temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

selam kızlar, haftasonu hastaneleri dolaştım aldığım fiyatları payalaşayım dedim.
Kadıköy Şifa: normal doğum 5032 TL (acıbadem sigortalı fiyat, sigorta olmasa da değişmezmiş fiyat aynıymış.)
sezeryan doğum 5032 TL + 400 TL asistan ücreti

Ataşehir Memorial: normal doğum ve sezeryan doğum 5000 TL ( sigortasız fiyat)
normal ve sezeryan doğum 7500 TL + ilaç, serum vs. 9000 TL'yi bulurmuş. (acıbadem sigortalı fiyat)

Central Kozyatağı: normal doğum 3000 TL (acıbadem sigortalı fiyat)
sezeryan doğum 3000 TL + anestezi ücreti (acıbadem sigortalı)
sigortasız fiyat ise yarı yarıya farkediyor. ama hastaneyi beğenmedik, odaları vasattı. hijyen değildi.

Şimdilik aldığım fiyatlar bunlar. Ümraniye Hisar hastanesinden de fiyat alıp sonra karar vericez. Bu arada bu ücretleri alırken kendi doktorum ve ebem ayrıca gelecek diyerek aldım. hastanenin ebesini ve doktorunu kullanmıcam. sadece oda ve ameliyethane ücretleri.

Hey maşallahhhh fiyatlara gel

2018 e alayım ben deseydin.
dalga gecer gibi randevu tarihlerine bak ya.
Oh cok şükür bebişin iyiyse. Dahada iyi olur inşalalh

2018 e alayım ben deseydin.
dalga gecer gibi randevu tarihlerine bak ya.
Oh cok şükür bebişin iyiyse. Dahada iyi olur inşalalh

Sorma yaa sinir oldum.. Balcalı hep dolu da bu kadarını tahmin etmezdim.. 35.haftada gittikten sonra bir anlamı kalmaz ki.. Doğuma 3 hafta kala yanii.. Amin canım inşallah :)

Sorma yaa sinir oldum.. Balcalı hep dolu da bu kadarını tahmin etmezdim.. 35.haftada gittikten sonra bir anlamı kalmaz ki.. Doğuma 3 hafta kala yanii.. Amin canım inşallah :)
Ben sağlık sektörüne ayrı sinir oluyorum.
Onca hastaneler olmasına rağmen gidiyosun tıklım tıklımlar.

cnm emeğine sağlık, doktorumuz ne kadar alıcak acaba konuşmadık biz daha :/

Kızı olucak Allah in izniyle canım. 1 ay aramiz var kardesimle onun kiz benim erkek senin neydi? Amin insallah hepimiz sagsalim alalım kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…