temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bayağı stress yaptık şu kilo meselesini..Eşim de bana inat fitt takılıyor yaaaa her pazartesi okula gittiğimde okuldan arkadaşların ilk tepkisinin ''Yaaaa sen her geldiğinde bi büyümüş gibi geliyorsun bayağı genişlemişsin şurada 3 gün görüşmedik ama çok fark ediyor'' olmasından çok sıkıldımm zaten kıyafet seçenemiz de çok azzz hep aynı şeyleri giyinip duruyorum

Kızlar bana da bazen 2 ay daha sabredemicekmişim gbi geliyo kendimi öyle hantal hissediyorum ki hiç bi iş yapasım da gelmiyo off..bana bi moral verin
Canım bunlar normal artık. Ben daha şimdiden öyleyim. Eğilip doğrulamıyorum. Merdiven tek katın yarısında dinlenmek zorunda kalıyorum. Babannem 91 yaşında benden dinç bunda moral boacak bişey yok ben bu halime bakıp gülüyorum eşimle. Sonuçta ne kadar kaldı ki. Hamileliğinin hepsini kanamalı yatarak geçiren insanlar var. Çok şükür biz sadece ağırlaştık. Uzat ayağını yat keyfine bak. Eşine naz yap

Halimize çok şükür evet.Siz de benim gbi hissediyosunuz dimi yalnız olmadığımı bilmek istiyrm

Kızlar bana da bazen 2 ay daha sabredemicekmişim gbi geliyo kendimi öyle hantal hissediyorum ki hiç bi iş yapasım da gelmiyo off..bana bi moral verin
Benim daha 3 ayım var 5 dk ayakta durayım belim ağrıyor. Mutfakta bir iş yapıyım kıvranıyorum bel ağrısından. Nefes almak bile işgence gibi. Otursam dert,yatsam dert. Şimdiden eşyaları yıkamaya başladım korkumdan. Valla kucağına aldığında biticek diyorlar. Bak 7 ayın bitmiş 2 ay kalmış. 2 ay sonra canının parçası gelicek. Bir gülüşüyle herşeyi unutuyormuşsun.

ben de daha çanta hazırlamadım kızlar peki ne alınmalı netteki listeler uzun ve gereksiz
Bende bu konuda kararsızım tecrübeli anneler varsa iyi olur aslında. Ben temmuzda doğurcağım diye uzun gecelik 1 adet. Pijama 1 adet. Kaprili pijama 1 adet aldım. Kullan at iç çamaşırı var onlardan aldım bir paket. Birde göğüs pedi. 2 tanede 5 li ve 7li bebek için hastahane çıkışı aldım. Bir tek okuduğum ortak şey penye 1 tane battaniye yetmiyormuş. Bebek kıyafetleri konusunda yetermi yetmezmi bilemedim.

Halimize çok şükür evet.Siz de benim gbi hissediyosunuz dimi yalnız olmadığımı bilmek istiyrm
Tabiiki canım. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Bazen ben de bir işi yapamayınca üzülüyorum. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Ama sonra düşününce eşime ve kendime bir evlat vermekten daha güzel bir iş olabilir mi. Varsın bi süre başka iş yapamayım. Boşver

E
aynı durumdayız bir de ben hamile kalmadan önce 4-5 kilo fazlam vardı 67 ile başladım şuan 81 kiloyumm düşünsene daha 30. hafta ve 14 kilo
Evet canm kilolarımız bile aynıymış diyebilirim.. Evdeki tartıya göre79 um üç üstüne koy 82 bari çatlak olmasa.. Hastanede üç fazla cıkıyor çünkü

Haklısın canım. Bir şekilde dayanicaz artık napalım

noluyo anlamadım valla bende de durum aynı..Hamile gibi yemiyorum da ama alıyorum kiloları o kadar yürüyüş falan hiççç işe yaramıyor sanki
Aynen canım aynen. Kendimi kisitlamama bakarsam boşuna kisitliyorum sanki yemesem de alıyorum gerçekten çok sinir bozucu

Arkadaşlar ,çatlama olmaya başladı mı ? sürekli kontrol ediyorum ama suan yok , annem ile konuştum onda son ay olmuş bende genetik olarak anneme çektiğim için korkuyorum
Benim iki haftadir çatliyor canım. O kadar çok dikkat etmeme hep nemli tutmama rağmen oldu yani. Hiçbir yerde çıkmadı saniyodum aynayla alt karın bölgeme bir baktım şok oldum minik minik mor mor catlamis orası. Bide kalçamda oldu baya sanki yolmusum gibi yırtılmis sanki

Bir de doğumdan sonra çatlaklar ortaya cıkıyor diyorlar.. nasıl yani çatlak başlayınca kırmızı kırmızı çizgiler olmuyor mu önce.. Yoksa hiçbir belirti vermeden se çatlak oluşabiliyor mu?? Bilen var mıı

Bende artik çok zorlanıyorm canım. Hatta damacanadan su doldururken bile egilmek çok canımı yakiyor bide 10 gün sonra eşimin abisi evleniyor temizlik vs birsürü iş var. Annem geliyor neyse ki yarın :) yardimci olucaklar napalım. Hiç sevmem aslında insanları kendim için yormayi ama artık mecbur kalıyorum. Kayinvalidem annem Allah razi olsun yardimci oluyorlar

Ay bu çevre yok mu delirtiyor insani dimi. Tek istediğim insanlar sizin gibi halimden anlayacak kişiler ama hayat işte. Neyseki burada kendimiz gibi insanlarla bizi anlayacak kişilerleyiz:)

Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)

Yok öyle bişey canım kırmızı çizgi oluşur olmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…