temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah düşmüştür canım. Güzel haberler alırsın umarım. Bakalım ne olacak benim. Hormonlar yapıyor galiba çünkü ben resmen dipledim yaa..
Yarın olmaz bana artık..
Senin durumlar nasıl canım. Mesela bana diyet verildi ama diyette yasaklari zaten yemiyordum ben o yüzden yapacak farklı biseyim yoktu bilmiyorum artık sonuç ne olacak. Duraksiz kilo da alıyorum moralim bozuk yani baya. Siteyi bile takip edesim gelmiyor kaç gündür

Kızlar yazdım ama arada kaldı tiroid değerleriniz nasıl umarım sorun olmaz moralim bozuldu

Canım ben de bu hafta hariç hep dikkat ettim aslında makarna pilav tatlı felan çok dengeli yiyordum ama bu hafta pek dikkat etmedim belki ondandır diyorum. Ben de kilo alıyorum canım. 8 kilo oldu her gün yürüyüş yapmama rağmen.
Bünye meselesi olduğunu kabullenmek lazım çaresiz. Dikkat etmesem rahat 25 kilo felan alırım bence.zaten kilo almak için yaratılmışım
Hepsi gidiyor canım merak etme moralini bozma
Önceki gebelikte o kadar kilo aldım ki kimse beni tanımıyordu hepsi gitti hepsini verdim yeterki iste... bebeklerimiz sağlıklı olsun da canları sağ olsun

Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Hemen sonucu cıkarmı testin

Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Canım ev sütü kullanma dedi bana. Aldığım peynirlere bile dikkat ediyorum pastörize sütten elde edilenleri alıyorum. Etle ilgili yemek işlerini de sağolsun eşim hallediyor. Kıymayı bile çiğken o çıkarır koyar tencereye. Et ve sebze tahtasını bile ayırdım ben. illa ki dokunman gerekiyorsa eldiven kullan. Eldiveni takınca ellerini yıka sonra etle işini hallet bir sıkıntı olmaz. Riske atmaya değmez. Bence dikkat et biraz daha.

Öyle canım haklısın. Çok aşırı hareketli maşallah ve her hareket ettiğinde acikiyorum artık içim kiyim kiyim oluyor. Böyle durumlarda ne yiyorsun canım mesela

Canim ne oluyor ete dokununca ben bilmiyorum

Valla bilsem ederdim
Edicem artık
Cok saol
İnş negatif cıkar test

Canim ne oluyor ete dokununca ben bilmiyorum
Canım çiğ etten çiğ sütten geçen bir bakteri var. Toksoplazma testin negatif çıktıysa bu bakteriye bağışıklığın yok demek. Yani bakteri sana bulaşırsa hastalık yapabilir. Benim negatif çıktığı için doktor çok tembihledi bu konuda. O yüzden eşim de ete elimi sürdürmüyor. Süt de alamıyoruz ev yoğurduna hasretim resmen :)

Ya ben 12 kilo aldım galiba bir mayısta dr a gidicem bakalım sekere falan bakcak mı... Üç ay var daha püfffff

Bende o hastaneye yakın oturuyorum doğumu ordami yapacaksın ben baran hanima gittim 1 defa senin doktorun hangisi
Canim dogumu Izmirde yada Istanbulda yapicam galiba. Doktorum Naciye Hanim. Ama bir arkadasimim doktoru Baran Hanimdi. Hastanenin doktorlari iyi ama hastane konfor olarak iyi degil. Yanliz doktorlarinin dogumda iyi oldugunu biliyorum. Ankarada dogum yapicak olsam Baskentti tercih ederdim. Sen nerde oturuyorsun ?

Ben eldivenle dokunuyorum canim çıplak elle dokunmamaya calis nolur nolmaz. Onun sonucu biraz gec cikiyor 3-4 gunde falan. Diger testlerim cikmis oluyor ona sonra ayrica bakiyordum ordan hatirliyorum.

Doktorum bana sutle ilgili bisey demedi canim biz hep mayaliyoruz. Onun ne zarari varmis ki :/

Doktorum bana sutle ilgili bisey demedi canim biz hep mayaliyoruz. Onun ne zarari varmis ki :/
Canım aynı bakteri çiğ sütte de varmış. Evde kaynatsan bile bakteri kalabilir içinde dedi. Pastörize süt ve pastörize sütten elde edilen ürünleri tüketeceksin dedi. Niyeyse doktorum çok durdu bu toksoplazma konusunun üzerinde. O yüzden biz de çok titiz davrandık hep. Açık ayran bile tüketmiyorum dışarda.

Hadi ya ondan hic bahsetmedi bana doktorum. Sadece cig et dedi, kedilere dokunma dedi o kadar..tedirgin oldum şimdi. Ev yogurdu faydali diye baya yiyodum ben. Insallah bisey olmamistir.

Hadi ya ondan hic bahsetmedi bana doktorum. Sadece cig et dedi, kedilere dokunma dedi o kadar..tedirgin oldum şimdi. Ev yogurdu faydali diye baya yiyodum ben. Insallah bisey olmamistir.
Canım her doktorun hassasiyeti farklı oluyor. Belki de senin doktorun ev yoğurdu faydalı olduğu için tüketmen gerektiğini düşünüyordur. Tedirgin olma zaten test yaptırmışsın bişey çıkmamış. Benimki belki fazla titiz davranmıştır.

Canim bende seker cikmadigi halde dikkat ediyorum, aylardir makarna pilav yemedim mesela. Arada tatli yiyorum ama o da nefsimi korelticek kadar. O kadar dikkat ediyorum ve yine cok kilo aliyorum. Artik evde tartilmiyorum moralim bozuluyo. Dikkat etmeyi de biraktim canim cekince yiyorum. Zaten oyle aman aman istahim yok ama baktim hic faydasi yok biraktim yani. 70 le doguma gitmeyi dusunurken 80 i gecmesem diye dua ediyorum simdi :/ bebegime gider bu kilolar umarim sağlıklı sihhatli olur.

Dogru soyluyorsun canim ama yine de gittigimde hatirlatayim ben. Titiz doktor iyidir bence umursamaz olmaktansa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…