- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.161
Kizlar kasinmaktan gunluk hayatima devam edemiyorum. Karnimin alerji oldugundan bahsetmistim. Su anda her yeri kipkirmizi ve kasidigim icin kabardi. Ne krem kullandiysam fayda etmiyo, doktor da artik oneri sunmuyo cunku kortizonlu krem istemiyorum. Geceleri uyuyamiyorum vucudum yatağa degince başlıyorum deli gibi kasinmaya. Ustume kıyafet bile giyemiyorum gobegim acik geziyorum evde bu soğukta :/ bi cozumu olan var mi? Geceleri sabaha kadar ağlıyorum ve kasiniyorum sonra uykusuzluktan siziyorum 1-2 saat uyuyorum kasintidan uyaninca tekrar kabusa devampsikolojim bozuldu resmen. Puppp diye bir hastalik varmis hamilelik kasintisi, dogurunca geciyormus ama genelde son haftalarda oluyormuş, ondan mi oldum acaba diyorum bilgisi olan var mi? Ben 13 hafta nasil dayanicam bilmiyorum
Ahh canım yaaa, çok zor biliyorum. Okuyunca zaten tekrar yaşamış gibi oldum ben de. Kaşıdıysan dediğin gibi çok tahriş olmuştur. Ne yapsan acaba diye düşünüyorum da aklıma da bir şey gelmiyor. Kaşımayaya çalış da daha çok tahriş olmasın. Allahım iyilik şifa versin.Sağol canim, limonu denedim ama daha beter kasindim nedense :) cok tahris oldu heralde baya yakti, limonu surdum 2 dk sonra hemen banyoya kostum. Insallah benim de gecer canim ya cok zor gercekten yaşadığın icin bilirsin.
Esim ellerimi tutuyor artik kasimiyim diye ama daha beter kasiyasim geliyor. Tirnagimla yirtmamaya calisiyorum artik en azından avucumla ovuyorum biraz iyi geliyor. Sağol canim amin, hepimize :)Ahh canım yaaa, çok zor biliyorum. Okuyunca zaten tekrar yaşamış gibi oldum ben de. Kaşıdıysan dediğin gibi çok tahriş olmuştur. Ne yapsan acaba diye düşünüyorum da aklıma da bir şey gelmiyor. Kaşımayaya çalış da daha çok tahriş olmasın. Allahım iyilik şifa versin.
Canim benim doktorum hiç bahaetmedi bundan acaba testi yaptı bi sıkıntı görmedi falan da o yüzden mi bahsetmediCanım çiğ etten çiğ sütten geçen bir bakteri var. Toksoplazma testin negatif çıktıysa bu bakteriye bağışıklığın yok demek. Yani bakteri sana bulaşırsa hastalık yapabilir. Benim negatif çıktığı için doktor çok tembihledi bu konuda. O yüzden eşim de ete elimi sürdürmüyor. Süt de alamıyoruz ev yoğurduna hasretim resmen :)
Amin canım inşallah yeter ki onlar sağlıklı olsun veririz kilolarimizi inşallah :)Canim bende seker cikmadigi halde dikkat ediyorum, aylardir makarna pilav yemedim mesela. Arada tatli yiyorum ama o da nefsimi korelticek kadar. O kadar dikkat ediyorum ve yine cok kilo aliyorum. Artik evde tartilmiyorum moralim bozuluyo. Dikkat etmeyi de biraktim canim cekince yiyorum. Zaten oyle aman aman istahim yok ama baktim hic faydasi yok biraktim yani. 70 le doguma gitmeyi dusunurken 80 i gecmesem diye dua ediyorum simdi :/ bebegime gider bu kilolar umarim sağlıklı sihhatli olur.
Benim normal cikiyor ama yuksekligi sikintili diye biliyorum son aylara dogru yukselebiliyormusKızlar yazdım ama arada kaldı tiroid değerleriniz nasıl umarım sorun olmaz moralim bozuldu
194 cikti ilk bir saatim cok yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi bir hafta diyet verdi gerçekten sıkı bir diyet yaptim gunde iki dilim tam tahilli ekmek yedim sadece gerisi sebze protein ama yine seker sinirda çıkınca doktor insuline basladi en dusuk dozda yapiyorum alistim artık acaba gerek varmiydi kullanmasamda olurmuydu hic bilemiyorum eskiler insulin kullanmadan dogumlarini yapmis ama beni korkuttu doktorlar ilk gebeligim diye basladim insuline 230 larla diyet yapanlari duyuyorumŞeker yüklemesinde değeri yüksek olan arkadaşlar kaçtı değeriniz acaba ? Sonrasında Dr ne önerdi diyet dışında tahlil vs önerdi mi
Allah yardımcın olsun canım yorulduğundan hareketlidir seninki hep güzel günler gör yeni evinde darısı da banaGünaydın kızlar ben evimi taşıdım bittim kızım bile yoruldu gerçi gece parti var içerdekolum kanadım kalkmıyor bide aşı olucam bugün bakalım
Bnm 75lik yükleme yapıldı 1. Saat 189 2. Saat 182 çıktı diyetisyen ve endokrin uzmanına yönlendirildim ikisi bir hafta düEnli takip yaptı diyet kistesi verildi şeker ölçüm aleti verildi. Şekerimi bir hafta sabah öğle akşm ölçtüm. Diyetle devam edince şekerim hep düşük çıktı. Ara sıra kaçamak yapınca yüksek çıkıyo. Hemen dihete devam. Artık her hafta değil ayda bir gidiyorum. Hatta doktor 6 hafta bir gelenilirsin dediŞeker yüklemesinde değeri yüksek olan arkadaşlar kaçtı değeriniz acaba ? Sonrasında Dr ne önerdi diyet dışında tahlil vs önerdi mi
Öyle canım haklısın. Çok aşırı hareketli maşallah ve her hareket ettiğinde acikiyorum artık içim kiyim kiyim oluyor. Böyle durumlarda ne yiyorsun canım mesela
Kızlar yazdım ama arada kaldı tiroid değerleriniz nasıl umarım sorun olmaz moralim bozuldu
şirket doktoruna soracağım birazdan, bir de kendi doktorumu arayacağım. yorumları paylaşırım cnmTroidime hiç bakmadılar nedense... Haftaya gideceğim bende isteyim bakalım. Bilgim yok yüzden canım
Kızlar bebeğin kilo hesabı hangi ölçüme göre yapoluyor bilen var mı? Hangi değerle hangisi carpilicakti
Canım hamileliğin en başında rutin yaptıkları kan testleri diye biliyorum muhtemelen dediğin gibidir.Canim benim doktorum hiç bahaetmedi bundan acaba testi yaptı bi sıkıntı görmedi falan da o yüzden mi bahsetmedi
canım doktorunkini veriyor ama ebenin ücretini vermiyor. özel sağlık %80'i karşılıyo, %20'si cepten. limitim de 4500 kaldı, 5000 civarı cepten gidecek diye tahmin ediyoruz.Doktorun parasını özel sağlık vermiyor ama değil mi?
aa bun bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu cnm çok saol. Ebe hastane hizmeti kapsamında değil mi ki :/canım doktorunkini veriyor ama ebenin ücretini vermiyor. özel sağlık %80'i karşılıyo, %20'si cepten. limitim de 4500 kaldı, 5000 civarı cepten gidecek diye tahmin ediyoruz.
Sağol canım sana da Allah kolaylık versin taşınmak yorucu yeni düzen güzel amaAllah yardımcın olsun canım yorulduğundan hareketlidir seninki hep güzel günler gör yeni evinde darısı da bana
Ben hep kontrollere esimle giderken o gun yalniz gittim alt tarafi gazoz icecem dedim ama sakin yalniz gitme ac karnina onu icip bekliyorsun bir saat benim basim döndü midem bulandi cok fena oldum benim doktorum 75 lik tek yukleme yaptı oncesinde aclik sekerime bakti yukleme yapıldı 1.saatlik ve 2. Saatlik degerlere bakiliyor zaten yuksek cikinca da diyetisyen veya dahiliyeye yonlendiriyor senişeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bilgi verir misiniz nasıl olduğuyla ilgili nasıl oluyor iki ölçüm yapılıyor demişsiniz iki kez mi yükleme yapılıyor? birde çok etkilendiniz mi ben yalnız gitmeyi düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?