- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.621
Çok düşüncesizler ya. Senin ve bebegi düşünmeleri lazım oysakiAmin canım.. Valla uğraşması zor.. Dua ediyorum gelmesinler diye...
Şampuan. süt kremi bübchen aldım.Selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim biraz geç oldu ama....bebrk sampuani ve pisik kremi ne almayi düşünüyor sunuz marka olarak
Erken degil mi ?birde anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi. Doktorunda seni daha sik cagirir zaten.Günaydın kızlaar... Ben pazartesi doktora gideceğim.. Gittiğimde 4 temmuza gün almak istiyorum...37+3 olacak.. Şu şartlarda riske atıp beklemek istemiyorum çünkü.. Sizce verir mi tarihi?
Senin durumun baya karisikmis. Allah yardimcin olsun. Benim doktorum 38. Haftayi doldurmadan dogmasini sakincali buluyor. Ciger gelisimi tam olmuyor diyor. Ama 38. Haftayi doldurur doldurmaz alinabilinir.Ya öyle ki canım ilkinde 40ı çıkmıştı rahatlamıştım geldiklerind.. Ama bu kez acelelerini anlamıyorum.. Hem de bu sıcakta.. Odaya hapsolmakta istemiyorum.. 22 temmuz benim ama sezaryen ya alır belki.. Benim bir de doğum sonrası içmek zorunda olduğum ilaç var ve morfin etkisi yapıyor.. Yani kara kara düşünüyorum o küçük çocuklar bir şey yaparsa göremezsem diye.. Annem hangi biriyle uğraşsın.. Eşleri de var yani lohusanın yanına bu şekilde gelmek istemek düşüncesizlik artı bencillik gibi geliyor bana.. Yatacak yer de cabası yani..Teyzem annem yanımdayken eşime de oğluma da babama da bakar.. Ama diğerleri..... Valla Allah yardımcımız olsun canım..
Canım kimse anlamaz işlerine gelmez çünkü şimdiden kafana takma bunları bebisin de üzülüyor ordaYa öyle ki canım ilkinde 40ı çıkmıştı rahatlamıştım geldiklerind.. Ama bu kez acelelerini anlamıyorum.. Hem de bu sıcakta.. Odaya hapsolmakta istemiyorum.. 22 temmuz benim ama sezaryen ya alır belki.. Benim bir de doğum sonrası içmek zorunda olduğum ilaç var ve morfin etkisi yapıyor.. Yani kara kara düşünüyorum o küçük çocuklar bir şey yaparsa göremezsem diye.. Annem hangi biriyle uğraşsın.. Eşleri de var yani lohusanın yanına bu şekilde gelmek istemek düşüncesizlik artı bencillik gibi geliyor bana.. Yatacak yer de cabası yani..Teyzem annem yanımdayken eşime de oğluma da babama da bakar.. Ama diğerleri..... Valla Allah yardımcımız olsun canım..
Canım valla okurken daha içi sıkılıyor insanın. Bence annen bu işi çözer. Annenle konuş. Kendi fikri gibi konuşsun geleceklerle. Desin yeni doğum yapmış kadının evinde o kadar kalabalık olmaz. Bebek de mikrop kapar zaten çok sıcak falan desin. Sana da kırılmamış olurlar. Yoksa işin çok zor canım yaa olur mu öyle iş. Kendileri de doğum yapmış niye düşünemiyorlar ki bunu
Bence de söyleme canım. Durum biraz sıkıntılıydı kendi telaşımıza düştük haber veremedik dersin. Kendileri ince düşünmüyor madem senden de beklemesinler.Canım anlamıyorlar ki.. Hastayım dediği halde şubatta geldiler. Kadın daha kötü oldu.. Anlasalar zaten gelmezler de işte.. Söylemeyeceğim doğum zamanını artıl napalım
Çok düşüncesizler ya. Senin ve bebegi düşünmeleri lazım oysaki
Erken degil mi ?birde anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi. Doktorunda seni daha sik cagirir zaten.
Senin durumun baya karisikmis. Allah yardimcin olsun. Benim doktorum 38. Haftayi doldurmadan dogmasini sakincali buluyor. Ciger gelisimi tam olmuyor diyor. Ama 38. Haftayi doldurur doldurmaz alinabilinir.
Canım kimse anlamaz işlerine gelmez çünkü şimdiden kafana takma bunları bebisin de üzülüyor orda
Bence de söyleme canım. Durum biraz sıkıntılıydı kendi telaşımıza düştük haber veremedik dersin. Kendileri ince düşünmüyor madem senden de beklemesinler.
Adanada olsam sen al bebeğini gel bende kal diycem valla Allah yardımcın olsun :)
bebek bezinde yeni doğan kaç paket almak lazım kızlar? ben seventh generation marka alacağım ama kaçar paket almak lazım bilemedim. 1 ve 2 nodan 2 şer paket alıp koyayım diyorum ama kafam karıştı.
nerde indirime giriyor canım ? internetten mi alıyorsun ?canım bimin bezini bana önermediler. eltim bebeği için denemek üzere almış ama hep pişik olmuş totosu. primaya alışıktı belki o yüzdendir. değiştirince alerji yapmış olabilir. ben direk prima premium care ile başlayacağım. 2 küçük paket 1 numara aldım, 1 büyük paket 2 numara aldım. bazen indirime giriyor takip ediyorum. tanesi 35 kuruşa düşünce direk alıyorum :) normalde 40-50 kuruş arası oluyor.
kahveyi bende bebek için zararlı diye duydum, ama canında çekiyorsa fazla olmamak şartıyla iç bence. bende çayı çok azalttım, zaaten mide yanmasını tetikleyen şey kafeinli içecekler.Kizlar merhaba ya sizlere bi sorum olacakti , kahve cay vs iciyor musunuz? Ben tam bi kahve duskunuyumde:/ ilk 3 ay hic icmedim, sonra cayi icmeye basladim acik olarak sonra arada bir kahve derken su an baya gunde 1 fincan iciyorumbunun dusuk dogum agirlikli bebege sebep oldugunu okudum , tecrube edeniniz var mi
kızlar bebek doğar doğmaz bir çay kaşığı maden suyunu çocuğa direk içirince çocukta gaz sıkıntısı olmuyormuş diye duydum bi arkadaş denemiş ama ne ablamlar biliyor ne annem nede kayınvalidem bende ilk defa duydum. siz duydunuz mu var mı böyle birşey? üç tane hurmaya Yasin okuyup birini doğuma girmeden önce anne, diğerini bebeğe, 3. sü de doğumdan sonra anne yiyormuş. Anne kolay doğum yapsın sıkıntısız lohusalık geçirsin diye. bebekde de sarılık olmuyormuş hurma yedirince. bunu ablam denedi ve çocuk sarılık olmadı ve doğumu çok kolay oldu. ama soda olayı konusunda kararsızım ?
sodayı asiti gitmesini bekleyip öyle vermişeler, kız 9 aylık oldu annesi bikere bile gaz sıkıntısı olmadı dedi. tabi her bebek farklıCanım soda o minicik hassas midesini deler aman diyim verme.. Hurmayı da annesi yesin bebeğe öyle şeyler vermeyin. Daha hassas midesi Allah korusun daha kötü sonuçlara sebep olabilir
.Sarılık için karnı doyması lazım başka bir şeye gerek yok.
Kizlar merhaba ya sizlere bi sorum olacakti , kahve cay vs iciyor musunuz? Ben tam bi kahve duskunuyumde:/ ilk 3 ay hic icmedim, sonra cayi icmeye basladim acik olarak sonra arada bir kahve derken su an baya gunde 1 fincan iciyorumbunun dusuk dogum agirlikli bebege sebep oldugunu okudum , tecrube edeniniz var mi
Bunlar hurafelik diye düşünüyorum.kızlar bebek doğar doğmaz bir çay kaşığı maden suyunu çocuğa direk içirince çocukta gaz sıkıntısı olmuyormuş diye duydum bi arkadaş denemiş ama ne ablamlar biliyor ne annem nede kayınvalidem bende ilk defa duydum. siz duydunuz mu var mı böyle birşey? üç tane hurmaya Yasin okuyup birini doğuma girmeden önce anne, diğerini bebeğe, 3. sü de doğumdan sonra anne yiyormuş. Anne kolay doğum yapsın sıkıntısız lohusalık geçirsin diye. bebekde de sarılık olmuyormuş hurma yedirince. bunu ablam denedi ve çocuk sarılık olmadı ve doğumu çok kolay oldu. ama soda olayı konusunda kararsızım ?
sodayı asiti gitmesini bekleyip öyle vermişeler, kız 9 aylık oldu annesi bikere bile gaz sıkıntısı olmadı dedi. tabi her bebek farklı
İnşallah canım ama başını hala aynı yerde hissediyorum.. Özel bir gün değil.. Eşimin izni için o tarih daha uyumlu yoksa 38+3 olacak.. Bir de şehir dışından (acelesi varmış gibi) gelecek olanlar var.. Ablam bile olsa o durumda gelmelerini istemiyorum.. Masadan bir bardak dahi kaldımazlar.. Yardımları hiç olmaz. Birinin bebeği daha 10 aylık olacak o zaman diğerinin ki 2.5 yaşında. Toplamda 5 çocuk + oğlum.. Bebeği ve kendimi korumam zor olur. Sinir krizi falan yaşamak istemiyorum. İkisinin de aynı anda gelmelerini de istemiyorum. Annem olacak yanımda ama zaten kadının fıtığı var hareketi zor. Bütün iş ona kalacak istemiyorum. Hatta annem rahatsız diye teyzem de gelecek yardıma.. Ama ablamların bu süreçte 1 gün bile olsa hemen gelmelerini istemiyorum.. Zaman kazanmak adına 4 temmuz o yüzden.. En azından bebeğe bakabilecek kadar olayım. Ve hemen doğumu söylemeyi bile düşünmüyorum bu yüzden.. Kafam karışık valla.. Ayrıca Adanadayım sıcağı felaket bir de evin içinde o kadar kalabalıkta sıcak 5 katı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?