- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.861
Havalar da ısındıkca gün bitmez oluyor...
Erken desem de ağırlaşıyorum Çok zoruma gidiyor vallahi.. hele ki evde bir çocuk varsa bir şeyler yapamamak üzücü oluyor benim için..
Çok yoran bir çocuk olmasa da her şeyin farkında kaygılı gözlerle beni izliyor ve penguen gibi yürüdüğümü söyleyip taklidimi yapıyor cadı
Hastane kendisi basit bir susleme yapıyormuş benim oyle dediler, kapi susu koyuyor heralde detayli sormadim. Ben yapmicam o yuzden. Hatta evde de yapmayi düşünmüyorum. Sadece kapi susu olur. Bi de dagitmalik cikolata.günaydın arkadaşlar. Gerçekten uyumak artık çok zorlaştı nereye yatsam rahatsız oluyorum. şimdi de işe geldim sersem sepet alışmamız lazım sanırım :/ şu haziranı da sağ salim atlatsak temmuz ilk haftası da çalışırım diyordum ama şuan imkansız görünüyor bence. bu arada fotoğraf işini hallettim gibi, hastane süsleme yaptıracak mısınız?
Canım benim iki hafta önde. Ama göbek de bir hafta önde. O yüzden sorun yok dedi. Fark sürekli artarsa 3-4 haftayı bulursa sıkıntı olma ihtimali olabilir dedi. Sende durum ne ileri mi çıktı?
Kızlar resmen çatı kemiğim ayrılacak kadar ağrıyor benim gibi olan var mı ? Erken doğum belirtisi değildir umarım
kızlar kaç kilo aldınızz?
Canım doktora güveniyorsan böyle şeyleri internetten pek araştırma derim. Sonuçta internet seni muayene etmiyor. Bütün ihtimalleri anlatıyor ve kafan çorba oluyor. Sadece iyi şeyleri netten araştır bence. Yoksa kendine boş yere stres yaparsın.evet canım ileri çıktı 3 hafta kadar. ama bunun fizyolojik bi özellik olduğundan bahsetti. nedense ikna edici olmadı bu bana.. şu internette ne ne değildir kurcalamalarım yüzünden kafam karıştı tedirgin oldum..
Ay canim cok gecmis olsun. Kontrole gittin mi bebis de iyi degil mi? Allah korumus sizleri.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bununla gelmiş geçmiş etsin. Daha büyük bir sıkıntıdan korumuştur allah. Doktora gittin mi iyi mi bebişin de?
Çok geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin canım araba pert diyosun epey kötü olmuş Allah korumuş
aa cok gecmıs olsun allah korumus sızlerı. cok sarsılmadın arabada ınsallahcana gelmesınde gerısı onemlı degıl
Canım cok gecmis olsun ya.siz iyi olun giden araba olsun ya allah korumus.
Canım çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, allah bidaha göstermesin inşallah. Bebişinde sende iyisinizdir inşallah.
Çok geçmiş olsun sadaka ver Allah rızası için. Size birşey olmamaış.
Geçmiş olsun canım .. tekrar yaşatmasın Allah..
Herkese çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım
Cok geçmis olsun canım Allah esirgesin siziSelam kızlar nasılsınız.
Kaza sonrası kuyruk sokumumda ve gögüs kafesimde oluşan ağrılarım hala ağrıyor.
Çok tşk ederimCok geçmis olsun canım Allah esirgesin sizi
Çok saol canım. Aynen valla bizde öyle diyoruz. Rabbim 3müzüde korudu.KarKralicesi
Çok.cok geçmiş olsun canım. Büyük olay atlasmissiniz gerçekten. Allah korumuş sizi.mala gelsin canınız sağ olsun . Korkusu yeter kaç gün her yerinin sizlamasina ..
Herkese çok teşekkür ederim.
Arabay baya savruldu kaldırıma cıkıp yan yattık. Hemde benim tarafa yan yattı.
Sağ cıktıgımıza duacıyız. Bebegimde cok şükür iyi.
Morluklarım ve agrılarım var biraz.
İlk arabamızdı alalı 2 ay olmuştu. Kaskomuz vardı şükür. Kaskoda bedelini alıcaz sanırım. Henüz sonuclanmadı.
Kızlar aranızda coraspirin kullanan var mı tedbir amaçlı? Eğer varsa kaçıncı haftada bırakacağınizi söyledi doktorunuz? Bir dr 30. Hafta diğer Dr 34. Hafta dedi de bize ne yapacaz şaşırdık
Herkese çok teşekkür ederim.
Arabay baya savruldu kaldırıma cıkıp yan yattık. Hemde benim tarafa yan yattı.
Sağ cıktıgımıza duacıyız. Bebegimde cok şükür iyi.
Morluklarım ve agrılarım var biraz.
İlk arabamızdı alalı 2 ay olmuştu. Kaskomuz vardı şükür. Kaskoda bedelini alıcaz sanırım. Henüz sonuclanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?