temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hepsini ilk defa duyuyorum. Aman bebeğe bir sey yedirme içirme bence Anne sütü veya mama dışında .Allah korusun ciğerine takılır bebeğin iltihap tutar diye biliyorum..
Göbek bağı düşene kadar bebeği yıkamazsaniz gaz sıkıntısı olmazmış bebekte..

KarKralicesi baldan_madam N Naturera
Teşekkür ederim kızlar şampuan ve krem tavsiyesi için göğüs ucu bakımı yapmaya başlayan var mı 30 haftadan sonra yapılıyormus krem ne kullaniyorsunuz göğüs bakımı yapanlar benim ilk çocuğumda ağlayarak emzirdigim için yara olmaması için neler yapılabilir onu arastitiyorum

Benim de ilk emzirme de yara oldu. Şimdi erkenden lansiloh göğüs ucu kremi aldım 35.haftada felan başliycam sürmeye iyi geliyormuş. Göğüs ucu yara olmuyormuş.ilkinde yara olduktan sonra kullandım hemen geçirdi ama bunu alana kadar perişan olmuştum.

canım bana aile hekimi Hametan krem verdi doğuma kadar bunu sür dedi günde 3 kere ilk hamileliğin olduğu için göğüs uçların yara olur diye

Aynen canim ya arkadaslarima bile anlatmadigim seyleri buraya yaziyorum, ayni seyleri yasadigimizi ayni hisleri taşıdigimizi gormek rahatlatiyor bizi :) bebekler dogunca da bu grupta devam etsek guzel olur

Kafeinsiz iyi fikir ben de canım isteyince öyle yapıyım bari sağol canım

Canim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?

Dualarım seninle canım.
İnsalalh sağlıkla vaktinde dogurursun.
Stres yapmamaya çalış kolay olmasa gerek tabi de allahın izniyle her şey yoluna girer.

Allahım yardımcın olsun canım, umarım bebişin zamanından çok çok önce merhaba demez. Allahım sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.

inşallah tedaviler olumlu sonuç verir ve daha haftalarca bebeğin karnında gelişimini devam ettirir. çok dikkatli ol. stressi unut bebeğine odaklan. rabbim şifa versin zamanında doğsun inşallah yavrun.

Canım Allah şifa versin sağlıkla sıhhatle zamaninda kucagina alirsin insallah.. Rahim duvarinda ki incelmeyi nasil anladilar peki canim? Ultrasondan bakarken mi alttan muayene falan mi olmustun

İniallah bir an önce düzelirsiniz canım

Allah sabır versin. İş yapmayıp konuşan cok olur zaten hep.

Rabbim hepinizden razı olsun..Kimseyi evladı ile imtahan etmesin Mevlam..

Kasıklarımda çok yanma ve batma oluyordu.Yukarıdan baktı incelme var ama ölçüm için alttan bakmam lazım dedi öyle çıktı.En son gittiğimde de sancım çoktu yine alttan baktı başını rahim duvarındaki açıklığa dayamış. @
Misirpatlagi

Ciğer geliştirici iğneyi vermiyorum şimdi dedi iğne ve serum ile 2 3 hafta kadar tutabiliyoruz dedi gerekir ise hastaneye yatış yaparız dedi

E HANI DOGUMU KOLAYLASTIRIYOR DIYE ONERILIYORDU BENIMKI SON GITTIGIMDE DEMEDI AMA 32.HAFTADA GIDICEM CALISABILIR RAPORU ICIN BAKALIM DICEK MI OZAMN

anladım cnm çok teşekkürler o zaman ben de 1 paket yeni doğan alayım, sonra gerekirse alırım zaten stoklar tükenmiyor =) 2 paket de bir üst no alayım hiç olmazsa elimin altında olur.

Aynen canım :) baktın rahat oluyor yenidoğanla devam edersin olmadı büyükle :) sıpaların işi belli olmuyor :)

Aynen canım.. Bizde yenidoğandan devam ederiz nolcak sanki :)

Kafeinsiz iyi fikir ben de canım isteyince öyle yapıyım bari sağol canım

Şimdiden afiyet olsun canım :)

Kızlar 32.haftaya girdim bu aralar istahim kapandi azcik yiyim tikaniyorum hemen istahla yemek yerdim hic yemek yiyesim gelmiyo ya niye bole olduki

Canim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?
benim doktorum da sürmemi istemedi. bir yerde okumuştum hormonları uyarıp erken doğuma sebep olabiliyormuş, ne kadar bilimsel bilmiyorum tabi

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatirsin Duam seninle

Kızlar 32.haftaya girdim bu aralar istahim kapandi azcik yiyim tikaniyorum hemen istahla yemek yerdim hic yemek yiyesim gelmiyo ya niye bole olduki
Canim bende simdiden basladi :) Bir su iciyorum sabah kalkinca butun gun midem sis geziyorum yemegi zor yiyorum, yemeyince cok rahatim :)

Normal canım mideye baskı uyguladığı için öyle oluyor... Reflü falan da bu zamanlarda başlıyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…