- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.781
Doğru diyorsun canım sorayim bende sağol.Canım doktorum öyle dedi. Bence sen de sor eğer izin verirse devam edersin. Risk almaya gerek yok bence. Diğer topikte aceleci temmuz bebeği 3 oldu :) bebişler zaten sabırsız
Bu mübarek günlerde dualarimiz seninle canim. En yakin zamanda inşallah kucağına da alacaksın kaan bebeği.Dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
Kizlar bugun son eksiklerimizi de tamamladik, geriye sadece kapi susu ve lohusa geceligi taci terligi falan kaldi :)
Ama hic oyuncak almadik, alan var mi? Ilk aylarda ne tarz oyuncaklar kullanilir acaba? Ya da kullanilir mi?
Allah ellerinizi birleştirsin kokusunu içine çeke çeke koynunda uyut arkadaşım. Çok zor bir dönem inşallah en az stress ile atlatırsınız. Mutlu ol çünkü yavrun eminellerde bakılıyor.Dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
Canım güle güle kullanın sağlıkla. Ben de oyuncak almadım hiç. E bebekte bi tane çıngıraklı çorap ve bileklik görmüştüm yenidoğan için. İndirimde 24.90 dı fiyatı. Alibabadan bakalım dedik eşimle 2 dolar falan fiyatlar. Ben de az önce oyuncak baktım ordan :) filini de ordan almıştık çok memnun kaldık. Baktığım oyuncaklardan bazıları bunlar. Pusete beşiğin kenarına asmak için oyuncaklar çıngıraklar falan. Burdan bikaç birley seçicez. Bir aya falan geliyor ama aynı oyuncak çok çok ucuza geliyor.Kizlar bugun son eksiklerimizi de tamamladik, geriye sadece kapi susu ve lohusa geceligi taci terligi falan kaldi :)
Ama hic oyuncak almadik, alan var mi? Ilk aylarda ne tarz oyuncaklar kullanilir acaba? Ya da kullanilir mi?
Tesekkur ederim canim oradan hic alisveris yapmadim ama herkes memnun kaldigini söylüyor. Ben de bir inceleyeyim bari fiyatlar baya uygun :)Canım güle güle kullanın sağlıkla. Ben de oyuncak almadım hiç. E bebekte bi tane çıngıraklı çorap ve bileklik görmüştüm yenidoğan için. İndirimde 24.90 dı fiyatı. Alibabadan bakalım dedik eşimle 2 dolar falan fiyatlar. Ben de az önce oyuncak baktım ordan :) filini de ordan almıştık çok memnun kaldık. Baktığım oyuncaklardan bazıları bunlar. Pusete beşiğin kenarına asmak için oyuncaklar çıngıraklar falan. Burdan bikaç birley seçicez. Bir aya falan geliyor ama aynı oyuncak çok çok ucuza geliyor.
Canım bu işin en önemlisi stres yapmamak 3lt su ve dinlenmek. Doktorun kötü veya çok riskli bir durum olsa kesinlikle söylerdi ve bebeğin ciğer gelişimi için iğne yapardı tedbir olarak. bunu düşünerek içini ferah tut. Ve böyle bir riskin varsa gelişiminin 35 hafta çıkması bence bir avantaj. Bana 34 e ulaşırsak erken doğsa bile çok sıkıntı olmaz dedi doktorum 34 e ulaşmaya çalışıyoruz. Stres yapma canım stres çok etkiliyor. Güzel düşün inşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize hepimizHerkese iyi akşamlar. Kızlar bugün kontrole gttim. Bebeğim normalde 31+5 olması gerekirken 34+6 hafta ile uyumlu çıktı. Dr bunun sorun olmadığını karın fl ve baş çevresinin orantılı olduğunu söyledi. Yalnız bebeğim 24 haftadan beridir baş aşağı yani doğum pozisyonun da bununda erken doğuma sebeb olabileceğini söyledi. Bana mümkün olduğunca dinlen dedi ama ben şu anda çok korkuyorum. Ya erken olursa bi anda doğum olursa naparım ben.böyle durumda erken geliyo diyelim sancı mı olur önce yoksa sumu gelir kafamda deli sorular oluştu. Benim durumumda olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz
Herkese iyi akşamlar. Kızlar bugün kontrole gttim. Bebeğim normalde 31+5 olması gerekirken 34+6 hafta ile uyumlu çıktı. Dr bunun sorun olmadığını karın fl ve baş çevresinin orantılı olduğunu söyledi. Yalnız bebeğim 24 haftadan beridir baş aşağı yani doğum pozisyonun da bununda erken doğuma sebeb olabileceğini söyledi. Bana mümkün olduğunca dinlen dedi ama ben şu anda çok korkuyorum. Ya erken olursa bi anda doğum olursa naparım ben.böyle durumda erken geliyo diyelim sancı mı olur önce yoksa sumu gelir kafamda deli sorular oluştu. Benim durumumda olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz
kızlar son adet tarihim 23 eylül sata göre 35 haftalık olmam gerekiyor ama değilim iki ay üst üste adet olmadan hamile olduğumu öğrendim neyse son ultrasona göre 33 hafta olmam gerekirken bugün kontrolde 31+3 çıktım moralim çok bozuk resmen 10 gün gerilemiş gebeligim
Canım biliyorum zor amaiyi düşünün hiçbir sorunu kalmadan cıkacak kaan paşa inşallah cok kısa surede kucagına gelecek bebeğin. Sadece biraz sabırsız davrandı ogluşun.Cok gecmıs olsun..Dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
Bende oyuncak almadım daha hiç. Cingirak falan alınır herhaldeKizlar bugun son eksiklerimizi de tamamladik, geriye sadece kapi susu ve lohusa geceligi taci terligi falan kaldi :)
Bana doktorum 2 haftadan fazla geri çıkmazsa sorun yok demisti canım. Icini ferah tut. sorun olsa doktorun söylerdi zaten.kızlar son adet tarihim 23 eylül sata göre 35 haftalık olmam gerekiyor ama değilim iki ay üst üste adet olmadan hamile olduğumu öğrendim neyse son ultrasona göre 33 hafta olmam gerekirken bugün kontrolde 31+3 çıktım moralim çok bozuk resmen 10 gün gerilemiş gebeligim
Ama idrar yanması olmaz mı enfeksiyon olsa ayrıca çatı kemiğim ağrıyor eklemlerim ben enfeksiyonla baglantı kuramadım açıkçası. Bugün iftardan sonra aliş veriş merkezine gittik çatima anı ağrılar girdi yürümekte zorlandım ağrı girdi çok fena .Canım makat pozisyonunda olması sorun değil ki. Benim bıcır dönmüştü normaldi pazartesi kontrolde.. çarşamba radyolojiye gittiğimde tekrar makattı.. istedikleri gibi hareket ediyorlar içerde. Açılma hemen olmaz ama hazırlık olabilir.. enfeksiyon da olabilir tahlil yaptır. O ihtimal aklıma gelmemişti benim.
Cingirakli oyuncaklar ve oyun halısı çok kullanılıyorKizlar bugun son eksiklerimizi de tamamladik, geriye sadece kapi susu ve lohusa geceligi taci terligi falan kaldi :)
Canım bebeğin minyon olabilir ama ciğer gelişimi haftasına göre olur merak etme .zayıf ve ufak doğabilir bebeğin yani demet akalın çocuğu bile 47cm dogdu anası babası o kadar boyluyken takma kafana böyle şeylerikızlar son adet tarihim 23 eylül sata göre 35 haftalık olmam gerekiyor ama değilim iki ay üst üste adet olmadan hamile olduğumu öğrendim neyse son ultrasona göre 33 hafta olmam gerekirken bugün kontrolde 31+3 çıktım moralim çok bozuk resmen 10 gün gerilemiş gebeligim
Canım benim ağrı oluyor çatı kemiğim de ve o bölgemde ara ara uyuşma oluyor dokunuyorum hissetmiyorum. Sende bu gibi durumlar oldu muBenim de erken doğum riskim var.İlk sezaryen 38. haftamda alındı.Sancım olmamıştı ama suyum gelmişti. Şimdi çok iyi biliyorum o sancıları 15 gün kadar önce kasıklarımda çok batma sancı vardı.Makata baskı ve ağrı vurdu gittik acile doğum sancıları başlamış düzenli dedi hemen serum iğne ilaçlar verdi sonra tekrar baktı durmuştu sancılar. Kasıklarında yanma batma sancılar ve makata baskı ağrı vuruyor ise hiç bekleme git hastaneye arkadaşım.
İlaç verdi mi sana ben iğne hap kullanıyorum ve nerede ise bütün gün yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?