temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kapı süsü yaptıran varmı?
HALA BAKIYRUM YAPTIRCAM INSALLAH ARTIK NETTEN BI KAC TANE BEGENDIM BIDE ÇARSIDA BAKINAYIM DIYORUM.KEÇEDEN DEGILDE BU AHŞAP ÇERÇEVELİ OLANLAR HOŞ DURUYOR BUNUN GIBI MESELA. TABI ONCE ISIM KONUSUNU NETLEŞTİRMEMIZ LAZIM KOCACIGIMLA

Eklentiler

• IMG_20150220_2012491.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 41
Ben her gün yürüyorum canım. Benim sıcaklardan büyük ihtimalle.. Fazlasıyla yanıyoruz artık.. Bazen sıcak yüzünden ter içinde uyanıyorum kapı pencere açık üstelik..
Biz hala geceleri kombi yakıyoruz esim terliyo yazik benim yuzumden kışlık pijama ve battaniyeye devam ediyorum. Normalde de cok usuyen biriyim zaten hamilelik de isitmadi beni :))

Bugun ilk defa yatakta bacagimi esneteyim derken kramp girdi cok kotuymus. Bi de yalnizdim korktum gecmicek diye ama masajla gecti şükür.
Kizlar aksamlari karnim acayip geriliyo ve sertleşiyo, oglumun hareketlerinden oluyo farkediyorum sanki icerde esniyomus sigamiyomus gibi oluyo. Rahatsiz edici oluyo biraz sizde de oyle oluyo mu? Acaba kasilma mi dedim ama ben elimle dokununca tepki veriyo bebek hareketi olduguna emin oldum. Simdiden sigamiyosa 2 ay sonra napicak acaba :)

aaa benimde baktıgım modeller arasında buda var.
bunlardada şey mantıklı geliyor odasına içlerine resip koyup tekrar kullanabilirsin.

Kapı süsü yaptıran varmı?
Ben kendim yapmayı düşünüyordum canım. Malzeme alayım diye çıktım. Sonra hazır bitane beğendim fiyatı da çok uygundu aldım. Üzerine isim falan yazıcam harflerini aldım. Dağıtmalıklarını kendim yapıcam inşallah:) sıpam izne çıkmamı beklerse tabi

kızlar ben rüyamda hep erken doğum yapıyorum ya. ve her defasında bebeğimi farklı görüyorum emziriyorum seviyorum ama çok tatluuu yaa sevmelere doyamıyorum, rüyanın başı korku filmi gibi oluyor evde kendim doğuruyorum sonu mutlu son :))

İyi günlerde kullanın , inşallah rahat durur
resmini at bari bi ara

Amin insallah canim. Hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza. Hayirlisiyla bi alalım kucaklarimiza anlatırız tabi dogum hikayelerimizi de.

Bende gördüm rüyamda 1 kere evde dogum yaptigimi. Hatta o kadar hizliyim ki aynı gün mevlüt bile yapmışım o kadar tatliydi o yavrum mavis mavis gözleri vardı. Evde olmasına rağmen çok kolay bir dogumdu. Inşallah gerçekten kolay olur

aynen benimki de çok kolaydı, daha önce yaşamadığımdan heralde doğum sancısını bilemiyorum. bir de kot salopet giydirmişim oğluma bacakları hep ortada sıkıyorum birde beyaz çorapp

Biz hala geceleri kombi yakıyoruz esim terliyo yazik benim yuzumden kışlık pijama ve battaniyeye devam ediyorum. Normalde de cok usuyen biriyim zaten hamilelik de isitmadi beni :))
Canım burda gündüz 33 gece 25 falan.. İstesen de üşüyemezsin :)

Kramp berbat canım.. Sıcak tut bacağını falan.. Ben gerinmeden de giriyor uyuz şey..karnın gergin olduğunsa kolonya sür bana çok iyi geliyor..

Midem çok kötü ne yesem gaz yapıyor şişkinlik oluyor ne iyi gelir kızlar

Gaviscon ve rennie duo şuruplar canım.. Ben gaviscon içemiyorum sevemedim tadını ama içenler rahat.. Rennie çok iyi geldi bana..

Yemekten ne kadar önce iciyirsun canım

sonunda tam kararımızı verdik isim konusunda Rüzgar Alp =) Alp biraz kısa gelmeye başlamıştı, 2 isim istemiyordum ama dedim böyle de çok kısa olacak. Alp kesindi çünkü çok seviyorum ama baına ya Kuzey ya da Rüzgar olsun diye kararsızdım. Rüzgar ağır bastı. Hayırlı uğurlu olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…