temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım 5 senedir ilaç kullanıyorum biraz aksattım içmeyi hemen yukselmiş . tekrar içmeye basladım kan hapını sabah içiyordum ikisi birden etkileşim yapar diye içmemiştim birkaç haftadır hemen yukselmiş degerim. 2 gundr içiyorum ihmal etmemek lazım

Kızlar benim tsh 4.2 çıktı kolesterolüm 216 çıktı bende şaşırdım ilk defa yüksek görüyorum hergün et tükettim ondan olabilir mi acaba
benimkide 4 olmuş hemen ilaç basladı günde bir
bende kan ilacını gece alıyorum
tiroid ilacını sabah 1 ad 25 mg yarım saat sorada kahvaltı yapıyorum

Tatlım ben vitamin ilacı hariç ilaç kullanmıyorum :/

Canım konuştuk ama onun diyeti bana uymazsa diye düşündük. Ben cuma günü doktorumdan lafı yiyeceğim zaten aldı başını kilolar napicaz bilmiyorum

noluyo anlamadım valla bende de durum aynı..Hamile gibi yemiyorum da ama alıyorum kiloları o kadar yürüyüş falan hiççç işe yaramıyor sanki

Arkadaşlar ,çatlama olmaya başladı mı ? sürekli kontrol ediyorum ama suan yok , annem ile konuştum onda son ay olmuş bende genetik olarak anneme çektiğim için korkuyorum

İnşallah canım. Sıkıntı yoktur bence. Haber ver bana da doktora gidince.
gittim cnm bi ton laf söyledi bu kadar bilinçlisin bunu nasıl atlarsın diye.yaptı bide crp yüksekti onuda istedi tekrardan.yarın ögleden sonra cıkıcakmıs.insallah temiz cıkar hepsi
Dogru soyluyorsun canim ama yine de gittigimde hatirlatayim ben. Titiz doktor iyidir bence umursamaz olmaktansa :)
titizide çok işkillendiriyor.vesvesem arttı benimki çok titiz.

Canim benim doktorum hiç bahaetmedi bundan acaba testi yaptı bi sıkıntı görmedi falan da o yüzden mi bahsetmedi
bence sende yaptır nolur nolmaz hatta herkes yaptırmalı.Ama bu yaptırmayanlar nasıl yapıyor anlamadım.Köyde kadınlar hergün hayvanlarla.allah korusun hepimizi bebegimizide

Anestezi şekillerini sorabilirsin canım, refakatçi durumunu sorabilirsin, fotoğrafçı veya başka hediye hizmetleri varmı diye sorabilirsin, bebeğe kıyafetten battaniyeye kadar bazı hastaneler herşeyi verebiliyo bazıları hiçbişe vermiyo bunuda sorabilirsin, aklıma gelenler bunlar.

Doktorumla konuştum şimd ethyrox 50 lik tablet verdi kızlar sabahları ama endişe edecek bişi yol düşmesi normal bu zamanlarda dedi

İnşallah güzel çıkar canım bozma moralini.

Kizlar ev isleriyle aranız nasil? Ben temizlik disinda islere devam ediyorum ama bir sıkıntı olur mu acaba? Mutfakta mesela dolabin asagisindan tencere alırken zorlaniyorum bazen, hatta bugun kasığım agridi baya egilip azicik uzandim diye. Camasir, bulasik da yoruyo ve korkuyorum bisey olursa diye. Yoksa ben mi cok pimpirikliyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…