- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.681
Ben de aynı durumdayım canım :) hepimiz aynı sıkıntıları aynı heyecanları yaşamaya devam etcez bence bu çocukları büyütürüz biz bu gruptaya bu kadınlar kulübünü kuran kişi kimse Allah ondan razı olsun insan çevresinde bulunan kişilere anlatamadığı çoğu şeyi burada paylaşıyor ve bi rahatlama geliyor ki sormayın gitsin.. Alıştım ben bu siteye girip konuşmaktan hamilelik bitince ayrılacağız sanırım.Gerçi o zaman da lohusalık yazılarımız olur ancak bu tanıdık simaları bulabilir miyiz acaba
Canim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?
bir yandan hızlı geçiyor ama bir yandan karnım çok öne doğru gittiği için ben de sıkışma başladı ara ara daralıyorum sanki. bu hafta bebek odasını sipariş veriyoruz artık onlarla uğraşarak vakit geçer umarım =)Gunaydin kizlarbugün 30 hafta bitti 31 e girdim, geriye kaldi 10 hafta zaman ne cabuk geçiyor. Sonlara yaklastikca daha da cabuk gecmeye başladı. Artik hastane cantasi hazirlamamin vakti geldi sanirim :)
Gunaydin kizlarbugün 30 hafta bitti 31 e girdim, geriye kaldi 10 hafta zaman ne cabuk geçiyor. Sonlara yaklastikca daha da cabuk gecmeye başladı. Artik hastane cantasi hazirlamamin vakti geldi sanirim :)
Günaydın canım:)Günaydın kızlaar :) 3 gündür barsak tembelliği çekiyorum.. Ve çok pis sancı yapıyor kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor.. Suyu da bol içiyorum ama yok.. Napsam bilemedim.. İlacım var da alsam mı almasam mı karar veremedim.. Muz bile yemiyorum ki iyice beter olmasın diye
canım internetten de takip ediyorum, farklı farklı marketleri dolaşmayı seviyorum, oralarda da bebek bezi reyonuna gidip hemen hesaplamaya başlıyorum. her numara bebek bezinin ayrı fiyatı oluyor. sen de araştır canım. aynı beze neden daha fazla ödeyelim değil mi?nerde indirime giriyor canım ? internetten mi alıyorsun ?
Günaydın canım:)
Geçen hafta ben de yaşadım aynı durumu beş altı gün çektim. Üstelik ilaç içmeme rağmen çıkamıyordum. Doktorum iki gün iki ölçü iç dedi. Yine olmazsa lağman yapıcaz başka çare yok dedi. O korkuyla üç ölçek içtim ilaçtan eve gidipdünya varmış
Bagırsaklar için. Süt yada yogurda aç karnına yulaf kepeği öneririm kızlar.
Ben bu yolla rahatladım cok şükür.
Yoksa baya kötüydüm bende.
günaydın hanımlar,
son zamanlarda ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz doktor kontrolüne? benimki artık 2 haftada bir kontrole çağırıyor (tahmini doğum tarihim 15 temmuz).
Günaydın kızlaar :) 3 gündür barsak tembelliği çekiyorum.. Ve çok pis sancı yapıyor kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor.. Suyu da bol içiyorum ama yok.. Napsam bilemedim.. İlacım var da alsam mı almasam mı karar veremedim.. Muz bile yemiyorum ki iyice beter olmasın diye
Granola nedirkiCanım şu granola denen şeyden de yiyorum günlük süt yoğurt salata tüketiyorum.. Ama işte anlamış değilim. Sancısı canımı çok yakıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?