temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar. Zaman yaklaştıkça korkuların başladı benim. Yani normal doğumdan bu kadar korkmuyorum ama dün gece korkudan uyuyamadim resmen
Ya benim korkum. Normal doğumda acı agrı değil ama bebeğe cıkarken bişey olur mu gibi tereddütlerim var bu tarz düşünceler beni.rahatsız ediyor.. Onun hqricindekiler gelir gecer zaten

Kızlar lcw da göğüs kısmi süngerli atletler var gördünüz mü bilmiyorum ben de onlardan almak istemiştim. Ama bilemiyorum kullanışlı olur mu.. Rahat olcagından eminim..
Bilmiyorum ki canım. Görmedim hiç. Bazıları atlet çok kullanışlı demiş ama ben yaz günü çok bunalırım atletle. Yarım atlet emzirme sütyeni tarzı birşey aldım onu deniycem bakalım.

Ya benim korkum. Normal doğumda acı agrı değil ama bebeğe cıkarken bişey olur mu gibi tereddütlerim var bu tarz düşünceler beni.rahatsız ediyor.. Onun hqricindekiler gelir gecer zaten
Aynen canim ben de ondan korkuyorum ya duzgun ikinamazsam bebek sıkışırsa bisey olursa diye korkuyorum. Canim cok tatli oldugu halde tum acilari goze aldim nasil olsa gecicek dedigin gibi :)

selam kızlar burdan bi arkadaş medicalparkta düşünüyordu doğumu, fiyat bilgisi aldım. normal doğum 1230 tl ekstra tek kişilik oda 140 tl çift kişilik oda 85 tl imiş, sezaryen fiyatıda 1400 lü bir şey dedi. her halükarda 2000 i geçmiyor.

kızlar mrb ben iki gündür oruç tutuyorum şimdilik sıkıntı yok kontrole gidicem haftaya bide normalde kontrole özele gidiyorum ama doğumu devlette düşünüyorum bu hafta devlete gidicem Ümraniye devlet hastanesinde dogum yapan veya bilgisi olan varmı bana bi yardımcı olun

Endişelenme canım gebelik şekeri yoksa genetiktir. Benim ailem de seninki gibi. Bebeğim de önde gidiyor

Teşekkür ederim canım

Canım gebelik şekeri olma ihtimaliniz var baktirdin mi şekerine .

Bir sorun olduğunu zannetmiyorum canım. İlkinde benim de 32 haftalık gittiğimde 2900 çıktı. Doktor anormal bir durum olmadığını sadece böyle giderse kilolu bebek olacağını ve sezaryen ihtimali olduğunu söyledi. Ki yanılma payımız da var daha düşük olabilir kilosu dedi. 38+0da 4200 çıktı.. sezaryen kararı verildi (acildim kasılmadan dolayı) 38+1 de doğduğunda ise 3850ydi.. yani 350 gr fark vardı canım.. bende 3850 doğmuşum zaten. Yeğenim 4300 doğdu. Demem o ki genetik olabilir doğum kilosu.. şekerin falan yoksa biraz tosbik bebek olur sadece :)

Selam hanımlar ...
Bugün ilk defa bebeğimin karnımda hickirdigini hissettim.cok ilginç ve hoş bir duyguydu. Gün içinde birkaç kez de oldu .. her gebelikte insan yeni bir şey öğreniyor demek ki ..
Bu bebeğim gerçekten çok çok hareketli ..Bugün aşırı bel ağrısı da çektim. Şu günler hayırlısıyla geçse artık...

Canım o korku da var ama doğum korkusu da başladı birden bire önceden korkmasın bu kadar. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Hıçkırığı çok garip oluyor ama yaa.. komik minik pıt pıtlar :)) benimde öyle.. fırıldak gibi dönüyor içimde oğlum ne güzel de aldı pozisyonu daha da dönmedi bu 2 hün arayla fır döndü cadı işte.. :) valla evet canım.. kalkmak yatmak uyumak yemek yemek oturmak yürümek zor geliyor hepsi artık.. kucağıma aldığımda hepsi geçecek ama biliyorum:)

Benim annemin ve ablaminda bebekleri iri doguyor. En son yigenim 4600 gr ve 55 cm din ve kiz bebegiydi :) her anne nasil farkliysa her bebekte farkli genetik ozelliklerle doguyor. Bencede sorun yoktur cunku bebegin her acidan haftasindan onde.

Ay kizlar dogum kilosu genetik mi ben 2750 dogmusum sonradan 2.500 e dusmusum. 40 haftadan sonra dogmusum bi de :) benim oglusum da oyle minnak olmaz umarim nasil tutucam yoksa hic yeni dogmus bebek de almadim kucagima pratigim yok :)

Ay kizlar dogum kilosu genetik mi ben 2750 dogmusum sonradan 2.500 e dusmusum. 40 haftadan sonra dogmusum bi de :) benim oglusum da oyle minnak olmaz umarim nasil tutucam yoksa hic yeni dogmus bebek de almadim kucagima pratigim yok :)
Yani şimdi düşünüyorum da bende çok zayıf dogmusum ama o zamanların şartlarına bakacak olursak çok normal kilolu olmamak benimkisi iri olacak gibi hissediyorum

Yani bence az biraz benziyor. Benm anneannemde annemde kilolu doğurmuşlar teyzemde öyle. Bakalım benmki nasıl olck

Havalar da ısındıkca gün bitmez oluyor...
Erken desem de ağırlaşıyorum Çok zoruma gidiyor vallahi.. hele ki evde bir çocuk varsa bir şeyler yapamamak üzücü oluyor benim için..
Çok yoran bir çocuk olmasa da her şeyin farkında kaygılı gözlerle beni izliyor ve penguen gibi yürüdüğümü söyleyip taklidimi yapıyor cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…