temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

beyazyalan canım uzulme o hortumların takılması gerekiyor. dua edelim ki teknolojı gelişti imkanlarımız fazla ya imkanlarımız sınırlı olsaydı içini ferah tut 2 haftaya kadar kucagına alıcaksın bebişini Allahın izniyle .

Canim Allah sabir versin dualarimiz sizinle. Insallah en kisa zamanda iyilesir Kaan bebek, kucaginizda dönersiniz evinize. Bu anilari da ilerde tebessum ederek hatirlarsiniz. Allah yardimciniz olsun, metanetinizi kaybetmeyin.
amin canım inşallah , o günleri özlemle bekliyoruz .

ama gecen hafta makat pozısyonundaydı 1 haftada acılma olur mu acaba ? doktorumu aradım sordum idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. idrar tahlili yaptır dedi bana

Kızlar bu konuyu burda defalarca söyledim, lütfen önünüze gelen herşeyi yemeyin, ramazan ayı hurma zamanıdır, bende çok seviyorum ama bitane bile yemedim daha, riske atamam bebeğimi. Açılmaya sebep oluyor hurma, rahim kaslarını çalıştırıyor, 38den önce yemeyin dikkat edin

beyazyalan canım rabbim size dayanma gücü, içinizede ferahlık huzur versin inşallah. Dualarımız sizinle oğluşunla, bugünlerde geçer gider hatıralarda oğluna anlatacağın anı olarak kalır inşallah. Nerde yatıyo peki adapazarındaki doğumevindemi ? Yoksa özeldemisiniz

Tekrar paylaşmanın çok iyi oldu bende son 1 Ay kala yenebilir diye biliyorsun hatta başlayacaktım yemeye. 4 hatta daha beklemeliyiz demek ki

eğitim araştırmadaydık canım bebeğim hala orada ,riskli gebeliklere orası bakıyormuş bir tek.İlk sevilay hanım söylemişti böbreklerinde genişleme olduğunu , 2 hafta içinde de suyu bitmiş.

ama gecen hafta makat pozısyonundaydı 1 haftada acılma olur mu acaba ? doktorumu aradım sordum idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. idrar tahlili yaptır dedi bana

Canım makat pozisyonunda olması sorun değil ki. Benim bıcır dönmüştü normaldi pazartesi kontrolde.. çarşamba radyolojiye gittiğimde tekrar makattı.. istedikleri gibi hareket ediyorlar içerde. Açılma hemen olmaz ama hazırlık olabilir.. enfeksiyon da olabilir tahlil yaptır. O ihtimal aklıma gelmemişti benim.

Bana hurma deme sırf bu yüzden yemiyorum kiiiii canım acayip istiyoooor.. dediğin gibi riske atamam yemem daha iyi.. 37yi tamamlarsam 1 tane yicem ama dayanamıyorum :) zaten sezaryen ne gerek var :)) yok yok erkenden hurma falan yemeyin zaten aceleciler bir de bizler yardım etmeyelim bu yaramazlara..

9-10 kilo cıvarı aldım daha ne kadar alırım 12 kiloyla biter diye dusunuyorum insallah oyle de olur.sen kaç kılo aldın ?
bende 10 kilo aldım kendi tarıma göre ama doktorun tartısına göre 13 kilo almışım doktorda çok almışsın dedi daha 2.5 ayın var dedi, görenlerde çocuğa yedirmedinmi diyorlar fazla kilo almadığımı söylüyorlar anlamadım bebeğin kilosu suyu filan iyi çok şükürde

Merhaba.. Herkese Hayırlı huzurlu bereketli Ramazanlar inşallah

Perşembe kontrol vardı yazamadım. İğneler ilaçlar devam yine yatış bir tek magnezyum ilacımı değiştirdi. Calsiyum magnezyum çinko D vitamini karışık bir ilaç verdi. 35. haftaya kadar sabır dedi sonra gelse de bir şey olmaz dedi.İnşallah 36 37 görürüz Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle huzurla nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı

Arkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
Ben dün 30. Haftamda gittim nomalde 2 haftada bir çağırıyorum ama senin hamileliğin çok rahat geçiyor hiçbir sıkıntında görünmüyor bence 34 de gelebilirsin tabi bir sıkıntı olursa istediğin zaman gelebilirsin dedi, benimde işime geldi açıkçası :)34 de gitmeyi düşünüyorum yani

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin de biran önce kurtulur hortumlardan kuvozden kucağına gelir zor imtihan sizinki günler biran önce geçsin güzel haberlerin de gelsin inşallah

Arkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
Hurma konusu geçmiş sakınnnn yemeyin Ucundan çok isterseniz bir ıssırık hele benim gibi erken doğum riski olanlar dikkat edin.Rabbim esit

Benim erken doğum riskim var.Ona rağmen doktorum 3 haftada 1 çağırıyor ama en başından beri öyle , risk olmadan da öyle çağırıyordu.

Erken Doğum yapan arkadaşlara bir an önce sağlıklı günler diliyorum bebekleriyle.

Buarada iç yatağımı da aldım nevresim falan onları tamamladım. Yıkama deterjanlarımı aldım. Ama hala sanki hiç birşey yokmuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…