temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kızlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim biraz geç oldu ama....bebrk sampuani ve pisik kremi ne almayi düşünüyor sunuz marka olarak
Şampuan. süt kremi bübchen aldım.
Pişik kremi araştırmadayım.
Çünkü pişik kremi önleyici kremde var. Direk pişik kremi olanda var. iyi ayırt etmek gerekiyo.

Günaydın kızlaar... Ben pazartesi doktora gideceğim.. Gittiğimde 4 temmuza gün almak istiyorum...37+3 olacak.. Şu şartlarda riske atıp beklemek istemiyorum çünkü.. Sizce verir mi tarihi?
Erken degil mi ?birde anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi. Doktorunda seni daha sik cagirir zaten.

Senin durumun baya karisikmis. Allah yardimcin olsun. Benim doktorum 38. Haftayi doldurmadan dogmasini sakincali buluyor. Ciger gelisimi tam olmuyor diyor. Ama 38. Haftayi doldurur doldurmaz alinabilinir.

Canım kimse anlamaz işlerine gelmez çünkü şimdiden kafana takma bunları bebisin de üzülüyor orda

Canım anlamıyorlar ki.. Hastayım dediği halde şubatta geldiler. Kadın daha kötü oldu.. Anlasalar zaten gelmezler de işte.. Söylemeyeceğim doğum zamanını artıl napalım

Canım anlamıyorlar ki.. Hastayım dediği halde şubatta geldiler. Kadın daha kötü oldu.. Anlasalar zaten gelmezler de işte.. Söylemeyeceğim doğum zamanını artıl napalım
Bence de söyleme canım. Durum biraz sıkıntılıydı kendi telaşımıza düştük haber veremedik dersin. Kendileri ince düşünmüyor madem senden de beklemesinler.
Adanada olsam sen al bebeğini gel bende kal diycem valla Allah yardımcın olsun :)

Çok düşüncesizler ya. Senin ve bebegi düşünmeleri lazım oysaki

Aynen canım ama anlatamıyorum işte..

Erken degil mi ?birde anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi. Doktorunda seni daha sik cagirir zaten.

Senin durumun baya karisikmis. Allah yardimcin olsun. Benim doktorum 38. Haftayi doldurmadan dogmasini sakincali buluyor. Ciger gelisimi tam olmuyor diyor. Ama 38. Haftayi doldurur doldurmaz alinabilinir.

Erken canım oğlum 38+1 di bu da o civarlarda olsun istiyorum aslında ama işte kalabalık ameliyat ilaç bebek falan kqfam karışıyor.. Yine de doktor ne derse o tabii..

Canım kimse anlamaz işlerine gelmez çünkü şimdiden kafana takma bunları bebisin de üzülüyor orda

Haklısın canım işlerine gelmiyor.. Bencillikten başka bir şey değil.. Üzülmüyorum da napcam onu düşünüyorum en çok.. Hani kendimi ve bebeği özellikle nasıl korurum diye.

Bekletecek doktor dicem gün verse bile.. Başka yolum kalmadı yani. Abarttılar.. Ayy sağol canım :)

bebek bezinde yeni doğan kaç paket almak lazım kızlar? ben seventh generation marka alacağım ama kaçar paket almak lazım bilemedim. 1 ve 2 nodan 2 şer paket alıp koyayım diyorum ama kafam karıştı.

Canım kilosuna bağlı ben 1 paket yenidoğan yani 1 numara aldım. 2 numara daha çok aldım tabii toplamda 3-4 paket. Daha da alırım 2 numara çünkü 1 ay kullandım oğlumda ki ondani hemen 2 numaradan başlamıştım.. 1 küçük gelecek diye almamıştım.. O 32 haftalıkken 2900 dü. Riske atmadım :) bu normal ilerliyor diye 1 no var 1 paket ama :)

nerde indirime giriyor canım ? internetten mi alıyorsun ?

kızlar bebek doğar doğmaz bir çay kaşığı maden suyunu çocuğa direk içirince çocukta gaz sıkıntısı olmuyormuş diye duydum bi arkadaş denemiş ama ne ablamlar biliyor ne annem nede kayınvalidem bende ilk defa duydum. siz duydunuz mu var mı böyle birşey? üç tane hurmaya Yasin okuyup birini doğuma girmeden önce anne, diğerini bebeğe, 3. sü de doğumdan sonra anne yiyormuş. Anne kolay doğum yapsın sıkıntısız lohusalık geçirsin diye. bebekde de sarılık olmuyormuş hurma yedirince. bunu ablam denedi ve çocuk sarılık olmadı ve doğumu çok kolay oldu. ama soda olayı konusunda kararsızım ?

Kizlar merhaba ya sizlere bi sorum olacakti , kahve cay vs iciyor musunuz? Ben tam bi kahve duskunuyumde:/ ilk 3 ay hic icmedim, sonra cayi icmeye basladim acik olarak sonra arada bir kahve derken su an baya gunde 1 fincan iciyorum bunun dusuk dogum agirlikli bebege sebep oldugunu okudum , tecrube edeniniz var mi

kahveyi bende bebek için zararlı diye duydum, ama canında çekiyorsa fazla olmamak şartıyla iç bence. bende çayı çok azalttım, zaaten mide yanmasını tetikleyen şey kafeinli içecekler.

Canım soda o minicik hassas midesini deler aman diyim verme.. Hurmayı da annesi yesin bebeğe öyle şeyler vermeyin. Daha hassas midesi Allah korusun daha kötü sonuçlara sebep olabilir
.Sarılık için karnı doyması lazım başka bir şeye gerek yok.

sodayı asiti gitmesini bekleyip öyle vermişeler, kız 9 aylık oldu annesi bikere bile gaz sıkıntısı olmadı dedi. tabi her bebek farklı

Her gün nescafe içiyorum açık ve sütlü ayrıca kafeinsiz olanını içiyorum. Çarpıntı yaparsa içme dedi doktorum. Şükür kafein olmadığından yapmadı. Türk kahvesi de canım çook çekerse 1 tane içiyorum.. Şuana kadar 5 ya da 6 kere içmişimdir. Ama onu içince çay ve nescafe içmiyorum

Bunlar hurafelik diye düşünüyorum.
Yoksa bende duydum. Neler var daha yapılan. Bence hiç gerek yok.
Dua ya bebegin anne sütünden başka hiçbirşeye ihtiyacı yok diye düşünüyorum.

sodayı asiti gitmesini bekleyip öyle vermişeler, kız 9 aylık oldu annesi bikere bile gaz sıkıntısı olmadı dedi. tabi her bebek farklı

Fark etmez ki canım midesi için ağır gelir.. Her bebek farklı tabii ama o hurmanın da verilme ayı var sonuçta.. Şekerli su bile vermedim verilmesine izin de vermedim.. Sen bilirsin yine de ama hurma sonuçta sadece emme refleksi olan bir bebek için çok çok katı. Boğulabilir bile

yaaa ne kadar iğrenç bir durummuş seninki öylee Allah yardımcın olsun canım yaa inan ki sanki ben yaşayacakmışım gibi strese girdim şuan..İnsanlar ne kadar anlayışsız yaa illaa doğuma geleceğim diye diretiyorlar sanki onlar doğurtacaklar Ben de aynı durumdayım eşim tek erkek çocuk ve ilk çocupumuz olacak diye şehir dışından gelecekler..Kendi annem babam da şehir dışından gelecek ki normal olan benim annemin ilk haftalarda yanımda olması..Kaynanagil gelip de ne yapmayı planlıyorlar bilmiyorum..Yazık annem hizmetçilik yapacak onlara ve hasta babam da rahat edemeyecek diye korkuyorum ben de.Bir de görümcem ile çocuğu var ki çok şımarık umarım onlar gelmez yoksaa senden pek de farkım kalmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…