- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.201
canım 5 senedir ilaç kullanıyorum biraz aksattım içmeyi hemen yukselmiş . tekrar içmeye basladım kan hapını sabah içiyordum ikisi birden etkileşim yapar diye içmemiştim birkaç haftadır hemen yukselmiş degerim. 2 gundr içiyorum ihmal etmemek lazımCanım benim 247 çıktı kolestrolüm ben de bir panik doktoru aradım. Gebede kolestrol bakılmaz yüksek çıkar dedi. Merak etme. Ama tsh için görüş doktorunla o yüksek. Bizde 2,5 geçmemesi gerekiyormuş. Benim de 4küsürdü ilaç başladı hemen.
benimkide 4 olmuş hemen ilaç basladı günde birKızlar benim tsh 4.2 çıktı kolesterolüm 216 çıktı bende şaşırdım ilk defa yüksek görüyorum hergün et tükettim ondan olabilir mi acaba
Tatlım ben vitamin ilacı hariç ilaç kullanmıyorum :/canım 0.064 olsaydı cok dusuktu haklısın ama 0.64 cokta dusuk değil ama ilaç kontrolunun yapılması gerekır doktor muhtemelen ilacın dozunu dusurur ılaç sana fazla gelmeye baslamıs. ben 5 senedir kullanıyorum canım troid ilacını kontrol sart hele ki hamilelikte cok önemli.
Canım konuştuk ama onun diyeti bana uymazsa diye düşündük. Ben cuma günü doktorumdan lafı yiyeceğim zaten aldı başını kilolar napicaz bilmiyorum
82 de ben
Son ay duruyor galiba ben öyle duydum , 10 kiloyu devirmek üzeriyim bende .Eşimle aramda 20 kilo vardı 10 kilo kaldı30. haftadayım ben canım senin kaçıncı hafta bir de hangi haftalarda şu kilo alımı duruyor biliyor musundurmazsa eğer kocamdan kilolu olucam valla
gittim cnm bi ton laf söyledi bu kadar bilinçlisin bunu nasıl atlarsın diye.yaptı bide crp yüksekti onuda istedi tekrardan.yarın ögleden sonra cıkıcakmıs.insallah temiz cıkar hepsiİnşallah canım. Sıkıntı yoktur bence. Haber ver bana da doktora gidince.
titizide çok işkillendiriyor.vesvesem arttı benimki çok titiz.Dogru soyluyorsun canim ama yine de gittigimde hatirlatayim ben. Titiz doktor iyidir bence umursamaz olmaktansa :)
bence sende yaptır nolur nolmaz hatta herkes yaptırmalı.Ama bu yaptırmayanlar nasıl yapıyor anlamadım.Köyde kadınlar hergün hayvanlarla.allah korusun hepimizi bebegimizideCanim benim doktorum hiç bahaetmedi bundan acaba testi yaptı bi sıkıntı görmedi falan da o yüzden mi bahsetmedi
7.ayımızın sonunda yada 8.ayımızda hazırlıcam.kızlar doğum çantasi hazırlamaya başladınız mi
bende izne cıkmayı bekliyorum yıkamak ütülemek için7.ayımızın sonunda yada 8.ayımızda hazırlıcam.
Çünkü önce çamaşırlarını akşamalrı yıkayıp üülemeliyiz eşimle.
sen hazırladınmı?
hafta sonu alacağım inşallah hepsini ,zamanı geldi artık bence.kızlar doğum çantasi hazırlamaya başladınız mi
Ne zaman izne ayrılıcaksın?bende izne cıkmayı bekliyorum yıkamak ütülemek için
Anestezi şekillerini sorabilirsin canım, refakatçi durumunu sorabilirsin, fotoğrafçı veya başka hediye hizmetleri varmı diye sorabilirsin, bebeğe kıyafetten battaniyeye kadar bazı hastaneler herşeyi verebiliyo bazıları hiçbişe vermiyo bunuda sorabilirsin, aklıma gelenler bunlar.Yarın İzmirde bazı hastanelerle gidip konuşucagız fiyat için.
Pazartesi doktor randevum var ona göre doktorumla görüşüceğim.
Dogum ücreti. Oda. yeni doğan ünitesi.
Bunlar dışında başka neyi sorayım kızlar neye dikkat edeyim bilgilendirirmisiniz.
kızlar doğum çantasi hazırlamaya başladınız mi
gittim cnm bi ton laf söyledi bu kadar bilinçlisin bunu nasıl atlarsın diye.yaptı bide crp yüksekti onuda istedi tekrardan.yarın ögleden sonra cıkıcakmıs.insallah temiz cıkar hepsi
titizide çok işkillendiriyor.vesvesem arttı benimki çok titiz.
bence sende yaptır nolur nolmaz hatta herkes yaptırmalı.Ama bu yaptırmayanlar nasıl yapıyor anlamadım.Köyde kadınlar hergün hayvanlarla.allah korusun hepimizi bebegimizide
Canım son zamanlarda daha fazla kilo alınıyor diye biliyorum internette de bu şekilde yazıyor30. haftadayım ben canım senin kaçıncı hafta bir de hangi haftalarda şu kilo alımı duruyor biliyor musundurmazsa eğer kocamdan kilolu olucam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?