- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.121
hemen hemen yakın fiyatlar.Evet canim cok iyi bir doktor ben çok memnunum. Normal doğum 2600, sezeryan 2900 tl
Canım kandan bakıyor toksoplazma için toxo ıgm toxo ıgg die iki değer var. Bunlardan birine bakıcak ama hangisiydi tam hatırlayamadım. Bence en sağlıklısı doktorunla paylaş durumu. Öyle bir durum yoktur bence ama varsa hemen antibiyotik falan başlıyorlar. İnşallah sıkıntı yoktur canım.kızlar toksoplazma için ne testi yapılıyor
gecen hafta farkında olmadan iyi piişmemiş et yedim.tesadüfen toksoplazmanın faranjit benzeri etkiler gösterebildigini ögrendim.test yaptırmak istiyorum
bugünde crp baktı doktor 11 çıktı.sınır 5 miş.Devamlı faranjitim.şüphelendim.ne yapmalıyım
Kaçlik yaptirdin canım kaç çıktı değerin sırayla
Kaçlik yaptirdin canım kaç çıktı değerin sırayla
19 mayis hastanesine gidiyorum canim.Ankarada ki arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz
Kizlar bazen camasirimda su gibi bisey goruyorum. Yani baya avuc ici kadar islaklik oluyor. Akinti degil baya sivi seffaf su seklinde. Sizde de oluyor mu? Suyum mu siziyor diye tedirgin oldum :/ ara ara boyle oluyor, ozellikle tuvalete sikistigim zamanlarda oluyor sanki gozlemlerime gore.
İdrara sıkıştığın için oluyor canım. Sıkışmayı beklemeden git tuvaleteKizlar bazen camasirimda su gibi bisey goruyorum. Yani baya avuc ici kadar islaklik oluyor. Akinti degil baya sivi seffaf su seklinde. Sizde de oluyor mu? Suyum mu siziyor diye tedirgin oldum :/ ara ara boyle oluyor, ozellikle tuvalete sikistigim zamanlarda oluyor sanki gozlemlerime gore.
Bize gebelik eğitiminde bunun normal olduğunu, aslında onun gebelikteki yoğun akıntı olduğu, amniyon sıvısının kişi tarafından kolaylıkla farkedilebilecek bişey olduğu söylendi. Suyunuz geldiğinde emin olun anlarsınız demişledi. En farklı ayırt edici özelliği kokusunun olmayışıymış.Kizlar bazen camasirimda su gibi bisey goruyorum. Yani baya avuc ici kadar islaklik oluyor. Akinti degil baya sivi seffaf su seklinde. Sizde de oluyor mu? Suyum mu siziyor diye tedirgin oldum :/ ara ara boyle oluyor, ozellikle tuvalete sikistigim zamanlarda oluyor sanki gozlemlerime gore.
Ya bende almak istiyorum ama hep braun düşünmüştüm. Siz neden nuk'u tercih ediyorsunuz. Daha mi iyi acaba?Kızlar nuk'un ates olceri sitesinde 99 liraya dusmus indirimde hem kulaktan hem alindan olcuyormus,alan veya kullanan oldumu hic
Ben yaptirmadim:) hurmayida tek tuk yiyorum simdilikben hurma yemeye başladım kızlar sizde yavaştan başlayın
Ben set seklinde satiliyordu oyle aldim5 biberon ayri emzik basligi almadim. Lazim olursa artik sonradan alirim:) hiç aklıma gelmediarkadaşlar biberon ve biberon için emzik alacağım, dr browns'a karar verdim de bir sorum olucak, biberon emziklerinden kaçar tane aldınız? 1 biberon için 2 şer tane yeter gibi geliyor, bir tanesi yedek olucak şekilde değil mi?
Temiz kullanınca pislenene kdar gider canım. Annem öyle yapmıştı kardeşmde. Tertemz kullannca niyr çöpe atalım ama dimi:))ya bide bişi sorucam alt açma pedleri tek kullanımlık mı oluyor? yoksa pislenene kadar kullanılıyor mu? marka farkder mi? aydınlatırsanız sevinirim :)
181di benim canım. Diyet verildi sadece 1 ay sonra tekrar bakalım dedi doktorum. Cuma günü gideceğim inşallah düşmüştürŞeker yüklemesinde değeri yüksek olan arkadaşlar kaçtı değeriniz acaba ? Sonrasında Dr ne önerdi diyet dışında tahlil vs önerdi mi
Bende o hastaneye yakın oturuyorum doğumu ordami yapacaksın ben baran hanima gittim 1 defa senin doktorun hangisi19 mayis hastanesine gidiyorum canim.
181di benim canım. Diyet verildi sadece 1 ay sonra tekrar bakalım dedi doktorum. Cuma günü gideceğim inşallah düşmüştür
8 şubatta anti toxo igm bakılmış negatif çıkmışCanım kandan bakıyor toksoplazma için toxo ıgm toxo ıgg die iki değer var. Bunlardan birine bakıcak ama hangisiydi tam hatırlayamadım. Bence en sağlıklısı doktorunla paylaş durumu. Öyle bir durum yoktur bence ama varsa hemen antibiyotik falan başlıyorlar. İnşallah sıkıntı yoktur canım.
Canım çiğ etle bulaşma ihtimali var ama her yediğinde bulaşacak diye birşey yoktur. Benim de negatif çıktı bana da yasaklamıştı salam sucuk çiğ et ev sütü vb. Bence en sağlıklısı doktorunun fikrini alman. Belki gerek bile görmez test yapmaya. Bir ara yarın en azından için rahat etsin derim ben.8 şubatta anti toxo igm bakılmış negatif çıkmış
Şimdi tekrar yaptırmam gerekirmi? Gecen hafta yedim çig gibi bir et arada sucuklu tostta yemiştim onlardan bulaşabilirmi
Canim ben de hamileligin basinda yaptirmistim, doktor cig ete dokunma ve yeme dedi. Ben de aralarda sucuk yedim canim cektigi icin, disarda yedigim kofteler de çok iyi pismiyor mesela ama gecen ay tekrar ayni testi yapti doktorum sorun yoktu. Yine de icin rahat etsin istiyorsan yaptir. Ama bariz cig degilse sorun yoktur bence.8 şubatta anti toxo igm bakılmış negatif çıkmış
Şimdi tekrar yaptırmam gerekirmi? Gecen hafta yedim çig gibi bir et arada sucuklu tostta yemiştim onlardan bulaşabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?