- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.821
Ya sorma direk kitleniyorum ayağa kalkınca yada dışarda da yakalıyor beni .yataktan wcye gidicem babaneye döndüm yataktan kalkamıyorum .Benim de o bahsettigin agrilarin aynisi bebek asagidayken oluyodu. Plasenta asagiya yerlesikti 20li haftalarin basinda, 2 adım atsam cati agrim oluyodu kemiklerim ayrilcakmis gibi. Ama sonradan düzeldi sukur yukari cikinca rahatladim. Senin de asagida olabilir mi acaba? Bebek kafasini iyice asagiya dayadiysa bence ondan agriyodur. Tabi bebislerin kilosu da artti daha cok agri yapar.
Canım benimde siklasti çok. Magnezyum içsem de oluyor önceden bu kadar değildi. Gözünü açtığımda esneme diye kendimi uyarıyorum resmen ama oluyor işte. Eşim hemen masaj yaptı yumurta gibiydi kocaman düzeldi hemenKizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Allah kabul etsin tüm oruç tutanlarin oruçlarını. Bende mı tutsam diye çok düşündüm ama oğlan beni çok sinirlendiriyor tabi bende de hassaslik var sinirlenmeye yer arıyorum o yüzden tutmama kararı aldım .bi de susuzluktan halsiz düşmemek ve bebeğin suyu azalır korkusuyla da vazgeçtim. Tutabiliyorsaniz ne mutlu gerçekten ama tansiyon problemin devam ederse tutma deRim arkadaşımCanım ilk gün çok kolay geçti ama akşamına biraz tansiyon problemi yaşadım, bakalım bugün nasıl olcak,allahım kolaylık versin,sende durumlar ne
Tabikide bu sut kanallari ile alakali bir durum. Ne buyukte sut cok olur demek dogru nede kucukte hic sut olmaz.benimde buyumedi ilkinde de sutum yoktu tek gögusumden cıktı oda cok azdı. eşimde yazık 2.de ac kaldı dio. aslında kucukle buyukle alakası yok benim regl oldugumda da buyumezdi.
Aa karpuzu cok severim bilmiyordum magnezyum olduğunu, tesekkurler canim, sana da iyi eglenceler yaylada :)Canım magnezyum desteğini her gün almak zorundasın.. kolonya sür bacağına.. hatta biraz dayanabilecek sıcaklıkta su dök yumuşasın. Karpuz çıkıyor artık her gün tüketmeye çalış magnezyum bolca var onda :)
Bende bilmiyordum şeker den dolayı uzak durmaya çalışıyordum ama hemen yemeyi düşünüyorumAa karpuzu cok severim bilmiyordum magnezyum olduğunu, tesekkurler canim, sana da iyi eglenceler yaylada :)
Teşekkürler tatlım bakayım ben deGricim bahsettiğim çamaşırın model numarası: PLMODKSU16IY MODAL KAPLI SUTYEN.
Aa karpuzu cok severim bilmiyordum magnezyum olduğunu, tesekkurler canim, sana da iyi eglenceler yaylada :)
Bende bilmiyordum şeker den dolayı uzak durmaya çalışıyordum ama hemen yemeyi düşünüyorum
Kızlar erik de çok faydalıymış. Ben ne yemem gerek araştırırken öğrendim. Şeker sıkıntınız varsa karpuza alternatif olur. Ben bilmeden hergün bir kase yiyordum iyi olmuş :) kasılmaları azaltıyormuş
ben haftada 6 kilo erık yıyorum demek iyi bişey yapmısım kendim ve bebegim adına :)Kızlar erik de çok faydalıymış. Ben ne yemem gerek araştırırken öğrendim. Şeker sıkıntınız varsa karpuza alternatif olur. Ben bilmeden hergün bir kase yiyordum iyi olmuş :) kasılmaları azaltıyormuş
ablamın bebegi zayıftı doktor gece yatmadan kavurma ye öyle yat diyordu ablama .bebek gercekten kilo aldı zaten bebeğe en cok kilo aldıran kırmızı etKızlar bu ara bebişin kilosuna takıldım. 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Bebişi geride olan arkadaşlar vardı. Belki faydalanırlar.
Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.
Arı sütü var bir de ama ben onu doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum siz de kullanmayın derim.
Bir de her yemekten sonra yarım saat sola yatmak gerekiyormuş bebek daha iyi besleniyormuş o şekilde.
Bende ilk uyandığımda çok aç ve halsiz uyanıyordum,ama sahurda protein ağırlıklı yiyince sıkıntı olmadı şükür bende dün denemek için tuttum baktık kolay oldu bugünde niyetlendim, zorlandığım an tutmuycam zaten, dayanamıyorsan tutmamalısın,canım zaten senin bebiş benimkinden epey büyük, dayanamaman çok normalOruç tutan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Nasıl dayanıyorsunuz?Ben ramazandan önce bile acıkıp yemediğimde çok halsiz kalıyodum
Canım bende dün kendimi denedim zorlanmayınca bugünde tuttum, ama tansiyon bugünde olursa tutmayı düşünmüyorum, ilk gün diye oldu diye düşündüm ben ama bakıcaz, canım senin ufak çocuğun varsa çok zorlar, oyüzden hiç zorlama kendini, ben yalnızım diye sıkıntı olmuyor, eşimde sağolsun epey yardımcı,yani herkes kendi vücudunu daha iyi tanır ama bencede sen tutmamalısınAllah kabul etsin tüm oruç tutanlarin oruçlarını. Bende mı tutsam diye çok düşündüm ama oğlan beni çok sinirlendiriyor tabi bende de hassaslik var sinirlenmeye yer arıyorum o yüzden tutmama kararı aldım .bi de susuzluktan halsiz düşmemek ve bebeğin suyu azalır korkusuyla da vazgeçtim. Tutabiliyorsaniz ne mutlu gerçekten ama tansiyon problemin devam ederse tutma deRim arkadaşım
Kızlar lcw da göğüs kısmi süngerli atletler var gördünüz mü bilmiyorum ben de onlardan almak istemiştim. Ama bilemiyorum kullanışlı olur mu.. Rahat olcagından eminim..Canım içinin süngeri olması cazip geldi bana. Dışarı çıkarken de kullanılabilir. Benim aldığımda yok sanırım. Benim penti de baktıklarımda resimde hiç detaylı görünmüyordu süngerleri var mı yok mu anlamadım. Eğer nette denk gelirsen linkini yollarsan sevinirim. Ya da etiketindeki model noyu falan yazarsan ben bakarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?