- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.741
Cok gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis. 2 sene once kizima hamileyken bizimde basimiza geldi. Arabamiz pert olmustu. Seni cok iyi anliyorum. Yeni araba vs hepsi tekrar aliniyor. Allaha sukur sizlerde birsey yok.Merhaba kızlar giremedim buhafta hiç
Nasılsınız.
Pazar günü araba ile kaza yaptık. Araba pert oldu.
Çok şükür bizler iyiyiz.
Canim gogusun cok buyumesi sutunde cok olacagi anlamina gelmez ki. Benim de buyumuyor ama sutum oluyor. Halan 75 kullaniyorum. Benim eltimin ve qblaminda cok buyuk herkes sutu cok olur onlarin ama aksine ikisininde sutu yetmedi cocuklarina. Bence hic kafani takma. Kucuk olmasi buyukten daha iyi emzirme bitince sarkma olmuyorKızlar bide birseyi merak ediyorum ben. 34. Haftaya girdim ama göğüslerinde çatlama dışında birşey hala hissetmiyorum ben. Ara sıra ucunda sarı kurumuş biseyler oluyor o kadar. Sürüm olmayacak gibi hissediyorum üzülüyorum çok. Ben büyüdüklerini de hissetmiyorum eşim de çok büyüdüler diyor ama beni rahatlatmak için dedigini düşünüyorumsizler nasıl farklılık hissediyorsunuz. Durumum normal mı acaba
Canım ben de de boyut dışında pek bir değişiklik yok. Hatta hiç memnun olmadığım şekilde kararma var kahverengi kısmın dışında. Her vücut farklı lütfen kendini şartlama böyle şeylere. Vücut bir makina ve sen düşüncelerinle makinayı yöneten beyni etkiliyorsun. Neden olmasın sütün. Bir doğum yap hele. Şimdiden kendini şartlama böyle şeylereKızlar bide birseyi merak ediyorum ben. 34. Haftaya girdim ama göğüslerinde çatlama dışında birşey hala hissetmiyorum ben. Ara sıra ucunda sarı kurumuş biseyler oluyor o kadar. Sürüm olmayacak gibi hissediyorum üzülüyorum çok. Ben büyüdüklerini de hissetmiyorum eşim de çok büyüdüler diyor ama beni rahatlatmak için dedigini düşünüyorumsizler nasıl farklılık hissediyorsunuz. Durumum normal mı acaba
5 kg canim :)kızlar kaç kilo aldınızz?
Canim sen benden ondesin gerci ama ben de hissetmiyorum bisey. Ayrica o dedigin sari seylerden bende de var. Doktora gosterdim, ucu boyle olanlarin genelde gogus ucu yarası olmuyo sanslisin dedi insallah oyle olur :)Kızlar bide birseyi merak ediyorum ben. 34. Haftaya girdim ama göğüslerinde çatlama dışında birşey hala hissetmiyorum ben. Ara sıra ucunda sarı kurumuş biseyler oluyor o kadar. Sürüm olmayacak gibi hissediyorum üzülüyorum çok. Ben büyüdüklerini de hissetmiyorum eşim de çok büyüdüler diyor ama beni rahatlatmak için dedigini düşünüyorumsizler nasıl farklılık hissediyorsunuz. Durumum normal mı acaba
Benim de aklımdalar canım ama girmiyor dediğin gibi. Allah yardımcıları olsun. Sabır gerektiren bir süreçtelerKızlar bu aradabeyazyalan doğum yapmıştı, en son çarşamba burdaydı, arada aklıma geliyo bakınıyorum tekrar girmemiş topiğe, merak ettim durumları nasıl acaba, şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine iyilerdir inşallah
Ay gerçekten içimi rahatlattiniz ya. Süt olsun diye desene falan ici yorum bide inşallah faydası olur. Hepimiz doğurabilir inşallah tosunlarimiziCanim gogusun cok buyumesi sutunde cok olacagi anlamina gelmez ki. Benim de buyumuyor ama sutum oluyor. Halan 75 kullaniyorum. Benim eltimin ve qblaminda cok buyuk herkes sutu cok olur onlarin ama aksine ikisininde sutu yetmedi cocuklarina. Bence hic kafani takma. Kucuk olmasi buyukten daha iyi emzirme bitince sarkma olmuyor
Haklısın canım. Kararan bende de var malesefCanım ben de de boyut dışında pek bir değişiklik yok. Hatta hiç memnun olmadığım şekilde kararma var kahverengi kısmın dışında. Her vücut farklı lütfen kendini şartlama böyle şeylere. Vücut bir makina ve sen düşüncelerinle makinayı yöneten beyni etkiliyorsun. Neden olmasın sütün. Bir doğum yap hele. Şimdiden kendini şartlama böyle şeylere
Hadi ya ay çok sevindim şu an inşallah dediği gibi olur:)Canim sen benden ondesin gerci ama ben de hissetmiyorum bisey. Ayrica o dedigin sari seylerden bende de var. Doktora gosterdim, ucu boyle olanlarin genelde gogus ucu yarası olmuyo sanslisin dedi insallah oyle olur :)
Sur canım ihmal etme. Biz onlemimizi alalım da artık catlarsa da yapacak bisey yokBende ilk gün sürdüm sonra bıraktım:) sürmem lazımm bnmde ya
9.5 kilo aldım su an canımkızlar kaç kilo aldınızz?
Hadi yaKızlar bu arada ben şu göğüs ucu kremini de sormuştum doktoruma son gittiğimde. 36 dan önce önermiyorum dedi. Görürsek 36-37 hafta gibi kullanmayı düşünüyorum ben de. :) Rahmi uyararak riski artırıyor dedi paylaşmak istedim.
Canım doktorum öyle dedi. Bence sen de sor eğer izin verirse devam edersin. Risk almaya gerek yok bence. Diğer topikte aceleci temmuz bebeği 3 oldu :) bebişler zaten sabırsızHadi yaben doktoruma sormadan kullanmaya basladim
Dualarımız sizinle canım. İnşallah en kısa zamanda allahım şifasını versin kaan bebeğin. Koynunda uyuyacağı günleri görmeyi nasip etsin.Dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
9-10 kilo cıvarı aldım daha ne kadar alırım 12 kiloyla biter diye dusunuyorum insallah oyle de olur.sen kaç kılo aldın ?kızlar kaç kilo aldınızz?
Canim Allah sabir versin dualarimiz sizinle. Insallah en kisa zamanda iyilesir Kaan bebek, kucaginizda dönersiniz evinize. Bu anilari da ilerde tebessum ederek hatirlarsiniz. Allah yardimciniz olsun, metanetinizi kaybetmeyin.Dua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
benimde buyumedi ilkinde de sutum yoktu tek gögusumden cıktı oda cok azdı. eşimde yazık 2.de ac kaldı dio. aslında kucukle buyukle alakası yok benim regl oldugumda da buyumezdi.Canim gogusun cok buyumesi sutunde cok olacagi anlamina gelmez ki. Benim de buyumuyor ama sutum oluyor. Halan 75 kullaniyorum. Benim eltimin ve qblaminda cok buyuk herkes sutu cok olur onlarin ama aksine ikisininde sutu yetmedi cocuklarina. Bence hic kafani takma. Kucuk olmasi buyukten daha iyi emzirme bitince sarkma olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?