- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.061
ya ben de yaptırsamm mı yaptırmasam mı kararsızımEvet 50 gr yükleme yapıldı bana da canım.
Bende yaptırdım canım 50 grlik. Neden kararsizsin yaptırmakta?ya ben de yaptırsamm mı yaptırmasam mı kararsızım
normal doğumu kolaylaştırıyor canım
ya ben de yaptırsamm mı yaptırmasam mı kararsızım
ben hurma yemeye başladım kızlar sizde yavaştan başlayın
Kızlar çok erken. Hurma rahim kaslarını gevşetiyor. Başkasına etki etmemiş olması size etmeyeceği anlamına gelmez. Bebişinizi riske atmayın 37-38 den önce yemeyin. Kasılmaları başlatır ne olduğuna şaşarsınız allah korusun. Daha doğmak için çok minik bebişlerimiz.ben de başladım cnm 3 tane fln yiyorum
Bende yaptırdım 75 lik canım.bende hic istemedim ama yaptirdim cunku hic ummayan arkadaslarda cikti seker.kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Biz pier cardin twist ti sanırım yanılmıyorsa onu alıcaz.Kizlar kanz fernanda bebek arabasi hakkında fikri olan var mi? Alan kullananlar? Siz hangi bebek arabasını aldınız? Hala karar veremedim. Artık persembe günü gidip alicam ama o zamana kadar kararimi vermiş olmak istiyorum
Ayyyy allah iyiliğini versin nasıl becerdin gözüm korktu vallaGideceğim kesin karar verdim evde yaptım pazar günü derisini soymuşum yaa , göremiyorum da
Anneler gününde bebek arabalarinda indirim olur mu ki ? Hiç aklıma gelmemişti bak :) ne adar fiyatı? Bide o model iyimiymis canım kullanan birinden mi duydun?Biz pier cardin twist ti sanırım yanılmıyorsa onu alıcaz.
Mayısta anneler günü ya indirim olur diye bizde bekliyoruz.
Bizim bi arkadasa doktor 37 den sonra yemeye baslatmisti,bende erken oldugunu dusunuyorum simdi bile arada kasılmalar oluyor bide benim oglus hep bas asaga onuda yersem geliverir bide allah korusun.Kızlar çok erken. Hurma rahim kaslarını gevşetiyor. Başkasına etki etmemiş olması size etmeyeceği anlamına gelmez. Bebişinizi riske atmayın 37-38 den önce yemeyin. Kasılmaları başlatır ne olduğuna şaşarsınız allah korusun. Daha doğmak için çok minik bebişlerimiz.
Kizlar kanz fernanda bebek arabasi hakkında fikri olan var mi? Alan kullananlar? Siz hangi bebek arabasını aldınız? Hala karar veremedim. Artık persembe günü gidip alicam ama o zamana kadar kararimi vermiş olmak istiyorum
ya bende onu soracaktım biberon emziği ne oluyor ne işe yarıyor? dr browns alacağım bende en iyisi oymuş. tabi en pahalısıda.arkadaşlar biberon ve biberon için emzik alacağım, dr browns'a karar verdim de bir sorum olucak, biberon emziklerinden kaçar tane aldınız? 1 biberon için 2 şer tane yeter gibi geliyor, bir tanesi yedek olucak şekilde değil mi?
sezaryen mi dedi sana kaçıncı bebeğinAnladım canım. Benlik değil o zaman :)
çevremdekiler annem ablamla hiçbiri yaptırma dedi. ben de araştırmıştım biraz. annemde babamda şeker var bendede hamilelikte çıkarsa diye yaptırcam dedim. hala yaptırma diyorlar :sBende yaptırdım canım 50 grlik. Neden kararsizsin yaptırmakta?
sezaryen mi dedi sana kaçıncı bebeğin
Sizi çok iyi anlıyorum. ben 4. ayda iki hafta içinde iki kilo almıştım ve 'ne oluyor ya, böyle giderse duba gibi olucam'diye korkmuştum. Çok da stres yapıyodum. Yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. 16 kilo aldı. O da çok takıntı yapıyodu hamileyken ve doğumdan 3 hafta sonra 16 kilonun hepsini vermişti.Şimdi ise emzirdiği için fazlasını bile verdi. Moral bozmayin kilo almak normal olan durum cunkuBişey yoktur inşallah bebeşin , bende artık hafta da 1 kilo almaya başladım çok yemediğim halde insanın morali bozuluyor ister istemez :)
Anneler gününde olur diye tahmin ediyorum indirimAnneler gününde bebek arabalarinda indirim olur mu ki ? Hiç aklıma gelmemişti bak :) ne adar fiyatı? Bide o model iyimiymis canım kullanan birinden mi duydun?
biberona takılan emzikmiş cnm :) ne çok detay varmış =)ya bende onu soracaktım biberon emziği ne oluyor ne işe yarıyor? dr browns alacağım bende en iyisi oymuş. tabi en pahalısıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?