- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.741
Ayy sorma canım bende de var aynı saçma düşüncelerBen taaa 21 nisanda gittim aslında bekleyebiliyorum hareket ettiği için çok rahatım randevu alınca bana zaman gecmiyo sanki bide artık hastaneye gitme fobisi başladı erken doğum olursa hiçbişey hazır değil ay bi duş alıp gideyim falan saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan sürekli
Ben de aynı durumdayım canım :) hepimiz aynı sıkıntıları aynı heyecanları yaşamaya devam etcez bence bu çocukları büyütürüz biz bu grupta
Ilk ikide bende hep ya aniden gelirse, ya doguma hastaneye yetisemezsem vs cok dusunurdum. Ama bunda bir rahatlik var. Insallah evde dogurmam :)Ayy sorma canım bende de var aynı saçma düşüncelersuyum gelirse diyorum dışarda falan ya da işyerinde naparım eve gidip duş alsam hastaneye gitsem geç mi olur diyorum kafamda deli sorular
Benim hep sivri oldu. Suanda oyle sanki karnima futbol topu koymus gibiyim. :)kızlar karın seklinden cinsiyet olayına inaniyomusunuz sivri olunca erkek yayik olunca kiz diyolar kardesimde hamile aramızda 1 ay var onun karni sipsivri gören kesin erkek diyo ama bebisi kiz benimde tam tersi o kadar yayik ki göbeğim kocaman gören kız dimi falan diyo ama erkek sizde durumlar nasıl ay hatta cinsiyete inanmayanlar bile çıkıyo kız dogcak doktor yanlış görmüştür diyen bile oldu
Canım sen deneyimlisin valla ben bu su muhabbetinden çok çekiniyorum olmadık biryerde gelirse diye :) zaten gelince çok paniklerim heralde :) iş yerinde falan olmaz inşallah ya da dışarda:)Ilk ikide bende hep ya aniden gelirse, ya doguma hastaneye yetisemezsem vs cok dusunurdum. Ama bunda bir rahatlik var. Insallah evde dogurmam :)
demekki yapısalBenim hep sivri oldu. Suanda oyle sanki karnima futbol topu koymus gibiyim. :)
Oglum da da boyleydi, kizlarda da boyle :)
Ay yesinler onu zilli yaa bu kadar harekete kilo alamıyo ki zaten :))Zayıf değil Canim o erkek bizimkiler kız narin kibar yapililar ondan öyleformlarına dikkat ediyorlar
Ay evet yaa olur olmadık yerde başımıza iş açmasa korktuğumuz başımıza gelecek en sonAyy sorma canım bende de var aynı saçma düşüncelersuyum gelirse diyorum dışarda falan ya da işyerinde naparım eve gidip duş alsam hastaneye gitsem geç mi olur diyorum kafamda deli sorular
Canim senin profil yeni fark ettim maşallah ayrintili ultrason mu o elini filan emer :)Ay yesinler onu zilli yaa bu kadar harekete kilo alamıyo ki zaten :))
Ay evet yaa olur olmadık yerde başımıza iş açmasa korktuğumuz başımıza gelecek en son
Hadi kolay gelsin :) benim de ütüler kaldi bitek ne koyucaksin cantayaBugün bebeğimin hastane çıkış kıyafetlerini ve lohusa takımlarımı ütüledim. zaten hepsini geçenlerde yıkayıp kurutmuştum. hastane çantama koyacağım herşey hazır. yarın çantamı tamamen yerleştireceğim hayırlısıyla.
bebeğimin odası henüz gelmedi. 10 gün sonra felan gelecek. eğer gelseydi çok iyi olurdu çünkü o kadar çok eşya aldık ki kızımıza oda dağıldı. yerleştirmek istiyorum hemen. çantaya koyacağım herşey paketlede orda burda yarın bi gayret listeye göre düşüne düşüne yerleştirip kapının yanına koyacağım. böylelikle artık içim de rahat etmiş olur.
bu arada bir arkadaşımda görmüştüm keselerin içine yerleştirmişti ayrı ayrı kıyafetleri derli toplu olmuştu. ben de hem saten hem de tülden elbise torbaları aldım onları da yıkıyorum şuan. onalra yerleştirip koyacağım çantama önerimdir. ayrı renklerde aldım eşyaları bulması kolay olur.
Evet canım 20 haftadaki hali aşık olduğum parmakları ❤ eli zaten her ultrasonda ağzında cenesinde :))Canim senin profil yeni fark ettim maşallah ayrintili ultrason mu o elini filan emer :)
Maşallah yaaa :) elini eme eme bitirecek fıstık :)Evet canım 20 haftadaki hali aşık olduğum parmakları ❤ eli zaten her ultrasonda ağzında cenesinde :))
Inşallah canım. Olsun benimde 1 kaybim vardı. Bak şimdi sona geldim sayılır. Iyi düşün herşey iyi olacak canım.Evet cnm bu grupta başlamıştım öyle kısmetmiş devam edemedim..inşallah bu sefer yolunda gider herşey...
Sebamed aldım ben canimSelam kızlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim biraz geç oldu ama....bebrk sampuani ve pisik kremi ne almayi düşünüyor sunuz marka olarak
Ben geçen hafta gittim 31+3 tüm. Doğum 10 temmuz olarak gozukuyor. Ama 1 ay sonra çağırdı yine kontrolegünaydın hanımlar,
son zamanlarda ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz doktor kontrolüne? benimki artık 2 haftada bir kontrole çağırıyor (tahmini doğum tarihim 15 temmuz).
Sağol canım bi dogsunlar biz kitlicaz o elleriMaşallah yaaa :) elini eme eme bitirecek fıstık :)
Benim sivri canım karnım. Ve erkek :)kızlar karın seklinden cinsiyet olayına inaniyomusunuz sivri olunca erkek yayik olunca kiz diyolar kardesimde hamile aramızda 1 ay var onun karni sipsivri gören kesin erkek diyo ama bebisi kiz benimde tam tersi o kadar yayik ki göbeğim kocaman gören kız dimi falan diyo ama erkek sizde durumlar nasıl ay hatta cinsiyete inanmayanlar bile çıkıyo kız dogcak doktor yanlış görmüştür diyen bile oldu
Canım her ozel hastane hastane çıkişi vermiyor benim oğlumu doğurduğum hastane banyo havlusu vermişti .hastaneye göre değişiyor söylerler zatenCanım eğer özel hastanede doğum olacaksa onlar hastanenin kiyafetini giydiriyorlar citcitli badi üzerine ikili takim giydiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?