temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de aynı durumdayım canım :) hepimiz aynı sıkıntıları aynı heyecanları yaşamaya devam etcez bence bu çocukları büyütürüz biz bu grupta

Kızlar cinsel ilişki ve gögüs ucu ile ilgili soranlar için yazıyorum.
Evet cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor. Ama şöyle kolaylaştırıyor, haftalar öncesinden pek bi faydası yok, doğuma yakın günlerde girilen ilişki faydalı. Oda şundan sebep; ilişki esnasında kadın mutlu olursa, keyif alırsa buda oksitosin hormonunu yani sevgi, mutluluk hormonunu beynin hipofiz bezi salgılayacak, bu hormonda rahim kasılmalarını başlatıp doğumun kolaylaşmasını sağlayacak. Hepsi bu.
Göğüs ucu için doğumdan önce bakım yapılmasına bi dr un izin vermemesinin en önemli sebebi şudur diye düşünüyorum; göğüs ucunu masaj yaparak uyarmak, yine yukarıda anlattığım hormonu tetiklediğinden rahim kasılmalarına ve doğumu başlatmasına sebep oluyor diye izin vermiyordur. Yaralar için önceden göğüs ucu kremine başlayacak arkadaşlar, bu duruma dikkat etmelisiniz, gelişi güzel kreminizi sürüp, yedirmeye yaydırmaya aman daha çok işe yarasın diye ovalayarak uygulamaya çalışmamalısınız.

Canim ben de son haftalarda baslamayi dusunuyordum ama doktorum doguma kadar gogus ucuna krem surme, dogumdan sonra surersin dedi. Neden oyle dedi anlamadim :\ yine de sursem mi acaba?

Canım inan ki bilmiyorm ben de şaşırdım açıkçasi.dr diyorsa vardır bir bildiği ben de sorayım gittiğim de ..birçok kişi erkenden sürmüş erken derken bir iki hafta önce. Yanlış mı bilmiyorm araştırmak da fayda var .

Gunaydin kizlar bugün 30 hafta bitti 31 e girdim, geriye kaldi 10 hafta zaman ne cabuk geçiyor. Sonlara yaklastikca daha da cabuk gecmeye başladı. Artik hastane cantasi hazirlamamin vakti geldi sanirim :)
bir yandan hızlı geçiyor ama bir yandan karnım çok öne doğru gittiği için ben de sıkışma başladı ara ara daralıyorum sanki. bu hafta bebek odasını sipariş veriyoruz artık onlarla uğraşarak vakit geçer umarım =)

Günaydın kızlaar :) 3 gündür barsak tembelliği çekiyorum.. Ve çok pis sancı yapıyor kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor.. Suyu da bol içiyorum ama yok.. Napsam bilemedim.. İlacım var da alsam mı almasam mı karar veremedim.. Muz bile yemiyorum ki iyice beter olmasın diye

Gunaydin kizlar bugün 30 hafta bitti 31 e girdim, geriye kaldi 10 hafta zaman ne cabuk geçiyor. Sonlara yaklastikca daha da cabuk gecmeye başladı. Artik hastane cantasi hazirlamamin vakti geldi sanirim :)

Hazırla canım benim çantam hazır bekliyoruz :) bir tek mama kaldı onu da tarih alırsak alırım. 7 haftam kaldı bekletmezse doktor. Valla zaman öyle hızlı ki.. Gün sayıyoruz artık :) hele bir de okul kapandığında rahatlayacağım..oğlanı götür getir zor geliyor.. Bu hafta gitsin haftaya gelen durumuna göre götürmem olmadı. Zaten artık kitaplar da bitiyor teker teker.
Yaylaya gideceğimizi söyler götürmem okula.. Başka türlü anlayış göstemez öğretmeni. Bakalım :)

Günaydın canım:)
Geçen hafta ben de yaşadım aynı durumu beş altı gün çektim. Üstelik ilaç içmeme rağmen çıkamıyordum. Doktorum iki gün iki ölçü iç dedi. Yine olmazsa lağman yapıcaz başka çare yok dedi. O korkuyla üç ölçek içtim ilaçtan eve gidip dünya varmış

nerde indirime giriyor canım ? internetten mi alıyorsun ?
canım internetten de takip ediyorum, farklı farklı marketleri dolaşmayı seviyorum, oralarda da bebek bezi reyonuna gidip hemen hesaplamaya başlıyorum. her numara bebek bezinin ayrı fiyatı oluyor. sen de araştır canım. aynı beze neden daha fazla ödeyelim değil mi?

Günaydın kızlar. Ben de zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. İnanamıyorum zamanın bu kadar hızlı geçtiğine ama bir yandan da kalan bu iki ay hic gecmiycek gibi.. Haftaya çarşamba dr kontrolum var ondan sonra da sık sık gidicem insallah.. Hayırlısı ile kucagimiza alırız Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıkla yaşamayı nasip etsin doğumu, bebisleri görmeyi

:):):) anladım bende ilacımı hemen alayım.. Çıkmasına çıkıyorum ama tam çıkamıyorum ve yarım saate yakın zamanın orda geçiyor zorlanırken bebek çıkcak diye ödüm kopuyor

günaydın hanımlar,
son zamanlarda ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz doktor kontrolüne? benimki artık 2 haftada bir kontrole çağırıyor (tahmini doğum tarihim 15 temmuz).

Bagırsaklar için. Süt yada yogurda aç karnına yulaf kepeği öneririm kızlar.
Ben bu yolla rahatladım cok şükür.
Yoksa baya kötüydüm bende.

Canım şu granola denen şeyden de yiyorum günlük süt yoğurt salata tüketiyorum.. Ama işte anlamış değilim. Sancısı canımı çok yakıyor..

günaydın hanımlar,
son zamanlarda ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz doktor kontrolüne? benimki artık 2 haftada bir kontrole çağırıyor (tahmini doğum tarihim 15 temmuz).

Pazartesiden sonra bende öyle giderim büyük ihtimalle.. Sağlık ocağına 1.5 aydır 2 haftada bir gidiyorum..

gunaydin kizlar nasil keyifler?

kuru kayisi, kuru incir ben de allah ne verdiyse yiyorum ama dedigin gibi pek ise yaramiyor :) neyse ki yaz meyveleri hepsi lifli ve barsak calistirici meyveler, umarim bundan sonra sikinti yasamayiz :) yalniz misir cikmis pazarda vardi. onu da bir dene istersen epey etkili :))

nasılsınız kızlar çok zaman giremedim hepiniz iyisiniz inşallah.maşallah tarihler ne kadar ilerledi sabırsızlıkla bekliyoruz meleklerimizi.alışverişler falan bitmiştir muhtemelen sizin ben daha o işe tam anlamıyla girişmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…