temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

B

Biberon için erken değil mi ? sütün olursa gerek kalmıyor biliyorum ama .
Biberon bir tane gerekiyo çünkü ilk günlerde sütun gelmezse sarılık olmasın diye mama veriyosun. Hatta hastane çantasına mutlaka bir paket mama alıp koy dedi etrafımdaki herkes. Inşallah gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz. Ben medela nin biberonunu aldım zaten emmeden gelmeyen bir başlığı var. Memeyi terketmesine mani oluyo. O da biraz pahalı ama memeyi bırakmasin diye onu aldim

Canım, geçmiş olsun tekrar. Epeydir giremiyordum baya sayfa da geçmiş zaten :) bazılarını atlayarak okuyorum. Limonu denemiş miydin? Benim şikayetim limonla geçti çok şükür. Sirke de aynı şekilde kullanılabiliyormuş. İnşallah bir an önce geçer sıkıntın. Allahım şifa versin.

kızlar toksoplazma için ne testi yapılıyor
gecen hafta farkında olmadan iyi piişmemiş et yedim.tesadüfen toksoplazmanın faranjit benzeri etkiler gösterebildigini ögrendim.test yaptırmak istiyorum
bugünde crp baktı doktor 11 çıktı.sınır 5 miş.Devamlı faranjitim.şüphelendim.ne yapmalıyım

kızlar merhaba bende seker yuklemesı yaptıracagım persembe gunu.
gecen hafta aşı ıcın gıttıgımde kan verdım aclık kan sekerınede bakarız demıslerdi. bugun eşim sonucları almıs troıtlerım cok ıyı cok sukur ama aclık sekerım 48 cıkmıs düşük mü oluyor aslında sabah kalktıgım gıbı gıtmıstım persembede 50 mg lık alıp ıc bı saat sonra gel dedıler ınsallah cıkmaz bı sorun zaten guatrım var bıde bunun ıcın ılac kullanmama gerek kalmaz

Tahlil sonuçlarım çıkmış şeker max 140 benimki 127 iyi yani. Diğer tüm sonuçlar da iyi idrar , kültür falan ancak 2 tane sonuç sınırın dışında. biri Ferritin değerim sınırın biraz altında, birde TSh normal ama gel gelelim serbest t4 min.0,61 olması gerekirken benim 0,57 :/ düşük biraz doktorumla henüz konuşmadım ama böyle çıkanlar var mı gebelikte etkilenebiliyormuş sanırım

ya ben de yaptırsamm mı yaptırmasam mı kararsızım
Bence yaptır canım. Bende hiçbir belirti yoktu ve çıktı şekerim. Yani önceden bilerek ona göre beslenmekte fayda var bence bebeklerimkz için

Evet canım düşük çıkmış açlık.. Sınır 70 çünkü. Zaten kalkar kalkmaz gidiyorsun.. Ama tabii şu da önemli.. Gece en som kaçta bir şey yedin.. 12 saatten fazla mıydı açlığın?

Yani ben pamuklu bez alıp kendim ıslatıp silmeyi düşünüyorum. Hazirini almaktansa kendin islatman daha iyi bence

Sağol canim, limonu denedim ama daha beter kasindim nedense :) cok tahris oldu heralde baya yakti, limonu surdum 2 dk sonra hemen banyoya kostum. Insallah benim de gecer canim ya cok zor gercekten yaşadığın icin bilirsin.

Sağol canim, limonu denedim ama daha beter kasindim nedense :) cok tahris oldu heralde baya yakti, limonu surdum 2 dk sonra hemen banyoya kostum. Insallah benim de gecer canim ya cok zor gercekten yaşadığın icin bilirsin.

Canim baya dusuk cikmis aclik sekerin. Sinir 74 tu sanirim benim 70 cikmisti doktorum uzun sure ac kalma demisti. Ben bazen gece 12 de yatiyorum, uyuyamadigim icin oglen 12 de kalkiyorum haliyle ac kaliyorum uzun sure. Sen de oyle yapiyorsan eger dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…