temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hiç stresli değildim ama bu gün çok korktum açıkcası

Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıda

Bebek resmen kasıklarımda taa aşağıda bazı hareketler yapıyo. Aşağıda baskı 2 haftadır var.idrarımı zor tutuyorum bu saatten sonra azda olsa dönebilir mi aceba Dr a sormayı unuttum

Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıda
Hiç stresli değildim ama bu gün çok korktum açıkcası
Canım çok normal korkman ben on gün önce yattım hastanede hala korkuyorum. Ama stres yapıp kendini şartlama. Stres kasılmaları artırıyormuş. Benim de bebek aşağıda ve kafasını rahim ağzına dayamış. Son gittiğimde yattığın için kafasını dayamasına rağmen yıpratamamış rahim ağzını dedi. O yüzden en az 34 e kadar böyle böyle idare edicez dedi. Sen de bol bol su iç mümkün olduğunca yat. Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Ferah tut içini. Kendini başka şeylerle meşgul et.

Benim bebeğin kilosu da tetikliyebilirmiş doğumu şu anda 2.200 gr

Bana da kilo almadın diyorlar hatta eski esofmanlarimı hala giyiyorum demek bizim kiloyu bebis alıyor vekarın bölgesindeki alınması gereken kilolar . Doğurunca hepsi gider bence belki 2 kilo falan kalır onu da sağ salim doguralimda veririz elbet

Bebek resmen kasıklarımda taa aşağıda bazı hareketler yapıyo. Aşağıda baskı 2 haftadır var.idrarımı zor tutuyorum bu saatten sonra azda olsa dönebilir mi aceba Dr a sormayı unuttum
Siz ankaradaydiniz sanırım lokman hekime gidiyorsunuz. Hangi dr dasiniz ve hala memnun musunuz

Yanma olur tabii.. ya da kaşıntı vs. Sanırım o yerleşmeye başlamış sen her fırsatta dinlen.. bir oğlun vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer. Önden çocuk olunca zor dinlenmek ama her fırsatını bulduğunda mutlaka dinlen. Ben ilkinde yürüyemiyordum kanala yerleştiği için ama 38 haftalık olana kadar da öyle kaldı. Başı büyük geldiği için o ağrılar oluyor canım.

Benim de o bahsettigin agrilarin aynisi bebek asagidayken oluyodu. Plasenta asagiya yerlesikti 20li haftalarin basinda, 2 adım atsam cati agrim oluyodu kemiklerim ayrilcakmis gibi. Ama sonradan düzeldi sukur yukari cikinca rahatladim. Senin de asagida olabilir mi acaba? Bebek kafasini iyice asagiya dayadiysa bence ondan agriyodur. Tabi bebislerin kilosu da artti daha cok agri yapar.

Kizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Canım doktor mutlaka magnezyum vermiştir onu kullanabilirsin ama ben en baştan beri ilaca karşı olduğumdan günde 2 soda ve mümkün olduğunca çiğ badem yiyorum. Bunları yeyip içince hiç kramp olmuyor ama ihmal edersem hemen giriyor

Magnezyumu her gun icmeyeyim diyorum 2 gunde 1 iciyorum, senin gibi ilaca karsiyim ama tamamen de birakamiyorum :)
Soda mantikli hic sevmem ama baslayayim bari hem de saglikli. Cig badem de aklıma geldikce yiyorum. Her gun yemem gereken seyler listesi yaptim ama gun yetmiyo hepsini yemek icin. Ancak bütün gun evde oturursam yiyebiliyorum.
Ama kramplar cok fena bunlari ihmal etmicem artik, tesekkurler canim :)

Kızlar selam... yaylaya gidiyorum akşama geri döneceğim.. sorunsuz gidip geliriz inşallah.. 1.5 saatlik yol. Ayaklarımı uzattım arkama da yastık aldım yola devamm :) hava değişimi olsun dedik çok bunaldım adana sıcağından

Kizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.

Canım magnezyum desteğini her gün almak zorundasın.. kolonya sür bacağına.. hatta biraz dayanabilecek sıcaklıkta su dök yumuşasın. Karpuz çıkıyor artık her gün tüketmeye çalış magnezyum bolca var onda :)

Canım, arada bir benim de bacağıma kramp giriyor. Senin de dediğin gibi uykuda esnetirken ağrıyla uyanıyorum. Sanırım normal bu kramplar, bebeğimi etkileyecek bişey olmasın da bunlara razıyım. Az kaldı Allah'ın izniyle. Magnezyumu kullan mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…