- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.701
ives rocher kullanıyorum. normalde her markayı kullanıyordum ama gebeliğimin başından beri bu markayı kullanıyorum.kizlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz güneş kremi almam lazım solante kullanıyorum normalde memnunum ama onun da küçük boyu yok bitiremiyorum hep çöpe gidiyo yarısı.
Canım benimde hafiften başladı hafta sonu, hafif kaşıntı ve sanki şişlik oluşuyo gibiydi, ne kadar dikkat etsemde yoğun akıntı sebep oldu sanırım, pişik kremiyle rahatlamaya çalıştım ama dün bekletmeden dr a göründüm tahlilde enfeksiyon çıkmayınca dış genital bölge için yüksek ihtimal mantar diyerek zalain tek kullanımlık fitil ve zalain 7günlük(sabah akşam) krem verdi dün gece başladım ilk, şuan kaşıntıda şişlikte yanma falanda yok, ilaçları sende kendin için sorarsın istersen. Geçmiş olsun sanadaKizlar mantar olan var mi gecmedi bi türlü ilac krem falan kullandim ama bitmedi yaptiginiz doğal bir şey var mi yada sizin nasil gecti
aynen öyle bende aynı fikirdeyimcanım internetten de takip ediyorum, farklı farklı marketleri dolaşmayı seviyorum, oralarda da bebek bezi reyonuna gidip hemen hesaplamaya başlıyorum. her numara bebek bezinin ayrı fiyatı oluyor. sen de araştır canım. aynı beze neden daha fazla ödeyelim değil mi?
bende bunu ilk defa duydum. Bebeği yıkamamalı imiş hastanede iki üç gün sonra yıkanmalıymış diye duymuştum ama göbek düşmesi ne kadar sürüyor ?Hepsini ilk defa duyuyorum. Aman bebeğe bir sey yedirme içirme bence Anne sütü veya mama dışında .Allah korusun ciğerine takılır bebeğin iltihap tutar diye biliyorum..
Göbek bağı düşene kadar bebeği yıkamazsaniz gaz sıkıntısı olmazmış bebekte..
Ben bioderma cocuklar icin olan 50 faktör gunes kremi aldim, memnunum canim. Boyutu da kucuk, bir findik buyuklugunde sikinca butun yuze yetiyor.kizlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz güneş kremi almam lazım solante kullanıyorum normalde memnunum ama onun da küçük boyu yok bitiremiyorum hep çöpe gidiyo yarısı.
Teşekkür ederim canim bi sorarim olmadi doktora ilaclariCanım benimde hafiften başladı hafta sonu, hafif kaşıntı ve sanki şişlik oluşuyo gibiydi, ne kadar dikkat etsemde yoğun akıntı sebep oldu sanırım, pişik kremiyle rahatlamaya çalıştım ama dün bekletmeden dr a göründüm tahlilde enfeksiyon çıkmayınca dış genital bölge için yüksek ihtimal mantar diyerek zalain tek kullanımlık fitil ve zalain 7günlük(sabah akşam) krem verdi dün gece başladım ilk, şuan kaşıntıda şişlikte yanma falanda yok, ilaçları sende kendin için sorarsın istersen. Geçmiş olsun sanada
Canım bebiş zayıf mı? Bence değilse çok da uğraşma çok kilo alması da iyi değil. Normal doğumu zorlaştırır. Zaten saydıkların aldırıyor ve onları çok tüketiyoruz.kızlar 7. ayı bitirdik genel olarak bebek kilo alsın diye ne yiyorsunuz? yumurta süt muz peynir dışında başka ne çocuğa yarıyor??
lekelenmeleri önlüyo mu canımBen bioderma cocuklar icin olan 50 faktör gunes kremi aldim, memnunum canim. Boyutu da kucuk, bir findik buyuklugunde sikinca butun yuze yetiyor.
yaşlanma karşıtı yüz kremi olan mı canımives rocher kullanıyorum. normalde her markayı kullanıyordum ama gebeliğimin başından beri bu markayı kullanıyorum.
gunaydin kizlar nasil keyifler?
kuru kayisi, kuru incir ben de allah ne verdiyse yiyorum ama dedigin gibi pek ise yaramiyor :) neyse ki yaz meyveleri hepsi lifli ve barsak calistirici meyveler, umarim bundan sonra sikinti yasamayiz :) yalniz misir cikmis pazarda vardi. onu da bir dene istersen epey etkili :))
Granola nedirki
Kizlar mantar olan var mi gecmedi bi türlü ilac krem falan kullandim ama bitmedi yaptiginiz doğal bir şey var mi yada sizin nasil gecti
şu ana kadar bi kaç doktor değiştirdim hepsi şu an için kilosu önemli değil son zamanlarda önemli dediler , en son gitmemde de kiloyu söylemedi, herşey normal dedi canım. ancak benim kilo almam durdu. 3 haftadır kilo almadım, hatta önceki hafta bi kilo verdim geçen hafta o kiloyu geri aldım. Genetik açıdan hamilelikte 25 kilodan aşağı almam diye düşünüyordum kendim için, daha var ama, bi endişe oluyor neddense.Canım bebiş zayıf mı? Bence değilse çok da uğraşma çok kilo alması da iyi değil. Normal doğumu zorlaştırır. Zaten saydıkların aldırıyor ve onları çok tüketiyoruz.
Endişe etme bence canım. Bir sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka. Bebek alır kilo önemli olan dengeli beslenmek bence. Saydıklarını yiyorsan gelişiyordur bebişin. Benimkinin kilosu bir hafta önde çıktı. Doktorum iyi bakmışsın ama çok da iyi bakma fazla kilo alırsa sıkıntı dedişu ana kadar bi kaç doktor değiştirdim hepsi şu an için kilosu önemli değil son zamanlarda önemli dediler , en son gitmemde de kiloyu söylemedi, herşey normal dedi canım. ancak benim kilo almam durdu. 3 haftadır kilo almadım, hatta önceki hafta bi kilo verdim geçen hafta o kiloyu geri aldım. Genetik açıdan hamilelikte 25 kilodan aşağı almam diye düşünüyordum kendim için, daha var ama, bi endişe oluyor neddense.
Evet canim önlüyor, benim hamile degilken bile cillerim cikardi güneşte kalinca ama bu krem baya koruyor, hamilelik lekelenmesi de olmadi şükür.lekelenmeleri önlüyo mu canım
hayır normal kremini nemlendirici olarak kullanıyorum. güneş kremi olarak da nenlendiricili güneş kremi var onu kullanıyorum. hatta makyaj malzemelerim şampuan vücut kremi dahil bütün kozmetiklerimi de bu markadan aldım.yaşlanma karşıtı yüz kremi olan mı canım
Ortalama bir haftada düşüyor canım.burda Dr hep bu tavsiyeyi veriyor çünkü bebeğin üstündeki amniyon sıvısı onu korumaya devam ediyormuş..bende bunu ilk defa duydum. Bebeği yıkamamalı imiş hastanede iki üç gün sonra yıkanmalıymış diye duymuştum ama göbek düşmesi ne kadar sürüyor ?
Günaydın kızlaar :) 3 gündür barsak tembelliği çekiyorum.. Ve çok pis sancı yapıyor kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor.. Suyu da bol içiyorum ama yok.. Napsam bilemedim.. İlacım var da alsam mı almasam mı karar veremedim.. Muz bile yemiyorum ki iyice beter olmasın diye
merhaba, bu sayfayı en başından beri takip ediyorum dayanamadım üye olup katılmak istedim aranıza. barsak tembelliğiniz için kefir içmenizi öneririm. bende en başından beri çok sıkıntı çektim o konuda ama günde bir bardak kefir içmeye başladıktan sonra hiç bir sıkıntım kalmadı her gün düzenli bir şekilde lavaboya çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?