- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.661
kızlar bebek doğar doğmaz bir çay kaşığı maden suyunu çocuğa direk içirince çocukta gaz sıkıntısı olmuyormuş diye duydum bi arkadaş denemiş ama ne ablamlar biliyor ne annem nede kayınvalidem bende ilk defa duydum. siz duydunuz mu var mı böyle birşey? üç tane hurmaya Yasin okuyup birini doğuma girmeden önce anne, diğerini bebeğe, 3. sü de doğumdan sonra anne yiyormuş. Anne kolay doğum yapsın sıkıntısız lohusalık geçirsin diye. bebekde de sarılık olmuyormuş hurma yedirince. bunu ablam denedi ve çocuk sarılık olmadı ve doğumu çok kolay oldu. ama soda olayı konusunda kararsızım ?
Benim de ilk emzirme de yara oldu. Şimdi erkenden lansiloh göğüs ucu kremi aldım 35.haftada felan başliycam sürmeye iyi geliyormuş. Göğüs ucu yara olmuyormuş.ilkinde yara olduktan sonra kullandım hemen geçirdi ama bunu alana kadar perişan olmuştum.KarKralicesi baldan_madam N Naturera
Teşekkür ederim kızlar şampuan ve krem tavsiyesi için göğüs ucu bakımı yapmaya başlayan var mı 30 haftadan sonra yapılıyormus krem ne kullaniyorsunuz göğüs bakımı yapanlar benim ilk çocuğumda ağlayarak emzirdigim için yara olmaması için neler yapılabilir onu arastitiyorum
KarKralicesi baldan_madam N Naturera
Teşekkür ederim kızlar şampuan ve krem tavsiyesi için göğüs ucu bakımı yapmaya başlayan var mı 30 haftadan sonra yapılıyormus krem ne kullaniyorsunuz göğüs bakımı yapanlar benim ilk çocuğumda ağlayarak emzirdigim için yara olmaması için neler yapılabilir onu arastitiyorum
Aynen canim ya arkadaslarima bile anlatmadigim seyleri buraya yaziyorum, ayni seyleri yasadigimizi ayni hisleri taşıdigimizi gormek rahatlatiyor bizi :) bebekler dogunca da bu grupta devam etsek guzel olurya bu kadınlar kulübünü kuran kişi kimse Allah ondan razı olsun insan çevresinde bulunan kişilere anlatamadığı çoğu şeyi burada paylaşıyor ve bi rahatlama geliyor ki sormayın gitsin.. Alıştım ben bu siteye girip konuşmaktan hamilelik bitince ayrılacağız sanırım.Gerçi o zaman da lohusalık yazılarımız olur ancak bu tanıdık simaları bulabilir miyiz acaba
Kafeinsiz iyi fikir ben de canım isteyince öyle yapıyım bari sağol canımHer gün nescafe içiyorum açık ve sütlü ayrıca kafeinsiz olanını içiyorum. Çarpıntı yaparsa içme dedi doktorum. Şükür kafein olmadığından yapmadı. Türk kahvesi de canım çook çekerse 1 tane içiyorum.. Şuana kadar 5 ya da 6 kere içmişimdir. Ama onu içince çay ve nescafe içmiyorum
Canim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?Benim de ilk emzirme de yara oldu. Şimdi erkenden lansiloh göğüs ucu kremi aldım 35.haftada felan başliycam sürmeye iyi geliyormuş. Göğüs ucu yara olmuyormuş.ilkinde yara olduktan sonra kullandım hemen geçirdi ama bunu alana kadar perişan olmuştum.
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşursun bebişine. Artık çok şükür soğsalar bile yaşam sınırına geçtik. Benim de erken doğum riskim vardı doktorum bu haftalar için artık doğsada yaşam sınırını geçtik dedi. Sen doktorunun dediklerini yap stres yapma yat sev bebeğini sakinleştir rahatlatıcı müzikler dinle dinlet. İnşallah bekler daha zamanını.
Canım inşallah biraz daha bekler .. Sen yat kendini zorlayacak bir şey yapma yattığın yerde bile olsa... Bu haftalarda doğan bir bebek yaşayabiliyor arkadaşımın yeğeni böyle bir anda kanama ile doğdu şimdi 6 aylık.. Stres yapma etkilenmesin bebişin bolca dinlen..
Dualarım seninle canım.
İnsalalh sağlıkla vaktinde dogurursun.
Stres yapmamaya çalış kolay olmasa gerek tabi de allahın izniyle her şey yoluna girer.
Allahım yardımcın olsun canım, umarım bebişin zamanından çok çok önce merhaba demez. Allahım sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.
inşallah tedaviler olumlu sonuç verir ve daha haftalarca bebeğin karnında gelişimini devam ettirir. çok dikkatli ol. stressi unut bebeğine odaklan. rabbim şifa versin zamanında doğsun inşallah yavrun.
Canım Allah şifa versin sağlıkla sıhhatle zamaninda kucagina alirsin insallah.. Rahim duvarinda ki incelmeyi nasil anladilar peki canim? Ultrasondan bakarken mi alttan muayene falan mi olmustun
İniallah bir an önce düzelirsiniz canım
Allah sabır versin. İş yapmayıp konuşan cok olur zaten hep.
E HANI DOGUMU KOLAYLASTIRIYOR DIYE ONERILIYORDUKızlar merhaba,bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda 1450gr olmuş minnoşum, ama kafama bişi takıldı doktorum artık cinsel ilişki olmamasını söyledi, herhangi riskim şuan olmamasına rağmen,sizin doktorlarda böyle söyledimi bana biraz erken geldi
anladım cnm çok teşekkürler o zaman ben de 1 paket yeni doğan alayım, sonra gerekirse alırım zaten stoklar tükenmiyor =) 2 paket de bir üst no alayım hiç olmazsa elimin altında olur.
Aynen canım.. Bizde yenidoğandan devam ederiz nolcak sanki :)ya bu kadınlar kulübünü kuran kişi kimse Allah ondan razı olsun insan çevresinde bulunan kişilere anlatamadığı çoğu şeyi burada paylaşıyor ve bi rahatlama geliyor ki sormayın gitsin.. Alıştım ben bu siteye girip konuşmaktan hamilelik bitince ayrılacağız sanırım.Gerçi o zaman da lohusalık yazılarımız olur ancak bu tanıdık simaları bulabilir miyiz acaba
Kafeinsiz iyi fikir ben de canım isteyince öyle yapıyım bari sağol canım
Ya evet bende burdan bir kaç arkadaştan öyle duymuştum sankiE HANI DOGUMU KOLAYLASTIRIYOR DIYE ONERILIYORDUBENIMKI SON GITTIGIMDE DEMEDI AMA 32.HAFTADA GIDICEM CALISABILIR RAPORU ICIN BAKALIM DICEK MI OZAMN
Kızlar 32.haftaya girdim bu aralar istahim kapandi azcik yiyim tikaniyorum hemen istahla yemek yerdim hic yemek yiyesim gelmiyo ya niye bole olduki
benim doktorum da sürmemi istemedi. bir yerde okumuştum hormonları uyarıp erken doğuma sebep olabiliyormuş, ne kadar bilimsel bilmiyorum tabiCanim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatirsin Duam seninleRabbim hepinizden razı olsun..Kimseyi evladı ile imtahan etmesin Mevlam..
Kasıklarımda çok yanma ve batma oluyordu.Yukarıdan baktı incelme var ama ölçüm için alttan bakmam lazım dedi öyle çıktı.En son gittiğimde de sancım çoktu yine alttan baktı başını rahim duvarındaki açıklığa dayamış. @Misirpatlagi
Ciğer geliştirici iğneyi vermiyorum şimdi dedi iğne ve serum ile 2 3 hafta kadar tutabiliyoruz dedi gerekir ise hastaneye yatış yaparız dedi
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatirsin Duam seninle
Canim bende simdiden basladi :) Bir su iciyorum sabah kalkinca butun gun midem sis geziyorum yemegi zor yiyorum, yemeyince cok rahatim :)Kızlar 32.haftaya girdim bu aralar istahim kapandi azcik yiyim tikaniyorum hemen istahla yemek yerdim hic yemek yiyesim gelmiyo ya niye bole olduki
Kızlar 32.haftaya girdim bu aralar istahim kapandi azcik yiyim tikaniyorum hemen istahla yemek yerdim hic yemek yiyesim gelmiyo ya niye bole olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?