temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kızlar nasılsınız.
Kaza sonrası kuyruk sokumumda ve gögüs kafesimde oluşan ağrılarım hala ağrıyor.
çok geçmiş olsun cnm rabbim korumuş sizi. sıcaklığına bişey yokmuş gibi olurda böyle sonradan çıkar ezilen çarpan yerlerin acısı . İnşallah bir an önce geçerde sende rahatlarsın

ben varım canım, bu ay sonunda bırakmış ol veya elindeki kutu bitince dedi, kutu biteli 3-4 gün oluyo bıraktım ben
Senin Dr da 30. Hafta dedi ..üniversite hastanesindeki Dr 30.hafta da bırak dedi de ozeldeki 34. Hafta dedi. Ara sıra iç o zamana kadar dedi ..kafam allak bullak oldu sonuçta hiç bir ilaç masum değil..

Canim kasko bedelin tamamini oder. Kaza anindaki arabanizin satis bedeli kadar odeme yapilacak. Benimdr kaza sonrasi vucudumun sag tarafi mos mor olmustu ama bebegimde sorun yoktu. Zaten suanda bebegin en guvenilir yerde..

bendede var bikaç gündür o.. yere kapaklancaktım az kalsın napcağımı şaşırdım ilk ağrı girdiğinde. doktorada sormadım..
Canım idrar yollarından dolayı olmuş olabilir dedi doktor o yüzden bugün bütün rutin kan tahlillerimı yaptırdım idrarida yaptırdım bakalım yarın sonuçları alıp gostericem canım .

Bugün kontrolüm vardı benim de minişim 2450 olmuş ablaları:) ilk kez nst ye girdik şükür her şey normal çıktı.Kontroller için 10 güne bir çağırdı doktor
Maşallah size o zaman :) kilosu hakkında normal mı dedi doktorun canım. Bende hamilelik şekeri var da çok üstünde duruyor doktorum o yüzden kiloya çok dikkat ediyor da 35.haftamda bende gidicem kontrole. Senin gibi ilk defa nst ye giricem. Ne kadar sürüyor canım

Kızlar aranızda coraspirin kullanan var mı tedbir amaçlı? Eğer varsa kaçıncı haftada bırakacağınizi söyledi doktorunuz? Bir dr 30. Hafta diğer Dr 34. Hafta dedi de bize ne yapacaz şaşırdık
sulandırıcı iğne dogumdan 3gun once falan bırakılıyor biliyorum ilk bebeğimde de kullandım ama coraspirini en az 2 hafta once bırakılacak diye bliyorumsezeryandan once ama normal dogum yapıcaksan dogumun heran olabilir yaniii ona doktorun karar vericek canım ben sadece iğne konusunda deneyimi mi paylaşabilirim yanlıs bilgi vermiyeyim.

kızlar nts nasıl yapılıyor ağrısı varmı

Nst asla ağrımaz canım :) karnına bebeğin olduğu bölüme bir bant bağlıyorlar cihaza bağlı.. o bebeğin kalp atışını senin sancını ölçüp ekg kağıdı gibi sonuç veriyor.. 20-30 dakika arası süren bir şey.. yatıyorsun o süreçte zaten. Elinde bir buton oluyor tekmeledikçe o butona basıyorsun. Sonucu da doktoruna gösteriyorsun. Hepsi bu

Teşekkür ederim canım. İğne kullanmıyorum ama sezeryan olacağım çünkü ilki de sezeryan.bir haftaya bırakmayı planlıyorum 32. Hafta da Prof. Dr a randevum var o zaman belli olacaktır ne yapacağım..

Kilosu hakkında doktor bişey demedi canım.Açıkçası ben şeker testi yaptırmamıştım kilosunun iyi oluşunu iyi beslenmeme bağladım.Nst ye 10dklık girdim bebeğin her hareketinde bi butona basmam istendi benimki de maşallah tekmeledi allah tekmeledi

Oh maşallah inşallah benimkine o sıra tekmeliyor olur :)

Son 2 gündür çok ağır geçiyor benim için. Yürüyemez hale geldim acidan ağrıtan ağlayacak hale geliyorum artık. Şimdiye kadar yaşadığım bel ağrısı falan hiçbir şey şu ankinin yanında. Kuyruk sokumum ne oturmama ne yatmama izin veriyor. Gece tuvaletinde siklasti yerinden kalkıp gitmek geri gelmek zulüm gibi geliyor. Haftaya kontrolünde doktoruma sorucam ama artık bunun için verilecek bir ilaç vs zaten yoktur diye düşünüyorum. Sanırım son 45 günüm artık böyle geçecek. Aranızda benim kadar ağrı çekenler var mı varsa neler yapıyorsunuz? Eskiden sadece temizlik yapınca iki gün bel ağrısı olurdu artık günlük normal halim oldu.

çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…