- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.881
çok geçmiş olsun cnm rabbim korumuş sizi. sıcaklığına bişey yokmuş gibi olurda böyle sonradan çıkar ezilen çarpan yerlerin acısı . İnşallah bir an önce geçerde sende rahatlarsınSelam kızlar nasılsınız.
Kaza sonrası kuyruk sokumumda ve gögüs kafesimde oluşan ağrılarım hala ağrıyor.
Maşallah minnoşa ne kadar büyümüşBugün kontrolüm vardı benim de minişim 2450 olmuş ablaları:) ilk kez nst ye girdik şükür her şey normal çıktı.Kontroller için 10 güne bir çağırdı doktor
çok geçmiş olsun cnm rabbim korumuş sizi. sıcaklığına bişey yokmuş gibi olurda böyle sonradan çıkar ezilen çarpan yerlerin acısı . İnşallah bir an önce geçerde sende rahatlarsın
Evet ablası sevindik biz de büyümesine:)Maşallah minnoşa ne kadar büyümüş
Senin Dr da 30. Hafta dedi ..üniversite hastanesindeki Dr 30.hafta da bırak dedi de ozeldeki 34. Hafta dedi. Ara sıra iç o zamana kadar dedi ..kafam allak bullak oldu sonuçta hiç bir ilaç masum değil..ben varım canım, bu ay sonunda bırakmış ol veya elindeki kutu bitince dedi, kutu biteli 3-4 gün oluyo bıraktım ben
Ben 4. ayda yemeye başladım günde 1 tane bebek ve anne için faydalı dedi doktorumuz ben 3-4 yiyorum her gün erken doğum riski yok bendeKızlar hurma yemeye ne zaman baslicaksiniz erken dimi daha 37 de falanmi baslaniyorki.
Canim kasko bedelin tamamini oder. Kaza anindaki arabanizin satis bedeli kadar odeme yapilacak. Benimdr kaza sonrasi vucudumun sag tarafi mos mor olmustu ama bebegimde sorun yoktu. Zaten suanda bebegin en guvenilir yerde..Herkese çok teşekkür ederim.
Arabay baya savruldu kaldırıma cıkıp yan yattık. Hemde benim tarafa yan yattı.
Sağ cıktıgımıza duacıyız. Bebegimde cok şükür iyi.
Morluklarım ve agrılarım var biraz.
İlk arabamızdı alalı 2 ay olmuştu. Kaskomuz vardı şükür. Kaskoda bedelini alıcaz sanırım. Henüz sonuclanmadı.
Canım idrar yollarından dolayı olmuş olabilir dedi doktor o yüzden bugün bütün rutin kan tahlillerimı yaptırdım idrarida yaptırdım bakalım yarın sonuçları alıp gostericem canım .bendede var bikaç gündür o.. yere kapaklancaktım az kalsın napcağımı şaşırdım ilk ağrı girdiğinde. doktorada sormadım..
Maşallah size o zaman :) kilosu hakkında normal mı dedi doktorun canım. Bende hamilelik şekeri var da çok üstünde duruyor doktorum o yüzden kiloya çok dikkat ediyor da 35.haftamda bende gidicem kontrole. Senin gibi ilk defa nst ye giricem. Ne kadar sürüyor canımBugün kontrolüm vardı benim de minişim 2450 olmuş ablaları:) ilk kez nst ye girdik şükür her şey normal çıktı.Kontroller için 10 güne bir çağırdı doktor
canım c0k şükür ucuz atlatmıssın suyunda patlayabilirdi sonuc kötu olabilirdi . varsın agrıların olsun onlar gecicek cok gecmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız.
Kaza sonrası kuyruk sokumumda ve gögüs kafesimde oluşan ağrılarım hala ağrıyor.
sulandırıcı iğne dogumdan 3gun once falan bırakılıyor biliyorum ilk bebeğimde de kullandım ama coraspirini en az 2 hafta once bırakılacak diye bliyorumsezeryandan once ama normal dogum yapıcaksan dogumun heran olabilir yaniii ona doktorun karar vericek canım ben sadece iğne konusunda deneyimi mi paylaşabilirim yanlıs bilgi vermiyeyim.Kızlar aranızda coraspirin kullanan var mı tedbir amaçlı? Eğer varsa kaçıncı haftada bırakacağınizi söyledi doktorunuz? Bir dr 30. Hafta diğer Dr 34. Hafta dedi de bize ne yapacaz şaşırdık
Yapılan bişey yok canım karnıma bi alet bağlıyor ordan bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar ve kasılman var mı yok mu onu ölçüyorlar bildiğim kadarıylakızlar nts nasıl yapılıyor ağrısı varmı
kızlar nts nasıl yapılıyor ağrısı varmı
sulandırıcı iğne dogumdan 3gun once falan bırakılıyor biliyorum ilk bebeğimde de kullandım ama coraspirini en az 2 hafta once bırakılacak diye bliyorumsezeryandan once ama normal dogum yapıcaksan dogumun heran olabilir yaniii ona doktorun karar vericek canım ben sadece iğne konusunda deneyimi mi paylaşabilirim yanlıs bilgi vermiyeyim.
Kilosu hakkında doktor bişey demedi canım.Açıkçası ben şeker testi yaptırmamıştım kilosunun iyi oluşunu iyi beslenmeme bağladım.Nst ye 10dklık girdim bebeğin her hareketinde bi butona basmam istendi benimki de maşallah tekmeledi allah tekmelediMaşallah size o zaman :) kilosu hakkında normal mı dedi doktorun canım. Bende hamilelik şekeri var da çok üstünde duruyor doktorum o yüzden kiloya çok dikkat ediyor da 35.haftamda bende gidicem kontrole. Senin gibi ilk defa nst ye giricem. Ne kadar sürüyor canım
Oh maşallah inşallah benimkine o sıra tekmeliyor olur :)Kilosu hakkında doktor bişey demedi canım.Açıkçası ben şeker testi yaptırmamıştım kilosunun iyi oluşunu iyi beslenmeme bağladım.Nst ye 10dklık girdim bebeğin her hareketinde bi butona basmam istendi benimki de maşallah tekmeledi allah tekmeledi
çok sağol cnmNst asla ağrımaz canım :) karnına bebeğin olduğu bölüme bir bant bağlıyorlar cihaza bağlı.. o bebeğin kalp atışını senin sancını ölçüp ekg kağıdı gibi sonuç veriyor.. 20-30 dakika arası süren bir şey.. yatıyorsun o süreçte zaten. Elinde bir buton oluyor tekmeledikçe o butona basıyorsun. Sonucu da doktoruna gösteriyorsun. Hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?