- 26 Kasım 2014
- 619
- 875
- 103
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.781
bebek ve kendim için yeterli kıyafet yani bana lohusa takımları . terlik çorap i çamaşırı kremler yani listeyi bugün yapıp yerleştireceğim.Hadi kolay gelsin :) benim de ütüler kaldi bitek ne koyucaksin cantaya
HALA BAKIYRUM YAPTIRCAM INSALLAH ARTIKKapı süsü yaptıran varmı?
Biz hala geceleri kombi yakıyoruz esim terliyo yazik benim yuzumdenBen her gün yürüyorum canım. Benim sıcaklardan büyük ihtimalle.. Fazlasıyla yanıyoruz artık.. Bazen sıcak yüzünden ter içinde uyanıyorum kapı pencere açık üstelik..
aaa benimde baktıgım modeller arasında buda var.HALA BAKIYRUM YAPTIRCAM INSALLAH ARTIKNETTEN BI KAC TANE BEGENDIM BIDE ÇARSIDA BAKINAYIM DIYORUM.KEÇEDEN DEGILDE BU AHŞAP ÇERÇEVELİ OLANLAR HOŞ DURUYOR BUNUN GIBI MESELA. TABI ONCE ISIM KONUSUNU NETLEŞTİRMEMIZ LAZIM KOCACIGIMLA
Ben kendim yapmayı düşünüyordum canım. Malzeme alayım diye çıktım. Sonra hazır bitane beğendim fiyatı da çok uygundu aldım. Üzerine isim falan yazıcam harflerini aldım. Dağıtmalıklarını kendim yapıcam inşallah:) sıpam izne çıkmamı beklerse tabiKapı süsü yaptıran varmı?
kefir iç CanımMidem çok kötü ne yesem gaz yapıyor şişkinlik oluyor ne iyi gelir kızlar
İyi günlerde kullanın , inşallah rahat dururBen kendim yapmayı düşünüyordum canım. Malzeme alayım diye çıktım. Sonra hazır bitane beğendim fiyatı da çok uygundu aldım. Üzerine isim falan yazıcam harflerini aldım. Dağıtmalıklarını kendim yapıcam inşallah:) sıpam izne çıkmamı beklerse tabi
Amin insallah canim. Hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza. Hayirlisiyla bi alalım kucaklarimiza anlatırız tabi dogum hikayelerimizi de.İnşallah cnm Rabbim sizlere de sağlıkla elinize almayı nasip etsin ..doğum hikayelerinizi de yazarsanız bize de fikir olur..
son on gün kala ılık duş ve zeytinyağı sürmek kolaylaştırıyormuş diye duydum
Ben siparişi verdim yaptiriyorum sonunda :) Daha eline ulaşmadı amaKapı süsü yaptıran varmı?
Bende gördüm rüyamda 1 kere evde dogum yaptigimi. Hatta o kadar hizliyim ki aynı gün mevlüt bile yapmışımkızlar ben rüyamda hep erken doğum yapıyorum ya. ve her defasında bebeğimi farklı görüyorum emziriyorum seviyorum ama çok tatluuu yaa sevmelere doyamıyorum, rüyanın başı korku filmi gibi oluyor evde kendim doğuruyorum sonu mutlu son :))
aynen benimki de çok kolaydı, daha önce yaşamadığımdan heralde doğum sancısını bilemiyorum. bir de kot salopet giydirmişim oğluma bacakları hep ortada sıkıyorum birde beyaz çorappBende gördüm rüyamda 1 kere evde dogum yaptigimi. Hatta o kadar hizliyim ki aynı gün mevlüt bile yapmışımo kadar tatliydi o yavrum mavis mavis gözleri vardı. Evde olmasına rağmen çok kolay bir dogumdu. Inşallah gerçekten kolay olur
nerden sipariş verdin canım bende bakınıyorum.Ben siparişi verdim yaptiriyorum sonunda :) Daha eline ulaşmadı ama
Varmı? resim falan.Ben siparişi verdim yaptiriyorum sonunda :) Daha eline ulaşmadı ama
Canım burda gündüz 33 gece 25 falan.. İstesen de üşüyemezsin :)Biz hala geceleri kombi yakıyoruz esim terliyo yazik benim yuzumdenkışlık pijama ve battaniyeye devam ediyorum. Normalde de cok usuyen biriyim zaten hamilelik de isitmadi beni :))
Bugun ilk defa yatakta bacagimi esneteyim derken kramp girdi cok kotuymus. Bi de yalnizdim korktum gecmicek diye ama masajla gecti şükür.
Kizlar aksamlari karnim acayip geriliyo ve sertleşiyo, oglumun hareketlerinden oluyo farkediyorum sanki icerde esniyomus sigamiyomus gibi oluyo. Rahatsiz edici oluyo biraz sizde de oyle oluyo mu? Acaba kasilma mi dedim ama ben elimle dokununca tepki veriyo bebek hareketi olduguna emin oldum. Simdiden sigamiyosa 2 ay sonra napicak acaba :)
Midem çok kötü ne yesem gaz yapıyor şişkinlik oluyor ne iyi gelir kızlar
Yemekten ne kadar önce iciyirsun canımCanım burda gündüz 33 gece 25 falan.. İstesen de üşüyemezsin :)
Kramp berbat canım.. Sıcak tut bacağını falan.. Ben gerinmeden de giriyor uyuz şey..karnın gergin olduğunsa kolonya sür bana çok iyi geliyor..
Gaviscon ve rennie duo şuruplar canım.. Ben gaviscon içemiyorum sevemedim tadını ama içenler rahat.. Rennie çok iyi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?