- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.761
amin canım inşallah , o günleri özlemle bekliyoruz .Canim Allah sabir versin dualarimiz sizinle. Insallah en kisa zamanda iyilesir Kaan bebek, kucaginizda dönersiniz evinize. Bu anilari da ilerde tebessum ederek hatirlarsiniz. Allah yardimciniz olsun, metanetinizi kaybetmeyin.
ama gecen hafta makat pozısyonundaydı 1 haftada acılma olur mu acaba ? doktorumu aradım sordum idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. idrar tahlili yaptır dedi banaCanım bebeğin kanala yerleşmiş olma ihtimali var. O da çok ağrıtır. Biraz önce baktım çatıda açılma ağrısı da böyleymiş. Kötü bir şey değil diyor ama istersen doktoruna danış riske atma canım..
Tekrar paylaşmanın çok iyi oldu bende son 1 Ay kala yenebilir diye biliyorsun hatta başlayacaktım yemeye. 4 hatta daha beklemeliyiz demek kiKızlar bu konuyu burda defalarca söyledim, lütfen önünüze gelen herşeyi yemeyin, ramazan ayı hurma zamanıdır, bende çok seviyorum ama bitane bile yemedim daha, riske atamam bebeğimi. Açılmaya sebep oluyor hurma, rahim kaslarını çalıştırıyor, 38den önce yemeyin dikkat edin
Eki Görüntüle 2001004
eğitim araştırmadaydık canım bebeğim hala orada ,riskli gebeliklere orası bakıyormuş bir tek.İlk sevilay hanım söylemişti böbreklerinde genişleme olduğunu , 2 hafta içinde de suyu bitmiş.beyazyalan canım rabbim size dayanma gücü, içinizede ferahlık huzur versin inşallah. Dualarımız sizinle oğluşunla, bugünlerde geçer gider hatıralarda oğluna anlatacağın anı olarak kalır inşallah. Nerde yatıyo peki adapazarındaki doğumevindemi ? Yoksa özeldemisiniz
ama gecen hafta makat pozısyonundaydı 1 haftada acılma olur mu acaba ? doktorumu aradım sordum idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. idrar tahlili yaptır dedi bana
Kızlar bu konuyu burda defalarca söyledim, lütfen önünüze gelen herşeyi yemeyin, ramazan ayı hurma zamanıdır, bende çok seviyorum ama bitane bile yemedim daha, riske atamam bebeğimi. Açılmaya sebep oluyor hurma, rahim kaslarını çalıştırıyor, 38den önce yemeyin dikkat edin
Eki Görüntüle 2001004
bende 10 kilo aldım kendi tarıma göre ama doktorun tartısına göre 13 kilo almışım doktorda çok almışsın dedi daha 2.5 ayın var dedi, görenlerde çocuğa yedirmedinmi diyorlar fazla kilo almadığımı söylüyorlar anlamadım bebeğin kilosu suyu filan iyi çok şükürde9-10 kilo cıvarı aldım daha ne kadar alırım 12 kiloyla biter diye dusunuyorum insallah oyle de olur.sen kaç kılo aldın ?
bana 20 günde bir gel dedi dün gittimArkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
hay maşallah ya :)5 kg canim :)
bebek sağlıklı olsunda kuzum inşallah az kilo alırız
Ben dün 30. Haftamda gittim nomalde 2 haftada bir çağırıyorum ama senin hamileliğin çok rahat geçiyor hiçbir sıkıntında görünmüyor bence 34 de gelebilirsin tabi bir sıkıntı olursa istediğin zaman gelebilirsin dedi, benimde işime geldi açıkçası :)34 de gitmeyi düşünüyorum yaniArkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin de biran önce kurtulur hortumlardan kuvozden kucağına gelir zor imtihan sizinki günler biran önce geçsin güzel haberlerin de gelsin inşallahDua eden herkese çok teşekkür ederim.daha yeni kendime geldim ağrılardan .kaan hala yoğun bakımda böbrekllerinde genişleme devam ediyor çünkü idrarını kendisi yapamıyor.solunum cihazına bağlamışlar.günde 10 dakka görmemize izin veriyorlar ama biz artık görmeye dayanamıyoruz onu, her yerinde hortum cihazlar.Eşim ağlıyor ben güçlü olup teselli ediyorum,ben ağlıyorum eşim beni teselli etmye çalışıyor.Oğlumu çok özlüyorum ne karnımda nede kucağımda.
Hurma konusu geçmiş sakınnnn yemeyin Ucundan çok isterseniz bir ıssırık hele benim gibi erken doğum riski olanlar dikkat edin.Rabbim esitArkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?