temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

B
Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .

Evet veririm kendim den eminim ,kilolu biri değildim birden tavan yapınca herhalde korktum sanki hep böyle kalcam :)

çevremdekiler annem ablamla hiçbiri yaptırma dedi. ben de araştırmıştım biraz. annemde babamda şeker var bendede hamilelikte çıkarsa diye yaptırcam dedim. hala yaptırma diyorlar :s
Bence yaptir canım riske atma derim. Allah korusun varsa da önlemini alırsın. Bilmezsen eğer bebeğe sıkıntı yaratır.

ya bide bişi sorucam alt açma pedleri tek kullanımlık mı oluyor? yoksa pislenene kadar kullanılıyor mu? marka farkder mi? aydınlatırsanız sevinirim :)

ya bide bişi sorucam alt açma pedleri tek kullanımlık mı oluyor? yoksa pislenene kadar kullanılıyor mu? marka farkder mi? aydınlatırsanız sevinirim :)

marka fark etmez cnm. bebek alt açmayı kirletmediği sürece kullanabilirsin. ama altını açtığında bebekler rahatlayıp kaçırıveriyorlar bazen :)

marka fark etmez cnm. bebek alt açmayı kirletmediği sürece kullanabilirsin. ama altını açtığında bebekler rahatlayıp kaçırıveriyorlar bazen :)
Anladım cnm o zaman 10 lulardan iki paket falan alsam yeter. Bir de temizlemek için yenidoğan ıslak pamuklu temizleme mendilleri var kullanışlı mıdır?

Pamuk ve su ile temizleyin diyorlar ilk etapta ama.
Evet o pakette satılanlar onu iddia ediyorlar üstünde yazıyor zaten ıslak pamuklu yenidoğan için diye ama bir de pamuklu bezler var onlar da paket paket satılıyor çıkarıp biz ıslatıp siliyormuşuz. Ay çok detaya girdim alıyım gitsin birini işte

B

Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .

çalışanlar için pompa alınması yeter şimdilik sanırım dediğin gibi.. zaten onun biberonu oluyor ben öyle yaptım pompa aldım sadece işe başlayınca duruma göre yedeklerim

Kızı olucak Allah in izniyle canım. 1 ay aramiz var kardesimle onun kiz benim erkek senin neydi? Amin insallah hepimiz sagsalim alalım kucaklarimiza
Benimde kız. Ne güzel valla arkadaş olacaklar sizinkiler. En imrendiğim şey.maşallah hepsi güzel sağlıklı doğsunda. Sen nerde gidiyorsun doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…