temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kizlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz güneş kremi almam lazım solante kullanıyorum normalde memnunum ama onun da küçük boyu yok bitiremiyorum hep çöpe gidiyo yarısı.

kizlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz güneş kremi almam lazım solante kullanıyorum normalde memnunum ama onun da küçük boyu yok bitiremiyorum hep çöpe gidiyo yarısı.
ives rocher kullanıyorum. normalde her markayı kullanıyordum ama gebeliğimin başından beri bu markayı kullanıyorum.

Kizlar mantar olan var mi gecmedi bi türlü ilac krem falan kullandim ama bitmedi yaptiginiz doğal bir şey var mi yada sizin nasil gecti
Canım benimde hafiften başladı hafta sonu, hafif kaşıntı ve sanki şişlik oluşuyo gibiydi, ne kadar dikkat etsemde yoğun akıntı sebep oldu sanırım, pişik kremiyle rahatlamaya çalıştım ama dün bekletmeden dr a göründüm tahlilde enfeksiyon çıkmayınca dış genital bölge için yüksek ihtimal mantar diyerek zalain tek kullanımlık fitil ve zalain 7günlük(sabah akşam) krem verdi dün gece başladım ilk, şuan kaşıntıda şişlikte yanma falanda yok, ilaçları sende kendin için sorarsın istersen. Geçmiş olsun sanada

aynen öyle bende aynı fikirdeyim

bende bunu ilk defa duydum. Bebeği yıkamamalı imiş hastanede iki üç gün sonra yıkanmalıymış diye duymuştum ama göbek düşmesi ne kadar sürüyor ?

kızlar 7. ayı bitirdik genel olarak bebek kilo alsın diye ne yiyorsunuz? yumurta süt muz peynir dışında başka ne çocuğa yarıyor??

Ben bioderma cocuklar icin olan 50 faktör gunes kremi aldim, memnunum canim. Boyutu da kucuk, bir findik buyuklugunde sikinca butun yuze yetiyor.

Teşekkür ederim canim bi sorarim olmadi doktora ilaclari

kızlar 7. ayı bitirdik genel olarak bebek kilo alsın diye ne yiyorsunuz? yumurta süt muz peynir dışında başka ne çocuğa yarıyor??
Canım bebiş zayıf mı? Bence değilse çok da uğraşma çok kilo alması da iyi değil. Normal doğumu zorlaştırır. Zaten saydıkların aldırıyor ve onları çok tüketiyoruz.

Mısırı denedim hatta karpuz bile denedim bugün bakalım işe yarasın diye bekliyorum :)

Canım yulaf ama kavrulmuş gibi içinde kuru meyveler de var.
Nestlenin falan var.

Kizlar mantar olan var mi gecmedi bi türlü ilac krem falan kullandim ama bitmedi yaptiginiz doğal bir şey var mi yada sizin nasil gecti

Canım bir şişeye sirkeli su hazırla her tuvalette ondan bi miktar dök iyi geliyor..

Canım bebiş zayıf mı? Bence değilse çok da uğraşma çok kilo alması da iyi değil. Normal doğumu zorlaştırır. Zaten saydıkların aldırıyor ve onları çok tüketiyoruz.
şu ana kadar bi kaç doktor değiştirdim hepsi şu an için kilosu önemli değil son zamanlarda önemli dediler , en son gitmemde de kiloyu söylemedi, herşey normal dedi canım. ancak benim kilo almam durdu. 3 haftadır kilo almadım, hatta önceki hafta bi kilo verdim geçen hafta o kiloyu geri aldım. Genetik açıdan hamilelikte 25 kilodan aşağı almam diye düşünüyordum kendim için, daha var ama, bi endişe oluyor neddense.

Endişe etme bence canım. Bir sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka. Bebek alır kilo önemli olan dengeli beslenmek bence. Saydıklarını yiyorsan gelişiyordur bebişin. Benimkinin kilosu bir hafta önde çıktı. Doktorum iyi bakmışsın ama çok da iyi bakma fazla kilo alırsa sıkıntı dedi
Biraz da benim beş kilo doğduğumu duyunca demiş olabilir

yaşlanma karşıtı yüz kremi olan mı canım
hayır normal kremini nemlendirici olarak kullanıyorum. güneş kremi olarak da nenlendiricili güneş kremi var onu kullanıyorum. hatta makyaj malzemelerim şampuan vücut kremi dahil bütün kozmetiklerimi de bu markadan aldım.

bende bunu ilk defa duydum. Bebeği yıkamamalı imiş hastanede iki üç gün sonra yıkanmalıymış diye duymuştum ama göbek düşmesi ne kadar sürüyor ?
Ortalama bir haftada düşüyor canım.burda Dr hep bu tavsiyeyi veriyor çünkü bebeğin üstündeki amniyon sıvısı onu korumaya devam ediyormuş..
Zaten bebek doğunca da hastanede yıkamiyorlar temizleyip silip giydiriyorlar..

merhaba , bu sayfayı en başından beri takip ediyorum dayanamadım üye olup katılmak istedim aranıza. barsak tembelliğiniz için kefir içmenizi öneririm. bende en başından beri çok sıkıntı çektim o konuda ama günde bir bardak kefir içmeye başladıktan sonra hiç bir sıkıntım kalmadı her gün düzenli bir şekilde lavaboya çıkıyorum.

Hoş geldin canım. Kefiri duydum ancak bugüne kadar hiç içmedim. Ayrıca alerjik bir bünyem var şuan için denemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…