temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hoş geldin canım. Kefiri duydum ancak bugüne kadar hiç içmedim. Ayrıca alerjik bir bünyem var şuan için denemek istemiyorum.
hoş buldum anladım hamilelikte kabızlık için kullanılan bir ilaç yazmıştı doktorum bana oda baya etkili. Magnesie Calcinee SABA adı. gece yatmadan önce bir su bardağına bir ölçek karıştırıp içiyorsun. bunu da kullanabilir misin bilmiyorum ama önermek istedim

Kizlar hastanede bebek dogunca ilk ne giydiriyoruz, daha dogrusu hemsirelere ne veriyoruz giydirmek için? Bi citcitli zibin ustune de tulum mu? Ya da tulum yerine alt ust de olabilir..gobek bagi dusene kadar giydirilen ince bisey var onu neresine giyiyor yani citcitlinin icine mi? Ay cok cahilim hic bebek giydirilirken de gormedim bi de ben beyazli kirmizili bi takım giydirmek istiyorum ustunde arabali desenler var hosuma gitti, ben de kirmizi pijama giyicem. Ama fotoğraflarda genelde erkek çocuklarına beyaz ya da mavi giydirmisler kirmizi hic gormedim. Tuhaf mi olur acaba?

Canım eğer özel hastanede doğum olacaksa onlar hastanenin kiyafetini giydiriyorlar citcitli badi üzerine ikili takim giydiriyorlar

Canım çıtçıtlı atlet bir takım kıyafet şapkası eldiveni bebek bezi battaniye istiyorlar. Bahsettiğin ince iç zibin olmalı. Hastane çıkışlarında bulunuyor ilk seferde giydirirler o da belki.bebisler yazın doğacak diye pek giydirmiyorlar. Orda hemşire ne istediğini söyler aslında. Evet erkek bebekler hep mavi ya da beyaz değil mi bilemedim canım. Olmadı seninki farklı olur ne olacak senin bebeğin senin keyfin ...

Canım eğer özel hastanede doğum olacaksa onlar hastanenin kiyafetini giydiriyorlar citcitli badi üzerine ikili takim giydiriyorlar
Her hastanede olmayabiliyor canım. Ben hiç denk gelmedim hastanenin kendi kıyafetine..
Ben olsam giydirmezdim de aslında çünkü yıkanıp utulendiklerini hiç sanmam..

Sağol canım. Benim kullandığım ilaç akşam içeceğim bende :)

Her hastanede olmayabiliyor canım. Ben hiç denk gelmedim hastanenin kendi kıyafetine..
Ben olsam giydirmezdim de aslında çünkü yıkanıp utulendiklerini hiç sanmam..
Ben ankaradayim hemen hemen hepsinde kıyafet olayı var doğuma girmeden belirtmek gerekiyor giydirmeyin diye istemeyenler için

Canım bez ,çıtçıtlı body, alt üst takımı ve penye battaniyesi.. Şapkası ve eldiveni.. Başka da bir şey yok :) ayy ne renk giydirmek istiyorsan giydir kime ne :)

Canım bez ,çıtçıtlı body, alt üst takımı ve penye battaniyesi.. Şapkası ve eldiveni.. Başka da bir şey yok :) ayy ne renk giydirmek istiyorsan giydir kime ne :)
Yaz bebeklerinede şapka ve eldiven giydirir mi ki acaba hemşeriler ilk doğduğunda ben koymuyacaktim koysam mı cantama

bende bunu ilk defa duydum. Bebeği yıkamamalı imiş hastanede iki üç gün sonra yıkanmalıymış diye duymuştum ama göbek düşmesi ne kadar sürüyor ?
Ben cocuklarimi gobek bagi dusene kadar yikamadim. Dogum sonrasi bebek vucudunda verniksi bir yapi kalir o bebegin cildini korur. Gobek baginin dusmesi bebekten bebege degisir. Mesela oglumda 14. Gun dustu ama kizimda 8. Gun.

Canım bebek senin keyif senin istersen pembe giydir kime ne :) kırmızı da giydirilir seninle de takım olur gayet de güzel olur fotolarda hiç kafanı takma millete. Bitane iç zıbın böyle ince bez gibi bişey bir de tulum koyacağım kıyafet onun dışında bez battaniye ve giydirirler mi bilmiyorum bi tane şapka eldiven. Doğuma girerken hemşireye veriliyormuş sanırım bunlar. A bir de böyle rahat ince bir çorap koyacağım giydirirler mi bilmiyorum

hay maşallah sana :) bebeğin kaç kilo dedi

1427 gramdı canım. 28+5 dim gittiğimde :)
40 cm de boyu varmış. Ben de 53 cm doğmuşum bakalım beni yakalayabilecek mi sıpa
Oy maşallah canım benim 26+2 de 35 cm 850 grdi yavrum zayıf mi kaldı acaba haftaya salı kontrol çok merak ediyorum günler gecmiyo sanki

Oy maşallah canım benim 26+2 de 35 cm 850 grdi yavrum zayıf mi kaldı acaba haftaya salı kontrol çok merak ediyorum günler gecmiyo sanki
Yok canım benimki biraz göbüşlüymüş :) 26+6 da benim de 1000 gr civarıydı. Normal bence senin. Aynen geçmiyor valla :) daha perş günü gittik şimdiden öyle özledim ki sıpayı

Yok canım benimki biraz göbüşlüymüş :) 26+6 da benim de 1000 gr civarıydı. Normal bence senin. Aynen geçmiyor valla :) daha perş günü gittik şimdiden öyle özledim ki sıpayı
Ben taaa 21 nisanda gittim aslında bekleyebiliyorum hareket ettiği için çok rahatım randevu alınca bana zaman gecmiyo sanki bide artık hastaneye gitme fobisi başladı erken doğum olursa hiçbişey hazır değil ay bi duş alıp gideyim falan saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…