- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.841
Ya benim korkum. Normal doğumda acı agrı değil ama bebeğe cıkarken bişey olur mu gibi tereddütlerim var bu tarz düşünceler beni.rahatsız ediyor.. Onun hqricindekiler gelir gecer zatenGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar. Zaman yaklaştıkça korkuların başladı benim. Yani normal doğumdan bu kadar korkmuyorum ama dün gece korkudan uyuyamadim resmen
Bilmiyorum ki canım. Görmedim hiç. Bazıları atlet çok kullanışlı demiş ama ben yaz günü çok bunalırım atletle. Yarım atlet emzirme sütyeni tarzı birşey aldım onu deniycem bakalım.Kızlar lcw da göğüs kısmi süngerli atletler var gördünüz mü bilmiyorum ben de onlardan almak istemiştim. Ama bilemiyorum kullanışlı olur mu.. Rahat olcagından eminim..
bende hiç sıkıntı olmadı iftarla sahur arası 3 litre suyu devirdim bugünde iyiyim çok şükür :))Canım ilk gün çok kolay geçti ama akşamına biraz tansiyon problemi yaşadım, bakalım bugün nasıl olcak,allahım kolaylık versin,sende durumlar ne
Aynen canim ben de ondan korkuyorum ya duzgun ikinamazsam bebek sıkışırsa bisey olursa diye korkuyorum. Canim cok tatli oldugu halde tum acilari goze aldim nasil olsa gecicek dedigin gibi :)Ya benim korkum. Normal doğumda acı agrı değil ama bebeğe cıkarken bişey olur mu gibi tereddütlerim var bu tarz düşünceler beni.rahatsız ediyor.. Onun hqricindekiler gelir gecer zaten
Endişelenme canım gebelik şekeri yoksa genetiktir. Benim ailem de seninki gibi. Bebeğim de önde gidiyorBende dün gittim kontrole bebek iri dedi doktor iki hafta önde dedi. Bir ay sonra kontrole çağırdı fark açılırsa sorun dedi. Biraz endişelendim 32+1 di dün 2400 gr dı ama bizim ailede hiç küçük bebek yok ki yeğenler hep 4 ün üzeri ben ikiz eşiyim 3500 gr doğmuşıö. Umarım geneyiktir bir sorun yoktur.
Teşekkür ederim canımselam kızlar burdan bi arkadaş medicalparkta düşünüyordu doğumu, fiyat bilgisi aldım. normal doğum 1230 tl ekstra tek kişilik oda 140 tl çift kişilik oda 85 tl imiş, sezaryen fiyatıda 1400 lü bir şey dedi. her halükarda 2000 i geçmiyor.
Canım gebelik şekeri olma ihtimaliniz var baktirdin mi şekerine .Bende dün gittim kontrole bebek iri dedi doktor iki hafta önde dedi. Bir ay sonra kontrole çağırdı fark açılırsa sorun dedi. Biraz endişelendim 32+1 di dün 2400 gr dı ama bizim ailede hiç küçük bebek yok ki yeğenler hep 4 ün üzeri ben ikiz eşiyim 3500 gr doğmuşıö. Umarım geneyiktir bir sorun yoktur.
Canım benim Allah seninde yardımcın olsun inşallah. Zamanında gelsin inşallah çocuklarımız yaCanım bebek ağır olduğu için ayağa kalktığında daha çok baskı yapıyor. Bol bol Dinlendiğin zaman sorun olmaz. Ben bebek 2 kg geçsin diye hergün neler yiyorum bir bilsen
Bende dün gittim kontrole bebek iri dedi doktor iki hafta önde dedi. Bir ay sonra kontrole çağırdı fark açılırsa sorun dedi. Biraz endişelendim 32+1 di dün 2400 gr dı ama bizim ailede hiç küçük bebek yok ki yeğenler hep 4 ün üzeri ben ikiz eşiyim 3500 gr doğmuşıö. Umarım geneyiktir bir sorun yoktur.
Canım o korku da var ama doğum korkusu da başladı birden bire önceden korkmasın bu kadar. Allah yardımcımız olsun hepimizinYa benim korkum. Normal doğumda acı agrı değil ama bebeğe cıkarken bişey olur mu gibi tereddütlerim var bu tarz düşünceler beni.rahatsız ediyor.. Onun hqricindekiler gelir gecer zaten
Selam hanımlar ...
Bugün ilk defa bebeğimin karnımda hickirdigini hissettim.cok ilginç ve hoş bir duyguydu. Gün içinde birkaç kez de oldu .. her gebelikte insan yeni bir şey öğreniyor demek ki ..
Bu bebeğim gerçekten çok çok hareketli ..Bugün aşırı bel ağrısı da çektim. Şu günler hayırlısıyla geçse artık...
Benim annemin ve ablaminda bebekleri iri doguyor. En son yigenim 4600 gr ve 55 cm din ve kiz bebegiydi :) her anne nasil farkliysa her bebekte farkli genetik ozelliklerle doguyor. Bencede sorun yoktur cunku bebegin her acidan haftasindan onde.Bende dün gittim kontrole bebek iri dedi doktor iki hafta önde dedi. Bir ay sonra kontrole çağırdı fark açılırsa sorun dedi. Biraz endişelendim 32+1 di dün 2400 gr dı ama bizim ailede hiç küçük bebek yok ki yeğenler hep 4 ün üzeri ben ikiz eşiyim 3500 gr doğmuşıö. Umarım geneyiktir bir sorun yoktur.
Yani şimdi düşünüyorum da bende çok zayıf dogmusum ama o zamanların şartlarına bakacak olursak çok normal kilolu olmamakAy kizlar dogum kilosu genetik mi ben 2750 dogmusum sonradan 2.500 e dusmusum. 40 haftadan sonra dogmusum bi de :) benim oglusum da oyle minnak olmaz umarim nasil tutucam yoksa hic yeni dogmus bebek de almadim kucagima pratigim yok :)
Yani bence az biraz benziyor. Benm anneannemde annemde kilolu doğurmuşlar teyzemde öyle. Bakalım benmki nasıl olckAy kizlar dogum kilosu genetik mi ben 2750 dogmusum sonradan 2.500 e dusmusum. 40 haftadan sonra dogmusum bi de :) benim oglusum da oyle minnak olmaz umarim nasil tutucam yoksa hic yeni dogmus bebek de almadim kucagima pratigim yok :)
Hıçkırığı çok garip oluyor ama yaa.. komik minik pıt pıtlar :)) benimde öyle.. fırıldak gibi dönüyor içimdeoğlum ne güzel de aldı pozisyonu daha da dönmedi bu 2 hün arayla fır döndü cadı işte.. :) valla evet canım.. kalkmak yatmak uyumak yemek yemek oturmak yürümek zor geliyor hepsi artık.. kucağıma aldığımda hepsi geçecek ama biliyorum:)
29da girmistim Bana 4 hafta sonra gel dedi canım 33. Haftada gidicemArkadaşlar 30 haftadan sonra kaç haftada bir kontrole gittiniz 15 gün dedi doktor 20 de gitsem ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?