- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.101
Biberon bir tane gerekiyo çünkü ilk günlerde sütun gelmezse sarılık olmasın diye mama veriyosun. Hatta hastane çantasına mutlaka bir paket mama alıp koy dedi etrafımdaki herkes. Inşallah gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz. Ben medela nin biberonunu aldım zaten emmeden gelmeyen bir başlığı var. Memeyi terketmesine mani oluyo. O da biraz pahalı ama memeyi bırakmasin diye onu aldimB
Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .
Bende yaptırdım 75 lik canım.bende hic istemedim ama yaptirdim cunku hic ummayan arkadaslarda cikti seker.
çevremdekiler annem ablamla hiçbiri yaptırma dedi. ben de araştırmıştım biraz. annemde babamda şeker var bendede hamilelikte çıkarsa diye yaptırcam dedim. hala yaptırma diyorlar :s
Kirlenince aticaksin canım. Idrar ve kaka bulaşıncaya kadar kullanmaya devam canimya bide bişi sorucam alt açma pedleri tek kullanımlık mı oluyor? yoksa pislenene kadar kullanılıyor mu? marka farkder mi? aydınlatırsanız sevinirim :)
Canım, geçmiş olsun tekrar. Epeydir giremiyordum baya sayfa da geçmiş zaten :) bazılarını atlayarak okuyorum. Limonu denemiş miydin? Benim şikayetim limonla geçti çok şükür. Sirke de aynı şekilde kullanılabiliyormuş. İnşallah bir an önce geçer sıkıntın. Allahım şifa versin.Kizlar kasinmaktan gunluk hayatima devam edemiyorum. Karnimin alerji oldugundan bahsetmistim. Su anda her yeri kipkirmizi ve kasidigim icin kabardi. Ne krem kullandiysam fayda etmiyo, doktor da artik oneri sunmuyo cunku kortizonlu krem istemiyorum. Geceleri uyuyamiyorum vucudum yatağa degince başlıyorum deli gibi kasinmaya. Ustume kıyafet bile giyemiyorum gobegim acik geziyorum evde bu soğukta :/ bi cozumu olan var mi? Geceleri sabaha kadar ağlıyorum ve kasiniyorum sonra uykusuzluktan siziyorum 1-2 saat uyuyorum kasintidan uyaninca tekrar kabusa devampsikolojim bozuldu resmen. Puppp diye bir hastalik varmis hamilelik kasintisi, dogurunca geciyormus ama genelde son haftalarda oluyormuş, ondan mi oldum acaba diyorum bilgisi olan var mi? Ben 13 hafta nasil dayanicam bilmiyorum
Kaçlik yaptirdin canım kaç çıktı değerin sıraylaBen de yaptırdım kızlar ve şekerim çıktı. Sınırın az üstünde yarın tokluk şekerine bakılacak...Dr ona göre karar verecekmiş.
Kaç çıktı yüklemenizBen de yaptırdım kızlar ve şekerim çıktı. Sınırın az üstünde yarın tokluk şekerine bakılacak...Dr ona göre karar verecekmiş.
Bence yaptır canım. Bende hiçbir belirti yoktu ve çıktı şekerim. Yani önceden bilerek ona göre beslenmekte fayda var bence bebeklerimkz içinya ben de yaptırsamm mı yaptırmasam mı kararsızım
kızlar merhaba bende seker yuklemesı yaptıracagım persembe gunu.
gecen hafta aşı ıcın gıttıgımde kan verdım aclık kan sekerınede bakarız demıslerdi. bugun eşim sonucları almıs troıtlerım cok ıyı cok sukurama aclık sekerım 48 cıkmıs düşük mü oluyor aslında sabah kalktıgım gıbı gıtmıstım persembede 50 mg lık alıp ıc bı saat sonra gel dedıler ınsallah cıkmaz bı sorun zaten guatrım var bıde bunun ıcın ılac kullanmama gerek kalmaz
Yani ben pamuklu bez alıp kendim ıslatıp silmeyi düşünüyorum. Hazirini almaktansa kendin islatman daha iyi benceEvet o pakette satılanlar onu iddia ediyorlar üstünde yazıyor zaten ıslak pamuklu yenidoğan için diye ama bir de pamuklu bezler var onlar da paket paket satılıyor çıkarıp biz ıslatıp siliyormuşuz. Ay çok detaya girdim alıyım gitsin birini işte
Sağol canim, limonu denedim ama daha beter kasindim nedense :) cok tahris oldu heralde baya yakti, limonu surdum 2 dk sonra hemen banyoya kostum. Insallah benim de gecer canim ya cok zor gercekten yaşadığın icin bilirsin.Canım, geçmiş olsun tekrar. Epeydir giremiyordum baya sayfa da geçmiş zaten :) bazılarını atlayarak okuyorum. Limonu denemiş miydin? Benim şikayetim limonla geçti çok şükür. Sirke de aynı şekilde kullanılabiliyormuş. İnşallah bir an önce geçer sıkıntın. Allahım şifa versin.
Sağol canim, limonu denedim ama daha beter kasindim nedense :) cok tahris oldu heralde baya yakti, limonu surdum 2 dk sonra hemen banyoya kostum. Insallah benim de gecer canim ya cok zor gercekten yaşadığın icin bilirsin.Canım, geçmiş olsun tekrar. Epeydir giremiyordum baya sayfa da geçmiş zaten :) bazılarını atlayarak okuyorum. Limonu denemiş miydin? Benim şikayetim limonla geçti çok şükür. Sirke de aynı şekilde kullanılabiliyormuş. İnşallah bir an önce geçer sıkıntın. Allahım şifa versin.
Amin canım inşallah. Ben medicabil Oktay Altun a gidiyorum.Benimde kız. Ne güzel valla arkadaş olacaklar sizinkiler. En imrendiğim şey.maşallah hepsi güzel sağlıklı doğsunda. Sen nerde gidiyorsun doktora.
Doğum fiyatı sordunmu hiç. Duymuştum o doktoru iyi bir doktormuş.Amin canım inşallah. Ben medicabil Oktay Altun a gidiyorum.
Canim baya dusuk cikmis aclik sekerin. Sinir 74 tu sanirim benim 70 cikmisti doktorum uzun sure ac kalma demisti. Ben bazen gece 12 de yatiyorum, uyuyamadigim icin oglen 12 de kalkiyorum haliyle ac kaliyorum uzun sure. Sen de oyle yapiyorsan eger dikkat et :)kızlar merhaba bende seker yuklemesı yaptıracagım persembe gunu.
gecen hafta aşı ıcın gıttıgımde kan verdım aclık kan sekerınede bakarız demıslerdi. bugun eşim sonucları almıs troıtlerım cok ıyı cok sukurama aclık sekerım 48 cıkmıs düşük mü oluyor aslında sabah kalktıgım gıbı gıtmıstım persembede 50 mg lık alıp ıc bı saat sonra gel dedıler ınsallah cıkmaz bı sorun zaten guatrım var bıde bunun ıcın ılac kullanmama gerek kalmaz
Evet canim cok iyi bir doktor ben çok memnunum. Normal doğum 2600, sezeryan 2900 tlDoğum fiyatı sordunmu hiç. Duymuştum o doktoru iyi bir doktormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?