- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.081
Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .arkadaşlar biberon ve biberon için emzik alacağım, dr browns'a karar verdim de bir sorum olucak, biberon emziklerinden kaçar tane aldınız? 1 biberon için 2 şer tane yeter gibi geliyor, bir tanesi yedek olucak şekilde değil mi?
Evet veririm kendim den eminim ,kilolu biri değildim birden tavan yapınca herhalde korktum sanki hep böyle kalcam :)Sizi çok iyi anlıyorum. ben 4. ayda iki hafta içinde iki kilo almıştım ve 'ne oluyor ya, böyle giderse duba gibi olucam'diye korkmuştum. Çok da stres yapıyodum. Yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. 16 kilo aldı. O da çok takıntı yapıyodu hamileyken ve doğumdan 3 hafta sonra 16 kilonun hepsini vermişti.Şimdi ise emzirdiği için fazlasını bile verdi. Moral bozmayin kilo almak normal olan durum cunku
Sağol canım inşallah bende bir an önce karar verebilirimBen babyfox jaguar travel aldım canım.. Araba istediğim gibi büyük.. Kullanımı ds rahat gibi duruyor bakalkm
Bence yaptir canım riske atma derim. Allah korusun varsa da önlemini alırsın. Bilmezsen eğer bebeğe sıkıntı yaratır.çevremdekiler annem ablamla hiçbiri yaptırma dedi. ben de araştırmıştım biraz. annemde babamda şeker var bendede hamilelikte çıkarsa diye yaptırcam dedim. hala yaptırma diyorlar :s
cnm kullanmasam bile nasılsa alınacak diye ufak şeyleri de aradan çıkartyaım diye düşündüm.B
Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .
Bende alsam mı diye düşündüm ,30 tl civarıydı fiyatları emmezse alırım diye vazgectim :)cnm kullanmasam bile nasılsa alınacak diye ufak şeyleri de aradan çıkartyaım diye düşündüm.
marka fark etmez cnm. bebek alt açmayı kirletmediği sürece kullanabilirsin. ama altını açtığında bebekler rahatlayıp kaçırıveriyorlar bazen :)ya bide bişi sorucam alt açma pedleri tek kullanımlık mı oluyor? yoksa pislenene kadar kullanılıyor mu? marka farkder mi? aydınlatırsanız sevinirim :)
anladım evet bir çok kişiden duyuyorum ben de. o zaman başlayalım yemeye :)bi arkadaşım yemiş çok kolaydı doğumum filan dedi, bu zamanlarda yemeye başlamış tabi günde bir ya da üç tane
Anladım cnm o zaman 10 lulardan iki paket falan alsam yeter. Bir de temizlemek için yenidoğan ıslak pamuklu temizleme mendilleri var kullanışlı mıdır?marka fark etmez cnm. bebek alt açmayı kirletmediği sürece kullanabilirsin. ama altını açtığında bebekler rahatlayıp kaçırıveriyorlar bazen :)
Pamuk ve su ile temizleyin diyorlar ilk etapta ama.Anladım cnm o zaman 10 lulardan iki paket falan alsam yeter. Bir de temizlemek için yenidoğan ıslak pamuklu temizleme mendilleri var kullanışlı mıdır?
Evet o pakette satılanlar onu iddia ediyorlar üstünde yazıyor zaten ıslak pamuklu yenidoğan için diye ama bir de pamuklu bezler var onlar da paket paket satılıyor çıkarıp biz ıslatıp siliyormuşuz. Ay çok detaya girdim alıyım gitsin birini iştePamuk ve su ile temizleyin diyorlar ilk etapta ama.
benimki 3000 TL istiyor, ebe ile konuşmadım daha ama sanırım o da 2000-3000 arasıdır. özel sağlıktan 4500 kaldı limitim, gerisi cepten gidecek..cnm emeğine sağlık, doktorumuz ne kadar alıcak acaba konuşmadık biz daha :/
ben hurma yemeye başladım kızlar sizde yavaştan başlayın
B
Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .
Doktorun parasını özel sağlık vermiyor ama değil mi?benimki 3000 TL istiyor, ebe ile konuşmadım daha ama sanırım o da 2000-3000 arasıdır. özel sağlıktan 4500 kaldı limitim, gerisi cepten gidecek..
ben pamukla suyla pek uğraşamam cnm . yenidoğan ıslak mendillerinden alacağımAnladım cnm o zaman 10 lulardan iki paket falan alsam yeter. Bir de temizlemek için yenidoğan ıslak pamuklu temizleme mendilleri var kullanışlı mıdır?
Benimde kız. Ne güzel valla arkadaş olacaklar sizinkiler. En imrendiğim şey.maşallah hepsi güzel sağlıklı doğsunda. Sen nerde gidiyorsun doktora.Kızı olucak Allah in izniyle canım. 1 ay aramiz var kardesimle onun kiz benim erkeksenin neydi? Amin insallah hepimiz sagsalim alalım kucaklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?