temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yarın İzmirde bazı hastanelerle gidip konuşucagız fiyat için.
Pazartesi doktor randevum var ona göre doktorumla görüşüceğim.

Dogum ücreti. Oda. yeni doğan ünitesi.
Bunlar dışında başka neyi sorayım kızlar neye dikkat edeyim bilgilendirirmisiniz.

Madam coco'nun da dediği gibi canım imkaın varsa tek gitme, başlarda benimde mideme ağır geldi şöyle bi bulantım oldu hafiften kaldı ki şerbeti bile bayıla bayıla içen biriyim ama glukoz farklı biraz, içmeden önce kan alıyorlar, sonra içiyorsun 1 saat sonra tekrar ve 1 saat sonra tekrar veriyorsun, 1.5 2 saate çıkıyo genelde sonuçlar duruma göre de doktor değerlendiriyor işte :)

Arkadaşlar benim iki gündür karnım birden bire baya bi büyüdü ya ilk gün gaz falan herhalde dedim ama baktım cidden büyümüş bide yanlara doğru yayıldı çok garip :)

Yalnız gitme canım benim sorunum olmadı ama hemşire sürekli bir şey olursa haber ver yatıracağım seni falan dedi demek ki ihtimal var. 50 gr. Şekeri suyla hazırladı içtim. Öncesinde açlık kan şekeri için kan aldı. İçtim 1 saat sonra tekrar aldı kanı. 1 saat daha bekledim ve son kanı verdim.. Annemle gittin tek gitmedim her ihtimale karşı. Sonrasında gidip kahvaltımı yaptım.. Sonra bende bi göz kararması oldu ancak işlem çoktan bitmişti. 9dan sonra yiyecek ve içecek tüketmedim. Çünkü sabah 9da randevum vardı. Gece boğazım kuruduğunda yudum olarak su içtim. Yükleme yapıldıktan sonra asla su içmedim başka bir şey yemedim. Sadece şekerli suydu.

Benim tavsiyemde yalniz gitme canım,bana 75 lik yapıldı ilk icmeden kan veriyosun,sonra icip 1 saat sonra bi veriyosun,1 saat sonra yine veriyosun,zaten hemsire dolasma diye tembihliyor kusarsan iptal oluyor,bana cok bisey olmadi ama bunyeden bunyeye degisir.baya saat ac kaliyosun cunku

aç gidiyoruz değilmi

Arkadaşlar benim iki gündür karnım birden bire baya bi büyüdü ya ilk gün gaz falan herhalde dedim ama baktım cidden büyümüş bide yanlara doğru yayıldı çok garip :)

bendede öyle ani bi büyüme hissediyorum.. ve üç gün önce karnımda ciddi gerilmeler yaşadım.. bugün daha rahatım esnedi sanırım ama dediğin gibi üç gün içinde ani bi büyüme oldu çok garip

Sizin troidiiniz kaç çıkıyor benim hep dusuk bu ay 0.86olmus geçen ay 0.4
Tsh min 0.34 olması gerekirken benim 0.64 yani ok sınırlar içinde ama düşük bir yerde, serbest t4 de min 0,61 olması gerekirken benim 0.57 bu da birkaç birim düşük. 3. Ayda gayet normaldi neden düştü acaba ya :/ doktorumdan dönüş bekliyorum.

Tsh da problem yok canım 0.61 yüksek bir değer değil .doktorlar tsh 1.5 civari tutmayı isterler sana ilaç fazla gelmis bence doktora git ama değerde de korkacak bişey yok şu an

Canım onu biliyorum ama kiloyu söylemedi doktor onu merak ettim . Boyunu söyledi zaten 38.2 çıktı botu ve bebis doğum pozisyonunu almış sonlara yaklaşıyoruz inşallah.

Anladım canım. Kilo bendeki raporda FW olarak geçiyor. Da ben dün ayrıntılı usg ye girdim. Usg fotosuna bak istersen ordan görebilirsin

Kızlar benim tsh 4.2 çıktı kolesterolüm 216 çıktı bende şaşırdım ilk defa yüksek görüyorum hergün et tükettim ondan olabilir mi acaba

Tsh da problem yok canım 0.61 yüksek bir değer değil .doktorlar tsh 1.5 civari tutmayı isterler sana ilaç fazla gelmis bence doktora git ama değerde de korkacak bişey yok şu an
Sorun zaten düşük olmasında değil mi cnm ya :/

Sorun zaten düşük olmasında değil mi cnm ya :/
canım 0.064 olsaydı cok dusuktu haklısın ama 0.64 cokta dusuk değil ama ilaç kontrolunun yapılması gerekır doktor muhtemelen ilacın dozunu dusurur ılaç sana fazla gelmeye baslamıs. ben 5 senedir kullanıyorum canım troid ilacını kontrol sart hele ki hamilelikte cok önemli.

Kızlar benim tsh 4.2 çıktı kolesterolüm 216 çıktı bende şaşırdım ilk defa yüksek görüyorum hergün et tükettim ondan olabilir mi acaba
Canım benim 247 çıktı kolestrolüm ben de bir panik doktoru aradım. Gebede kolestrol bakılmaz yüksek çıkar dedi. Merak etme. Ama tsh için görüş doktorunla o yüksek. Bizde 2,5 geçmemesi gerekiyormuş. Benim de 4küsürdü ilaç başladı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…