- 7 Kasım 2016
- 604
- 229
- 23
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.801
Hiç stresli değildim ama bu gün çok korktum açıkcasıCanım bu işin en önemlisi stres yapmamak 3lt su ve dinlenmek. Doktorun kötü veya çok riskli bir durum olsa kesinlikle söylerdi ve bebeğin ciğer gelişimi için iğne yapardı tedbir olarak. bunu düşünerek içini ferah tut. Ve böyle bir riskin varsa gelişiminin 35 hafta çıkması bence bir avantaj. Bana 34 e ulaşırsak erken doğsa bile çok sıkıntı olmaz dedi doktorum 34 e ulaşmaya çalışıyoruz. Stres yapma canım stres çok etkiliyor. Güzel düşün inşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize hepimiz
Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıdaBenim de erken doğum riskim var.İlk sezaryen 38. haftamda alındı.Sancım olmamıştı ama suyum gelmişti. Şimdi çok iyi biliyorum o sancıları 15 gün kadar önce kasıklarımda çok batma sancı vardı.Makata baskı ve ağrı vurdu gittik acile doğum sancıları başlamış düzenli dedi hemen serum iğne ilaçlar verdi sonra tekrar baktı durmuştu sancılar. Kasıklarında yanma batma sancılar ve makata baskı ağrı vuruyor ise hiç bekleme git hastaneye arkadaşım.
İlaç verdi mi sana ben iğne hap kullanıyorum ve nerede ise bütün gün yatıyorum.
Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıda
Canım çok normal korkman ben on gün önce yattım hastanede hala korkuyorum. Ama stres yapıp kendini şartlama. Stres kasılmaları artırıyormuş. Benim de bebek aşağıda ve kafasını rahim ağzına dayamış. Son gittiğimde yattığın için kafasını dayamasına rağmen yıpratamamış rahim ağzını dedi. O yüzden en az 34 e kadar böyle böyle idare edicez dedi. Sen de bol bol su iç mümkün olduğunca yat. Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Ferah tut içini. Kendini başka şeylerle meşgul et.Hiç stresli değildim ama bu gün çok korktum açıkcası
Benim bebeğin kilosu da tetikliyebilirmiş doğumu şu anda 2.200 grCanım çok normal korkman ben on gün önce yattım hastanede hala korkuyorum. Ama stres yapıp kendini şartlama. Stres kasılmaları artırıyormuş. Benim de bebek aşağıda ve kafasını rahim ağzına dayamış. Son gittiğimde yattığın için kafasını dayamasına rağmen yıpratamamış rahim ağzını dedi. O yüzden en az 34 e kadar böyle böyle idare edicez dedi. Sen de bol bol su iç mümkün olduğunca yat. Allahın izniyle hiç birşey olmaz. Ferah tut içini. Kendini başka şeylerle meşgul et.
Bana da kilo almadın diyorlar hatta eski esofmanlarimı hala giyiyorum demek bizim kiloyu bebis alıyor vekarın bölgesindeki alınması gereken kilolar . Doğurunca hepsi gider bence belki 2 kilo falan kalır onu da sağ salim doguralimda veririz elbetbende 10 kilo aldım kendi tarıma göre ama doktorun tartısına göre 13 kilo almışım doktorda çok almışsın dedi daha 2.5 ayın var dedi, görenlerde çocuğa yedirmedinmi diyorlar fazla kilo almadığımı söylüyorlar anlamadım bebeğin kilosu suyu filan iyi çok şükürde
Canım benim doktorum 32 den sonra 2 haftada bir 36 dan sonra haftada bir 40 dan sonra hergün dediArkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
Siz ankaradaydiniz sanırım lokman hekime gidiyorsunuz. Hangi dr dasiniz ve hala memnun musunuzBebek resmen kasıklarımda taa aşağıda bazı hareketler yapıyo. Aşağıda baskı 2 haftadır var.idrarımı zor tutuyorum bu saatten sonra azda olsa dönebilir mi aceba Dr a sormayı unuttum
Ama idrar yanması olmaz mı enfeksiyon olsa ayrıca çatı kemiğim ağrıyor eklemlerim ben enfeksiyonla baglantı kuramadım açıkçası. Bugün iftardan sonra aliş veriş merkezine gittik çatima anı ağrılar girdi yürümekte zorlandım ağrı girdi çok fena .
Çok memnun olduğum söylenemez. Ama bana yakın ve ücret olarak uygun olduğu için devam ediyorum. Vafa hanıma gidiyorumSiz ankaradaydiniz sanırım lokman hekime gidiyorsunuz. Hangi dr dasiniz ve hala memnun musunuz
Benim de o bahsettigin agrilarin aynisi bebek asagidayken oluyodu. Plasenta asagiya yerlesikti 20li haftalarin basinda, 2 adım atsam cati agrim oluyodu kemiklerim ayrilcakmis gibi. Ama sonradan düzeldi sukur yukari cikinca rahatladim. Senin de asagida olabilir mi acaba? Bebek kafasini iyice asagiya dayadiysa bence ondan agriyodur. Tabi bebislerin kilosu da artti daha cok agri yapar.Ama idrar yanması olmaz mı enfeksiyon olsa ayrıca çatı kemiğim ağrıyor eklemlerim ben enfeksiyonla baglantı kuramadım açıkçası. Bugün iftardan sonra aliş veriş merkezine gittik çatima anı ağrılar girdi yürümekte zorlandım ağrı girdi çok fena .
Canım doktor mutlaka magnezyum vermiştir onu kullanabilirsin ama ben en baştan beri ilaca karşı olduğumdan günde 2 soda ve mümkün olduğunca çiğ badem yiyorum. Bunları yeyip içince hiç kramp olmuyor ama ihmal edersem hemen giriyorKizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Magnezyumu her gun icmeyeyim diyorum 2 gunde 1 iciyorum, senin gibi ilaca karsiyim ama tamamen de birakamiyorum :)Canım doktor mutlaka magnezyum vermiştir onu kullanabilirsin ama ben en baştan beri ilaca karşı olduğumdan günde 2 soda ve mümkün olduğunca çiğ badem yiyorum. Bunları yeyip içince hiç kramp olmuyor ama ihmal edersem hemen giriyor
Kizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Canım, arada bir benim de bacağıma kramp giriyor. Senin de dediğin gibi uykuda esnetirken ağrıyla uyanıyorum. Sanırım normal bu kramplar, bebeğimi etkileyecek bişey olmasın da bunlara razıyım. Az kaldı Allah'ın izniyle. Magnezyumu kullan mutlaka.Kizlar bu sabah yine iki bacagima birden kramp girdi cigliklarla uyandim :/ hamilelikten once hic girmemisti alisamadim hala. Bacagimi nasil esneticem? Istemsizce sabahlari esnetirken oluyo hep. Esnetmezsem de agriyo gerinmek istiyo.
Canım ilk gün çok kolay geçti ama akşamına biraz tansiyon problemi yaşadım, bakalım bugün nasıl olcak,allahım kolaylık versin,sende durumlar nekıslarrr oruç tutanların orucu nasıl gidiyo??
Canım bebek ağır olduğu için ayağa kalktığında daha çok baskı yapıyor. Bol bol Dinlendiğin zaman sorun olmaz. Ben bebek 2 kg geçsin diye hergün neler yiyorum bir bilsenBenim bebeğin kilosu da tetikliyebilirmiş doğumu şu anda 2.200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?