temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya sorma direk kitleniyorum ayağa kalkınca yada dışarda da yakalıyor beni .yataktan wcye gidicem babaneye döndüm yataktan kalkamıyorum .

Kizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Canım benimde siklasti çok. Magnezyum içsem de oluyor önceden bu kadar değildi. Gözünü açtığımda esneme diye kendimi uyarıyorum resmen ama oluyor işte. Eşim hemen masaj yaptı yumurta gibiydi kocaman düzeldi hemen

Canım ilk gün çok kolay geçti ama akşamına biraz tansiyon problemi yaşadım, bakalım bugün nasıl olcak,allahım kolaylık versin,sende durumlar ne
Allah kabul etsin tüm oruç tutanlarin oruçlarını. Bende mı tutsam diye çok düşündüm ama oğlan beni çok sinirlendiriyor tabi bende de hassaslik var sinirlenmeye yer arıyorum o yüzden tutmama kararı aldım .bi de susuzluktan halsiz düşmemek ve bebeğin suyu azalır korkusuyla da vazgeçtim. Tutabiliyorsaniz ne mutlu gerçekten ama tansiyon problemin devam ederse tutma deRim arkadaşım

benimde buyumedi ilkinde de sutum yoktu tek gögusumden cıktı oda cok azdı. eşimde yazık 2.de ac kaldı dio. aslında kucukle buyukle alakası yok benim regl oldugumda da buyumezdi.
Tabikide bu sut kanallari ile alakali bir durum. Ne buyukte sut cok olur demek dogru nede kucukte hic sut olmaz.

Aa karpuzu cok severim bilmiyordum magnezyum olduğunu, tesekkurler canim, sana da iyi eglenceler yaylada :)

Kızlar erik de çok faydalıymış. Ben ne yemem gerek araştırırken öğrendim. Şeker sıkıntınız varsa karpuza alternatif olur. Ben bilmeden hergün bir kase yiyordum iyi olmuş :) kasılmaları azaltıyormuş

Eklentiler

• IMG_0940.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 49
Aa karpuzu cok severim bilmiyordum magnezyum olduğunu, tesekkurler canim, sana da iyi eglenceler yaylada :)

Evet canım bende geçenlerde öğrendim.. yüklendim artık karpuza :) peynirle birlikte yiyorum öğün gibi hatta. En azından şeker sıkıntım olmaz öyle :)

Ayy tam da şimdi yedim erik dalından görünce olmuş olmamış dayanamadım yedm

ben haftada 6 kilo erık yıyorum demek iyi bişey yapmısım kendim ve bebegim adına :)

Kızlar bu ara bebişin kilosuna takıldım. 2 nin üstüne çıkarmaya çalışıyorum bebişimi. Araştırırken bulduklarımı paylaşayım belki faydası olur sizlere de. Bebişi geride olan arkadaşlar vardı. Belki faydalanırlar.

Günde üç su bardağı süt yada yoğurt ya da her bardak yerine 45 gr peynir. İki kaşık pekmez(sütle uzak saatlerde). Badem fındık ve ceviz. Balık et tavuk. Özellikle haşlama et yemeği içinde patates havuç falan olacak şekilde. Suyu da çok faydalıymış.
Arı sütü var bir de ama ben onu doktoruma sormadan kullanmayı düşünmüyorum siz de kullanmayın derim.
Bir de her yemekten sonra yarım saat sola yatmak gerekiyormuş bebek daha iyi besleniyormuş o şekilde.

ablamın bebegi zayıftı doktor gece yatmadan kavurma ye öyle yat diyordu ablama .bebek gercekten kilo aldı zaten bebeğe en cok kilo aldıran kırmızı et

Oruç tutan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Nasıl dayanıyorsunuz?Ben ramazandan önce bile acıkıp yemediğimde çok halsiz kalıyodum
Bende ilk uyandığımda çok aç ve halsiz uyanıyordum,ama sahurda protein ağırlıklı yiyince sıkıntı olmadı şükür bende dün denemek için tuttum baktık kolay oldu bugünde niyetlendim, zorlandığım an tutmuycam zaten, dayanamıyorsan tutmamalısın,canım zaten senin bebiş benimkinden epey büyük, dayanamaman çok normal

Bende dün gittim kontrole bebek iri dedi doktor iki hafta önde dedi. Bir ay sonra kontrole çağırdı fark açılırsa sorun dedi. Biraz endişelendim 32+1 di dün 2400 gr dı ama bizim ailede hiç küçük bebek yok ki yeğenler hep 4 ün üzeri ben ikiz eşiyim 3500 gr doğmuşıö. Umarım geneyiktir bir sorun yoktur.

Canım bende dün kendimi denedim zorlanmayınca bugünde tuttum, ama tansiyon bugünde olursa tutmayı düşünmüyorum, ilk gün diye oldu diye düşündüm ben ama bakıcaz, canım senin ufak çocuğun varsa çok zorlar, oyüzden hiç zorlama kendini, ben yalnızım diye sıkıntı olmuyor, eşimde sağolsun epey yardımcı,yani herkes kendi vücudunu daha iyi tanır ama bencede sen tutmamalısın

Kızlar lcw da göğüs kısmi süngerli atletler var gördünüz mü bilmiyorum ben de onlardan almak istemiştim. Ama bilemiyorum kullanışlı olur mu.. Rahat olcagından eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…