temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy sorma canım bende de var aynı saçma düşünceler suyum gelirse diyorum dışarda falan ya da işyerinde naparım eve gidip duş alsam hastaneye gitsem geç mi olur diyorum kafamda deli sorular

kızlar karın seklinden cinsiyet olayına inaniyomusunuz sivri olunca erkek yayik olunca kiz diyolar kardesimde hamile aramızda 1 ay var onun karni sipsivri gören kesin erkek diyo ama bebisi kiz benimde tam tersi o kadar yayik ki göbeğim kocaman gören kız dimi falan diyo ama erkek sizde durumlar nasıl ay hatta cinsiyete inanmayanlar bile çıkıyo kız dogcak doktor yanlış görmüştür diyen bile oldu

Ben de aynı durumdayım canım :) hepimiz aynı sıkıntıları aynı heyecanları yaşamaya devam etcez bence bu çocukları büyütürüz biz bu grupta

Bence de çocuklar büyür gider biz de burda hem kimseyle paylaşamadığımız sıkıntılarımızı paylaşırız hem birbirimizin fikrini alırız hem öğreniriz hem eğleniriZ hem ...

Ayy sorma canım bende de var aynı saçma düşünceler suyum gelirse diyorum dışarda falan ya da işyerinde naparım eve gidip duş alsam hastaneye gitsem geç mi olur diyorum kafamda deli sorular
Ilk ikide bende hep ya aniden gelirse, ya doguma hastaneye yetisemezsem vs cok dusunurdum. Ama bunda bir rahatlik var. Insallah evde dogurmam :)

Benim hep sivri oldu. Suanda oyle sanki karnima futbol topu koymus gibiyim. :)
Oglum da da boyleydi, kizlarda da boyle :)

Ilk ikide bende hep ya aniden gelirse, ya doguma hastaneye yetisemezsem vs cok dusunurdum. Ama bunda bir rahatlik var. Insallah evde dogurmam :)
Canım sen deneyimlisin valla ben bu su muhabbetinden çok çekiniyorum olmadık biryerde gelirse diye :) zaten gelince çok paniklerim heralde :) iş yerinde falan olmaz inşallah ya da dışarda:)

Zayıf değil Canim o erkek bizimkiler kız narin kibar yapililar ondan öyle formlarına dikkat ediyorlar
Ay yesinler onu zilli yaa bu kadar harekete kilo alamıyo ki zaten :))
Ay evet yaa olur olmadık yerde başımıza iş açmasa korktuğumuz başımıza gelecek en son

Bugün bebeğimin hastane çıkış kıyafetlerini ve lohusa takımlarımı ütüledim. zaten hepsini geçenlerde yıkayıp kurutmuştum. hastane çantama koyacağım herşey hazır. yarın çantamı tamamen yerleştireceğim hayırlısıyla.
bebeğimin odası henüz gelmedi. 10 gün sonra felan gelecek. eğer gelseydi çok iyi olurdu çünkü o kadar çok eşya aldık ki kızımıza oda dağıldı. yerleştirmek istiyorum hemen. çantaya koyacağım herşey paketlede orda burda yarın bi gayret listeye göre düşüne düşüne yerleştirip kapının yanına koyacağım. böylelikle artık içim de rahat etmiş olur.
bu arada bir arkadaşımda görmüştüm keselerin içine yerleştirmişti ayrı ayrı kıyafetleri derli toplu olmuştu. ben de hem saten hem de tülden elbise torbaları aldım onları da yıkıyorum şuan. onalra yerleştirip koyacağım çantama önerimdir. ayrı renklerde aldım eşyaları bulması kolay olur.

Ay yesinler onu zilli yaa bu kadar harekete kilo alamıyo ki zaten :))

Ay evet yaa olur olmadık yerde başımıza iş açmasa korktuğumuz başımıza gelecek en son
Canim senin profil yeni fark ettim maşallah ayrintili ultrason mu o elini filan emer :)

Hadi kolay gelsin :) benim de ütüler kaldi bitek ne koyucaksin cantaya

Ya kızlar isim pek içime sinmiyo isim düşünmek istemiyorum artık. Yüsra Ceren diye karar verdik ama Yüsra Ceren mi Ceren Yüsra mı daha iyi geliyo kulağa ikilemde kaldım. Yardım edin bana ne kadar zor şu isim konusu yaaaa

günaydın hanımlar,
son zamanlarda ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz doktor kontrolüne? benimki artık 2 haftada bir kontrole çağırıyor (tahmini doğum tarihim 15 temmuz).
Ben geçen hafta gittim 31+3 tüm. Doğum 10 temmuz olarak gozukuyor. Ama 1 ay sonra çağırdı yine kontrole

Benim sivri canım karnım. Ve erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…