacak bitiyo. Ayakta hem beni yorar hem yapan arkadaşımı çok uğraştırır eğilerek. Sizdr denersiniz bi dahakine.
Ben 7-8 yıldır devam ediyorum canım. Ondanmıdır nedir bilmem ben dr da falanda kolay kolay çekinip utanmam, her muayenem rahat geçer. Çamaşır yapacak kişiye bağlı. Onun için farketmiyosa sende çıkarmayabilirsin. O kenarlara sıyırarak işini yapıyo zaten. Biz muhabbet makara yapıyoruz kaşla göz arası bitiyo. Ama sanırım bi 10 dk kesin sürüyodur. Çok rahat bişey. Alışan başka bişeyle uğraşmaz zaten. Korkucak çekinecek hiçbişey yok. Koskoca kadınlarız artık. Bazı durumlara duygularla değil mantıkla yaklaşmayı deneyin
Bişey yoktur inşallah bebeşin , bende artık hafta da 1 kilo almaya başladım çok yemediğim halde insanın morali bozuluyor ister istemez :)Arkadaşlar yazıları okudum da herkes kilo almaktan şikayetçi gibi. Bence çok şikayet etmeyin. Ben de 25. haftadayım üç günde 1 kilo vermişim. Zaten topu topu 5 kilo almıştım 1 i gitti. Karnım küçüldü sanki ve oldukça panik oldum. Randevu aldım bugün doktora gidicem neden bu şekilde diye. Almayınca veya benim gibi kilo verince daha panik oluyo insan. Alınan kiloların nerdeyse hepsi doğumdan sonra gidiyor çok da üzmeyin kendinizi.
Bendede oluyor o ya tık tık tık uyuzluguna yapıyomus gibisiz de durumlar nsl peki arada ritmik şekilde bir tık tık oluyor bu da hıçkırik mi
Nerde hemen bakayım bende almak istiyorum :)Kızlar nuk'un ates olceri sitesinde 99 liraya dusmus indirimde hem kulaktan hem alindan olcuyormus,alan veya kullanan oldumu hic
http://shop.nuk.com.tr/NUK-2-IN-1-ATES-OLCER_50.html orjinal sitesi hem canım kargoda bedava ben dusunuyorumda alızam buyuk ihtimal bilmedigim marka almaktan iyidir hem ucuk degil fiyatıdaNerde hemen bakayım bende almak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?