temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar. Bidaha işten gelince uyumayacağım gece 2 de yine bi kalktım 4,5 a kadar uyuyamadım bir de böyle vesvese halim oldu kendi kendimi telkin ettim falan ay sona geldikçe endişelerim mi artıyor anlamadım ki

Günaydın kızlar. Doğum tarihi yaklastikca evham yapmaya başladım ilk bebeğim sezeryandi bayağı stres olmuştum sendroma girmiştim doğum sonrası şimdi korkuyorum aynı olacak diye napacagim lütfen yardımcı olun .

Günaydın canım.. Bende sezaryen oldum bu da dediğin gibi öyle.. Korkma sakın.. Aynı olacak diye bir şey asla yok. Bu daha iyi olacak diyip telkinler ver kendine. Kötü anılar olduğunda korkuyorsun haklısın. İlk var önde endişen büyük ihtimalle de o yüzden.. Bana bir şey olursa düşüncesi... Ama korkma emin ol bu daha rahat geçecek. Çünkü ikinci evladın.. Tecrübelisinn.. İlkinde olan şeyler bunda olmayacak.. Hep olumlu düşün aklına bu korkularun geldiğinde

Canım birkaç gündür bende de aynısı vardı.. Yatmadan bütün düşünceleri çıkardım aklımdan bu gece rahat uyudum.. Sona yaklaştık uykusuzluk normal maalesef

Ayy sorma canım bende de var aynı saçma düşünceler suyum gelirse diyorum dışarda falan ya da işyerinde naparım eve gidip duş alsam hastaneye gitsem geç mi olur diyorum kafamda deli sorular
canım günaydın, su geldikten hemen sonra başlamıyor doğum. benim bi arkadaşım suyu geldikten sonra kuaföre gidip komple bakım yaptırmıştı ve doğum 48 saat sonra başlamıştı :)

Canım sen deneyimlisin valla ben bu su muhabbetinden çok çekiniyorum olmadık biryerde gelirse diye :) zaten gelince çok paniklerim heralde :) iş yerinde falan olmaz inşallah ya da dışarda:)
Ikisinde de suyumu hastanede patlattilar :)
Zaten su gelince bir anda bosalmaz. Surahimi bu :))) altini islatiyor gibi oluyorsun en fazla :) ama bende cok korkardim.

Canim icini sikan konulari eşinle paylasabiliyormusun? Ben konusuyorum ve o da beni dinler ve bana telkinler verir bu da beni rahatlatir. 2. Hamileligin ve simdilik hersey normal. Ilk cocugun kac yasinda bilmiyorum ama bu ufakligi kucagina aldiginda unuttugubu dusundugun seyler bir anda aklina gelicek. Artik tecrubeli bir annesin :) benim ilk cocugum dogdugunda cok zor gunler gecirdim. O zaman yaziyor olsam bir daha asla cocuk yapmam derdim ( hem dogumum zordu hemde daha beteri esim ve ailesi ile aram kotuydu) ama simdi 3. Cocugum olacak. Her zorluk ve sıkınti geciyor bir sekilde . Allah bebeklerimizi hayirli ve saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin. :)

canım günaydın, su geldikten hemen sonra başlamıyor doğum. benim bi arkadaşım suyu geldikten sonra kuaföre gidip komple bakım yaptırmıştı ve doğum 48 saat sonra başlamıştı :)
Kuaföre gidip bakım yaptırmak mıı ondaki rahatlık bende olsa 20 yıl fazla yaşarım

Ikisinde de suyumu hastanede patlattilar :)
Zaten su gelince bir anda bosalmaz. Surahimi bu :))) altini islatiyor gibi oluyorsun en fazla :) ama bende cok korkardim.
Canım valla hiç yaşamadım bilmiyorum ki burda konuştuğumuz kadar biliyorum herkes su çok gelir gelince kesin anlarsın diyor ya ben de sandım ki fazla ki zaten işemiş gibi o da kötü

Inşallah canım. Olsun benimde 1 kaybim vardı. Bak şimdi sona geldim sayılır. Iyi düşün herşey iyi olacak canım.
İnşallah cnm Rabbim sizlere de sağlıkla elinize almayı nasip etsin ..doğum hikayelerinizi de yazarsanız bize de fikir olur..
son on gün kala ılık duş ve zeytinyağı sürmek kolaylaştırıyormuş diye duydum

Canım birkaç gündür bende de aynısı vardı.. Yatmadan bütün düşünceleri çıkardım aklımdan bu gece rahat uyudum.. Sona yaklaştık uykusuzluk normal maalesef
Evet cnm ama yürüyüş kesinlikle iyi geliyormuş onu anladım. Geçen hafta hep yürüyüğş yaptım ve deliksiz uyudum neredeyse, birkaç gündür yürümüyorum böyle oldu.

Evet cnm ama yürüyüş kesinlikle iyi geliyormuş onu anladım. Geçen hafta hep yürüyüğş yaptım ve deliksiz uyudum neredeyse, birkaç gündür yürümüyorum böyle oldu.

Ben her gün yürüyorum canım. Benim sıcaklardan büyük ihtimalle.. Fazlasıyla yanıyoruz artık.. Bazen sıcak yüzünden ter içinde uyanıyorum kapı pencere açık üstelik..

Ben her gün yürüyorum canım. Benim sıcaklardan büyük ihtimalle.. Fazlasıyla yanıyoruz artık.. Bazen sıcak yüzünden ter içinde uyanıyorum kapı pencere açık üstelik..
evet bak ben de dün ter içinde uyandım. Allah kolaylık versin artık hepimize :)

Canım valla hiç yaşamadım bilmiyorum ki burda konuştuğumuz kadar biliyorum herkes su çok gelir gelince kesin anlarsın diyor ya ben de sandım ki fazla ki zaten işemiş gibi o da kötü
Doğum sancısı belirli aralıklarla gelen düzenli bir sancıdır. Yani her bünyede durum nasıldır bilememde düzenli sancı başladı mı Doğum sancısının başladığını anlıyor insan.Mesela benim önce 1 buçuk saatte bir olarak başladı,sonra saatte 1,sonra 45 dk da bir,sonra yarım saatte bir diye diye sıklaştı.Sancı adet sancısı gibi Fakat daha şiddetlisi ama gelip 1-2 dk sonra gidiyor.Sonra nişan geldi,nişandan 2 saat sonra işemiş gibi suyum geldi.Nişan ve su herkeste farklı zaman ve şekillerde gelebilir ama adet sancısı gibi sancı herkeste aynıdır herhalde.Adet dönemlerini çok ağrılı sancılı geçiriyorsanız Doğum sancısı aşırı zorlamıyor,elbette kolay değil ama şartlar uygunsa bebek pozisyonu vs. normal Doğum en iyisi

Teşekkür ederim canım gayet anlaşılır anlatmışsın kafam netleşti biraz

Benimkide sivri duruyo göbegim erkek bekliyoruz.

ohhh cok iyi odanızda geldimi herşeyiniz tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…